סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 8:50 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 683 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 28  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' יוני 23, 2014 1:48 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
כן, אמא של הגארבג' טיים, כלומר - מחליפים סלים, ניז'ני קלעה ברבע הזה 25 נקודות, לא בדיוק הדרך לנסות לנצח משחק כשאתה כבר נכנס לרבע ביתרון 13. אני לא ראיתי סיכוי שהפועל יחזרו למשחק הזה. אתה ראית (יותר נכון, קראת בסטטיסטיקה)? יופי לך. ושוב, יש 7 הפרש ויש 7 הפרש. במשחק חוץ נגד קבוצה הגנתית, שעוצרת קבוצה התקפית מובהקת כמו הפועל על 50 נקודות בשלושה רבעים ועל 72 נקודות במשחק שלם, ביום שאתה קולע רק שלשה אחת במשחק והם קולעים באחוזים מצוינים - 7-10 הפרש זה הרבה, בטח מול קבוצה הגנתית נהדרת שלא תתן לך לעשות סל אחרי סל, בעוד ההגנה שלך לא מייצרת עצירות.

מה הקשר הלפרין למשחק הזה? איפה טענתי שהיה לו משחק טוב? היה לו משחק זוועה, זה אומר אוטומטית שלקיצ'ן היה משחק מצוין בשלבים המכריעים של המשחק? דמגוגיה לא תעזור לך במקרה הזה.

דינו, יכול להיות, לא התכוונתי לומר שקיצ'ן מראה חוסר אכפתיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 23, 2014 1:55 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אתה מדבר כאילו אתה היחיד שראה את המשחק, ובכלל, כל הטיעונים שלך הם הרגשה סובייקטיבית שלך ותו לא. אז מה אם ניז'ני קלעה ברבע השלישי 25 נקודות? מה שחשוב זה ההפרש. מה זה "יש 7 הפרש ויש 7 הפרש"? זה 7 הפרש במשחק עם תוצאה לא נמוכה באופן יוצא דופן, זה לא איזה משחק של 50:40 או 60:50 ב-40 דקות שאתה עוד יכול איכשהו לבוא בטיעון כזה ש-7 הפרש ב-4 דקות זה המון. 50 נקודות ב-3 רבעים זה לא הרבה, אבל גם לא איזה משהו מאד קיצוני לכוון היורד, זה קצב של בין 65 ל-70 נק' למשחק. לא הרבה אבל גם לא תוצאה כזו נמוכה ש-7 הפרש ב-4 דקות נחשב למשהו אבוד (למעשה לדעתי 7 הפרש 4 דקות לסוף לא נחשב לגארבג' באף מצב).
התאמת את הגארבג' טיים לטיעון שלך בויכוח ויצא לך הגדרה מגוחכת ותלושה מהמציאות של גארבג' טיים (ושכחתי שבעצם עבורך "האמא של הגארבג' טיים" התחיל אפילו 2 דקות קודם, כ אז קיצ'ן קלע... אבל אני מניח שזה שיפור לעומת "מחצית שלמה לפרוטוקול" כשהיא התחילה בשוויון).

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 23, 2014 2:01 pm 
Freshman

לגבי עניין השני משחקים, זה ממש לא כמו משחק רגיל של מחצית ראשונה ושניה. אולי זה היה נכון אם היו משחקים את שני המשחקים במגרש נייטרלי ללא אוהדים, כאן מדובר על משחק בית וחוץ. יש קבוצות עם מגרש מאד ביתי שטובות מאד בבית שלהם וגרועות בחוץ, לכן קריטי עבורן לנצח בצורה משמעותית בבית. בבית שלך אתה חייב לנצל את היתרון שיש לך כדאי לבוא בעמדה טובה למשחק השני. אם הפסדת במשחק הבית שלך ועוד בהפרש משמעותי (אפילו חד ספרתי) אתה מגיע למשחק חוץ בצורה שונה לחלוטין מאשר אם ניצחת ובמיוחד אם ניצחת ביתרון מבטיח. זה לא אומר שלא קרו דברים מעולם (וקרו גם להפועל), אבל לומר שזה כמו משחק רגיל עם שתי מחציות זה לא נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 23, 2014 2:03 pm 
Hall of Famer

עדיין מה שחשוב במשחק כזה הוא לא הנצחון או ההפסד, ושלשת באזר במשחק הזה היא לא איזה משהו קריטי, זה לא סידרה שסופרים נצחונות. ההבדל בין מינוס 1 לפלוס 1 הוא בדיוק כמו ההבדל בין פלוס 1 לפלוס 3 - עוד שתי נקודות מקדמה למשחק השני. זה הכל. מבחינה הזו זה בדיוק כמו משחק רגיל עם שתי מחציות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 23, 2014 2:22 pm 
Freshman

אני מדבר איתך, לא עם כולם. יש עוד מישהו שנכנס לויכוח בנוגע המשחק הזה? אתה זה שהכנסת את הסטטיסטיקה, חבל שלא שמת לב שהיא פועל נגד הטיעון שלך.

לקבוצה התקפית כמו הפועל, 50 בשלושה רבעים ו-72 (שמשקרים קצת) זה תוצאה נמוכה.

שוב פעם, איפה היה קיצ'ן בשני הרבעים האמצעיים שהמשחק עוד היה צמוד? 4 נקודות? או שאתה אומר שהוא שמר הכל לדקה ה-34, חיכה שניז'ני יעלו ליתרון 15 כדי לעשות את המהפך? זה באמת משחק שאתה עדיין מתעקש לציין כמשחק יוצא דופן שלו במאני טיים, אתה באמת לא מסוגל לרדת מהעץ, אף פעם?

הגארבג' טיים לטעמי התחיל באמצע הרבע השלישי, פחות או יותר אחרי שקיצ'ן קלע את הסל האחרון שלו ברבע ואז ניז'ני לחצה על הגז והבטיחה יתרון שלא ראיתי סיכוי שהפועל יחזרו ממנו, לא בערב של 1 מ-8 מהשלוש והגנת חילופים רכה. זה חשוב מאד כמה נקודות ניז'ני קלעה ברבע האחרון, כי כדי לחזור מפיגור 10 ברבע האחרון אתה לא יכול לעשות כשאתה חוטף 25 נקודות, זה מראה הרבה באיזה מיינד סט היתה הפועל ברבע הזה.

תוסיף כמה "מגוחך", "הזוי" וכו' שאתה רוצה, שמתי לב שזה הסגנון שלך, חבל שאתה לא מבין שזה לא מוסיף שום דבר לטענות שלך, אלא רק גורע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 23, 2014 2:29 pm 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:
עדיין מה שחשוב במשחק כזה הוא לא הנצחון או ההפסד, ושלשת באזר במשחק הזה היא לא איזה משהו קריטי, זה לא סידרה שסופרים נצחונות. ההבדל בין מינוס 1 לפלוס 1 הוא בדיוק כמו ההבדל בין פלוס 1 לפלוס 3 - עוד שתי נקודות מקדמה למשחק השני. זה הכל. מבחינה הזו זה בדיוק כמו משחק רגיל עם שתי מחציות.

לא אמרתי ששלשת הנצחון היא מה שעשתה את המשחק של הלפרין למצוין, אלא כל המשחק. הוא היה מצוין, ניהל את המשחק בצורה מעולה ובסוף שם את הפלומבה על משחק טוב.

מה גם שפתאום 3 נקודות עבורך זה חסר משמעות? הרי אתה אמרת שבפיגור 7 המשחק היה פתוח לחלוטין. אם הראשון היה מסתיים בשוויון, הפיגור במצב הזה היה כבר 10, עדיין פתוח לחלוטין בעיניך? או שזה סל עם חשיבות? אני לא מצליח לעקוב.

הלפרין נתן משחק מצוין במשחק מאני טיים, והשאיר לקבוצה סיכויים טובים לעבור את השלב גם בהפסד קטן, שזה היה תרחיש ריאלי לחלוטין בהתחשב שכך שניז'ני קבוצה ביתית מצוינת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 23, 2014 3:39 pm 
Hall of Famer

אמרתי ש-3 נקודות זה לא חשוב? חסר משמעות? איפה אמרתי דבר כזה? אלה 3 נקודות בסוף מחצית בפועל, זה חשוב כמו כל 3 נקודות, אבל לא יותר. אתה זה זה שדיברת על זה שזו "שלשת נצחון" ונקודות חשובות יותר מאחרות.

הסטטיסטיקה לא פועלת נגד הטיעון שלי, אלא אם כן אתה עונה לו בטיעון ש-7 הפרש 4 דקות לסוף זה מצב אבוד במשחק של 65-70 נקודות, שלא לדבר על כשנשאר יותר זמן מזה אפילו. את הטיעון הזה אני מבטל מניה וביה, כי הוא ציור המטרה אחרי שירית את החץ לדעתי, אלא אם כן אתה מיואש כרוני. הרי באותו רבע ממש ירושלים חזרה מ-14 הפרש (בכללי) ל-7 הפרש בתוך פחות מ-4 דקות, אז לא היה שום בסיס אמיתי לייאוש שלך. לכן לקחת את הנקודות של קיצ'ן ולומר שהן נקלעו במומנטים לא חשובים במשחק זה לגמרי לא לעניין. ובטח שלענייננו פה, השוואת ביצועי המאני טיים של שני הגארדים - ההוא שקלע 15 והתאמנו את הגארבג' טיים לנקודות שלו, וההוא שזרק 3 פעמים במשחק ובעיקר הסתכל על השני - זה אפילו עוד יותר כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 23, 2014 3:51 pm 
מנהל פורום

עופר האדום כתב:
איפה ראית שחתם? בוואן כתוב שהוא הולך להאריך, שזה די זהה למה שהיה כתוב במקומות שונים כבר כמה שבועות.

עכשיו זה גם באתר הרשמי של הקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 23, 2014 4:01 pm 
Senior

קיצ'ן סה"כ שחקן טוב לרמה שירושלים נמצאת עכשיו ולא מספיק לרמה שהיא מכוונת אליה. לכן שנתיים זה סה"כ הסכם לא רע.

מה שכן הוא קצת דורך על הרגליים של דונטה (או יותר נכון דונטה עליו) כשהרבה דברים שהם מביאים למגרש הם דומים.

ירושלים תהיה תלויה הרבה מאד ביכולת של הלפרין בשנה הבאה והאם היא תצליח להשאיר את דאנקן או לא כי אחרת זאת קבוצת קליעה מאד מוגבלת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 23, 2014 4:13 pm 
מנהל פורום

דאנקן או תואם דאנקן, כלומר סטרץ' פור כלשהו
המירוץ שמתפתח סביבו מתחיל לצאת מפרופורציות השווי שלו

לגבי ההתאמה לקיצ'ן, כן הם מביאים דברים דומים אבל דונטה יודע לזוז הצידה ולנוח על המגרש כשהולך לאחרים ולקחת על עצמו כשצריך
קיצ'ן מתקשה בהתקפה עומדת כי הוא לא מנהל משחק טוב הנוהל כמו שאני רואה אותו: אם התקפה עומדת של הפועל מגיעה לשניה ה18 שלה בלי שמסתמנת זריקה טובה קיצ'ן יצטרך להעביר את הכדור לדונטה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 23, 2014 5:04 pm 
Freshman

הלפרין וליאור מקבלים תנאים אידאלים להצליח. להלפרין יש יד לא רעה בכלל ולקבל מסירות החוצה מדונטה או דרווין הוא יעשה יופי.
ליאור הולך לחגוג.
קבוצה מסוכנת התקפית, אבל כנראה המנטליות היא לקלוע 100 ולחטוף 90, כי אין שומרים מרשימים במיוחד..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 23, 2014 5:08 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
דאנקן בשנתיים האחרונות היה יותר סנטר מארבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 23, 2014 5:11 pm 
Junior

אה.. קיצ'ן לא שומר טוב, לא ידעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 23, 2014 5:29 pm 
מנהל פורום

ראובן כתב:
דאנקן בשנתיים האחרונות היה יותר סנטר מארבע.

זה נכון, כשהחליף את פרחובסקי (רוב הדקות שלו העונה)
בעונה שעברה לדעתי פתח לצד סמאולס או הקרנף, לא זוכר דקות משמעותיות בסנטר, מצד שני בעונת 12/13 לא ראיתי את הפועל הרבה ראיתי בעיקר סטטיסטיקות, אז אולי אתה צודק
הנקודה היא שדנקן כסנטר, לא היה גורם לפאניקה בשוק הפנויים, הסיבה שחימיקי ומכבי חושקים בו זה היכולת שלו לקלוע מבחוץ במיוחד מהשלוש, להוציא שומר שומר הצבע ולהקל על שחקני הצבע (הסנטר ודונטה או גארדים חודרים) את העבודה בפנים
כסנטר הוא נחמד, לא מצדיק את הרעש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 23, 2014 5:32 pm 
Freshman

הוא כן, אבל אף אחד לא שומר ענק..
לא דונטה, לא יותם, קיצ'ן טוב, אבל לא אחד שאתה מצמיד ליריב ומשתק אותו, לא ליאור..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 23, 2014 6:35 pm 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:
קיצ'ן סיים את המשחק השני מול ניז'ני כקלעי המוביל של הקבוצה ב-15 נק' עם 87% מהשדה. אולי זה קטן על הסטנדרטים שלך. והזכרון שלך בוגד בך לא רק בזה, אלא בכלל ממה שאתה זוכר מהמשחק. במחצית במשחק השני התוצאה הייתה 3 הפרש (כלומר שוויון כללי) ובסוף הרבע השלישי - 13 הפרש (10 בכללי) זה לא מעט אבל גם לא מקרה אבוד. אז המחצית השנייה לא הייתה לפרוטוקול ואפילו הרבע הרביעי היה לפרוטוקול רק לקראת סופו. 4 דקות לסיום עוד היה רק 10 הפרש (כלומר 7 בכללי). אז בוא תשנה את תפיסת ההיסטוריה שלך קצת.
ולגבי המשחק הראשון, תגיד לי, אתה דונטה סמית' שלא מבין את המשמעות של משחק ראשון בסדרת בית חוץ? זה לא משחק דו אור דיי ואפילו לא 100% מאני טיים, זה כמו מחצית ראשונה במשחק רגיל ולנצחון בו אין שום משמעות כשלעצמו, כמו שלנצחון במחצית של משחק רגיל אין שום משמעות. שלשת באזר במשחק כזה זה עוד 3 הפרש במחצית. במשחק בכזה ההבדל בין שוויון לפלוס 3 הוא כמו ההבדל בין פלוס 3 לפלוס 6 או בין מינוס 1 לפלוס 2.

שם אמרת. לומר שלנצחון אין שום משמעות זה בדיוק כמו לומר שלשלשה של הלפרין לא היה חשיבות, כי היא היתה ההבדל בין ניצחון בשלוש או שוויון. יאללה, תמרח את הטיעון ותאמר שהכוונה היתה אחרת וכו׳.

לא הפרדתי את השלשה ואמרתי שבגללה היה להלפרין משחק טוב, אלא שזו היתה שלשה מאד חשובה שחתמה משחק מצוין שלו. אבל מה זה חשוב, זה לא משחק מאני טיים, סתם משחק חסר חשיבות.

ראית בסטטיסטיקה של משחק חשוב שחקן שקלע הכי הרבה נקודות בקבוצה + באחוזים טובים ---> (מסקנה) השחקן הינו שחקן מאני טיים, היחידי שהופיע למשחק והחזיק את הפועל במשחק. נו באמת. חבל שלא בדקת את הסטטיסטיקה לעומקה לפני שטיפסת על העץ. אבל עכשיו כנראה שבחיים לא תרד ממנו, בחיאת ראבאק, תדלג ותמצא משחק אחר כבר.
תמשיך גם להתעלם מכך שהשחקן הזה קלע 4 נקודות בשני הרבעים הכי קריטיים, בהם הפועל איבדה את היתרון וניז׳ני השתלטו על המשחק, והשחקן נעלם לחלוטין עד לאמצע הרבה הרביעי ולמשך 9 דקות, בהן ניז׳ני הגדילה את הפער ל-15.

כל פעם אתה דוחף את הלפרין למשחק הזה, למרות שאמרתי כבר כמה פעמים שהלפרין לא הופיע אליו, וזה ממש אבל ממש לא היה הדיון שלנו. דיברנו על עונה שלמה, ולא על המשחק הבודד הזה, אלא אם כן אתה מחליט מי שחקן מאני טיים ומי לא על סמך משחק אחד, שגם הוא מסתמך על סטטיסטיקה יבשה, כי עם זה אני לא מסוגל להתווכח, נראה לי שלא קיים אחד שמסוגל, אולי אתה עם עצמך?
וזה התחיל עוד יותר מוקדם בטיעון המצחיק שלך שקיצ׳ן היה מותש ובגלל זה נראה איך שנראה בשלב הסופי של העונה, כשלהפרין, שנשחק יותר ממנו במהלך העונה ושיחק עם פציעה, לא זוכה להנחות הסובייקטיביות שלך אלא להפך, מקבל זלזול מוחלט. האירוניה, כבר אמרתי?

אסכם בכך, ואולי אתה לא מבין אותי נכון - הלפרין הוא לא (!!!) שחקן של מאני טיים, אבל גם (!!!) לא קיצ׳ן, בטח שהוא לא ר-ו-ב-ר-ט ה-ו-ר-י לעומתו. אם כבר, הלפרין ניצח להפועל יותר משחקים העונה. זהו. זה היה בסיס הויכוח, לא הוכחת לי שהטענה שלך נכונה כי היא פשוט לא (גם לא ע״ס משחק הגביע וגם אם היית צודק - ואתה לא - במשחק השני מול ניז׳ני).

שא ברכה ידידי, אני עברתי הלאה לאיפה שהמגוחכים וההזויים הולכים כדי לנוח, מיציתי את הדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 23, 2014 6:49 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

קיצ׳ן תורם בהגנה אפילו תורם מאד אבל אחרי מה שמורן עשה לו בסדרה האחרונה קשה לי מאד להגדירו כשומר טוב.
דונטה כשהוא מעלה הילוך בדקות שחשוב לו שומר ענק.

נערך לאחרונה על ידי טל בתאריך ב' יוני 23, 2014 7:07 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 23, 2014 6:57 pm 
Freshman

מסכים לגבי דונטה, כשהוא רוצה הוא שומר אישי נהדר, מה שאי אפשר להגיד על קיצ׳ן (סליחה, שכחתי לומר לדעתי).

בנוגע לדאנקן, הגדולה שלו בהפועל הנוכחית היא שהוא מסוגל לשחק גם בלואו פוסט בצורה נפלאה וגם לצאת החוצה ולקלוע ל-3 באחוזים גבוהים ואפילו לקלוע לא רע מחצי מרחק. יכול לשחק גם עם אליהו, גם עם פרחוסקי וגם עם גרין. להפועל יהיה קשה מאד למצוא לו תחליף או משהו קרוב אליו מבחינת הדברים שהוא מביא למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 23, 2014 10:03 pm 
Hall of Famer

סנצ'ו, ואחרי זה אתה מתפלא כשאני מצמיד לדברים שלך שמות תואר. אתה פשוט מתווכח עם עצמך. לנצחון במשחק הראשון אין שום משמעות, ל-3 הנקודות יש משמעות כ-3 נקודות בסיום המחצית. זה מה שאמרתי כל הזמן, זה מה שאני אומר גם עכשיו, וכל השאר זה עיוות שלך שאיתו אתה מתווכח. אז לך תתוכח עם הראי (לא זה שעל הקיר), זה ממילא מה שאתה עושה. זה שאתה עושה מנצחון במשחק הראשון עניין שלא מגיע לו עוד לא אומר שאמרתי ש-3 נקודות בסיום מחצית הם חסרות משמעות, זו המצאה שלך, הם בעלות משמעות כמו כל 3 נקודות אחרות כמקדמה למחצית השנייה. ועכשיו תמצא אתה שם תואר למי שממציא דברים ואז מתווכח איתם.
זה שאתה משווה בכלל ביצועים של שחקן שקלע 15 נקודות באחוזים מצויינים במשחק הכי חשוב של העונה, בזמנים לא נוחים מספיק לטעמך (באמת סליחה) לשחקן שלקח 3 זריקות בכל המשחק, ואומר שתפקוד המאני טיים שלהם אותו דבר (ואם הזמנים לא מתאימים אז נמציא הגדרה חדשה ומהפכנית לגארבג' טיים) לא מוציא אותך מאד טוב. לזה תוסיף את משחק הגביע שאתה אומר שלא ראית, אז במטותא ממך תבדוק. ודרך אגב, זה היה כך גם במשחק הגביע השני מול הפועל ת"א - גם שם רוב הזמן הלפרין זז הצידה וקיצ'ן היה צריך לקחת את עמדות הגארד לבד.
מי מסכם עונה שלמה? עונה שלמה היא מאני טיים? להלפרין הייתה עונה טובה, ברגעים החשובים באמת של העונה - אלה שבהם אם הפסדת אין תיקון ואין דרך חזרה - הוא הראשון שנחנק וזז הצידה. היו פה אוהדים שהגדירו אותו המנהיג וכברומטר של הקבוצה, אז בבקשה, זה המנהיג והברומטר, הוא הראשון שצריך לקחת על עצמו לפני כולם והוא עשה בדיוק ההיפך. ברגעים האלה ובמשחקים האלה אתה נמדד לפני כל דבר אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 23, 2014 10:14 pm 
Freshman

אני בטח לא זה שאמרתי עליו את זה, אני אחד שהעדיף את נעימי על פניו בקיץ וגם אמרתי את זה. במהלך העונה אמרתי שהוא חייב להיות שחקן משלים ולא מוביל כדי שהפועל תהיה קבוצה מצליחה. גם היום אני חושב שהפועל צריכה להביא את נעימי (לא במקום) ושהוא הרבה יותר מתאים ליד קיצ׳ן.

אבל היי, אולי לנדסברג יפתור לנו את הבעיה, מי יודע.

נערך לאחרונה על ידי סאנצ'ו בתאריך ב' יוני 23, 2014 10:15 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 23, 2014 10:14 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

סאנצ'ו כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
קיצ'ן סיים את המשחק השני מול ניז'ני כקלעי המוביל של הקבוצה ב-15 נק' עם 87% מהשדה. אולי זה קטן על הסטנדרטים שלך. והזכרון שלך בוגד בך לא רק בזה, אלא בכלל ממה שאתה זוכר מהמשחק. במחצית במשחק השני התוצאה הייתה 3 הפרש (כלומר שוויון כללי) ובסוף הרבע השלישי - 13 הפרש (10 בכללי) זה לא מעט אבל גם לא מקרה אבוד. אז המחצית השנייה לא הייתה לפרוטוקול ואפילו הרבע הרביעי היה לפרוטוקול רק לקראת סופו. 4 דקות לסיום עוד היה רק 10 הפרש (כלומר 7 בכללי). אז בוא תשנה את תפיסת ההיסטוריה שלך קצת.
ולגבי המשחק הראשון, תגיד לי, אתה דונטה סמית' שלא מבין את המשמעות של משחק ראשון בסדרת בית חוץ? זה לא משחק דו אור דיי ואפילו לא 100% מאני טיים, זה כמו מחצית ראשונה במשחק רגיל ולנצחון בו אין שום משמעות כשלעצמו, כמו שלנצחון במחצית של משחק רגיל אין שום משמעות. שלשת באזר במשחק כזה זה עוד 3 הפרש במחצית. במשחק בכזה ההבדל בין שוויון לפלוס 3 הוא כמו ההבדל בין פלוס 3 לפלוס 6 או בין מינוס 1 לפלוס 2.

שם אמרת. לומר שלנצחון אין שום משמעות זה בדיוק כמו לומר שלשלשה של הלפרין לא היה חשיבות, כי היא היתה ההבדל בין ניצחון בשלוש או שוויון. יאללה, תמרח את הטיעון ותאמר שהכוונה היתה אחרת וכו׳.

לא הפרדתי את השלשה ואמרתי שבגללה היה להלפרין משחק טוב, אלא שזו היתה שלשה מאד חשובה שחתמה משחק מצוין שלו. אבל מה זה חשוב, זה לא משחק מאני טיים, סתם משחק חסר חשיבות.u

ראית בסטטיסטיקה של משחק חשוב שחקן שקלע הכי הרבה נקודות בקבוצה + באחוזים טובים ---> (מסקנה) השחקן הינו שחקן מאני טיים, היחידי שהופיע למשחק והחזיק את הפועל במשחק. נו באמת. חבל שלא בדקת את הסטטיסטיקה לעומקה לפני שטיפסת על העץ. אבל עכשיו כנראה שבחיים לא תרד ממנו, בחיאת ראבאק, תדלג ותמצא משחק אחר כבר.
תמשיך גם להתעלם מכך שהשחקן הזה קלע 4 נקודות בשני הרבעים הכי קריטיים, בהם הפועל איבדה את היתרון וניז׳ני השתלטו על המשחק, והשחקן נעלם לחלוטין עד לאמצע הרבה הרביעי ולמשך 9 דקות, בהן ניז׳ני הגדילה את הפער ל-15.

כל פעם אתה דוחף את הלפרין למשחק הזה, למרות שאמרתי כבר כמה פעמים שהלפרין לא הופיע אליו, וזה ממש אבל ממש לא היה הדיון שלנו. דיברנו על עונה שלמה, ולא על המשחק הבודד הזה, אלא אם כן אתה מחליט מי שחקן מאני טיים ומי לא על סמך משחק אחד, שגם הוא מסתמך על סטטיסטיקה יבשה, כי עם זה אני לא מסוגל להתווכח, נראה לי שלא קיים אחד שמסוגל, אולי אתה עם עצמך?
וזה התחיל עוד יותר מוקדם בטיעון המצחיק שלך שקיצ׳ן היה מותש ובגלל זה נראה איך שנראה בשלב הסופי של העונה, כשלהפרין, שנשחק יותר ממנו במהלך העונה ושיחק עם פציעה, לא זוכה להנחות הסובייקטיביות שלך אלא להפך, מקבל זלזול מוחלט. האירוניה, כבר אמרתי?

אסכם בכך, ואולי אתה לא מבין אותי נכון - הלפרין הוא לא (!!!) שחקן של מאני טיים, אבל גם (!!!) לא קיצ׳ן, בטח שהוא לא ר-ו-ב-ר-ט ה-ו-ר-י לעומתו. אם כבר, הלפרין ניצח להפועל יותר משחקים העונה. זהו. זה היה בסיס הויכוח, לא הוכחת לי שהטענה שלך נכונה כי היא פשוט לא (גם לא ע״ס משחק הגביע וגם אם היית צודק - ואתה לא - במשחק השני מול ניז׳ני).

שא ברכה ידידי, אני עברתי הלאה לאיפה שהמגוחכים וההזויים הולכים כדי לנוח, מיציתי את הדיון.

בקיצור יש לכם ווינר כמו דונטה ולידו אליהו קיצן והלפרין. פנטסטי פשוט רביעיית ווינרים
יש לכם מספיק כדורים למאני טיים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 23, 2014 10:16 pm 
Hall of Famer

לפי וואינט, לנדסברג מועמד להפועל. מסתבר שיש לו סעיף יציאה ממכבי של 100 אלף דולר, והוא העביר מסר (שוב, לפי הכתבה) שהוא מעוניין להגיע........ מעניין.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4533730,00.html

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

נערך לאחרונה על ידי עופר האדום בתאריך ב' יוני 23, 2014 10:17 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 23, 2014 10:16 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

עופר האדום כתב:
לפי וואינט, לנדסברג מועמד להפועל. מסתבר שיש לו סעיף יציאה ממכבי של 100 אלף דולר, והוא העביר מסר (שוב, לפי הכתבה) שהוא מעוניין להגיע........ מעניין.

עוד ווינר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 23, 2014 10:19 pm 
Hall of Famer

המושבע ה-13 כתב:
סאנצ'ו כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

לא הפרדתי את השלשה ואמרתי שבגללה היה להלפרין משחק טוב, אלא שזו היתה שלשה מאד חשובה שחתמה משחק מצוין שלו. אבל מה זה חשוב, זה לא משחק מאני טיים, סתם משחק חסר חשיבות.u

בקיצור יש לכם ווינר כמו דונטה ולידו אליהו קיצן והלפרין. פנטסטי פשוט רביעיית ווינרים
יש לכם מספיק כדורים למאני טיים?

לא הבנתי מה הקטע שלך...... לקחת איזה קטע שמישהו כתב, לסובב את זה בדיוק הפוך, ואז להגחיך את זה על כל אוהדי הפועל? לא נמאס לך מהשטויות האלה כבר?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 23, 2014 10:19 pm 
Hall of Famer

כבר כתבנו על זה בת'רד קודם. יש לו סעיף של 100 אלף דולר, זה לא ממש חדשות. שכרו במכבי הוא 400 נטו לפי הפרסומים וירושלים תצטרך להציע לו יותר. כלומר ירושלים תצטרך להשקיע בו יותר ממיליון דולר, יותר לכוון 1.2-1.3 מיליון במקרה הטוב, כדי להביא אותו. נחיה ונראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 683 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 28  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו 34 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: