סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 9:37 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 544 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 18, 19, 20, 21, 22
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' יוני 05, 2014 11:44 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
ראי שעל הקיר כתב:
ווטאבר. לא זכרתי באיזו תכנית היה, חשבתי שזה ברדיו ת"א כי בוואן הוא המשיך. מעניין את התחת אם זה שם או התכנית של לחנה. ראובן יספר לך מה זה מינסק ופינסק.
בקיצור, נטפיקר, וואו! הראית לי מה זה!
הנקודה היא שהוא היה קולב (אני מקפיד עכשיו למען הסר נטפיקיות, לא כתב, קולב!) ולפעמים מנחה בתוכנית ספורט X ברדיו Y שאמורה לסקר וגם לבקר ללא משוא פנים את הגוף שהוא היה דובר שלו בו זמנית.

אין לי מושג מה זה נטפיקר, ואני לא מבין למה אתה כל כך נעלב. כולה תיקון. טעה, טועים, טעית, תיקנתי. קורה.
וההתעקשות שלך לצאת חסר מושג כדי להיות צודק לא מובנת לי. הרי אתה יודע מצוין מה זה כתב, ומה ההבדל בין כתב, פרשן ומרואיין (ולכן מן הסתם אתה מבין גם את ההבדל בין להיות כתב וואן לבין מה שציינת), אבל כאמור התיקון שלי לא נגע לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 05, 2014 11:51 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אז אולי אכתוב ערך בויקיפדיה על נטפיקר.
הוא לא היה מרואיין בתכנית הזו, כאמור. הוא סיקר בה כדורסל, כולל כדורסל ישראלי שבו הוא גם ייצג בעל עניין. אז אצלך, כי אתה או כה קפדן, כתב זה רק מי שאשכרה כותב מלים על דף? אז קולב בשבילך, כזה שמוציא כתבות בקול, הנה קיבלת מונח אלטרנטיבי. ולפעמים כאמור הוא גם הנחה את התוכנית בעצמו. לפחות בפעמים שאני שמעתי את התכנית, ואני שומע הרבה את תוכניות הספורט ברדיו, לא היה שום גילוי נאות.
ועוד לא נולד פה היוזר שהצליח להעליב אותי, כולל כאלה שקיללו אותי במילים מפורשות.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 06, 2014 12:47 am 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:
אז אולי אכתוב ערך בויקיפדיה על נטפיקר.
הוא לא היה מרואיין בתכנית הזו, כאמור. הוא סיקר בה כדורסל, כולל כדורסל ישראלי שבו הוא גם ייצג בעל עניין. אז אצלך, כי אתה או כה קפדן, כתב זה רק מי שאשכרה כותב מלים על דף? אז קולב בשבילך, כזה שמוציא כתבות בקול, הנה קיבלת מונח אלטרנטיבי. ולפעמים כאמור הוא גם הנחה את התוכנית בעצמו. לפחות בפעמים שאני שמעתי את התכנית, ואני שומע הרבה את תוכניות הספורט ברדיו, לא היה שום גילוי נאות.
ועוד לא נולד פה היוזר שהצליח להעליב אותי, כולל כאלה שקיללו אותי במילים מפורשות.

אני אשמח אם תכתוב כי לא מצאתי גם בגוגל.
הרשה לי לתקן אותך שוב, באמת בלי רצון לפגוע ולא כלום: הוא כן היה מרואיין בתכנית הזו, עוד הרבה לפני שהנחה אותה. לחנה היה מתקשר אליו ושואל שאלות על כדורסל (בעיקר שאלות מקצועיות, לפני משחקים של מכבי באירופה, לפני משחקים חשובים בליגה וכו'). הוא לא סיקר בה כדורסל, הוא דיבר עליו, בערך כמו שאנחנו מדברים כאן. מקסימום אולי הזכיר ידיעות שכבר נדונו במהלך היום, ובעיקר ניתח אותן.
אני לא כה קפדן, ולא טענתי את זה. להיפך, טענתי שאתה קפדן (בד"כ), ולכן אני מרשה לעצמי לתקן אותך. זה אמור היה להחמיא לך, ולכן אני לא מבין ממה נעלבת (ואני בטח לא אקלל אותך, אתה יכול להירגע).
כתב זה לא רק מי שכותב על דף, וכמו שאמרתי - אתה יודע את זה. אני יכול להסביר פה במשך שעה מה ההבדל בין כתב לפרשן וכו', לפעמים זה גם מתערבב (ניו ג'ורנליזם). ערן סלע אכן היה כתב - אבל לא בוואן, אלא במעריב. בתקופה שהוא היה באיגוד הוא לא היה בוואן, וזה כל התיקון. שוב, לא מבין למה לקחת את זה כל כך קשה. אורן 80 מתקן כאן על ימין ועל שמאל נתונים היסטוריים, אורן (לא 80) מתקן סוגיות משפטיות, עכברי האן בי איי מתקנים דברים שאין לי מושג בהם. גם אותי תיקנו בעבר.
לעצם העניין, למרות שהתיקון לא נסב סביבו - יש בעיני הבדל גדול בין להיות כתב של אתר שמכסה גוף ובאותו הזמן משמש כדובר של אותו גוף (שזו השתנה מהמקפצה), לבין מנחה תכנית מגזינית בנושא ספורט שמשמש כדובר של גוף ספורט מסוים. כל עוד הוא לא עסק באיגוד עצמו בזמן שעבד בו - וזה בהנחה שאכן עשה את שניהם ביחד, כפי שאתה טוען (אני מוכן שוב לשאול אותו) - זה אולי ניגוד אינטרסים לכאורה, אבל הרבה פחות בולט מאשר כתב שמסקר גוף שגם משמש באותו הזמן כדובר אותו הגוף.
לכן גם ההשוואה לאבי נמני וכו' אינה הוגנת - אבי נמני, ממה שהבנתי, בפירוש מפרשן שחקנים שהוא הסוכן שלהם (מתנצל מראש אם אני טועה - לא רואה תכניות כדורגל). ערן סלע למיטב זכרוני מעולם לא עסק באייטם שקשור ישירות באיגוד בהיותו מנחה התכנית, וגם אני הייתי באותו זמן מאזין די קבוע. אתה מוזמן להאיר את עיני אם אכן עשה זאת.
אם הוא אכן עסק באייטמים שקשורים באיגוד בלי גילוי נאות - שוב, בהנחה שאכן שימש כדובר האיגוד באותו זמן - זה אכן ניגוד עניינים. אם הוא עסק בעיקר בכדורגל (זה טבען של התכניות האלו לצערי), ומדי פעם העלה את שמעון מזרחי כדי לשאול על הרגשתו לקראת עוד משחק בגביע אירופה - אני אחיה עם זה, למרות ניגוד העניינים לכאורה.
ואגב, גם אפי בירנבוים התראיין פעם בקולו בחמישיות, מגזין שאמור לסקר את הקבוצה שהוא עבד בה. זה לא ניגוד עניינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 06, 2014 1:04 am 
Hall of Famer

אהוד, אבל אפי הוא לא עיתונאי. סלע כן, וככזה הוא גם דיבר בתוכנית. גם גלדסטון מתראיין אצל אופירה כי כך מתנהלת הדינמיקה בתוכניות האלה - היא שואלת והוא עונה. זה לא הופך אותו לפחות מסקר, או כתב, או קולב או מה שלא תקפיד לקרוא על זה.
ואני מודה שאני באמת לא זוכר מהתכניות אייטמים ספציפים בתוכניות שהוא השתתף בהן או הנחה אותן, זה היה לפני איזה עשר שנים, אבל בזמנו כתבתי על זה גם בעקבות אייטמים ספציפיים. סלח לי שממרחק הזמן וממרומי גילי אני לא זוכר אייטם אייטם. הוא ודאי לא התעלם מאיגוד הכדורסל, כי יש חדשות בדברים שקשורים באיגוד הכדורסל. אפילו אם נניח לשם הויכוח שהוא התעלם מאיגוד הכדורסל (והוא לא) - גם זה סוג של התייחסות. ברוך השם גם אז לא היה חסר מה לסקר ולבקר באיגוד, מהבחינה הזו לא התחדש כלום. גם התעלמות היא נקיטת עמדה.
דובר לא צריך להיות פעיל בתוכנית עיתונאית שמסקרת את הגוף שבו הוא דובר, נקודה. זה ניגוד אינטרסים בכל מצב.

ולגבי מינסק ופינסק - זה לקוח מקומדיה משנות ה-60 של בילי ויילדר שנקראת "אחת שתיים שלוש". קודם כל אני ממליץ - סרט חכם ומצחיק מאד. הסיפור הוא על מנהל קוקה קולה במערב ברלין, שחולם על קידום וחזרה למטה החברה באטלנטה דרך מהלך שיווקי מהפכני - הכנסת קוקה קולה לשוק הסובייטי. כשהוא נפגש עם נציגי משרד הסחר הסובייטי, הוא אומר לסובייטי: "אז הסכמנו על שישה מפעלים - מוסקבה, לנינגרד, סטלינגרד, קייב, חרקוב ומינסק. נכון?"
עונה לו הסובייטי: "זה לחלוטין לא נכון!! לא אמרתי מינסק, אמרתי פינסק!"

את הנמשל בטח תבין לבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 06, 2014 1:39 am 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:
אהוד, אבל אפי הוא לא עיתונאי. סלע כן, וככזה הוא גם דיבר בתוכנית. גם גלדסטון מתראיין אצל אופירה כי כך מתנהלת הדינמיקה בתוכניות האלה - היא שואלת והוא עונה. זה לא הופך אותו לפחות מסקר, או כתב, או קולב או מה שלא תקפיד לקרוא על זה.
ואני באמת לא זוכר מהתכניות אייטמים ספציפים בתוכניות שהוא השתתף בהן או הנחה אותן, זה היה לפני איזה עשר שנים, אבל בזמנו כתבתי על זה גם בעקבות אייטמים ספציפיים. סלח לי שממרחק הזמן וממרומי גילי אני לא זוכר אייטם אייטם. הוא ודאי לא התעלם מאיגוד הכדורסל, כי יש חדשות בדברים שקשורים באיגוד הכדורסל. אפילו אם נניח לשם הויכוח שהוא התעלם מאיגוד הכדורסל (והוא לא) - גם זה סוג של התייחסות. ברוך השם גם אז לא היה חסר מה לסקר ולבקר באיגוד, מהבחינה הזו לא התחדש כלום. גם התעלמות היא נקיטת עמדה.
דובר לא צריך להיות פעיל בתוכנית עיתונאית שמסקרת את הגוף שבו הוא דובר, נקודה. זה ניגוד אינטרסים בכל מצב.

ולגבי מינסק ופינסק - זה לקוח מקומדיה משנות ה-60 של בילי ויילדר שנקראת "אחת שתיים שלוש". קודם כל אני ממליץ - סרט חכם ומצחיק מאד. הסיפור הוא על מנהל קוקה קולה במערב ברלין, שחולם על קידום וחזרה למטה באטלנטה דרך מהלך שיווקי מהפכני - הכנסת קוקה קולה לשוק הסובייטי. כשהוא נפגש עם נציגי משרד הסחר הסובייטי, הוא אומר לסובייטי: "אז הסכמנו על שישה מפעלים - מוסקבה, לנינגרד, סטלינגרד, קייב, חרקוב ומינסק. נכון?"
עונה לו הסובייטי: "זה לחלוטין לא נכון!! לא אמרתי מינסק, אמרתי פינסק!"

את הנמשל בטח תבין לבד.

אבל ראי, כשערן סלע עלה לשידור בתקופה שעבד במעריב כעיתונאי הוא לא היה דובר האיגוד (אגב, גלדסטון כבר לא מתראיין אצל אופירה לדעתי...). בגלל זה עשיתי את ההפרדה בין התקופה בה התראיין לתכנית לבין התקופה בה הגיש אותה, שבה אתה טוען שכיהן בו בזמן כדובר האיגוד, טענה שאני יכול לבדוק בשניה (אבל לא בשעה כזו).
לא ביקשתי שתזכור אייטם אייטם, ואם אתה אומר שהיו אייטמים שבהם עסק באיגוד בתור מגיש וגם דובר - זה אכן ניגוד עניינים לכאורה; אבל יש הבדל גדול בין כתב של כלי תקשורת שמסקר גוף, כשבאותו זמן הוא גם משמש כדובר של אותו גוף (שזו כאמור השתנה מהמקצפה), לבין מנחה תכנית מגזינית שבה הוא כמגיש לא עוסק בכלל בגוף שהוא מסקר. ומה שאתה מכנה התעלמות - זו אינה התעלמות, אלא להפך - סביר להניח שהעורך הנחה במפורש שסלע לא יעסוק באייטמים שקשורים באיגוד, ובכל מקרה מגיש - ובטח מרואיין - לא מחליטים על מה הם מראיינים/מתראיינים. כך שגם אם היה מה לבקר באיגוד - וברוך השם - תמיד יש מה לבקר באיגוד, סביר שמישהו אחר עסק בזה בתכנית שלמחרת, או בתכנית של אתמול. סלע לא עסק באיגוד בהיותו מגיש התכנית ודובר האיגוד, אני מרשה לעצמי לומר די בוודאות.
לגבי הקביעה ש"דובר לא צריך להיות פעיל בתוכנית עיתונאית שמסקרת את הגוף שבו הוא דובר, נקודה. זה ניגוד אינטרסים בכל מצב" - התשובה היא - תלוי. דובר בהחלט יכול להיות מרואיין בתכנית, אם מזכירים שהוא דובר. בעיני הוא כן יכול להשתתף בפאנל כל עוד הוא לא דן באותו גוף. ושוב, גם אם זה ניגוד עניינים לכאורה - זה לא כמו להיות כתב חדשותי של אתר מסוים, ולכן גם התיקון.

ואני חייב להודות שלא הבנתי את הנמשל, אבל כנראה זו השעה, או משום שאני לא יודע מה זה פינסק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 06, 2014 9:48 am 
Hall of Famer

נו בחיאת אהוד. בוא נתחיל בזה שכדאי לך לא להיות כל כך ודאי, כי עסקתי גם באייטמים ספציפיים בזמנו, אם כי אני מודה שאני לא זוכר אותם 10 שנים אחורה.
מעבר לזה, בוא נגיד שאתה פרשן/קולב/מנחה של תוכנית, ואז עולה לשידור בכובעך האחר כדובר איגוד הכדורסל, שכמו שאנחנו מסכימים יש ברוך השם מה לסקר ולבקר בו. כמה קשה נראה לך שהתוכנית שאתה משמש פרשן/קולב/מנחה בה תקשה עליך? אפילו בזה יש ניגוד אינטרסים. ואתהיודע מה, זה תופס גם לאפי בדוגמה שנתת וגם לקטש כשהוא מפרשן משחקים של מכבי. אבל כשאתה איש PR של גוף מסוקר, זה אפילו עוד יותר כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 06, 2014 12:57 pm 
Freshman

אני לא בטוח אבל די נראה לי:
ראי הוא ערן סלע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 06, 2014 1:51 pm 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:
נו בחיאת אהוד. בוא נתחיל בזה שכדאי לך לא להיות כל כך ודאי, כי עסקתי גם באייטמים ספציפיים בזמנו, אם כי אני מודה שאני לא זוכר אותם 10 שנים אחורה.
מעבר לזה, בוא נגיד שאתה פרשן/קולב/מנחה של תוכנית, ואז עולה לשידור בכובעך האחר כדובר איגוד הכדורסל, שכמו שאנחנו מסכימים יש ברוך השם מה לסקר ולבקר בו. כמה קשה נראה לך שהתוכנית שאתה משמש פרשן/קולב/מנחה בה תקשה עליך? אפילו בזה יש ניגוד אינטרסים. ואתהיודע מה, זה תופס גם לאפי בדוגמה שנתת וגם לקטש כשהוא מפרשן משחקים של מכבי. אבל כשאתה איש PR של גוף מסוקר, זה אפילו עוד יותר כך.

אני לא כל כך ודאי, ובגלל זה כתבתי "די" ולא בוודאות מוחלטת. ואתה בעצמך אומר שאתה לא זוכר אותו באייטמים ספציפיים שעוסקים באיגוד. גם אני לא, וכאמור הקשבתי באופן די קבוע. לא חושב שהוא היה נופל לבור הזה.
לגבי מנחה שעולה בכובעו האחר: גם כאן אני מרשה לעצמי להמר שזה לא קרה (אם כן זה כמובן ניגוד עניינים). אם בתכנית רצו לדבר על האיגוד, בטח פנו ליו"ר או למנכ"ל, הם בטח לא צריכים לפנות לדובר שעובד אצלם. ערן סלע לא טיפש ולא היה נופל למלכודת הזאת לדעתי.
בכל דבר תוכל למצוא ניגוד אינטרסים לכאורה, גם באפי וגם בקטש וגם בגדי סוקניק, ולכן השאלה היכן עובר הגבול, כי אחרת לא יהיו מנחים בכלל. אני טוען שזה לא שחור או לבן, יש אפור באמצע ולכאן זה כנראה נכנס. להיות כתב של וואן ובאותו זמן להיות דובר האיגוד - זה שחור. להיות מנחה של תכנית מגזינית, לא לעסוק במקום העבודה השני שלך ולדבר בעיקר על כדורגל? זה אפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 06, 2014 3:33 pm 
Sophomore

טל פישר כתב:
אני לא בטוח אבל די נראה לי:
ראי הוא ערן סלע

לא יכול להיות. יש לו יותר מדי כשרון כתיבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 06, 2014 6:42 pm 
Freshman

ראי הוא אינג'ינר - בוגר הטכניון (למרות שבזמן האחרון הוא מחק זאת מחתימתו).
הוא משכמו ומעלה (לא בטוח שגם בגובה) בכל הנושאים - פרט כמובן לנושא פניני ומהות המושג קפטן.
אשמח מאוד אם בהתחשב בנתונים אלו מישהו יצליח לפתור את החידה - מיהו לכל הרוחות הפיבוט של אתר זה???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 06, 2014 6:52 pm 
Hall of Famer

לא זוכר שאי פעם התואר שלי או הטכניון היו חלק מחתימתי.
לאור עובדה זו כנראה צריך לראות לאורו של איזה קפטן התחנכתי, אל איזה קפטן נשאתי את עיני, איזה קפטן הוריד מהילתו אל חיי, אל המוות הישרנו מבט, והוא השפיל את עיניו, <הכנס עוד שורות פאתוס>.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 06, 2014 6:55 pm 
Freshman

קחו בחשבון שחלק מהמידע שבידנו מסולף בכוונה כדי לכסות על עקבותיו.
ההתקפה האחרונה על ערן סלע חשודה מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 06, 2014 7:07 pm 
Freshman

ראי -
מנסה להרגיז אותי? - לא תצליח.
אני באמת מעריך אותך כמבין בכדורסל.
אינג. היתה תוספת לשמך זמן רב.
אתה כנראה לא זוכר - אבל ציינת פעם שבחיפה לא בקרת מזמן - מאז לימודיך בטכניון (שכידוע עדיין נמצא בחיפה).
ולגבי פאתוס - הסיומת שלך היא ההגדרה הצרופה לפאתוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 06, 2014 7:27 pm 
Hall of Famer

קודם כל תודה.
לא מנסה להרגיז אף אחד, פשוט מביע מה אני חושב על עניין הקפטן.
אינג' כתוספת לשמי? מעולם לא השתמשתי בתוספת הזו, לא פה ולא בעולם האמיתי. ובטח לא חתמתי איתו. מי שהצמיד לי אותו הוא מי שפתח את ת'רד החוקה, אחד המנהלים.
ולא זוכר מתי כתבתי שמזמן לא ביקרתי בחיפה, זה בטח היה מזמן, כי בתקופה האחרונה הייתי יותר מפעם אחת בחיפה ואפילו ביקרתי שוב בטכניון (והאמת, זה היה די מדהים - חצי קמפוס חדש לגמרי וחצי קמפוס שקפא בזמן, אבל זה לת'רד אחר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 06, 2014 7:29 pm 
Hall of Famer

הזכרת את לימודיך בטכניון כשכתבת על מסעדה שוויצרית בת'רד המסעדות בעוף טופיק. ואפרופו העוף, כנס כנס. יש שם משהו מעניין עם פואד וזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 06, 2014 7:38 pm 
Hall of Famer

זה שלמדתי בטכניון זה לא סוד, אבל בקידומת מעולם לא השתמשתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 06, 2014 8:20 pm 
Hall of Famer

אני שמתי את הקידומת של האינג' בנושא חוקה

Sent from my GT-I9500 using Forum Runner

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 06, 2014 8:34 pm 
Freshman

אחרי שהאשם האמיתי הודה באשמה - בואו נעזוב את הנושא הזה - וגם את המילה הגסה פאתוס - ונחכה לימי א' ו - ד'.
שמנו לב ללחיצת היד הידידותית בין קוזיקרו ופניני היום - אולי באמת האחרון הוא בחור חמד שאני סתם משמיץ אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 07, 2014 9:29 am 
Junior

גבי כתב:
אחרי שהאשם האמיתי הודה באשמה - בואו נעזוב את הנושא הזה - וגם את המילה הגסה פאתוס - ונחכה לימי א' ו - ד'.
שמנו לב ללחיצת היד הידידותית בין קוזיקרו ופניני היום - אולי באמת האחרון הוא בחור חמד שאני סתם משמיץ אותו.

לא קוזיקארו חרא של בן אדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 544 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 18, 19, 20, 21, 22

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: uriel17, אבימאל ו 58 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: