סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 7:27 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' יולי 15, 2014 7:54 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
כמו שפתחו נושא על "הצל" צריך לפתוח גם נושא על גדעון לוי. בפעם המליון כאשר יש עימות הוא מנסה לחשוב על הדבר הכי נלוז ומחורבן שהוא יכול להגיד והוא כותב את זה.
אז כמובן כולם מזדעקים והוא מקבל מלוא החופן תשומת לב מערוץ 2 ושאר האאוטלטים של שידור.
הבעיה שבעיני הוא חצה גבול אסור ולא בפעם הראשונה.
זכותו לדעותיו על הממשלה ועל הרבנות ועל כל גוף ציבורי אבל לא על בעלי תפקיד שממלאים את חובתם.
הפעם ולא בטעות הוא מתקיף את הטייסים וטוען שהם הרוצחים הכי גדולים שמחסלים אנשים עם ג'ויסטיק בלי להבין כלום.
זה אפילו לא משנה אם זה נכון או לא.
ייחוס אחריות אישית לטייסים הופך אותם למטרות להטרדה בחו"ל.
הניסיון שלו לדחוף אותם לסרב פקודה לא מקובל לחלוטין. חיילים לא יכולים להחליט לבד מה הם עושים, חייל עושה את ההוראות שלו או הולך לכלא.
הטרנד שבו מחליטים שכל אחד עושה מה שבא לו מרגיז אותי כל פעם מחדש.
חייל לא יכול להחליט מתי הוא יוצא לפעולה והאם היא מקובלת עליו (מלבד מקרים מאד יוצאי דופן) אם הוא צריך להפציץ הוא מפציץ, אם הוא צריך לפנות הוא מפנה.
את המלחמות והמאבקים מנהלים מול שולחיו ומפקדיו ולא מולו.
זה שהתקשורת השאירה לליצנים כמו רני רהב להיות אלו שקמים להגן על הטייסים רק מראה שכל התקשורת נעה בין חולי תשומת לב מכל הסוגים.
הוא רוצה להמשיך לכתוב את התועבה שלו בהארץ שיהיה לו לבריאות. זה שנותנים לקריאות הנואשות האלו לתשומת לב כל פעם במה בטלוויזיה ובעיתונות הנפוצה יותר מרגיז כל פעם מחדש.
הוא מלבה את השנאה לשמאל ומהווה את הנגטיב של ליברמן, שני גורמים שמנסים לגרור את הפוליטיקה הישראלית ימינה ושמאלה למקומות שראוי להם שישארו בשוליים ובשיחות סלון של אנשים שלא מבינים את כובד האחריות שמוטל על מי שצריך להנהיג מדינה שלמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 15, 2014 8:36 am 
Freshman

לא שאני מסכים איתו, אבל כשאני קורא ורואה מכל עבר קולות ״לזיין להם את הצורה״ לא מזיז לי יותר מדי לראות קול שקורא לסרבנות מן הצד השני.
ולא, לא גדעון לוי אחראי לשנאה לשמאל, מסיתים מהימין אחראים לה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 15, 2014 8:49 am 
Junior

הוא כליא ברק שפשוט מתחנן להיות הדוגמא עבור כל ימני לכמה השמאל מנותק מהעם ומהצבא.
בדיוק כמו שכל שמאלני מביא את ליברמן כדי להראות כמה פאשיסטי הימין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 15, 2014 8:53 am 
Junior

ליברמן זה בערך הדבר הכי פרגמטי בימין, להשוות אותו לגדעון לוי זה לא לעניין.
גם בארה"ב הוא נתפס כאחד הגורמים שכן אפשר לדבר איתם בממשלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 15, 2014 11:24 am 
Junior

בוא תראה לי ציטוט אחד של גורם רשמי בארה"ב שמייחס לליברמן פרגמטיות או מגדיר אותו כפרטנר מומלץ לדיון.
נראה לי מסוג האמירות שנזרקות כל הזמן ללא שום בסיס עובדתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 15, 2014 12:29 pm 
Sophomore

למה הוא עבר את הגבול ? חופש הביטוי לא ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 15, 2014 12:33 pm 
Junior

היכן ראית שאמרתי לעצור אותו? מבחינת החוק זכותו להגיד מה שבא לו. זכותי לחשוב שהאמירות האלו על הטייסים הן חסרות אחריות, מטומטמות ומסכנות את בטחונם.
חופש הביטוי אומר שאי אפשר לעצור אותו לא שהוא לא אידיוט שבושה לתקשורת המיינסטרים שלנו שנותנת לו במה.
סתם media whore שחי ונבנה מהתשומת לב והשנאה שיש לימנים אליו שגורמת לו להרגיש נאור ומתוחכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 15, 2014 1:30 pm 
Junior

הוא בעיקר נובח על העץ הלא נכון. ההפצצות בעזה באמת הורגות ילדים, זה לא נתון לויכוח, אבל הטייס הוא לא יותר מזרוע מבצעת של הממשלה. להפציץ בעזה או לא זו החלטה של נבחרי הציבור. החוקיות של ההפצצות האלה היא נושא לבג"ץ או ליועצים המשפטיים, לא לטייסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 15, 2014 1:37 pm 
Hall of Famer

לא קראתי את גדעון לוי, אבל זה לא מדוייק מה שאתה אומר.
אם גדעון לוי חושב ומנמק שההפצצות על עזה הן פקודה בלתי חוקית, אז הוא בהחלט נובח על אחד העצים הנכונים. אני מניח שזאת גם הכוונה שלו, כדי לקרוא לסירוב.
או אם לקחת דוגמא מארנולד שוורצנגר בסרט המופתי "הנרדף", אפשר גם אחרת :wink:

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 15, 2014 1:47 pm 
Junior

גדעון לוי לא מומחה משפטי ולא נציג של הפרקליטות. לנימוקים שלו כאזרח אין שום משמעות לסירוב פקודה.
כל אחד יכול לטעון כל דבר. כדי לסרב פקודה לא מספיקה דעה מנומקת. צריך להוכיח שהפקודה להתקיף את עזה היא פקודה עם דגל שחור מתנוסס מעליה. פקודה שכל אחד יכריז עליה כלא חוקית.
אני לא חושב שאפילו אנשי מרץ יטענו שהזכות של צה"ל להגן על ישראל נופלת תחת הקטגוריה הזו.
הוא גם יודע שזה לא יביא לכלום חוץ מהרבה צומי מהתקשורת. ובסה"כ זה הדבר היחיד שהוא באמת משיג מההצהרות שלו וזה מה שיצאתי נגדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 15, 2014 4:28 pm 
Hall of Famer

רן, אני ממש לא תומך בדיעות של גדעון לוי, ואין לך באמת ויכוח איתי לגבי רדיפת ה"צומי" שלו.
אבל תומר כתב שהוא נובח על העץ הלא נכון, אז רק רשמתי שמבחינתו הוא גם על העץ הנכון.
דבר אחרון, גדעון לוי לא משפטן, אבל כל חייל שמחליט לסרב פקודה, כי היא בלתי חוקית, גם הוא לא משפטן. כמו שאמרת, הוא צריך להרגיש שדגל שחור מתנוסס מעל אותה פקודה. יותר מאוחר, כמובן המשפטנים יחליטו אם סירוב הפקודה של אותו חייל היה במסגרת פקודה בלתי חוקית בעליל, או שהוא היה צריך לציית לפקודה וסירב פקודה. אני מניח שאם גדעון לוי באמת מדבר על פקודה בלתי חוקית בעליל, הוא הולך לפי המבחן של החייל הפשוט (או יותר מדוייק על פי המבחן הלא בדיוק מאוזן של גדעון לוי) ולא על נימוקים משפטיים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 15, 2014 4:37 pm 
Junior

הטייסים היו הכתובת אם עניין הדגל השחור היה מתקיים, אבל מאחר שלכולם ברור שהפעולות האלו מאושרות ע"י עשרות יועצים משפטיים, כנראה שזה לא המקרה.
בקיצור, חובב הפרסום קיבל את שלו כשהלך על המטרה הקלה ולא על המטרה ה(יותר)נכונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 15, 2014 4:42 pm 
Sophomore

אם כבר מדברים על תשומת לב, ראיתם את התגובה של ח"כ זחאלקה אתמול כשמירי רגב דרשה ממנו לצאת מהדיון? הבנאדם (ולא רק הוא מבין חברי הכנסת הערביים) מוכיח כל פעם מחדש שהוא חתיכת ברברי. באמת רמה של שוק. אם הייתי ערבי באמת שהייתי מתבייש שתת רמה כזה מייצג אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 15, 2014 5:17 pm 
Hall of Famer

תומר, ממתי הדיעות של גדעון לוי הן קוהרנטיות. אני מניח שמבחינתו או לפחות מבחינת הדיעה שהוא מציג, זה לא ממש מעניין שהמשפטנים יאשרו את הפעולות, אלו פעולות שדגל שחור מונף מעליהן ולכן על הטייסים לסרב לבצע את הפקודות הללו. אני מניח שמבחינתו כל המשפטנים הישראלים שותפים ל"פשעים" של המדינה, כך שדעתם המשפטית לא ממש משנה.
דרך אגב, בגדול הוא צודק, אם מישהו יבוא ויגיד לך לקחת את הילד הקטן שהסתובב ברחוב ולירות בו ככה סתם, גם אם הוא יביא לך אישור מאהרון ברק, עדיין זאת פקודה בלתי חוקית בעליל.

פאפלוקאס, אני ראיתי גם את התגובה של מירי רגב לתגובה של זחאלקה והיא מוכיחה כל פעם מחדש את הרמה שלה, ברמה של שוק. אם הייתי ימני, בעיקר מצביע ליכוד, באמת שהייתי מתבייש שתת רמה כזאת מייצגת אותי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 15, 2014 5:29 pm 
Sophomore

אני אישית לא מצביע ליכוד, אבל להשוות בין מירי רגב לעומת הבסטיונר זחאלקה זו עצימת עיניים שלא תאומן.
אני לא מבין מה היה בוער לך להסיט את הדיון מההתנהגות הבזויה של זחאלקה (ששוב, מדובר בהתנהגות חד משמעית שלא נראית מאיש בכנסת) אל מירי רגב. בעוד רגב אמנם זורקת טענות מאוד ''רגשיות'' ופופוליסטיות שלעתים לא ממש חופפות את המציאות, זחאלקה פשוט ברברי ברמות (וממש אופתע לגלות שהוא לא אדם אלים ביותר) שלא ראיתי בחיים שלי ולא ברור לי מדוע אתה בוחר להגן עליו בחירוף נפש.

נערך לאחרונה על ידי פאפאלוקס בתאריך ג' יולי 15, 2014 7:15 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 15, 2014 6:11 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
דרך אגב, בגדול הוא צודק, אם מישהו יבוא ויגיד לך לקחת את הילד הקטן שהסתובב ברחוב ולירות בו ככה סתם, גם אם הוא יביא לך אישור מאהרון ברק, עדיין זאת פקודה בלתי חוקית

לא הוא לא, כי זו לא אותה סיטואציה

Sent from my GT-I9500 using Forum Runner

נערך לאחרונה על ידי oren_80 בתאריך ג' יולי 15, 2014 6:52 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 15, 2014 6:28 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
פאפאלוקאס, עמוס לא הסיט כלום, הוא רק ירד על עצימת העיניים שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 15, 2014 7:17 pm 
Freshman

רן כתב:
בוא תראה לי ציטוט אחד של גורם רשמי בארה"ב שמייחס לליברמן פרגמטיות או מגדיר אותו כפרטנר מומלץ לדיון.
נראה לי מסוג האמירות שנזרקות כל הזמן ללא שום בסיס עובדתי.

אני לא יודע על גורמים אמריקאים, אבל קראתי ושמעתי לא פעם כתבים מדיניים שלנו שאמרו שליברמן הוא אדם מאד פרגמטי בפורומים סגורים ומצומצמים כמו המטבחון, בניגוד לאיך שהוא נתפס בעיני חלק גדול מהציבור. במיוחד בממשלה הקודמת הדבר זכור לי, שהצטייר כפרגמטיסט בשמינייה או תשיעייה או מה שזה לא היה.

בנוגע לאמריקאים אני דוקא זוכר שהוא שיבח את קרי והגן עליו כשהיתה עליו ביקורת גדולה על כך שהוא שונא ישראל. בזמנו פחדו יותר שאריק שרון יעלה לשלטון, גם השמאל הישראלי, גם הערבים וגם האמריקאים. מתברר שהוא היה הרבה יותר פרגמטי ממה שהצטייר כלפי חוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 15, 2014 7:18 pm 
Sophomore

ראובן כתב:

לרדת זה תמיד נחמד, רק תביא איתך משהו שהוא מעבר לרצון ''לרדת''. העובדה היא כזו שמירי רגב אכן אומרת לא פעם שטויות, היא מדברת מהלב וההמון אוהב זאת. לעומת זאת זחאלקה הוא ברברי ברמות אחרות. אם נניח יש גרף של ברבריות מ-0 עד 100 אז זחאלקה הוא 100 ומירי רגב היא 60 (במקרה הנורא ביותר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 15, 2014 7:25 pm 
Hall of Famer

פאפאלוקאס, עזוב דיעות פוליטיות, מירי רגב היא עלבון לבית הנבחרים שלנו. בדיחה. אני מצפה מחבר כנסת לא להתנהג כמו איזו תגרנית בשוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 15, 2014 7:30 pm 
Sophomore

oren_80 כתב:
פאפאלוקאס, עזוב דיעות פוליטיות, מירי רגב היא עלבון לבית הנבחרים שלנו. בדיחה. אני מצפה מחבר כנסת לא להתנהג כמו איזו תגרנית בשוק.

אורן יקירי, לא התייחסתי כלל לדעות הפוליטיות אלא לדרך ההתנהלות של הבנאדם. מהידוע לי, אנשים סולדים ממירי רגב עקב דיעותיה הפופוליסטיות והתנהלותה הבלתי ממלכתית. יש בכך הרבה מן האמת, אבל רמת הברבריות של זחאלקה שלא פעם ולא פעמים מתנהג כמו קוף חולה כלבת היא הרבה מעבר למה שמירי רגב אי פעם תגיע אליו. והניסיון של ראובן ועמוס להסיט את האש ממנו כלפיי מירי רגב, במקום להתייחס לנקודה הספציפית שעלתה כאן, הוא פתטי ביותר. בחיי שחששתי שעוד רגע הוא ירים על מישהו כיסא שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 15, 2014 10:45 pm 
Sophomore

הוא ירים כיסא? אתה עיוור, מונע שנאה. הוא נראה בהיסטריה ונאחז בכיסאו כשגוררים אותו משם. הוא אומר לה, את לה יכולה להוציא אותי, את צריכה להזהיר אותי.

אני רחוק מאוד מלחבב את האדם ודעותיו, יש מצב שמקומו בכלא. עם זאת, מבחינתי בסיפור הזה הוא בתחום הסביר (לאלי ישי יש דם על הידיים לגבי אסון הכרמל - תזרוק אותי לעזה, בחייאת). רגב הבהמה והאדיוט שיושב לידו מתנהגים בגסות ובריונות מעוררת פלצות סטייל כיתה ג2 טיפולית.

היא ושכמוה, וזה שהעם "אוהב אותה", הם הסיבה האמיתית שאין ישועה למדינה הזאת - יש פה רוב הולך וגדל של מטומטמים.

אבל כבר קראתי אותך כותב ומתבטא, ואין לי עניין להיכנס לדיון פוליטי מעבר למה שכתבתי - אתה קיצוני מדי ואנחנו לא נסכים על כלום אף פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 15, 2014 10:54 pm 
Junior

מירי רגב לא יותר טובה מאף אחד. מעדיף את הדיעות הבלתי נסבלות של זחאלקה, לפחות הוא מייצג עם אחר ולא אותי. מירי רגב מייצגת מפלגה שחלק מחברי מצביעים לה, ונמצאת בשלטון. הרבה יותר גרוע בעיני. מתנהגת כמו באסטונרית. מי שעוצם עיניים לזה, שום דבר כבר לא יפתח לו אותן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 15, 2014 11:01 pm 
Hall of Famer

oren_80 כתב:
עמוס לב כתב:
דרך אגב, בגדול הוא צודק, אם מישהו יבוא ויגיד לך לקחת את הילד הקטן שהסתובב ברחוב ולירות בו ככה סתם, גם אם הוא יביא לך אישור מאהרון ברק, עדיין זאת פקודה בלתי חוקית

לא הוא לא, כי זו לא אותה סיטואציה

Sent from my GT-I9500 using Forum Runner

הוא לא צודק במקרה הנוכחי, זה ברור. אני ממש לא מגן על גדעון לוי והטורים שלו. אבל הנק' היא שצווים משפטיים או הצדקה משפטית לא רלוונטיים להחלטת החייל הבודד האם הפקודה היא בלתי חוקית בעליל. כמו שנאמר, פקודה בלתי חוקית היא פקודה שדגל שחור מתנוסס מעליה ועקב כך שום מסמך משפטית או אפילו חוות דעת של גדול השופטים לא מכשירים את הפקודה.

תומר העלה נק' שמאחר וברור שהפעולות הללו מאושרות ע"י עשרות יועצים משפטיים, אז כנראה שלא מדובר בפקודה בלתי חוקית בעליל.

פאפלוקאס כך התבטאה מירי רגב, יו"ר ועדת הפנים של הכנסת כאשר היא סילקה את זחאלקה מהדיון - "עם הכסא תעשו לו יום הולדת ואז תעיפו אותו לעזה". אכן כבוד גדול ואח"כ היא כמובן הוסיפה שהוא טרוריסט.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 15, 2014 11:14 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
פאפאלוקס כתב:
ראובן כתב:

לרדת זה תמיד נחמד, רק תביא איתך משהו שהוא מעבר לרצון ''לרדת''. העובדה היא כזו שמירי רגב אכן אומרת לא פעם שטויות, היא מדברת מהלב וההמון אוהב זאת. לעומת זאת זחאלקה הוא ברברי ברמות אחרות. אם נניח יש גרף של ברבריות מ-0 עד 100 אז זחאלקה הוא 100 ומירי רגב היא 60 (במקרה הנורא ביותר).

דבר ראשון, לא מדובר על איזו שטות היפותטית שמירי רגב אמרה פעם, אלא על ההתנהגות הבהמית שלה באירוע הספציפי הזה, שהתעלמת ממנה לחלוטין. ודבר שני, סליחה שאני לא משחק במשחקי מי יותר ברברי ומי יותר נחמד.

וחוץ מזה, עם הקביעה האובייקטיבית שהיא בסה"כ מדברת מהלב ושההמון אוהב זאת באמת קשה לי להתמודד. תמשיך להסתכל רק לצד הנכון והחיים שלך יהיו הרבה יותר קלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה