נורטון כתב:
אני באמת באמת לא מאמין לך, ומבחינתי זו חוצפה להיות שמאל הזוי.
נקודה 2 שלך מוכיחה כמובן את מה שכתבתי לעיל. חוטפים של ילדים בני 16 הם לא טרוריסטים. מה פתאום. הם צדיקים, (או למצער, כפי שאמרה זועבי, "מסכנים". רחמים עליהם).
נורטון כתב:
אני לא חושב שנדב טוען שזה לא טרור רק בגלל שזה לא רצח, אני די בטוח שיש תנאי נוסף - הערבים הם התוקפן והיהודים הם הקרבן. אם זה היה הפוך, ברור לי שגם נדב היה מצטרף לדעת הרוב וטוען שזה טרור מובהק
מאז שאני עומד על דעתי הפוליטית הנוכחית, עניין של כמה שנים, מעולם לא תמכתי בפעולה אלימה כלשהי שאיננה הגנה עצמית מובהקת לגמרי (ברמת המישהו קופץ עליי ברחוב להכות אותי). אני פורש פה במשך השנים את דעותיי המאד שליליות על אלימות דתית/לאומנית מכל סוג. מעולם לא הצדקתי כזו. החוצפה שלך, היהירות שלך, היללנות האינהרנטית שלך (כבר איזה חודשיים לא כתבת הודעה של "נדב מחפש להכנס בי אישית!!!", מה קורה עם זה באמת?)-נניח שזה נסבל איכשהו. מה שאתה כותב פה אלה השמצות טהורות, הכפשה של ממש. דיון בוודאי אי אפשר לנהל אם אתה מניח, משום מה, שאני שקרן. אבל באיזו זכות אתה מכפיש אותי ומכניס לפי מילים שמעולם לא הייתי קרוב להשמיע?
אורליאן כתב:
חטיפת אזרחים למטרות מיקוח (קל וחומר רצח), זה האבא והאמא של פעולת טרור. מה ההבדל בין זה לבין חטיפת מטוס? מטרת החטיפה (רצח, או מיקוח), לא רלוונטית לשאלה האם מדובר בפעולת טרור.
מילא- לו היית טוען שגם ישראל מפעילה טרור דומה על הפלסטינים, עוד אפשר היה להתווכח על זה. צריך לבחון כל מעצר כזה לגופו, ואני לא בטוח שיש לנו גישה למידע רלוונטי שכזה, למרות שמראש אני מניח שלו היה לנו, היינו מוצאים אזרחים פלסטינים שעצורים ללא סיבה ראוייה. אבל אני לא מצליח להבין איך חטיפת אזרחים ממניעים לאומניים, היא לא אירוע טרור.
אגב- גם ברחוב הפלסטיני, ואפילו פה ושם בחמאס, תמצא מי שמתנגדים לפעולות האלה. בניגוד לפעולות נגד חיילים, אי אפשר לשווק לעולם חטיפת אזרחים כפעולות לוחמה נגד צבא כיבוש. חמאס למשל טוען שחטיפת חיילים היא לקיחת שבויים, פעולה לגיטימית במצב לוחמה. מאחר שחטיפת אזרחים אין שום דרך להסביר לבד מפעולת טרור, אפילו באגפים מתונים יותר בחמאס מעקמים את האף. גם בחמאס מבינים שזה טרור.
אתה יודע מה, אני מתקן חלק מדבריי. קודם כל חשוב להבהיר (וזו היתה דעתי כל הזמן, מן הסתם, מצטער שלא הבעתי אותה קודם למען הסר ספק): אני נגד חטיפה. זה מעשה מתועב שאסור שייעשה, זה פוגע בזכויות אדם בסיסיות ואני כמובן מקווה שהנערים יחזרו הביתה מהר ובשלום. ההגדרה שלך נכונה יותר: זה טרור, ומה שישראל עושה זה טרור. לקחתי בשתי ידיים.
יוטה כתב:
נורטון, אתה הסנגור. לך תעשה לו הנחות וגם עם זה זה פסול מכל ומכל.
הבנאדם הזוי ותלוש מהמציאות.
מר ״הייתי מצביע לזועבי״ אם יש לך אומץ תרשום את זה בפייסבוק כפאבליק.
רמה אינטלקטואלית נמוכה זה מילא, אבל יכולת בסיסית להבנת הנקרא? אמרתי, אבל ממש אמרתי, "לא אצביע לבל"ד בגלל זועבי". אמרתי שהייתי שוקל בחיוב הצבעה לבל"ד אילו בשארה היה עומד בראש הרשימה.
ואין לי פייסבוק. אבל אם אתה חושב שאי פעם חששתי להביע את דעותיי-ועל מנת להרגיע את נפשך ההומייה רק אומר שהמשפחה שלי ימנית כולה ואני חי ועובד בעיר ימנית מובהקת, בטח לא כזו עם תומכי בל"ד ברחובות-אז אתה שוגה.