סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 2:08 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 418 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 17  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' יוני 20, 2014 6:33 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
פאפאלוקס כתב:
וסתם הערת אגב: מס' חרדים שיצא לי להכיר הם אנשים באמת מבריקים וחכמים בצורה בלתי רגילה. סוג של עילויים אפילו. בעיניי ללמוד דף גמרא ולשנן אותו זו לא החכמה האמיתית, אלא היכולת ללמוד ואף ליישם ולהשליך מכך גם על החיים שמחוץ לישיבה. כמובן שלא כולם כאלה, אבל שיטת הלימוד החרדית שכוללת ישיבה על טקסט ויכולת אמיתית לנתח אותו ולפרק אותו על גורמיו, להעלות שאלות ותהיות, היא באמת שיטה שהחינוך החילוני חייב לאמץ, ואני אומר זאת כיוצא המערכת החילונית.

שיטות הלימוד. זה עולם שלם עם אסכולות שונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 20, 2014 7:37 pm 
Hall of Famer

נורטון ענה על חלק גדול מהדברים, אבל על העניין של החמצן המבוזבז וכו':

שך וליאור מנהיגים ציבור. אם הם באים אל הציבור שלהם ביומרה לספר להם מה בדיוק אלוהים חושב ואיך בדיוק דברים שקורים בעולם הם עונש על מעשים כאלה ואחרים, הם רשעים וטיפשים בעיניי. זו האמת בלי שום רצון לעורר פרובוקציה. הרבה תלוי במנהיגים, ואם המנהיגים הם כאלה, גם הציבור שלהם ילך לשם.

גם האפיפיור רצינגר שקרא לאפריקאים לא להשתמש באמצעי מניעה הוא זקן טיפש ורשע בעיניי, ובמידה רבה בהרבה מאשר שך וליאור (בגלל היקף ואיכות הנזק שעלול להיגרם אם מישהו, חלילה, יקשיב לו), אבל העקרון אותו עקרון: אנשים שמאמינים במיתולוגיה דמיונית, חושבים שהם יודעים מה אלוהים רוצה, ומעבירים את ההמצאות המסוכנות האלה לציבור. זו דעתי, מה לעשות.

וליאור הוא בכלל גזען, תומך ברצח ועבריין, עניינים שעמם לקהל חסידיו בפורום כנראה אין בעיה איתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 20, 2014 8:27 pm 
Sophomore

בהקשרו של הרב דב ליאור:
ציטוט:
הרב ליאור שיבח את ברוך גולדשטיין לאחר הטבח שביצע במערת המכפלה; "אמנם הוא לא שיבח את מעשה הטבח עצמו, אולם הוא הגדיר את נכונותו של גולדשטיין להקריב את חייו במעשה שנועד לשיטתו להרתיע ובכך להגן על חיי חבריו כמעשה שבזכותו הפך גולדשטיין ל'קדוש כמו קדושי השואה'.

מדהים כמה שהחלק הבא: ''אמנם לא שיבח את מעשה הטבח עצמו, אולם.....'' מזכיר את החלק הבא של זועבי: ''אני לא מצדיקה חטיפה, אולם....... למה ציפיתם?.....החוטפים אינם טרוריסטים.... ישראל עושה דברים חמורים יותר''.

לכן מצחיק שמאדם שרק לפני כמה רגעים נזף וזעף בנו על כך שאין בנו את היכולת הנפשית לסבול את התבטאויותיה של זועבי תומכת הטרור, יוצא המשפט הבא: "וליאור הוא בכלל גזען, תומך ברצח ועבריין, עניינים שעמם לקהל חסידיו בפורום כנראה אין בעיה איתם". ושלא לדבר על הצהרת ההערצה כלפיי סייען החיזבאללה עזמי בחרא.
נאה דורש ואין נאה מקיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 20, 2014 8:35 pm 
Hall of Famer

אם תמשיך לסלף את דבריי, זה לא יעשה אותך צודק יותר, רק פחות חכם.

1. מעולם לא הבעתי תמיכה באנשים שתומכים בטרור, כולל לא תמיכה באמירה הנוכחית של זועבי.

2. כתבתי מספר פעמים שאני לא מעריך את זועבי ובוודאי שלא תומך בה.

3. דב ליאור שיבח רצח של עשרות חפים מפשע. מה זה אם לא "תומך ברצח"?

4. הוא הוכיח את גזענותו ועבריינותו במקרים אחרים, כולל איסור תרומת זרע מגוי ליהודייה מכיוון שלגויים יש "תכונות שליליות" שעשויות לעבור עם הזרע.

5. איך שלא תסובב את זה, רצח היא עבירה חמורה מחטיפה. אבל טוב שהבאת את הציטוט הזה, כשהימנים הצבועים פה מזדעזעים מזועבי, אבל לא יגידו מילה כנגד אמירות כאלה של ליאור, ומי יודע? כנראה שחלקכם מסכימים איתו בכלל.

6. אני לא מעריץ את עזמי בשארה, אני מעריך אותו וחושב שהוא אחד הקולות המאתגרים שידעה החברה הישראלית. "סייען חיזבאללה"? לא קונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 20, 2014 8:38 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני מאוד אשמח אם תיעשה גזירה שווה בין חנין זועבי ודב ליאור.

נדב, בשארה הוא לא סייען חיזבאללה. הוא נהיה איש חיזבאללה אחרי שברח מהארץ (אאל"ט נטש עקב חילוקי דעות על בשאר אל אסד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 20, 2014 8:39 pm 
Hall of Famer

יש אסמכתא לכך שהצטרף לחיזבאללה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 20, 2014 9:06 pm 
Sophomore

nadav_hacohen כתב:
אם תמשיך לסלף את דבריי, זה לא יעשה אותך צודק יותר, רק פחות חכם.

1. מעולם לא הבעתי תמיכה באנשים שתומכים בטרור, כולל לא תמיכה באמירה הנוכחית של זועבי.

2. כתבתי מספר פעמים שאני לא מעריך את זועבי ובוודאי שלא תומך בה.

3. דב ליאור שיבח רצח של עשרות חפים מפשע. מה זה אם לא "תומך ברצח"?

4. הוא הוכיח את גזענותו ועבריינותו במקרים אחרים, כולל איסור תרומת זרע מגוי ליהודייה מכיוון שלגויים יש "תכונות שליליות" שעשויות לעבור עם הזרע.

5. אני לא מעריץ את עזמי בשארה, אני מעריך אותו וחושב שהוא אחד הקולות המאתגרים שידעה החברה הישראלית. "סייען חיזבאללה"? לא קונה.

אני לא מסלף את דברייך כלל, שכן לא קשה במיוחד גם לאדם ההדיוט שאינו בוחן לבבות וקורא מחשבות, להבין את גישתך ואת הסבטקסט הכללי העולה ממנה, גם אם הדברים אינם נאמרו מפורשות.

1. נכון, לא הבעת ואפילו טרחת ''לגנות'' את דבריה, שכן אתה אדם שמתנגד באופן סו קולד חריף לאלימות מכל סוג. כמובן שמיד אחרי כן, הגיע חלק ה''אבל'' הכ"כ חביב. וכמובן הנזיפות בחברי הפורום שמעוניינים בהרחקתה מהכנסת ואף לשקול נקיטת צעדים פליליים כנגד דבריה שמהווים הסטה לטרור, לא בדיוק מעידים על הסתייגותך העמוקה מדבריה ומהאישיות עצמה.

2. לא טענתי שהינך תומך או מעריך את גב' זועבי, אלא תומך בזכותה להשמיע את דבריי ההסטה שלה בכל חור אפשרי, בד בבד כשאתה מעביר ביקורת על חברי הפורום שאינם מזדעזעים מדברי הרב דב ליאור (שאגב, אינני מחסידיו או תומכיו).

3. דב ליאור אכן שיבח רוצח, לא טענתי אחרת. אך זועבי היא תומכת טרור, לא פחות גרועה, ולכן מביע אנוכי "תמיהה" באשר ליחס השונה אשר כ"א מהם זוכה ממך.

4. הוא שאמרתי בס' 3.

5. אל תקנה, לא ניסיתי למכור לך כלום. המוציא מחברו עליו הראייה - כל רגע שניתן היה לשפוט אותו בישראל, אזי שמוטל על התובע והמדינה נטל ההוכחה להראות על מעורבותו בדברים המיוחסים לו. אך כל זמן שעזמי בחרא הוא בגדר נמלט המבוקש בישראל, הנטל עובר אל כתפיו - וכעת עליו להסביר ולהוכיח כי העובדה שברח ברגע הראשון שנתאפשר לו אינה קשורה חלילה בכך שהוא סייען טרור. חזקת החפות לא ממש עומדת לו בנסיבות דנן.

נערך לאחרונה על ידי פאפאלוקס בתאריך ש' יוני 21, 2014 1:00 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 20, 2014 9:18 pm 
Hall of Famer

אז הבה נסכם:

1. אתה שם דברים שאמרתי במירכאות, ובוחר "להבין מהקונטקסט" דברים שלא אמרתי. אתה קורא לזה הסקה, אני קורא לזה סילוף, ובכל מקרה ברור שאתה מסתמך על מה שאומר לך לבך ולא על מה שאני אמרתי, וזו בעיה כבסיס לדיון.

2. אני תומך מובהק בחופש ביטוי מוחלט, למעט שקר והסתה שמגיעים לכדי עבירה פלילית. זה נכון לזועבי וזה נכון לדב ליאור, ואם תרצה דוגמא: הדברים שליאור אומר על גולדשטיין ועל מקרים אחרים מחליאים אותי וגורמים לי לדעות מאד שליליות עליו, אבל אני חושב שזכותו המלאה לאמרם (לא נכנס כאן להסכמה שלו ל"תורת המלך" וכו', לא מספיק בקיא אם היתה כאן הסתה או לא, וזה כבר דיון אחר).

3. כפי שהראיתי לך ב2, אין אצלי הבדל בין ליאור לזועבי. שני אנשים שאני לא מעריך ולא סובל, הראשון אמנם גם הוכיח שהוא גזען ואצל שנייה לא ראיתי ראיות לכך (וגם לא תמיכה ברצח של חפים מפשע, דרך אגב), אבל בכל מקרה לשניהם זכות לומר ככל העולה על דעתם כל עוד לא מסיתים וכו'.

4. לגבי בשארה, זו דעתי. אני לא משפטן, ייתכן שגם מה שבשארה טוען שהוא כן עשה (שאמר בשיחות פרטיות לא לירות על כפרים ערבים)-נחשב על פי החוק היבש כסיוע לאויב בזמן מלחמה, ולכן הוא העריך שיתייחסו אליו כאן כפושע מלחמה ולכן ברח. אין לי מושג. אם זה אכן מה שהוא עשה, בעיניי הוא צח כשלג בעניין הזה, והביטוי "סייען חיזבאללה" הוא בלון נפוח יותר מאשר משהו שיש בו ממש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 20, 2014 9:56 pm 
Sophomore

אתמקד רק בסעיף הרביעי.

nadav_hacohen כתב:
4. לגבי בשארה, זו דעתי. אני לא משפטן, ייתכן שגם מה שבשארה טוען שהוא כן עשה (שאמר בשיחות פרטיות לא לירות על כפרים ערבים)-נחשב על פי החוק היבש כסיוע לאויב בזמן מלחמה, ולכן הוא העריך שיתייחסו אליו כאן כפושע מלחמה ולכן ברח. אין לי מושג. אם זה אכן מה שהוא עשה, בעיניי הוא צח כשלג בעניין הזה, והביטוי "סייען חיזבאללה" הוא בלון נפוח יותר מאשר משהו שיש בו ממש.

אני לפעמים מנסה להבין אם אתה רציני או מתבדח. ''אמר בשיחות פרטיות לא לירות על כפרים ערביים'' = צח כשלג? ראשית כל, אני מתאר לעצמי שיש כנגדו ראיות חזקות בנושא האם הוא דיבר עם גורמים חיצוניים או פנימיים. שנית, מדבריו: ''לא לירות על כפרים ערביים'', עולה המסקנה המאוד מתבקשת שהוא מדבר עם מישהו שיש לו נגיעה לעניין. שהרי איזו סיבה יש לו להורות כך לפלוני שאינו בר נגיעה ו\או השפעה? לסיכום, ברור למדי (גם מתוכן הדברים הנ"ל בלבד) שהוא דיבר עם גורם עויין, ארגון טרור אם תרצה (ששמו מתחיל ב-ח'). מהדברים שלעיל בלבד עולה עבירה סופר דופר חמורה, הן לפי החוק הייבש והן בדרך בה היא נתפשת בציבור הרחב שאינו הזוי ומנותק מכל מציאות. הנה כמה סיבות לכך:
(1) סביר להניח שהוא מודע לתא חיזבאללה שפועל בתחומי המדינה, ואף מקיים עמו שיחות תיאום.
(2) הוא עשה איפה ואיפה לגביי אזרחים יהודים וערבים, ומתוכן הנסיבות ניתן להבין שדמם של הראשונים מותר, וע"י כך שהצביע על מקום מושבם של יהודים (כדי להימנע מפגיעה בכפרים ערבים לדברייך) מתקיים אצלו ההיבט הנפשי והן העובדתי שהביא לפגיעה גוברת ביהודים.
(4) הבנאדם היה פאקינג ח"כ במדינת ישראל, שמומן ע"י אותם יהודים בהם סייע לפגוע.
(5) מדובר באדם שישב ברשות המחוקקת של מדינת ישראל וברח מהעמדה לדין בה. אם שחיתות שלטונית היא אחת מהעבירות הבזויות בעיניי, אז כשמדובר בפאקינג סוס טרויאני שמכוון את האוייב היכן לפגוע, אז על אחת וכמה.
(6) יחסי הציבור שהוא עשה לציבור הערבי לא יכלו להיות "טובים" יותר.

אז אמור נא לי, במה פועל הבניין המשופם הזה טוב יותר מדב ליאור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 20, 2014 10:13 pm 
Hall of Famer

המרצע יוצא מהשק שלך מאד בקלות. אלמלא בשארה ערבי, אתה קורא לו "פועל בניין"? (לא שיש בושה כלשהי, ולהיפך לדעתי, בלהיות פועל. אלא שבשארה הוא דוקטור לפילוסופיה).

אני לא בקיא בפרטי המקרה של החשדות כנגד בשארה יותר מכדי שפורסם בתקשורת ובאינטרנט. המידע שהושג על הדברים שלו נבע מהאזנות לטלפון הפרטי, והוא טוען שאלה היו שיחות עם חברים ועל מידע שהיה מפורסם וגלוי בכלי התקשורת בישראל. גם מתנגדיו בתוך הציבור הערבי, אנשי חד"ש, טוענים שזה היה חיסול פוליטי ושום דבר ממשי. מבחינתי "סייען" הוא אדם שעוזר בפועל לארגון טרור לבצע פעולות טרור. את זה בשארה, גם לטענת השב"כ אגב, לא עשה.

