סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 12:41 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 544 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 18, 19, 20, 21, 22  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' יוני 03, 2014 11:03 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
ראי שעל הקיר כתב:
לא אמור להפתיע. להזכירך, כבר היה ערן סלע שהיה דובר איגוד הכדורסל וגם כתב של וואן בו"ז.

לא נכון, ממה שזכור לי. התחיל לעבוד בוואן רק אחרי שעזב את האיגוד.
אתה אולי מתכוון לזה שהוא היה דובר האיגוד ודובר המנהלת בו זמנית, שילוב שנגדו יצאת בזמנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 03, 2014 11:10 pm 
מנהל פורום

עופר האדום כתב:
מה הרזומה של אמיר מוטאפצ'יץ' בשנים האחרונות?

התמנה למאמן נבחרת גרמניה לאחרונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 04, 2014 9:16 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אהוד כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
לא אמור להפתיע. להזכירך, כבר היה ערן סלע שהיה דובר איגוד הכדורסל וגם כתב של וואן בו"ז.

אתה אולי מתכוון לזה שהוא היה דובר האיגוד ודובר המנהלת בו זמנית, שילוב שנגדו יצאת בזמנו.

לא לא, אני זוכר נגד מה יצאתי. עוד לפני שהוא הפך לראש דסק הכדורסל בוואן, בזמן שהוא היה דובר האיגוד, הוא היה כתב באחת מתכניות הספורט ברדיו (מן הסתם ברדיו ת"א שתכנית הספורט שלו מקושרת לוואן) ואפילו הנחה אותה לפעמים. לא רק זאת, אחרי כמה פעמים שהעליתי את הנקודה פה, איך יכול להיות שדובר האיגוד מדבר בתכנית שאמורה בין השאר גם לבקר את האיגוד כשצריך, הוא אפילו הגיב כאן פעם אחת, או אולי שלח תגובה דרך אחד הכותבים הקבועים דאז שהכיר אותו, לא בדיוק זוכר. אבל זו הייתה תגובה בנוסח התגובות שאתה שומע היום ממאיר איינשטיין כשהוא מגן על ניגודי האינטרסים של אבי נמני. לתשובה שלי לתגובה שלו הוא כבר לא הגיב.
בכל אופן הוא היה דובר האיגוד זמן קצר מאד, שנה או אפילו פחות, וכשהוא עזב הנושא דעך.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 04, 2014 7:32 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

קורובייב כתב:
חיפה מגיע לסידרה בכושר מזעזע. ירושלים לא יזיעו הרבה.

לא יכולתי להתאפק . קורובייב , יש לך חנות כובעים טעימים באיזור שאתה גר בו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 04, 2014 7:59 pm 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:
אהוד כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

לא לא, אני זוכר נגד מה יצאתי. עוד לפני שהוא הפך לראש דסק הכדורסל בוואן, בזמן שהוא היה דובר האיגוד, הוא היה כתב באחת מתכניות הספורט ברדיו (מן הסתם ברדיו ת"א שתכנית הספורט שלו מקושרת לוואן) ואפילו הנחה אותה לפעמים. לא רק זאת, אחרי כמה פעמים שהעליתי את הנקודה פה, איך יכול להיות שדובר האיגוד מדבר בתכנית שאמורה בין השאר גם לבקר את האיגוד כשצריך, הוא אפילו הגיב כאן פעם אחת, או אולי שלח תגובה דרך אחד הכותבים הקבועים דאז שהכיר אותו, לא בדיוק זוכר. אבל זו הייתה תגובה בנוסח התגובות שאתה שומע היום ממאיר איינשטיין כשהוא מגן על ניגודי האינטרסים של אבי נמני. לתשובה שלי לתגובה שלו הוא כבר לא הגיב.
בכל אופן הוא היה דובר האיגוד זמן קצר מאד, שנה או אפילו פחות, וכשהוא עזב הנושא דעך.

