סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 8:09 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 7 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ארצות הברית
הודעהפורסם: ב' יוני 23, 2014 9:58 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מה אני אגיד לכם, מעולם לא נהניתי ככה לראות נבחרת כל כך חלשה טכנית.
מבחינה טכנית אישית מדובר לדעתי באחת הנבחרות החלשות בטורניר. השחקנים שלה, כמעט כולם, לוקים מאד ביסודות - מתקשים בעיצרת כדור כמו שצריך למשל. זה נכון גם למי שאמור להיות טכנית מעל האחרים כמו בראדלי למשל.
אבל עדיין זו נבחרת שכיף לראות בגלל המלחמה הבלתי מתפשרת, היכולת לא להיכנע עד הסוף ולא משנה נגד מי, המשמעת הקבוצתית שיוצרת מהלכים מדהימים למרות הליקויים ביכולת האישית.

בנוסף, אני רוצה לעמוד על עוד נקודה. זו הנבחרת היחידה בעולם כנראה שלא עושה הצגות ופלופים, אחת הרעות החולות של הכדורגל. אני לא זוכר מתי ראיתי אמריקאי זורק את עצמו ברחבה כדי להטעות את השופט ולקבל פנדל, או מתפתל כאילו הכיש אותו נחש כדי שהיריב יקבל צהוב. זה כנראה אתוס הספורט האמריקאי בכללותו, אני יודע שבפוטבול והוקי אם תעשה דברים כאלה תהייה מוקצה מחמת המיאוס שלא לדבר על זה שתיחשב "סיסי". אבל עדיין זה שוני מרענן לעומת כל הנבחרות האחרות.

כשחקנים בודדים צריך לציין את פביאן ג'ונסון, המגן הטוב בטורניר עד עכשיו לדעתי - בעיקר כי הוא יודע איפה להיות כל דקה ויש לו כושר גופני של רץ מרתון. גם ג'רמין ג'ונס אחלה, גם הוא לוקה טכנית אבל יש לו בעיטה אדירה, כוח פיזי ורוח לחימה בלתי נגמרת.
הם יעלו לשמינית אבל לדעתי לא יגיעו רחוק, הליקויים הטכניים מגבילים אותם. עדיין, אחלה בחלה של נבחרת.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ארצות הברית
הודעהפורסם: ב' יוני 23, 2014 10:07 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
תגיד את זה לדווין וויד, לברון וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 23, 2014 10:12 am 
Junior

יש לציין שהעליה שלהם רחוקה מלהיות מובטחת. גרמנים זה גרמנים, הם לא ימכרו משחק והם אמורים לנצח את ארה"ב. במצב כזה, ניצחון של גאנה על פורטוגל בכל תוצאה יעלה את גאנה לשלב הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 23, 2014 10:43 am 
Hall of Famer

הגרמנים לא ימכרו משחק, גם האמריקאים לא. אני עוד לא רואה את הגרמנים מנצחים אותם אוטומטית.
אני חושב גם שאתה טועה בחשבון שלך. גם אם גאנה תנצח וארה"ב תפסיד, אם שני המשחקים יסתיימו בפער של שער אחד באותה תוצאה (נגיד 1:0 או 2:1) ארה"ב תעלה, כי יהיה שוויון מוחלט בהפרש השערים ובהבקעות ואז מגיעים למאזן הפנימי - וארה"ב ניצחה את גאנה. אם ארה"ב גם תבקיע יותר במקרה כזה - נניח תפסיד 2:1 כשגאנה מנצחת 1:0 - ארה"ב תעלה כי הבקיעה יותר שערים, עוד לפני המאזן הפנימי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 23, 2014 10:51 am 
Junior

עם כל הכבוד לנחישות של ארה"ב, הם לא יותר נחושים מגרמניה וגם הרבה פחות טובים. כמובן שזה גם משחק חשוב - הגרמנים יעדיפו להתמודד מול האלג'יראים או הרוסים ולא מול בלגיה ככה שגם יהיה להם על מה לשחק. אני בהחלט רואה כאפשרות ריאלית מאוד הפרש של 3 שערים בשני המשחקים, ניצחון בשני שערים של גרמניה ובשער אחד של גאנה או להפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 23, 2014 10:56 am 
Hall of Famer

יכול להיות, לא פוסל את זה. הגרמנים גם הנבחרת החזקה פיזית והחסונה ביותר בבית. מצד שני ארה"ב גם פחות טובים טכנית מגאנה, הרבה פחות. וזה נגמר כמו שזה נגמר.
בכל אופן, מה שלא יהיה, זה לא משנה את זה שכיף לראות אותם למרות המגבלות הטכניות, והיעדר הציניות וההצגות המלוכלכות זה דבר ייחודי ומרענן בכדורגל העולמי.

אני מאד מקווה שארה"ב תקבל בחזרה את ג'וזי אלטידור למשחק עם גרמניה. גם הוא רחוק מלהיות אורים ותומים טכני, אבל הוא חזק ומהיר ושומר טוב על הכדור עם הגב לשער, ולארה"ב אין עוד חלוץ כזה. החיסרון שלו מאד הורגש הלילה, וההתקפה של ארה"ב תקבל עוד מימד איתו.
אני מקווה גם שיש להם בלם יותר טוב מקמרון הזה, שהיה אשם בשני השערים של פורטוגל אתמול ועשה לפחות עוד טעות אחת של כמעט גול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 23, 2014 9:12 pm 
Freshman

ארצות הברית היא עוד דוגמא למה שאני אומר כל המונדיאל הזה, קבוצות מאומנות מצילחות, תראו איפה ספרד ואיפה איראן (שחילצו כמעט שני תוצאות תיקו עם עמידה טקטית הגנתית מרשימה מאוד) וקוסטה ריקה לדוגמא.. גם ארה"ב בלי יותר מדי כישרון אבל עם מאמן גדול, לגבי המשחק מול גרמניה, צריך לזכור שתסריט הזוי שאם גרמניה מפסידים ופורטוגל או גאנה מביסות אחת את השניה הם בחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 7 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: