סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 8:27 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 53 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' יולי 13, 2014 1:47 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ציטוט:
"חברה תודה לכל מי שהגיע , התחלנו בשלושה אנשים מול 800 וסיימנו ב350 אנשים מול אפס שלהם. זה היה מטורף לעשות את כל זה עם אזעקות ברקע ופיצוצים בשמים ,אבל לא זזנו ועמדנו על שלנו עד הסוף. נציג המשטרה (שאגב יצאו איתנו אחלה וראינו על הפנים של היס"מ את הגאווה והאיפוק לצד שלנו) לקח אותי לצד וביקש לראות מי החברים באריות של הצל, וככה הוא גם נתן שם לקבוצה שאני מארגן שזה בעצם כולכם.. תודה לארגון "להבה" שהגיעו ,תודה לחברה של בית"ר ירושלים ותודה לחברה של מכבי תל אביב , תודה לכנופיית "אל יהוד" ותודה לחברה של "כהנה חי". ביחד אנחנו כוח מול האויב האמיתי שמסתובב בינינו ,השמאל הרדיקלי, ותודה לחבר'ה שלי שמסתבר שנקראים האריות , ותודה רבה לצה"ל כל זה בישבילכם!!"

ציטוט:
"טוב עכשיו אריות שלי הגיע הזמן לזרוק לכם עוד בשר של שמאלן אפס שצריך לקבל חינוך מחדש הם מחפשים הפגנת כוח זה מה שהם יקבלו תכנסו תראו איזה דיבור מסריח רץ שם"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 13, 2014 1:50 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
סיכוי לא רע שזה ייגמר בעוד יונה אברושמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 13, 2014 2:02 pm 
Junior

אל תשכח מה יצא מהפגנת הכח הזאת http://mekomit.co.il/%D7%94%D7%9C%D7%99 ... %A4%D7%95/

http://www.talschneider.com/2014/07/13/ ... ajuly2014/

הבריונות הזו צריכה היתה להביא את הליצן הזה למעצר ללילה אם היה צדק...
אם יש ימני אחד עם שכל בראשו שחושב שמגיע למפגינים מהשמאל מכות בגלל שהם מפגינים בעד האידאולוגיה שלהם אז באמת התקווה לעם הזה בסכנה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 13, 2014 2:19 pm 
Junior

רן כתב:
אל תשכח מה יצא מהפגנת הכח הזאת http://mekomit.co.il/%D7%94%D7%9C%D7%99 ... %A4%D7%95/

http://www.talschneider.com/2014/07/13/ ... ajuly2014/

הבריונות הזו צריכה היתה להביא את הליצן הזה למעצר ללילה אם היה צדק...
אם יש ימני אחד עם שכל בראשו שחושב שמגיע למפגינים מהשמאל מכות בגלל שהם מפגינים בעד האידאולוגיה שלהם אז באמת התקווה לעם הזה בסכנה...

מכות? יש הרבה שחושבים שמגיע להם למות. זה שהם לא עם שכל בראש לא מפחית את הבעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 13, 2014 2:22 pm 
Hall of Famer

http://e.walla.co.il/?w=/272/2764578

"יואב אליאסי (הצל): "אני לא אלים, זה לא יפה מה שעושים לי"

יש שם בתגובות למטה תגובה בפייסבוק של מישהו בשם רן, שכותב לו "מה אתה לחוץ???? שיגידו מה שהם רוצים!! אני גם אלים. ויש עוד מיליון ישראלים אלימים. יאללהה די להתייפיפות הזאת."

הוא היה בבסיס שלי, עובד רס"ר מגודל למדיי. פעם עשיתי סמל תורן, והוא כמעט הרביץ לע' סמל שלי. בקושי הרגעתי אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 13, 2014 4:40 pm 
Junior

היה ניסיון דיון קצר לפני כשעה בערוץ שתיים, שלו עם מפגין מהשמאל שהיה בהפגנה. אראל'ה ברנע הצליח להשחיל 2-3 שאלות, כולם התחילו להתווכח וסגרו את הדיון. ממש חששתי מהשנייה שהבחור שאיננו הצל התחיל לדבר מטר מהצל, ועוד דיבר עם הידיים. הייתי בטוח שהולך להתהפך שם השולחן. זה לא קרה, וגם עושה רושם שלפי הטקסטים של הצל דיבר איתו איזה עורך דין. הדיון התפוצץ כשהצל הסתבך עם ניסיון לנמק מה לא אלים בציטוט מהפייסבוק שלו "הינה אריות שלי, אני נותן לכם עוד בשר של שמאלנים" (סדר המילים במשפט לא מדויק, אבל אלו המילים)

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 13, 2014 8:39 pm 
Junior

אלון לי גרין(שהוא מבעליו של החנות החביבה לספרים משומשים 'האחים גרין') היה זה שהתעמת עם הצל בערוץ 2.

וכך הוא כתב:

ציטוט:
יצאתי לא מזמן מאולפן חדשות 2 אחרי עימות עם יואב אליאסי, או אם תרצו - הצל. קרו הרבה דברים מצחיקים (או עצובים, אבל אני מעדיף להישאר אופטימי) לאורך השידור הקצר הזה ובראשם - הניסיון העצוב שלו לטעון שהוא מעולם, בכל ימי חייו, לא הסית לאלימות. אבל הדבר המעניין באמת היה שהוא פשוט לא הפסיק לשקשק.

כן. הוא שיקשק כאשר אהרל'ה ברנע הקריא לו שורה שהוא כתב בפייסבוק (משהו על בשר של שמאלנים שמוגש בצלחת) וטען שזה שקר ושטויות. הוא שקשק כאשר ברנע ואני טענו שהוא מסית לאלימות והוא אפילו איים לתבוע אותנו ואת כל מי שיטען כך. והוא שקשק כאשר עימתו אותו עם מה שקרה אתמול בלילה בתל אביב.

אז מה הוא עשה? הוא דיקלם כמובן את כל הקלישאות הרגילות על "מחבלים" , "בוגדים" , "גיס חמישי" ואוהבי ערבים ובעיקר נראה מאוד מאוד מצחיק עם הכובע שמכסה מחצית מפניו והבגדים שחברים שלי לבשו כשהם היו בכיתה ח' (ולא רגע אחד אחרי).

אז אני באמת לא רוצה לטעון שהייתי מספיק טוב או מספיק חד מולו - הוא בעיקר צעק את דבריו והקשה עליי להשלים את דבריי. אבל דבר אחד שאמרתי אני מקווה שהצלחתי להעביר בשידור חי: בואו נהפוך את כל היואב אליאסים ואת כל הדני דנונים ואת האיילת שקדים והבן-אריים להזדמנות. להזדמנות לאחד ולקרב את האנשים השפויים שכן רוצים לחיות כאן בשקט בשלום וביחד - יהודים וערבים - ובואו נעמוד בשותפות ונאמר שאנחנו לא האויבים אחד של השני. אלה שמפיצים את השנאה והגזענות, שמחרחרים ריב ומלחמה ושרוצים לדון את הארץ הזאת לכיליון - אלה הם האויבים שלנו ואותם אנחנו ננצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 13, 2014 8:49 pm 
Sophomore

אלון לי גרין, סרבן גיוס ושמאלן קיצוני ידוע. שהעלה לעובדים שלו את המשכורת ל30 שקלים!!!! לשעה ואחר כך עשה על זה סיבוב יחצנות מטורף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 13, 2014 8:57 pm 
Hall of Famer

ואני אומר, למה רק להפוך את דנינו ורגב להזדמנות? מה עם משעל והנייה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 14, 2014 3:22 am 
Junior

ההפגנות האלה מוכיחות שוב שהימין, כפי שהוא משתקף בתקשורת, הוא מכוער, אלים במיוחד ושונא אדם ברמה שחוצה קו פלילי. כשמאלני זה לא מפתיע אותי - תמיד חשבתי שהימנים הם בעיקר אספסוף מטומטם וגזעני.
אם הייתי ימני שפוי, לעומת זאת, הייתי מאוד מוטרד מאיך שהפרצוף שלי נראה. הרי הוכח בבחירות האחרונות שהימין הקיצוני פה הוא פחות משני מנדטים, אבל הם עושים רעש כאילו הם 40 מנדטים. איפה נמצאים כל אותם אנשים שהצביעו ביבי/ליברמן/בנט וסולדים מהמחזה המבחיל שהיה אתמול בתל אביב? שותקים, או מצטרפים למקהלת העידוד של איזה ראפר סוג ד'.

בכלל, כל כך מצחיק אותי שמאשימים את השמאל, כאילו ביבי לא בשלטון כבר 5 שנים והימין באופן כללי בשלטון כבר כמעט 18 שנה ברצף עם הפסקות קצרות. כמה כוח כבר יש למצביעי מרצ? 6 מנדטים ביום חם.
מתי המתלוננים יבינו שטענות על המצב מפנים לממשלה ולא לאופוזיציה? מתי הם יקלטו שעיתון הארץ יכול לכתוב מה שהוא רוצה, אבל ביבי הוא המנהיג שנבחר ברוב דמוקרטי והוא זה שמחליט? כל כך פאתטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 14, 2014 9:10 am 
Sophomore

לקרוא לשר הביטחון שלך רוצח ילדים ,לצבא שמגן עלייך אירגון טרור ולחתור למרד זה מה שבאמת מפרק את המדינה ולא כמה עשרות פושטקים.
מעבר לזה האלימות שם הייתה הדדית (עד כמה שזה יכול להיות הדדי) וכמובן שאני לא בעדה אבל להציג את זה כמו שהצגתם זה להראות רק צד אחד של המשוואה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 14, 2014 9:56 am 
Junior

יכול להיות שהצל הרביץ לשמאלנים רק בגלל ש''בוגי שר הביטחון - כמה ילדים רצחת עד היום'' זה פשוט חרוז גרוע עם משקל דפוק?

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 14, 2014 10:00 am 
Sophomore

הוא פשוט רגיש למשקל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 14, 2014 12:10 pm 
Junior

בדיחה ישנה של חבר שלי:
מה אומרים לפראמדיק שקיבל ביפר להגיע לאירוע אבל הוא לא מוצא את הנעליים שלו?
סע בלי מנעל והצל.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 14, 2014 12:24 pm 
Sophomore

תומר, אותה טענה אפשר להפנות ל״מצביעי השמאל השפוי״ על כך שרק הבוקר זהבה גלאון (מייצגת שישה מנדטים, כמו שאמרת) קראה ל:״הפסקת אש חד צדדית״. ושלא נדבר על יצורי הביבים יגאל סרנה, רענן שקד וחבר מרעיהם.
אנחנו נסתדר עם האספסוף שלנו. השאלה איך אתם יכולים לחיות עם שלכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 14, 2014 1:05 pm 
Junior

dice כתב:
תומר, אותה טענה אפשר להפנות ל״מצביעי השמאל השפוי״ על כך שרק הבוקר זהבה גלאון (מייצגת שישה מנדטים, כמו שאמרת) קראה ל:״הפסקת אש חד צדדית״. ושלא נדבר על יצורי הביבים יגאל סרנה, רענן שקד וחבר מרעיהם.

לא רואה שום דבר פסול עם מה שזהבה גלאון אמרה... לא חושב שמה שהיא מציעה יתרום במשהו, אבל האמירה עצמה היא בסדר גמור בעייני ( כמובן שבקונטקסט המלא של מה שהיא אמרה). היא לא אמרה "בואו נרחם על העזתים המסכנים ונפסיק לירות עליהם כי זה לא יפה".
בקיצור, אם היא נציג ה"אספסוף" שלנו, אני בהחלט יכול לחיות איתה ( גם אם אני לא מסכים עם חלק מדבריה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 14, 2014 1:17 pm 
Junior

dice כתב:

מה זאת אומרת אנחנו נסתדר עם האספסוף שלנו? אתה מרגיש שחלאות האדם הבבונים שהסתובבו בתל אביב לפני יומיים מייצגים אותך באיזשהי צורה? אם כן, אין בינינו ממש הסכמה על כלום. אם לא, הקול של הימין השפוי לא נשמע עד עכשיו.
לגבי מה שזהבה גלאון אמרה - לא יודע מה היה הקונטקסט. אם זה משהו כמו "הפסקת אש חד צדדית ליומיים בתקווה שזה יביא לרגיעה מוחלטת" - סביר, אני מעדיף לנסות את זה על פני עוד שבוע של מלחמה ודאית.
אם זה "הפסקת אש חד צדדית כי להשיב אש זה לא מוסרי" - לא מסכים, כי האויב בצד השני מכוון על ילדים ואזרחים והמוסר הזה לא עובד איתם.

לגבי רענן שקד - כבר שנים לא קורא אותו, אני חושב שהוא אדיוט. אין לי מושג מה הדיעות שלו בשנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 14, 2014 1:19 pm 
Junior

יוטה כתב:
לקרוא לשר הביטחון שלך רוצח ילדים ,לצבא שמגן עלייך אירגון טרור ולחתור למרד זה מה שבאמת מפרק את המדינה ולא כמה עשרות פושטקים.
מעבר לזה האלימות שם הייתה הדדית (עד כמה שזה יכול להיות הדדי) וכמובן שאני לא בעדה אבל להציג את זה כמו שהצגתם זה להראות רק צד אחד של המשוואה.

אתה מבין את משמעות המילה דמוקרטיה? חופש הביטוי לא נועד להגן על הזכות שלך לומר "היידה ביבי, כל הכבוד לצבא הגנה לישראל". חופש הביטוי נועד להגן על דברים מעצבנים שאף אחד לא רוצה לשמוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 14, 2014 1:28 pm 
Junior

stpsg כתב:
לגבי מה שזהבה גלאון אמרה - לא יודע מה היה הקונטקסט. אם זה משהו כמו "הפסקת אש חד צדדית ליומיים בתקווה שזה יביא לרגיעה מוחלטת" - סביר, אני מעדיף לנסות את זה על פני עוד שבוע של מלחמה ודאית.
אם זה "הפסקת אש חד צדדית כי להשיב אש זה לא מוסרי" - לא מסכים, כי האויב בצד השני מכוון על ילדים ואזרחים והמוסר הזה לא עובד איתם.

הראשון הוא הנכון ואפילו עם הצדקה קצת יותר מפורטת
http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/596/ ... =1&cat=404

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 14, 2014 2:18 pm 
Sophomore

stpsg כתב:
ההפגנות האלה מוכיחות שוב שהימין, כפי שהוא משתקף בתקשורת, הוא מכוער, אלים במיוחד ושונא אדם ברמה שחוצה קו פלילי. כשמאלני זה לא מפתיע אותי - תמיד חשבתי שהימנים הם בעיקר אספסוף מטומטם וגזעני.
אם הייתי ימני שפוי, לעומת זאת, הייתי מאוד מוטרד מאיך שהפרצוף שלי נראה. הרי הוכח בבחירות האחרונות שהימין הקיצוני פה הוא פחות משני מנדטים, אבל הם עושים רעש כאילו הם 40 מנדטים. איפה נמצאים כל אותם אנשים שהצביעו ביבי/ליברמן/בנט וסולדים מהמחזה המבחיל שהיה אתמול בתל אביב? שותקים, או מצטרפים למקהלת העידוד של איזה ראפר סוג ד'.

אותי אישית מעניין כיצד היית מגדיר את אנשי השמאל הקיצוני (כן אלה "שמוצגים בתקשורת"), שהם כמובן מאוד "מחוברים למציאות", ושלי אישית נראים (גם חיצונית אגב) ככאלה שמבלים רוב היום בעישון חומרים מכל סוג, הסנפת גז מזגנים ואדים דליקים למיניהם. לא יודע למה, אבל הם תמיד נראים אנשים מוזנחים שחזרו זה הרגע מהודו עם מטען נפשי לא ברור, הרבה שיער בכל מקום, וכמובן שמדובר בחבר'ה מובטלים או כאלה שעובדים במלצרות, כי לא ברור לי איך יש להם זמן ללכת כל יום להפגנה מול הגדר. אני בטוח שהם תורמים רבות לתדמית שלך!

עם השמאל המתון אין לי שום בעיה אגב, להפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 14, 2014 8:11 pm 
Hall of Famer

וואלה איזה רעש עשיתם מהסיפור הזה, כאילו למישהו איכפת.
כל יום שישי זה קורה במועדון כזה או אחר, מישהו נדקר, ואנשים שוכחים מזה אחרי שעתיים.

אגב, אליאסי רואיין הבוקר ב"שי ודרור" ולטענתו להד"מ ובזמן המכות הוא והאריות כבר היו בבית. (ואם לא בבית אז בגן, ואם לא בגן אז בגן חיות).

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 14, 2014 8:55 pm 
Freshman

התותח המפוברק כתב:
וואלה איזה רעש עשיתם מהסיפור הזה, כאילו למישהו איכפת.
כל יום שישי זה קורה במועדון כזה או אחר, מישהו נדקר, ואנשים שוכחים מזה אחרי שעתיים.

אגב, אליאסי רואיין הבוקר ב"שי ודרור" ולטענתו להד"מ ובזמן המכות הוא והאריות כבר היו בבית. (ואם לא בבית אז בגן, ואם לא בגן אז בגן חיות).

זה מאוד עגום אם לאף אחד לא יהיה אכפת.
אותי אישית ההסתה והתרת דם השמאל (על הערבים אני אפילו לא מדבר) הרבה יותר מטרידה ממבצע זה או אחר. זו תופעה חברתית שמתפשטת ולומר היום שצריך להרוג את כל השמאלנים זו לא אמירה שמביאה להרמת גבה אפילו לרוב. שלא לדבר על ערבים, כאמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 14, 2014 10:35 pm 
Hall of Famer

לא יודע מה זה התרת דם השמאל.
אז יש אנשים שיוצאים נגד שמאלנים ונגד ערבים. בוא אני אגלה לך סוד - גם לפני 20 שנה היו אנשים כאלו.
מנהיגים בארץ גם מהשמאל וגם מהימין נוטים להביע את דעתם דרך פסילה ושלילה של דעות הצד השני, ולא דרך דיון מעמיק בנושא, כי תכל'ס, למי יש כוח, כשאפשר לפרסם הכל בסטאטוס של 140 תווים בטוויטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 14, 2014 10:38 pm 
Junior

נו באמת. יש הבדל בין להביע דעה לבין לקרוא לכל התומכים שלך ללכת להפגנה לתפוס שמאלנים או איך שהוא לא ניסח את זה. במיוחד שאתה דמות ציבורית נערצת ולא מדבר לשני חברים שאתה מכיר אישית אלא לציבור חסר שם וחסר פנים שאין לך מושג אם הם יבינו נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 14, 2014 11:00 pm 
Hall of Famer

מה זה נערצת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 53 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]