עשית פה קצת סלט, ומכיוון שאתה בחור קפדן ומדויק בד"כ אני מרשה לעצמי לתקן אותך:
ערן סלע מעולם לא היה כתב של אף תכנית רדיו (מן הסתם, לתכניות הספורט ברדיו אין ממש כתבים). הוא עלה באופן די קבוע לשידור בתכנית הספורט של אליעזר לחנה ברדיו 103 עוד כשהיה במעריב, ואח"כ גם באמת הגיש את התכנית מדי פעם (וכאן אני חייב לומר שאני לא זוכר אם זה היה בזמן שהוא היה דובר האיגוד; אם אתה רוצה אני יכול לשאול אותו). רק ש-103 (שזה לא רדיו ת"א אלא רדיו ללא הפסקה. רדיו ת"א זה 102) לא עבדו אז בכלל עם וואן, ובכל מקרה לוואן הוא עבר רק אחרי שסיים את עבודתו באיגוד: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A2%D7% ... 7%9C%D7%A2
("ב-2005, לאחר שסיים את עבודתו ב-"מעריב", שימש סלע דובר איגוד הכדורסל בישראל במשך 10 חודשים, ובתחילת שנת 2006 עבר לשמש ראש דסק הכדורסל של אתר ONE").
אני זוכר את התגובה שלו אליך, ולדעתי זה היה בנושא ניגוד האינטרסים בין האיגוד למנהלת - אבל כאן אתה בטח זוכר טוב יותר ממני.
בכל מקרה, זה לא כזה נושא חשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 04, 2014 8:55 pm 
Freshman

אני חייב לומר שאני מאוד נהנה לקרוא את התגובות של הירושלמים, על עונה מוצלחת על זה שאין ישראלים טובים יותר מהלפרין/אליהו וכו׳
הבנתי משהו חשוב, שהאופי של השחקנים מתאים לאוהדים ומתאים לקבוצה, נאחל לכם להמשיך הרבה זמן ביחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 04, 2014 9:14 pm 
מנהל פורום

קוף
בוא נדבר רגע על החזון של הפועל בתחילת העונה, לעונה הזאת הייתה רק מטרה אחת שהוגדרה בתחילת העונה וזה להחזיר את האמון בין הקהל לבין הקבוצה, כל השאר היה בונוס. מי שראה את הקהל שהגיע למשחק אבוד מראש בחיפה הבין שהטרה הושגה בגדול
האם אפשר היה להשיג יותר? כנראה שכן למרות הפציעות, אבל לא השגנו יותר מהמטרות, הציפיות מהקבוצה עלו תוך כדי העונה, אז אין שום בעיה עם החזון של הפועל לעונה הזאת, הדיבורים תורגמו למעשים באופן שלם וראוי להערכה

ג'ו
מה זה משנה האם יש ישראלים טובים יותר מיותם וליאור או אין, אין ויכוח (אני מקווה, תגיד אם אתה לא מסכים) ברמה שהפועל משחק הם שחקנים ראויים לגמרי, כמו כל שחקן יש להם את החסרונות שלהם, אבל צריך להיות מטורף לא לרצות אותם בקבוצה שלך אם אתה לא מכבי תל אביב, סגל של 10-12 שחקנים צריכים להיות בנוי ככה שיוכל להסתיר את החסרונות שלהם ולהבליט את היתרונות שלהם וזה מה שצריך לעשות בעונה הבאה, זה אפשרי אפילו בלי להחליף מאמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 04, 2014 9:15 pm 
Hall of Famer

אז מעניין מה זה אומר על האוהדים של חולון כשהישראלים שלהם זה גוני ואליאספור.........

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 04, 2014 9:29 pm 
Senior

uriel17 כתב:
קוף
בוא נדבר רגע על החזון של הפועל בתחילת העונה, לעונה הזאת הייתה רק מטרה אחת שהוגדרה בתחילת העונה וזה להחזיר את האמון בין הקהל לבין הקבוצה, כל השאר היה בונוס. מי שראה את הקהל שהגיע למשחק אבוד מראש בחיפה הבין שהטרה הושגה בגדול
האם אפשר היה להשיג יותר? כנראה שכן למרות הפציעות, אבל לא השגנו יותר מהמטרות, הציפיות מהקבוצה עלו תוך כדי העונה, אז אין שום בעיה עם החזון של הפועל לעונה הזאת, הדיבורים תורגמו למעשים באופן שלם וראוי להערכה

זה טוב ויפה על הנייר. בתחילת העונה לא היה אליהו ולא היו 5 זרים (ואני חושב שגם גיא הראל אמר איפשהו שהם לא יחתימו 5 זרים כי הם רוצים לקדם את השחקנים הצעירים). לא הוסיפו את אליהו ורייט כי רצו לעמוד במטרה של החזרת הקהל, את אליהו עוד אפשר לתרץ בישראלי מוביל שהיה צ'אנס ואסור היה לפספס. אבל רייט היה החתמה נטו של מטרה לקחת אליפות השנה (עובדה גם שהוחתם רק עד סוף העונה בלי אופציות או ראייה לטווח ארוך). אז אפשר לספר שעמדו בכל המטרות אבל קבוצה שעושה את ההחתמות שירושלים עשו במהלך העונה ברור ששינתה את המטרות שלה בגלל הסיטואציה בליגה (אז הייתה הרגשה שמכבי פח ושאפשר לקחת אליפות). בטח ובטח לא חשבו שיעשו את החיזוקים האלה ואפילו לגמר לא יגיעו. אז עכשיו אוריאל נוח לספר שהמטרות מה שהם אמרו בתחילת העונה, על הנייר זה נכון. במציאות לכולם ברור שהמטרות השתנו ברגע שירושלים החליטה לעצור את קידום הצעירים על ידי החתמת זר חמישי והשקעת הכסף שהשקיעו. עכשיו גם בחוצפתם דרך אגב אני רואה פרשנים מאשימים את גרינברג שהוא עצר את קידום הצעירים ובגלל זה לא ימשיך. נו באמת מי שעצר את קידום הצעירים היה זה שהחליט להחתים את רייט ולהביא 5 זרים. היה ברור ברגע שהוא הוחתם ובקבוצה שיש בה 2 ישראלים סופרסטארים ועוד ישראלים משלים אחד טוב שלא יהיה יותר מקום לצעירים ואפילו גרינברג (ראיון היום בהארץ) אומר שההבאה של רייט היא זאת שעצרה את הקידום שלהם, היו לו רוטציה של 8 שחקנים והוא השתמש בה. לפני זה השמיני היה הצעירים.

אתה יודע מה צריך לשאול את אורי אלון (וגם אותך)... אם ירושלים עמדה בכל המטרות כהגדרתך והגדרתו, מדוע ממהרים (כנראה) לזרוק את המאמן שעמד בכל היעדים שהציבו לו השנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 04, 2014 9:42 pm 
מנהל פורום

כן, היה שינוי בציפיות אבל לא במטרות, נוצרה הזדמנות לא צפויה, ההזדמנות הייתה לא צפויה בדיוק כמו שהפציעות לא צפויות, לכן השורה התחתונה היא תמיד לחזור לתחילת העונה ולראות לשם מה התכנסנו כאן לעונה הזאת

מי שממהר בנתיים לחתוך את בראד זה אתרי האינטרנט, בארד עדיין מועמד להמשיך עם סיכוי פחות טובים מאלו שהיו ערב הפליי אוף, הוא נכשל בשתי הסדרות גם נגד חולון וגם נגד חיפה, זה לחובתו, לזכותו זה הכדורסל השמח הנעים לעיין עם כמה משחקים לפנתאון לאורך העונה
הכישלון המקצועי שלו, מחייב דיון מחדש בחוזה שלו, ספקולציה שלי, אם דנשה מסכים לבוא אז הוא מחליף אם שנה לא בא בראד ממשיך
בנימה קצת פילוסופית אם יורשה לי, עונה סדירה משחקים חודשים, פליי אוף משחקים חודש. באופן אישי אם מציעים לי עונה מלאת אגו, כדורסל מגעיל בלי קהל תומך ובסוף התעלות ותואר לעומת עונה שלמה של כדורסל כיפי, אז אני באופן אישי הולך על כדורסל כיפי, אני לא מייצג אף אחד חוץ מעצמי, אבל זה קשור יותר לתפיסת עולם כללית ופחות לכדורסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 04, 2014 10:02 pm 
Senior

אוריאל בו נגיד ככה. אם ירושלים מסיימת עונה והדבר הראשון שיוצא בסיומה זה שהמאמן בדרך החוצה זה לטעמי מראה על המטרות של הקבוצה וההרגשה של מנהליה שהיא לא עמדה במטרות. כמובן שבהצהרות קל להגיד ההפך וזה מה שאלון בדיוק עשה אבל הדרך היחידה לבחון דברים זה במעשים. ואם הדיווחים נכונים ובקרוב מאד יודיעו שגרינברג לא ממשיך והפעולה הראשונה של ההנהלה תהיה להחליף את המאמן שלדבריהם עמד ביעדים אז זה מראה לי לפחות מה הם באמת חושבים היו היעדים ולא מה הם סיפרו.

האוהדים זכותם ואני בטוח שיש הרבה כאלה שחושבים שהעונה סה"כ הייתה טובה, רואים את זה פה בצורה ברורה שיש לא מעט כאלה, אבל מבחינת ההנהלה שלא יספרו סיפורים על עמידה במטרות שהפעולה הראשונה שלהם זה להציף ידיעות על החלפת המאמן. והידיעות האלה מן הסתם לא מגיעות משום מקום, הם עלו באותו הזמן בכל האתרים בערך וגם הבוס הגדול גימגם בגדול שנשאל לגביו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 04, 2014 10:50 pm 
מנהל פורום

גמני הרתשמתי ככה מהכותרות והאחידות שלהם, עבורו יומיים ומסתבר שיש דיון ולא החלטה
אני בטוח כמוך שגיא או אורי נתנו להבין שזה סופי
עכשיו זה כבר פחות ברור ואני יכול נחש גם למה הנחרצות לגבי הפיטורין שלו ירדה
הספקות לגביו לא נולדו בסידרה עצמה, אלא בסידרה נגד חולון
התחושה שהוא שחק את הסגל והביא אותם לא מוכנים לפלייאוף
זאת טעות מקצועית חמורה מאוד, השאלה שנשארה פתוחה האם הוא יכול ללמוד להסיק ולהתקדם או לא

אין שום בעיה לקחת אדם שהגיע למטרות של העונה הנוכחית ולהגיד הוא היה מצויין להגיע למטרה של העונה הזאת הוא לא מתאים למטרה של העונה הבאה?
לגיטימי לגמרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 04, 2014 11:31 pm 
Senior

בגלל זה אמרתי שאפשר לבחון רק את המעשים ואנחנו נראה אם הוא באמת ישוחרר או לא. בכל מקרה עצם זה שעשות אחרי ההדחה זה מה שגורמים בהנהלה (ובאמת אי אפשר לדעת מי אבל ברור שגורמים באזור שם) מציפים את הידיעה שהוא סיים את דרכו ובעצם מפנים את הפוקוס לכיוון הזה מראה מה הם באמת חושבים יותר מאשר הצהרות שהם מפזרים. למשל אורי אלון שנשאל היה יכול לענות שהם לא מחליטים החלטות כאלה רגע אחרי שהעונה הסתיימה, שהם ישבו בצורה מסודרת עם המאמן וההנהלה ויקבלו החלטות גם לגביי המאמן וגם לגביי השחקנים. במקום זה הוא בחר לא לענות על השאלה ובעצם לשדר (ולהדליף) לכל העולם ואישתו שהמאמן הוא האשם במצב.

ואני חושב שלהגיד על גרינברג שהוא מביא קבוצות לא במצב טוב לסוף העונה זה מוגזם במיוחד בהתחשב בזה שאת חיפה הוא הביא שנה שעברה בכושר שיא דווקא לפלייאוף ולגמר. אני לא בטוח שהיו מדברים על הרוטציה הקצרה שלו והעייפות או שחיקה של הסגל אם אליהו ופרחובסקי לא נפצעים. השנה קרה שירושלים הגיע לא טוב למאני טיים. אם אני צריך לתת קרדיט למישהו על זה אני נותן הרבה יותר לאליהו והלפרין "הלוזרים" שנעלמים במאני טיים מאשר לגרינברג שבשנה שעברה הביא קבוצה טוב מאד למאני טיים. אני חושב שהחלק שלהם והאופי שלהם הוא הרבה יותר גדול משל גרינברג. וזה לא שהיו לו אופציות גדולות כי הם היו הבסיס של הקבוצה.

אם כבר אני חושב שהטעות של גרינברג היה שהוא הקשיב יותר מידי לקולות ולקישקושים של יותר מידי אנשים מסביבו וביציע. אני חושב שזה שהוא העלים את דופרי עלה לירושלים ביוקר בסופו של דבר. זה שהוא יצא מהתבנית שהוא הלך איתה כל השנה. בסופו של דבר נגד חיפה לי לפחות היה ברור שדופרי הוא שחקן מפתח ואפילו אמרתי שאם הוא ידבוק בהחלטה לקדם את רייט על חשבונו זה יעלה לו ביוקר בגלל המצ'אפים. אני חושב שהוא התהפך, אני חושב שזה נרגם הרבה בגלל "יועצים" שהסתובבו סביבו, קהל שלא סבל את דופרי וכדומה ובסופו של דבר הוא נשבר. דופרי לא שחקן מלוטש והוא שחקן מאד מבולבל עם חוסר יציבות אבל כשדופרי שיחק טוב הריבאונד, האסל וההגנה שלו היו חלק משמעותי מאד בהצלחה של ירושלים. זה לא תמיד נראה יפה אבל זה הצליח. אני חושב שזה שהוא הפך את הרוטציה והפך את דופרי לשחקן ספסל שולי בסופו של דבר עלה לו ביוקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 04, 2014 11:34 pm 
Senior

uriel17 כתב:
אין שום בעיה לקחת אדם שהגיע למטרות של העונה הנוכחית ולהגיד הוא היה מצויין להגיע למטרה של העונה הזאת הוא לא מתאים למטרה של העונה הבאה?
לגיטימי לגמרי

אתה צודק שאין בעיה עם זה ברמת העיקרון. כשזה מגיע אבל ממישהו שהציג בגאון סובלנות, סבלנות, אורך רוח, ניהול שונה, ודיבר על זה שהם החתימו מאמן ל3 שנים בקיץ וכמה הם גאים בזה ומאמינים בו. כשהדבר הראשון לעשות אחרי עונה שכן עמדו ביעדים זה להגיד שהמאמן הזה כבר לא מתאים בשביל היעדים (והמועמדים הם כולם כאלה שכשלו בקבוצה הזאת, לא איזה בשורה נניח עם מאמן אירופי או משהו גדול אחר) אז לי לפחות זה מרגיש כמו עוד הצהרה חלולה והרבה יותר כמו בעלים שמרגיש שהם לא עמדו ביעדים ולכן המאמן צריך לשלם את המחיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 05, 2014 10:19 am 
Freshman

עופר האדום כתב:
אז מעניין מה זה אומר על האוהדים של חולון כשהישראלים שלהם זה גוני ואליאספור.........

עופר, שם המשחק זה כסף... אבל מה לעשות שאצלכם זה לא מצליח כל כך
למרות שבחולון אין הרבה כסף היום אנחנו מצליחים להוציא מהישראלים שלנו הרבה יותר מכל קבוצה אחרת וזה לא רק השנה אלה באופן קבוע...
אני יכול לתת לך לא מעט דוגמאות של ישראלים שעברו מחולון לירושלים או ההפך ובחולון נתנו עונה גדולה ואצלכם נפילה ענקית
קוקיה - לקח גביע בחולון עם עונת שיא, אצלכם חגג עם חוזה שמן
יהוא אורלנד - בירושלים שחקן ספסל שכמעט וגמר את הקריירה עבר לחולון עונת שיא ולקח גביע
מורן רוט לקח אליפות בחולון ואצלכם לא פגע

שמענו איך אתם מתלהבים משלומי הרוש שחקן של 40 א' דולר...

בקיצור תמשיכו לשפוך כסף על שחקנים שכל פעם מחדש קורסים ברגע האמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 05, 2014 11:36 am 
Junior

ג'ו קופר כתב:
עופר האדום כתב:

למרות שבחולון אין הרבה כסף היום אנחנו מצליחים להוציא מהישראלים שלנו הרבה יותר מכל קבוצה אחרת וזה לא רק השנה אלה באופן קבוע...
אני יכול לתת לך לא מעט דוגמאות של ישראלים שעברו מחולון לירושלים או ההפך ובחולון נתנו עונה גדולה ואצלכם נפילה ענקית
יהוא אורלנד - בירושלים שחקן ספסל שכמעט וגמר את הקריירה עבר לחולון עונת שיא ולקח גביע

לאיזה הישגים הגעתם עם עדי גורדון? מוטי דניאל? אני בטוח שיש עוד דוגמאות אבל הצלחה ו/או כישלון של שחקן בקבוצה מסוימת תלויה בהמון גורמים וכמו שיש שחקנים שנכשלו בהפועל והצליחו במקומות אחרים, יש דוגמאות הפוכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 05, 2014 11:56 am 
Junior

ההיתממות הזו של עונה מצולחת ו"עמדנו במטרות להחזיר את הקהל למלחה" היא משהו בין מצחיק לפאתטי. אלו הן באמת אחלה מטרות לקבוצה כמו נס ציונה. ברגע שאתה הקבוצה עם התקציב מספר 2 בליגה בהפרש גדול אז כנראה שעונה כזו משמע כישלון גדול. לראיה, הדוקטור, פשוט צריך להקשיב לטון הדיבור ולראות עד כמה הוא באמת מרוצה מהעונה הנוכחית.

נערך לאחרונה על ידי לאומית בתאריך ה' יוני 05, 2014 12:52 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 05, 2014 12:49 pm 
מנהל פורום

המשחק היה משפיל בטח כשאתה הבעלים ויושב על הפרקט ורואה צבא של אדומים ששילמו ממיטב כספם וזמנם לראות את הקבוצה שלך
אז הכעס של הרגע הרע הזה מוציא טון דיבור והתעלמות מזהות המאמן לעונה הבאה (מה שהוליד את הכותרות הנחרצות באתרים)
אבל הלו...זה כולה חודש אחד מעונה שלמה, נכון החודש הכי חשוב ויש כאן כישלון וצריך לבודד אותו לזהות את הגורמים ולתקן בראש קר ורגוע ולא אחרי חוויה רעה כזאת

אני נשבע לך, בלי טיפת הונאה עצמית, אני מבסוט אש מהעונה הזאת
ראיתי משחקים שהרבה זמן אני מחכה לראות מהקבוצה שלי מבחינת איכות כדורסל, חזרתי לארץ לפני חודש אחרי שלוש שנים וראיתי אווירה ויציעים במלחה ובמשחקי חוץ כמו שלא ראיתי כבר הרבה מאוד שנים
תענוג לי, בחיי, אני אשקר לעצמי אם אתלונן על העונה הזאת
אבל זה לא גורם לי ללטף את הכרס ולהגיד הכול טוב עונה הבאה אותם שחקנים ואותו צוות מקצועי, אני מבין שיש שינויים דווקא לא הייתי הולך לכיוון של קבוצה אגרסיבית יותר אבל עמוקה יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 05, 2014 1:59 pm 
Sophomore

לאומית כתב:
ההיתממות הזו של עונה מצולחת ו"עמדנו במטרות להחזיר את הקהל למלחה" היא משהו בין מצחיק לפאתטי. אלו הן באמת אחלה מטרות לקבוצה כמו נס ציונה. ברגע שאתה הקבוצה עם התקציב מספר 2 בליגה בהפרש גדול אז כנראה שעונה כזו משמע כישלון גדול. לראיה, הדוקטור, פשוט צריך להקשיב לטון הדיבור ולראות עד כמה הוא באמת מרוצה מהעונה הנוכחית.

"מה זה חשוב! תראה את הקהל הזה!!"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 05, 2014 2:23 pm 
Freshman

מנחם כתב:
ג'ו קופר כתב:
עופר האדום כתב:

לאיזה הישגים הגעתם עם עדי גורדון? מוטי דניאל? אני בטוח שיש עוד דוגמאות אבל הצלחה ו/או כישלון של שחקן בקבוצה מסוימת תלויה בהמון גורמים וכמו שיש שחקנים שנכשלו בהפועל והצליחו במקומות אחרים, יש דוגמאות הפוכות.

נראה לי שעל הסיפור עם עדי גורדון אתם נענשים עד היום...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 05, 2014 5:55 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
בייחוד שני הגביעים הרצופים שהפועל לקחו איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 05, 2014 6:13 pm 
Hall of Famer

לא, קופר, אנחנו נענשים על החזיז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 05, 2014 6:28 pm 
Hall of Famer

אהוד כתב:
ערן סלע מעולם לא היה כתב של אף תכנית רדיו (מן הסתם, לתכניות הספורט ברדיו אין ממש כתבים). הוא עלה באופן די קבוע לשידור בתכנית הספורט של אליעזר לחנה ברדיו 103 עוד כשהיה במעריב, ואח"כ גם באמת הגיש את התכנית מדי פעם (וכאן אני חייב לומר שאני לא זוכר אם זה היה בזמן שהוא היה דובר האיגוד; אם אתה רוצה אני יכול לשאול אותו). רק ש-103 (שזה לא רדיו ת"א אלא רדיו ללא הפסקה. רדיו ת"א זה 102) לא עבדו אז בכלל עם וואן, ובכל מקרה לוואן הוא עבר רק אחרי שסיים את עבודתו באיגוד: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A2%D7% ... 7%9C%D7%A2
("ב-2005, לאחר שסיים את עבודתו ב-"מעריב", שימש סלע דובר איגוד הכדורסל בישראל במשך 10 חודשים, ובתחילת שנת 2006 עבר לשמש ראש דסק הכדורסל של אתר ONE").
אני זוכר את התגובה שלו אליך, ולדעתי זה היה בנושא ניגוד האינטרסים בין האיגוד למנהלת - אבל כאן אתה בטח זוכר טוב יותר ממני.

מכיוון שגם אתה בחור קפדן ומדויק, הרשה לי לומר לך קודם כל שציטוט מויקיפדיה הוא לא ראייה לכלום. אני יכול לשנות אותו ממש עכשיו as we speak. להסתמך על ויקיפדיה לא מוציא מישהו מדוייק יותר ממי שלא.
ויש גבול בין לדייק לבין להיות נטפיקר. אז הוא לא היה "כתב", כי אין פה כתיב, לא יודע מה הביטוי העיתונאי, הוא היה "מהבחורים האלה שמוסרים דיווחים ברדיו בקולם", תקרא לזה איך שתקרא. מצידי תקרא לזה "קולב".
וכאמור הוא היה גם מנחה התוכנית לפעמים, זה לא ממש משנה איזו תוכנית זו, העיקר שזו תוכנית ספורט שאמורה בין השאר לסקר, וגם לבקר אם צריך, את איגוד הכדורסל.
ואת אלה הוא עשה גם בתקופה הלא ארוכה שהוא היה דובר האיגוד, ועל זה כתבתי פה. אולי כתבתי גם על הדבר השני, באמת שאני לא זוכר, כי הוא פחות חשוב ועקרוני. אבל על עניין הרדיו ובדוברות הוא הגיב, פעם אחת, תגובה אופיינית למי שמנסה להגן על ניגוד אינטרסים (אני מודה שאני לא זוכר את לשון התגובה המדוייקת, אבל את רוחה כן, וכשאתה שומע אנשים למשל בערוץ הספורט מגינים על חבריהם נגועי האינטרסים אתה יכול לתאר לך את רוח התגובה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 05, 2014 10:24 pm 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:
אהוד כתב:

מכיוון שגם אתה בחור קפדן ומדויק, הרשה לי לומר לך קודם כל שציטוט מויקיפדיה הוא לא ראייה לכלום. אני יכול לשנות אותו ממש עכשיו as we speak. להסתמך על ויקיפדיה לא מוציא מישהו מדוייק יותר ממי שלא.
ויש גבול בין לדייק לבין להיות נטפיקר. אז הוא לא היה "כתב", כי אין פה כתיב, לא יודע מה הביטוי העיתונאי, הוא היה "מהבחורים האלה שמוסרים דיווחים ברדיו בקולם", תקרא לזה איך שתקרא. מצידי תקרא לזה "קולב".
וכאמור הוא היה גם מנחה התוכנית לפעמים, זה לא ממש משנה איזו תוכנית זו, העיקר שזו תוכנית ספורט שאמורה בין השאר לסקר, וגם לבקר אם צריך, את איגוד הכדורסל.
ואת אלה הוא עשה גם בתקופה הלא ארוכה שהוא היה דובר האיגוד, ועל זה כתבתי פה. אולי כתבתי גם על הדבר השני, באמת שאני לא זוכר, כי הוא פחות חשוב ועקרוני. אבל על עניין הרדיו ובדוברות הוא הגיב, פעם אחת, תגובה אופיינית למי שמנסה להגן על ניגוד אינטרסים (אני מודה שאני לא זוכר את לשון התגובה המדוייקת, אבל את רוחה כן, וכשאתה שומע אנשים למשל בערוץ הספורט מגינים על חבריהם נגועי האינטרסים אתה יכול לתאר לך את רוח התגובה).

ציטוט מויקיפדיה הוא לא ראיה משפטית - ועדיין זה סימוכין אחד יותר ממה שיש לך, כך שאני אלך איתו עד שתוכיח אחרת.
הולד איט - הנה הגיע SMS - "לא. הצטרפתי לוואן אחרי שעזבתי את האיגוד".
צריך עוד הוכחות? לצרף לך צילום מסך של התכתובת בינינו?
נושא ניגוד העניינים לכאורה הוא משהו אחר לגמרי, ויכולתי להתווכח גם לגביו אבל זה לא נושא השרשור וחבל להרוס. אבל בכל מקרה, התיקון שלי היה - ערן סלע לא היה כתב בוואן ודובר האיגוד בו זמנית, כפי שטענת. מסתבר שטעית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 05, 2014 11:29 pm 
Hall of Famer

ווטאבר. לא זכרתי באיזו תכנית היה, חשבתי שזה ברדיו ת"א כי בוואן הוא המשיך. מעניין את התחת אם זה שם או התכנית של לחנה. ראובן יספר לך מה זה מינסק ופינסק.
בקיצור, נטפיקר, וואו! הראית לי מה זה!
הנקודה היא שהוא היה קולב (אני מקפיד עכשיו למען הסר נטפיקיות, לא כתב, קולב!) ולפעמים מנחה בתוכנית ספורט X ברדיו Y שאמורה לסקר וגם לבקר ללא משוא פנים את הגוף שהוא היה דובר שלו בו זמנית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 544 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 18, 19, 20, 21, 22  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Hacohen, uriel17, פרארי ו 145 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: