ראובן כתב:
דבר ראשון, לא מדובר על איזו שטות היפותטית שמירי רגב אמרה פעם, אלא על ההתנהגות הבהמית שלה באירוע הספציפי הזה, שהתעלמת ממנה לחלוטין. ודבר שני, סליחה שאני לא משחק במשחקי מי יותר ברברי ומי יותר נחמד.
וחוץ מזה, עם הקביעה האובייקטיבית שהיא בסה"כ מדברת מהלב ושההמון אוהב זאת באמת קשה לי להתמודד. תמשיך להסתכל רק לצד הנכון והחיים שלך יהיו הרבה יותר קלים.
שוב, לא חולק על העובדה שמירי רגב רחוקה מלהיות דמות ממלכתית, ושדבריה לרוב מבוססים על תחושות רגשיות ופנייה אל ההמון (להלן "האספסוף") שאוהב דיבורים מן הסוג הנ"ל כי אינם מצריכים מחשבה עמוקה והם פונים אל הרגש בלבד. לא ציינתי שאני חלק מההמון הזה שהולך אחריה, אלא ציינתי עובדה ואת דמותה.
ועם כל האמור לעיל, היא עדיין לא חצתה את כל הקווים האדומים של התנהגות (שוב, בלי להיכנס לדיעותיה) שאותם מר זחאלקה חצה מזמן. לא חושב שראיתי אותו פעם אחת מנהל דיון בצורה רגועה ושליווה והוא תמיד חייב להתלהם ולהתבהם. וגם כל הבלאגן במקרה הזה החל בגלל שהוא לא מסוגל לנהל דיון בצורה תרבותית. הסרטון ממש לא הביא אותי לגבש לגביו את הדיעה הזו, אלא שהוא סה"כ היווה את הטריגר.
העובדה שכ"כ נוח לכם כל הזמן להתייחס רק למירי רגב, כשפעם אחת לא נתקלתי בתמיהה לנוכח ההתנהגות של הזחאלקה מעידה על צביעות. אז נכון, מירי רגב לא ממש עוזרת לתדמית שלה ושל קהל מעריציה, אבל היא לא שונה מעשרות שקדמו לה בעבר. לעומת זאת, זחאלקה הוא בפירוש כן. פשוט אדם מפחיד.
ולחילופין, במידה ואני מוכן לקבל את הטענה שהיא התנהגה במקרה הספציפי הנ"ל בצורה לא פחות בהמתית ממנו (ואני חייב לציין שהתגובות שלכם אכן גרמו לי להסתכל על התמונה בצורה קצת שונה), מדוע שוב אתם לא מסוגלים להתייחס להתבהמות של זחאלקה ולכאורה לטעות במקום בו אני טעיתי, להגדרתכם?
עמוס, היא קראה לו טרוריסט הוא צעק שם רוצחים, ושאר פנינים. מעניין למה אתה מתעכב דווקא על מה שהיא אמרה?