לעניין ההשוואה עם ליאור, כנגד הציטוט הנלבב שהבאת מדבריו על גולדשטיין, הנה לך ציטוט מבשארה:

"אני לא יכול לבקש שוויון עם אזרחים, אדוני היושב-ראש, ולתת לגיטימציה לכך שמישהו יהרוג אותם, אפילו אם זה מדינה כובשת, אפילו אם זה אלימות של נכבשים... פגיעה באזרחים חפים מפשע אינה מקובלת עלי."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 20, 2014 10:36 pm 
Sophomore

nadav_hacohen כתב:
המרצע יוצא מהשק שלך מאד בקלות. אלמלא בשארה ערבי, אתה קורא לו "פועל בניין"? (לא שיש בושה כלשהי, ולהיפך לדעתי, בלהיות פועל. אלא שבשארה הוא דוקטור לפילוסופיה).

אני לא בקיא בפרטי המקרה של החשדות כנגד בשארה יותר מכדי שפורסם בתקשורת ובאינטרנט. המידע שהושג על הדברים שלו נבע מהאזנות לטלפון הפרטי, והוא טוען שאלה היו שיחות עם חברים ועל מידע שהיה מפורסם וגלוי בכלי התקשורת בישראל. גם מתנגדיו בתוך הציבור הערבי, אנשי חד"ש, טוענים שזה היה חיסול פוליטי ושום דבר ממשי. מבחינתי "סייען" הוא אדם שעוזר בפועל לארגון טרור לבצע פעולות טרור. את זה בשארה, גם לטענת השב"כ אגב, לא עשה.

לעניין ההשוואה עם ליאור, כנגד הציטוט הנלבב שהבאת מדבריו על גולדשטיין, הנה לך ציטוט מבשארה:

"אני לא יכול לבקש שוויון עם אזרחים, אדוני היושב-ראש, ולתת לגיטימציה לכך שמישהו יהרוג אותם, אפילו אם זה מדינה כובשת, אפילו אם זה אלימות של נכבשים... פגיעה באזרחים חפים מפשע אינה מקובלת עלי."

העובדה היא אחת ויחידה: המחבל ברח ברגע הראשון שנתאפשר לו, ומכאן והלאה חזקת החפות נשמטה מתחת לרגליו. חיסול פוליטי או לא, אתה צריך לבוא עם ראיות ממשיות לביהמ"ש וכל מיני תיאוריות קונספירציה למיניהן אינן אלא דיבורים (שלא לומר קשקושים) בעלמא. אדם שבורח מלעמוד לדין חזקה שעשה זאת מאחר וידע כי יש בסיס איתן לחשדות כנגדו. לכן ההתייחסות אליו לא צריכה להיות שונה (להבדיל באלף אלפי הבדלות) מההתייחסות אל נהג שיכור שמסרב לעבור בדיקת ינשוף.

ובגלל ציטוטים כנ"ל, חוברו מבעוד מועד משפטים נהדרים כגון: עין קורצת עין דופקת (או מכוונת), פיו וליבו אינם שווים וכו'. מקסים לראות שנשבית בקסמו בשל כמה גיבובים חסרי תכלית. אני מקווה שבחורות לא עושות לך מניפולציות זהות.

אלו החשדות כנגדו:
"חשדות כי במהלך מלחמת לבנון השנייה יצר קשר עם סוכן מטעם חזבאללה והעביר לו מידע על מקומות אסטרטגיים לטיווח טילים וכן מידע בדבר השפעת הגדלת טווח הטילים מעבר לחיפה, מסר הערכות על סיכויי ההתנקשות בנסראללה, וכן מידע והערכות בנוגע לשינויים צפויים בהיערכות ישראל תוך כדי מלחמה. בשארה קיבל, לפי החשד, מאות אלפי שקלים אשר הועברו לידיו מחזבאללה ומגופים זרים נוספים על ידי חלפני כספים ערביים ממזרח ירושלים ובכך עבר גם על חוק איסור הלבנת הון".

ההכחשות שלו ושל חברי בל"ד בנושא שקולות לטענותיהם של משפחת אלפרון: ''אנחנו אנשי עסקים ישרים''.

נערך לאחרונה על ידי פאפאלוקס בתאריך ו' יוני 20, 2014 10:44 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 20, 2014 10:43 pm 
Hall of Famer

אני חושב שהבעיה שציינתי קודם, שאתה בוחר לפרש את דעותיהם של אנשים לפי מה שנראה לך ולא לפי מה שהם אומרים או עושים, תימנע מאתנו להמשיך להדיין.

כל טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 20, 2014 10:47 pm 
Sophomore

לא, הבעיה היא שאתה מתעלם מעובדות בשטח (למשל הדברים שבגינם נחקר) ובוחר משום מה להתמקד בדעות שוליות של בעלי אינטרסים מובהקים שמעוניינים להגן על החלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 20, 2014 10:48 pm 
Hall of Famer

מה שתגיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 21, 2014 5:46 pm 
Sophomore

מצטער שאני מתערב, אבל כשיש חשדות כה חמורות כנגד אדם והוא בורח ונעלם, וככל הנראה לאותו המקום שאליו דיווח ובו עשה את העבירות..להתעלם מזה זה קצת עצימת עיניים לא?

ודרך אגב, היות שגם ליאור וגם זועבי אישיות ציבוריות ודבריהם מהווים כהסתה לאלימות ותמיכה בטירור, דבריהם לא חוקיים-אני לא חושב שחופש הביטוי תומך באמירות כאלה מאנשי ציבור. אבל אני לא משפטן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 21, 2014 9:44 pm 
Junior

כיוון מפתיע - ייתכן שהנערים במקום שקשה לחשוב עליו.

http://judaism.walla.co.il/?w=/2075/2757055

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 21, 2014 10:11 pm 
Junior

לא יאומן כמה כסיל ואוויל משריש יכול להיות בן תמותה.

אני בהחלט מתחיל להבין מדוע דינו של נביא שקר הוא מיתה, יחד עם המכשפים ושלל מאחזי העיניים, הם יכולים להוריד גם חברת מופת לעברי פי פחת, נס, פשוט נס שתכונת קשיות העורף נשארה קצת בדנ"א של האומה, כמו שהאריך הרשב"א בסיבה מדוע ברוב המקרים עם ישראל לא הלך שולל אחרי מאחזי שווא ותעתועים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 21, 2014 10:22 pm 
Hall of Famer

עם כל התיעוב לליצן בן ארצי, גינות-אתה לא באמת רוצה להכנס למה שכתבת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 21, 2014 10:54 pm 
Junior

nadav_hacohen כתב:
מה שתגיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 21, 2014 11:45 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
הוא קרוב של אשת ראש הממשלה ושאר הבן ארצים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 22, 2014 12:26 am 
Hall of Famer

לא לא.
הוא הד קייס בפני עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 22, 2014 12:31 am 
Sophomore

אבו שוקרי כתב:
מצטער שאני מתערב, אבל כשיש חשדות כה חמורות כנגד אדם והוא בורח ונעלם, וככל הנראה לאותו המקום שאליו דיווח ובו עשה את העבירות..להתעלם מזה זה קצת עצימת עיניים לא?

לחלוטין עצימת עיניים, שבמשפט הפלילי היא שוות ערך לכוונת תחילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 29, 2014 9:49 am 
Junior

סרט על מי שהוא שנתקע בין התרבויות. http://hot.ynet.co.il/home/0,7340,L-11556-94318,00.html
צריך קצת סבלנות אבל נחמד לקבל נקודת מבט קצת שונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 30, 2014 11:42 am 
Hall of Famer

בינתיים בדרום לא מפסיקים לנחות רקטות מידי יום שהבוקר היה השיא עם מטח של 15 רקטות. ההרתעה נשחקה אחריי שנה וחצי ממבצע עמוד ענן ובכלל כל ההתנהלות של ביבי במזרח התיכון הבוער בתקופה האחרונה מקרינה חולשה !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 30, 2014 2:23 pm 
Sophomore

נוב'מת. אפשר להיות רגועים כל עוד חמאס לא ביצע את הירי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 418 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: