דווקא אחד האתרים שהוא מפנה אליהם שם מעניין, אשכרה DATABASE של כל מתקפות הטרור החל מ 1970 ועד היום (כי ה FBI מוגבל בסופו של דבר לאמריקה, ושם המוסלמים בעיקר הרגו 3000 איש במגדלי התאומים, אבל נמנעו מפיגועים רבים אחרים).
http://www.start.umd.edu/gtd/אז לא היה לי כוח לבדוק הכל, אבל כמה נתונים:
1. סימנתי רק את הארגונים שנשמעים מוסלמים ומתחילים באות A. יש 157 ארגונים כאלה, והם ביצעו כ 3200 פיגועים בסך הכל. סימנתי את המאה הראשונים בעמוד הראשון (כי אני לא מתכוון ללכת עמוד עמודת 32 פעם) וגיליתי 305 הרוגים. בואו נניח שזה מדגם? (כאמור, רק באות A, וכן אני מודע לעובדה שגם המילה ARAB וגם המילה AL מתחילות באות A). יצוין שהפיגוע במגדלי התאומים לא היה בעמוד הראשון של החיפוש. אבל בואו נניח שמדובר בכ-10,000 הרוגים בסך הכל (305*32 = בערך עשרת אלפים, וכאמור אנחנו כבר יודעים על מגדלי התאומים שזה 3,000 לבד).
בואו גם נניח רק לצורך העניין שלא פחות מ 25 אחוז מסך ארגוני הטרור המוסלמים מתחילים באות A. זאת לא הנחה הגיונית בכלל (ע"ע המילים MUSLIM, ISLAMIC חמאס, חיזבאללה, ג'יהאדים למיניהם ושאר דברים שלא מתחילים ב A), ואני מניח שהמספר קרוב יותר ל 10 אחוז, אבל נגיד. בוא גם נניח אם כן שמדובר על 600 ארגונים בסך הכל, עם כ13,000 פיגועים ו 40 אלף הרוגים. במקרה השמרני ביותר להערכתי. אם הייתי באמת הולך אחד אחד, אני מניח שהמספרים היו גבוהים בהרבה. ואם באמת בהנחה ההגיונית יותר מדובר רק על עשרה אחוזים, אז אנו מדברים כבר על 1600 ארגונים, 320 אלף פיגועים ומאה אלף הרוגים.
2. בדקתי כמה פעמים מופיעה המילה JEWISH באגר המידע. 16 בסך הכל- 14 מתוכם הם באמת ארגונים יהודים ,והשאר הם ארגונים "נגד" יהודים. 15 ארגונים יהודים שהיה קל למצוא. הם ביצעו 130 פיגועים בסך הכל. בסך הכל הם גם הרגו 7 אנשים. אגב, הפעם האחרונה שה JEWISH האלה עשו פיגוע כלשהו היה ב 1995, לפני זה? ב 1988, והכל בעיקרון בשנות השבעים והשמונים. אז נכון. המילה "ברוך גולדשטיין" או "עמי פופר" או כאלה, לא מכילים את המילה JEWISH, אבל כך גם לא מפגעים בודדים ערבים או מוסלמים כאלה ואחרים. בכל מקרה, קשה לי להאמין שגם האקסטרופלציה הליברלית ביותר תצליח להדביק מאה הרוגים לארגונים יהודים כאלה או אחרים.
וזה כמובן להוציא מקרי מלחמה, שבהם מוסלמים סתם ובאופן כללי מאד אוהבים לטבוח אחד בשני בכל יבשת שהם נמצאים. החל באפריקה עם קניה וניגריה וכלה בסוריה ועיראק).
זהו, אני את ההשוואה שלי סיימתי.