סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 11:30 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 231 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' יוני 29, 2014 8:29 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
מאז הרצף של פדרר,לא היה ריפיט בווימבלדון.ב6 שנים זכו 4 אלופים שונים.
מכולם,לאנדי מארי, נראה לי הסיכוי הכי טוב לזכות כדפנדינג צמפיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 29, 2014 8:41 am 
Junior

קשה להעריך על סמך הסיבובים המוקדמים.
בכל זאת, נדאל נראה אתמול מצוין והוא שורד את השבוע הראשון לראשונה מזה שנתיים. עדיין, ברבע (אם יעבור את קירגיוס) מחכה לו כנראה ראוניץ ועל דשא זה משחק סופר קשה, כל תוצאה לא תפתיע אותי.
פדרר עד כה מטייל ונראה מצוין אבל בחצי הוא עשוי לקבל את נדאל, אם וכאשר. ובנוסף, פדרר נוהג לא פעם לדרוס יריבים נחותים ואז כשמגיע מבחן ראשון הוא מתפרק. ברבע הוא עשוי לקבל את בן ארצו הבכיר שאמנם לא אוהב דשא אבל עשוי להקשות על פדרר.
מארי נראה פחות טוב מהתוצאות שלו. יש לו יתרון במאצ' אפ אפשרי מול נולה בחצי אבל אם בטעות נדאל יגיע לגמר הוא יהיה בבעיה קשה וזכרונות פתיחת התחת מהרולאן גארוס האחרון יצופו להם. ג'וקוביץ נראה בסדר אבל סובל מכל מיני פציעות קטנות ומתחיל לרבוץ עליו קופיף אי זכיה בגראנד סלאמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 29, 2014 8:42 am 
Hall of Famer

אגב,אם אנדי מארי לא יזכה,יושווה השיא של רצף ההדחות של הדפנדינג צמפיון.
הרצף הקודם היה בשנים 88 עד 94 בעידן טרום סמפרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 01, 2014 7:44 pm 
Freshman

משחק רביעי ברצף שנדאל מאבד את המערכה הראשונה, אבל זו הפעם הראשונה שאני באמת מאמין שיכולה להיות הפתעה. קירגיוס שרד דיבר עליו בעמוד הקודם נראה מצוין עד עכשיו, הוא מגיש נהדר ובניגוד לביג סרברים אחרים כמו ראוניץ', איזנר וקרלוביץ', הוא גם נייד ומצליח להגיע לכדורים. הבקהנד שלו אומנם לא הכי יציב, אבל כבר סיפק כמה וכמה נקודות קשות ואני באמת אופתע אם הוא לא יימצא את עצמו בטופ 30 עד סוף השנה.

עריכה: נדאל מצליח לשבור לראשונה היום ומנצח 5-7 את המערכה השניה בדרך לשוויון במערכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 01, 2014 8:56 pm 
Junior

האוסטרלי מנצח את השלישית. שחקן שונה מאוד מהצמרת הנוכחית. ביג סרבר, נייד, חכם, בחירת חבטות טובה מאוד לגילו, עבודת רגליים מצוינת. מאוד אוהב אותו. כשהוא יגיע לשיאו, יהיה מאוד קשה לנצח אותו. אם ישפר את משחק ההחזרה שלו - לא רואה סיבה שהוא לא יהיה מקום ראשון.

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 01, 2014 9:12 pm 
Junior

קירגיוס מנצח את נדאל ב4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 01, 2014 9:15 pm 
Junior

עכשיו נראה אם יש לזה המשכיות. בינתיים, צריך את ראי שיסביר לנו איך מאייתים את
השם: קיריוס, קירגיוס, קיר-גי-יוס?

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 01, 2014 9:20 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
לאומית, מזל טוב, סוף סוף הצליח לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 01, 2014 9:37 pm 
Junior

סחטיין. נקווה שהמשחק הזה לא יוביל לאסון ולזכיה של פדרר מההפקר. כרגע עושה רושם שזה מה שהולך לקרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 02, 2014 2:21 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
red כתב:
עכשיו נראה אם יש לזה המשכיות. בינתיים, צריך את ראי שיסביר לנו איך מאייתים את
השם: קיריוס, קירגיוס, קיר-גי-יוס?

לדעתי קיריוס. אני חושב שככה גם קרא לו שופט הכסא. את ה-G לא מבטאים כי זה שם יווני. כמו ש-Giannakis זה ינאקיס, אותו אתה בטח מכיר.
בכל אופן טוב שעזבתי את ארגנטינה המשעממת בזמן כדי לראות את זה. המון פוטנציאל וגם המון טעויות, והטעויות שלו היו במכות שהיו מנצחות בשבילו נקודה. הוא היה שווה היום סטרייט סטס.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 02, 2014 7:32 am 
Junior

תודה ראי.
כמו שכתבתי במקום אחר, כרגע יש בו עדיין משהו בוסרי. הוא מהמר יותר מדי וקצת לא מדויק ולא מתוכנן, אבל זה אופייני לשחקנים בגילו. גם ג׳וקוביץ׳ שיחק כך בתחילת דרכו, רק בסגנון שונה. בדומה לו, הוא הפוטנציאל הכי גדול בדור הזה ואם יעבוד נכון הוא יגיע רחוק מאוד. מצד שני, הוא יכול גם לגמור כמו דל פוטרו, שגם זה לא רע עבור רוב השחקנים בעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 02, 2014 9:14 am 
Junior

הוא מאוד בוסרי. כישרוני מאוד אבל מתהלך במגרש כמו פרח והגישה שלו היא קצת שחצנית ועצלנית.
משחק הרשת שלו הוא רע בכל קנה מידה, הוא מפספס פעם אחר פעם נקודות קלות מאוד ליד הרשת רק בגלל שהוא מתעצל לכופף ברכיים. משחק הבייסליין שלו רחוק מלהיות ברמות הגבוהות, קבלת ההחלטות שלו דווקא לא משהו בכלל.
מנגד כמובן, יש לו פרק כף יד מדהים, הסרב זה משהו בלתי עציר כשהוא ביום כמו אתמול, הפורהנד על משטח כמו דשא קטלנית והוא אכן נע יחסית טוב לשחקן כמו ראוניץ נניח.
הוא פוטנציאל טופ 10 ואולי אפילו טופ 5 אבל יש לו עוד הרבה מאוד על מה לעבוד ובעיקר לשפר את הגישה שלו.
דל פוטרו ? יש לו עוד המון כדי להגיע לדל פוטרו. הוא כרגע נהנה מכך שאין עליו טיפת לחץ וששחקנים לא ממש סופרים אותו.

לגבי המשחק אתמול, משחק לא רע בכלל של נדאל אבל בסוג משחק כזה נדאל היה צריך פשוט לשמור על משחקוני ההגשה ולהשתמש בניסיון שלו בטיי ברייק. בפועל מה שקרה זה שאחרי מערכה ראשונה רעה של נדאל הוא הצליח ללמוד יותר טוב את הסרב של קיריוס במערכה השניה וגם בשלישית הוא שלט במשחק ואז הגיע שובר השוויון עם הבעיה הכרונית של נדאל, דווקא ברגעים החשובים הוא לא הצליח להכניס סרב ראשון וזה מה שנתן לקיריוס את המערכה ואת המשחק.
נדאל לקח בקלות את ההדחה ואפילו התבדח במסיבת העיתונאים אבל אני חושב שהיתה לו כאן החמצה גדולה, הוא יכל להגיע לגמר ואפילו לזכות, כעת נותר לו לקוות שלא פדרר יהיה זה שיניף את הגביע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 02, 2014 9:26 am 
מנהל פורום

קצת מוקדם אבל נראה לי שההישג הזה מנפץ כמעט סופית את האפשרות שנדאל ייזכר כטניסאי הגדול בהיסטוריה. אם הוא התבדח על ההפסד במסיבת העיתונאים אז אני מניח שהוא יסכים לפשרה שפדרר הוא הגדול בהיסטוריה (או מישהו אחר לפניו, אנא עארף) בזמן שנדאל הוא גדול טניסאי החימר (וכפי שדורפן הגדיר את זה, הדומיננטיות שלו שם היא הדומיננטיות הכי גדולה של ספורטאי בסוג ספורט כלשהו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 02, 2014 9:37 am 
Junior

ראובן כתב:
קצת מוקדם אבל נראה לי שההישג הזה מנפץ כמעט סופית את האפשרות שנדאל ייזכר כטניסאי הגדול בהיסטוריה. אם הוא התבדח על ההפסד במסיבת העיתונאים אז אני מניח שהוא יסכים לפשרה שפדרר הוא הגדול בהיסטוריה (או מישהו אחר לפניו, אנא עארף) בזמן שנדאל הוא גדול טניסאי החימר (וכפי שדורפן הגדיר את זה, הדומיננטיות שלו שם היא הדומיננטיות הכי גדולה של ספורטאי בסוג ספורט כלשהו).

אם הוא ישיג עוד 3 גראנד סלאמים (בהנחה הכלל לא ודאית שפדרר סגר את הבאסטה) הוא ייזכר כטניסאי הגדול בהיסטוריה לדעתי, במיוחד בהתחשב במאזן שלו נגד פדרר. הוא זכה בווימבלדון פעמיים לעומת פדרר שזכה פעם אחת בלבד בפאריז רק בגלל שנדאל לא היה שם. ולא נכנס אפילו לזה שרפא לא צריך להתמודד מול רודיק ויואיט אלא מול נולה, פדרר עצמו בשיא ומארי.
בכל מקרה, היכולת של נדאל להתאים את עצמו ליריבים ולשפר חולשות לאורך הקריירה, להבדיל מפדרר שלא מצליח להסתגל לנדאל, היא זו שעושה את ההבדל ביניהם. לדוגמא, נדאל של תחילת הקריירה לחלוטין לא נדאל של עכשיו, הוא הרבה יותר התקפי, משחק רשת מצוין, הסרב השתפר מאוד, הטניס שלו הרבה יותר מותאם למגרשים קשים מלחימר ואני מעריך שאם יישאר בריא הוא עוד ישיג תארים גם על מגרשים קשים. רק אזכיר שבשני טורנירי המגרשים הקשים האחרונים הוא לקח את ארה"ב והגיע לגמר באוסטרליה עם הפציעה האכזרית בגב. הוא הרבה יותר משחקן החימר הטוב בהיסטוריה.
כבר היום יש פרשנים כמו מקנרו ואגאסי שאומרים שנדאל הוא הטוב בהיסטוריה. אם ישווה את מספר תארי הגראנד סלאם לזה של פדרר, זה כמעט יהיה קונצנזוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 02, 2014 9:50 am 
מנהל פורום

העניין הוא שפדרר בשיאו השיג דומיננטיות שלא תיאמן, ובדיעבד ברור שרק העובדה שהוא שיחק מול גדול טניסאי החימר אי פעם מנעה ממנו להיות עוד יותר גדול. לא רק זכיות - גם רצפי ניצחונות ורצפי הגעה לשלבים המאוחרים של גראנד סלאמים, שבזה נדאל רחוק ממנו שנות אור.

דימויים היסטוריים זה משהו חמקמק, אבל אני משוכנע שאם עושים את שני הניפויים המתבקשים - מפגשים לא על חימר ומפגשים שהם לא בשלב שבו פדרר כבר היה לחלוטין מעבר לשיאו, אז המאזנים נראים לגמרי אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 02, 2014 5:21 pm 
Freshman

דימיטרוב מוביל 0-2 במערכות על מארי בדרך לעוד הפתעה.
במערכה הראשונה הבולגרי הביס את מארי 1-6, אבל מאז שהתחלתי לראות (מערכה שניה), אני דווקא נהנה ממשחק טוב ויפה לעין מצד שניהם.
אוהבים להשוות את דימיטרוב לפדרר, והאמת יש בזה משהו. גם מבחינת סט היכולות יש לו את החבילה השלמה וגם מבחינת סגנון המשחק יש הרבה דמיון. כמובן שיש לו עוד לאן להשתפר, אבל לדעתי זה יותר בפן המנטלי. בכל מקרה, אין לי ספק שיש לו פוטנציאל להגיע לטופ 3 יחד עם ג'וקוביץ' ונדאל כבר בשנה-שנתיים הקרובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 02, 2014 5:41 pm 
Hall of Famer

מארי בחוץ.
יא אולוהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 02, 2014 5:52 pm 
Junior

גם ג׳וקוביץ בדרך.
זה הולך להיות הגראנד סלאם הכי קל של פדרר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 02, 2014 5:54 pm 
מנהל פורום

או של ואוורינקה... (אלא אם הוא עף בעצמו ופספסתי)

לדעתי הגראנד סלאם הכי קל שהיה לו (לפחות מאז שאני עוקב) היה הרולאן-גארוס כשסודרלינג העיף את נדאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 02, 2014 5:56 pm 
Junior

יש לי תחושה שאנחנו לקראת גמר ראשון מזה 11 שנה בלי פדרר, נאדאל או ג׳וקוביץ׳. צ׳יליץ׳ המסומם פספס הזדמנות אדירה לעלות ל1-2 במערכות על נובאק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 02, 2014 6:01 pm 
Hall of Famer

red כתב:
יש לי תחושה שאנחנו לקראת גמר ראשון מזה 11 שנה בלי פדרר, נאדאל או ג׳וקוביץ׳.

11 שנה.מדהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 02, 2014 8:00 pm 
Hall of Famer

red כתב:
יש לי תחושה שאנחנו לקראת גמר ראשון מזה 11 שנה בלי פדרר, נאדאל או ג׳וקוביץ׳. צ׳יליץ׳ המסומם פספס הזדמנות אדירה לעלות ל1-2 במערכות על נובאק.

אז נולה עלה, פדרר מוביל ובקצב הזה זה יהיה גמר קלאסי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 03, 2014 2:06 pm 
Junior

גם זה קרה השנה בווימבלדון. סרינה וויליאמס באחד מההזויים.

http://youtu.be/kZeAQRhb66U

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 03, 2014 2:59 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
באמת הזוי. זה נראה כמו מיני אירוע מוחי. מילא הסרבים ההזויים, אבל הכדורים שהיא מקפיצה ובורחים לה מהיד...

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 03, 2014 7:04 pm 
Freshman

נראה כמו ספייס ג'אם 2

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 231 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 27 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: