סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' פברואר 23, 2025 1:29 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1266 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 51  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רצועת עזה
הודעהפורסם: ד' יולי 23, 2014 1:50 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
ראי שעל הקיר כתב:
נו בחיאת רן, אתה משווה בין טיסות צבאיות או כאלה בשליחות של ממשלות/צבאות/ארגונים, לטיסות מסחריות? אתה עושה צחוק?
אמרת שמטוסים ממשיכים לנחות בסוריה? אתה מוזמן לבדוק כמה טיסות מסחריות, שהן לא של "סיריאן אייר", נוחתות וממריאות בדמשק. התשובה היא - אפס עגול. גם סיריאן איייר מוציאה טיסה אחת ליום, בין דמשק וחלב. זהו.
קבל את שדה התעופה העמוס שלך:
http://www.flightstats.com/go/FlightSta ... ueryType=1

אודה על האמת שאת העניין של סוריה לקחתי ממרואיין בערוץ 2 בלי להתעמק יתר על המידה.
אם אכן אלו הטיסות שם אז אני מושך את העניין חזרה.
טועה טעה טעות טועים.
לגבי קאבול אתה בעצמך מאשר שיש לשם טיסות.

מצד שני us airways כבר הודיעו שיום חמישי הטיסות יחודשו ויש גם את עובדה.
אז ביום חמישי לא יהיה סיכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 23, 2014 1:52 pm 
Hall of Famer

כבר קראתי הרבה דברים מטופשים מאז שהמבצע הזה התחיל, אבל זה בהחלט תופס מקום של כבוד בצמרת:

ציטוט:
נכנס לרגע רק כדי לשתף את המאמר הכי מבריק שקראתי במהלך המלחמה הזאת. סידר לי את הראש. כתב גיא אלוני, תודה עמוקה לו .

ניתוח מצב: מדינת ישראל עמדה בפני סכנה קיומית לראשונה מאז מלחמת השחרור.

שלושת הנערים במותם הצילו את מדינת ישראל.

עשרות מנהרות התקפיות שמסתיימות בתוך ערי הדרום אינן מנהרות טרור, הן תשתית כיבוש קרקעי. אם לא היינו מפתיעים את עצמנו בתגובה החריפה לחטיפת הנערים , החמאס בתזמון המתאים לו היה מזרים אלפים דרך המנהרות לכיבוש ערים ומוצבים צבאיים, אלפים רבים של חיילים שמחופשים לחיילי צה״ל, הורגים , כובשים וחוטפים כאשר אין לצה״ל זמן להתארגן. במקביל יורים מטחים של מאות ואלפי טילים למרכז ומשתקים את יכולת ההתארגנות נגד הפלישה.
למה חיכו ?
אולי ליום גשום, וכנראה להתאוששות החיזבאללה כדי לתאם מתקפה משולבת מצפון של טילים... ואולי גם מנהרות שנחפרו לערי הצפון...
בישראל במצב כזה ייתכנו עשרות אלפי הרוגים, שיתוק מערכות ובניית הגנות ברמת השכונה והרחוב. זאת בהנחה שערביי יו״ש וחלק מערביי ישראל לא מצטרפים למערכה. כמובן שהתקפות נגד של חיל האוויר לא יעזרו כשכולם מחופרים מתחת לאדמה וצוחקים כל הדרך לירושלים. במקרה הטוב היו נכנסים כוחות בינלאומיים לפרז את המדינה , הנשק הגרעיני וכל חלום המדינה היהודית היה מתפורר לעוד אלף שנים.

ניצלנו בזכות שני דברים שהם לא האמינו שיקרו כי גם אנחנו לא האמנו ...לא האמינו שחטיפת הנערים תאחד את העם באופן שיוביל לפעילות התקפית, החזרת האסירים לכלא ומוכנות לכניסה קרקעית לקן הצרעות שבנו. ולא האמינו שכיפת הברזל עובדת.
במלים אחרות כולנו מימין ומשמאל זלזלנו ברטוריקה האיסלמו-פסיכופתית שקוראת לכבוש את ירושלים, התעלמנו מהנחישות של הפסיכופתים שבעירק ובסוריה ולא רצינו להבין שהם בנו מערכת צבאית חכמה, חזקה ולמעשה מושלמת וכמעט חסרת טעויות לריסוק מדינת ישראל.
ראינו כולנו כיצד יוצאים עשרה לוחמים ממנהרה בדקות ספורות. מה מונע ממאתיים לוחמים לצאת ביום פקודה ממנהרה אחת, ולאלפים רבים מכל המנהרות יחד, כולל מאות חיילי קומנדו שנוחתים במקביל בחופים וטילים שנוחתים במרכז? האמת שאם לא היו עכשיו עשרות אלפי חיילים בדרום, דבר לא יכול היה למנוע את הצעד הבא במימוש החלום האמסלמי להשמדת הישות הציונית וצעידה לירושלים.
איל, נפתלי וגיל-עד - במותכם הצלתם לנו את המדינה , את החירות ואת החיים.
דני גולד, מפתח כיפת ברזל - שתזכה לחיים ארוכים
ולכל החיילים - אוהבים ומחבקים אתכם עד בלי די. אזרו עוז וגבורה! כל העם היהודי , העולם כולו, ויותר מכולם רוב מדינות ערב והמוסלמים השפויים מתפללים לריסוק המטורפים. כן, גם אבו מאזן. בזכות הנערים תפסנו אותם עם המכנסיים למטה, בזמן ובתנאים שלא מתאימים להם. המדינה ניצלה ועכשיו הזמן לבוא חשבון עם הרוצחים, עד האחרון שבהם.

ומילה אחת לאזרחים בעורף - אתם שומעים אזעקה, הכנסו לממ״ד וחייכו. שומעים ״בומים״ - תצחקו . הרעשים האלו הם צרחות התסכול של הפסיכופתים בעזה על תכנית גאונית לריסוק ישראל שנחשפה בטרם עת. כל נזק שקורה לנו כעת הוא כאין וכאפס לעומת מה שתוכנן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 23, 2014 2:01 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
רן כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
נו בחיאת רן, אתה משווה בין טיסות צבאיות או כאלה בשליחות של ממשלות/צבאות/ארגונים, לטיסות מסחריות? אתה עושה צחוק?
אמרת שמטוסים ממשיכים לנחות בסוריה? אתה מוזמן לבדוק כמה טיסות מסחריות, שהן לא של "סיריאן אייר", נוחתות וממריאות בדמשק. התשובה היא - אפס עגול. גם סיריאן איייר מוציאה טיסה אחת ליום, בין דמשק וחלב. זהו.

אודה על האמת שאת העניין של סוריה לקחתי ממרואיין בערוץ 2 בלי להתעמק יתר על המידה.
טועה טעה טעות טועים.

יהיה סיכון, והשאלה אם ייפול שוב משהו קרוב לנתב"ג. אם ייפול שוב, הם יפסיקו שוב. יש להם פרוטוקול והם פועלים לפיו, מה כל כך מסובך?
ולגבי קאבול, אז יופי, יש שתיים וחצי חברות אמיצות - כולן מהאזור הקרוב - שעוד טסות לשם. כל הכבוד להן. אף חברה אמריקאית, אירופית, דרום-אמריקאית או בכלל משהו שהוא מחוץ לאזור הקרוב לא טסה לשם.

וכל עוד לא ענית לשאלתי אם היה נראה לך הגיוני שאל על הייתה מסתכנת בתנאים כאלה בשדה תעופה זר, אתה לא יכול לבוא בטענות לחברות הזרות שהפסיקו טיסות.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 23, 2014 2:04 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
כבר קראתי הרבה דברים מטופשים מאז שהמבצע הזה התחיל, אבל זה בהחלט תופס מקום של כבוד בצמרת:

ציטוט:
נכנס לרגע רק כדי לשתף את המאמר הכי מבריק שקראתי במהלך המלחמה הזאת. סידר לי את הראש. כתב גיא אלוני, תודה עמוקה לו .

ניתוח מצב: מדינת ישראל עמדה בפני סכנה קיומית לראשונה מאז מלחמת השחרור.

שלושת הנערים במותם הצילו את מדינת ישראל.

עשרות מנהרות התקפיות שמסתיימות בתוך ערי הדרום אינן מנהרות טרור, הן תשתית כיבוש קרקעי. אם לא היינו מפתיעים את עצמנו בתגובה החריפה לחטיפת הנערים , החמאס בתזמון המתאים לו היה מזרים אלפים דרך המנהרות לכיבוש ערים ומוצבים צבאיים, אלפים רבים של חיילים שמחופשים לחיילי צה״ל, הורגים , כובשים וחוטפים כאשר אין לצה״ל זמן להתארגן. במקביל יורים מטחים של מאות ואלפי טילים למרכז ומשתקים את יכולת ההתארגנות נגד הפלישה.
למה חיכו ?
אולי ליום גשום, וכנראה להתאוששות החיזבאללה כדי לתאם מתקפה משולבת מצפון של טילים... ואולי גם מנהרות שנחפרו לערי הצפון...
בישראל במצב כזה ייתכנו עשרות אלפי הרוגים, שיתוק מערכות ובניית הגנות ברמת השכונה והרחוב. זאת בהנחה שערביי יו״ש וחלק מערביי ישראל לא מצטרפים למערכה. כמובן שהתקפות נגד של חיל האוויר לא יעזרו כשכולם מחופרים מתחת לאדמה וצוחקים כל הדרך לירושלים. במקרה הטוב היו נכנסים כוחות בינלאומיים לפרז את המדינה , הנשק הגרעיני וכל חלום המדינה היהודית היה מתפורר לעוד אלף שנים.

ניצלנו בזכות שני דברים שהם לא האמינו שיקרו כי גם אנחנו לא האמנו ...לא האמינו שחטיפת הנערים תאחד את העם באופן שיוביל לפעילות התקפית, החזרת האסירים לכלא ומוכנות לכניסה קרקעית לקן הצרעות שבנו. ולא האמינו שכיפת הברזל עובדת.
במלים אחרות כולנו מימין ומשמאל זלזלנו ברטוריקה האיסלמו-פסיכופתית שקוראת לכבוש את ירושלים, התעלמנו מהנחישות של הפסיכופתים שבעירק ובסוריה ולא רצינו להבין שהם בנו מערכת צבאית חכמה, חזקה ולמעשה מושלמת וכמעט חסרת טעויות לריסוק מדינת ישראל.
ראינו כולנו כיצד יוצאים עשרה לוחמים ממנהרה בדקות ספורות. מה מונע ממאתיים לוחמים לצאת ביום פקודה ממנהרה אחת, ולאלפים רבים מכל המנהרות יחד, כולל מאות חיילי קומנדו שנוחתים במקביל בחופים וטילים שנוחתים במרכז? האמת שאם לא היו עכשיו עשרות אלפי חיילים בדרום, דבר לא יכול היה למנוע את הצעד הבא במימוש החלום האמסלמי להשמדת הישות הציונית וצעידה לירושלים.
איל, נפתלי וגיל-עד - במותכם הצלתם לנו את המדינה , את החירות ואת החיים.
דני גולד, מפתח כיפת ברזל - שתזכה לחיים ארוכים
ולכל החיילים - אוהבים ומחבקים אתכם עד בלי די. אזרו עוז וגבורה! כל העם היהודי , העולם כולו, ויותר מכולם רוב מדינות ערב והמוסלמים השפויים מתפללים לריסוק המטורפים. כן, גם אבו מאזן. בזכות הנערים תפסנו אותם עם המכנסיים למטה, בזמן ובתנאים שלא מתאימים להם. המדינה ניצלה ועכשיו הזמן לבוא חשבון עם הרוצחים, עד האחרון שבהם.

ומילה אחת לאזרחים בעורף - אתם שומעים אזעקה, הכנסו לממ״ד וחייכו. שומעים ״בומים״ - תצחקו . הרעשים האלו הם צרחות התסכול של הפסיכופתים בעזה על תכנית גאונית לריסוק ישראל שנחשפה בטרם עת. כל נזק שקורה לנו כעת הוא כאין וכאפס לעומת מה שתוכנן.

מה מטופש בזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 23, 2014 2:05 pm 
Junior

הקטע החזק שזה צוטט על ידי אברי גלעד שאף פעם לא החזקתי ממנו גאון הדור אבל בכל זאת, יש גבול עד לאן אפשר לרדת.
מעבר לזה, מאמר מטופש ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 23, 2014 2:07 pm 
Hall of Famer

הוא נימק את דעתו. ולכן אני חוזר ושואל מה מטופש בזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 23, 2014 2:14 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
רן כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

טועה טעה טעות טועים.

יהיה סיכון, והשאלה אם ייפול שוב משהו קרוב לנתב"ג. אם ייפול שוב, הם יפסיקו שוב. יש להם פרוטוקול והם פועלים לפיו, מה כל כך מסובך?
ולגבי קאבול, אז יופי, יש שתיים וחצי חברות אמיצות - כולן מהאזור הקרוב - שעוד טסות לשם. כל הכבוד להן. אף חברה אמריקאית, אירופית, דרום-אמריקאית או בכלל משהו שהוא מחוץ לאזור הקרוב לא טסה לשם.

וכל עוד לא ענית לשאלתי אם היה נראה לך הגיוני שאל על הייתה מסתכנת בתנאים כאלה בשדה תעופה זר, אתה לא יכול לבוא בטענות לחברות הזרות שהפסיקו טיסות.

לא עניתי על השאלה שלך כי אין לי כלים להשיב לה.
אני לא יודע מה רשות שדות התעופה וצהל היו מחליטים כי להם יש הערכות מודיעין וניתוחי סיכונים שאני לא חשוף להן.
אני לא מאמין שהרשות בארץ היתה מאפשרת לאלעל או לחברות אחרות לטוס אם היו חושבים שיש סיכון אמיתי.
אם אתה שואל אותי מה הייתי חושב שכדאי לעשות זה משהו אחר.
צריך להחליט לגופו של מקרה ולפי ההערכות של גורמי הביטחון נקודתית.
אתה בוחר להאמין שהתקנה של 2 מייל היא הסיבה היחידה להחלטה, אני יותר סקפטי ממך וחושב שבחשו בקדירה גורמי ממשל.
כנראה שנדע תוך יומיים האם יחזרו חלק לטוס לישראל ומי סתם קפץ על העגלה כמו אייר פרנס ומתכוון להתחפר בעמדה הזו.

נערך לאחרונה על ידי רן בתאריך ד' יולי 23, 2014 2:16 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 23, 2014 2:15 pm 
Hall of Famer

נורטון, בעיקר התרחיש של עשרות אלפי הרוגים, של מיטוט מדינת ישראל על ידי כמה אלפי לוחמי חמאס, של מאות ואלפי טילים נוחתים בכל ערי ישראל (חמאס יורה מאות טילים כל יום על ישראל כבר עכשיו, כמה מהם נוחתים בפועל בערי ישראל? האם אנחנו קרובים להתמוטטות?), גם התרחיש של מנהרות לערי הצפון די מטופש, המנהרות של החמאס בעזה הן מנהרות של קילומטרים בודדים, אני מתקשה לראות את חיזבאללה חופרים מנהרות של עשרות קילומטרים לתוך ישראל כדי להגיע לערי הצפון, בטח ובטח בהתחשב בעובדה שתוואי השטח בצפון הוא הררי ולא ממש מאפשר לחפור מנהרות כל כך ארוכות בלי לעורר איזשהו סוג של תשומת לב. כל הטענה שהרצח של שלושת הנערים בגדה הציל את מדינת ישראל מכלייה זו פשוט חתיכת טענה מטופשת ומטומטמת.

המנהרות הן איום טקטי, גם בתרחיש "הסערה המושלמת" לחמאס שבו ישראל לא הייתה מגלה את המנהרות והוא היה מצליח להוציא כמה פיגועים במקביל כשבכל אחד מהם עשרות מחבלים, אנחנו מדברים כאן על פיגוע נוראי שכנראה היה מביא לעשרות ולמאות הרוגים בישראל, בעיקר בישובים שסמוכים לרצועה, בטח שלא על שום דבר שקרוב או דומה אפילו לאיום קיומי. אין ספק שאם ישראל לא הייתה מתחילה לטפל עכשיו במנהרות אז המצב היה הרבה יותר מסוכן בעוד כמה חודשים/שנים, אבל מכאן ועד לתרחיש האפוקליפטי שמתאור כאן המרחק גדול עד כדי גיחוך.

נערך לאחרונה על ידי rony בתאריך ד' יולי 23, 2014 2:19 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 23, 2014 2:18 pm 
Hall of Famer

עם זה אני מסכים איתך, אני רק לא בטוח שההקצנה כאן לא מכוונת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 23, 2014 2:22 pm 
Hall of Famer

אם היא מכוונת זה עושה אותה לפחות מטופשת? להיפך, היא לוקחת את הגרעין של הטיעון שעוד יש בו אמת, שהדחיפה שנתן רצח שלושת הנערים למבצע הזה מנעה כנראה פיגוע גדול, ומגחיכה אותו עד כדי חוסר רלוונטיות. כשמישהו אומר לי שהמנהרות של חמאס הן איום קיומי אמיתי על מדינת ישראל ומתאר תרחיש כל כך מופרך והזוי, גם הגרעין הנכון שיש להודעה שלו נעלם בתוך בליל השטויות ההיסטרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 23, 2014 6:41 pm 
Hall of Famer

ככל שמתמשכת המלחמה וככל שמגלים את היקף התשתיות של חמאס, אני רק מתחזק בדעתי - חייבים לנצל את ההזדמנות ולהכריע. למוטט את המשטר שלו. כל דבר שיבוא במקומו, תהא האידאולוגיה שלו אשר תהא, לא יהיה יותר גרוע ממנו מבחינה פרקטית.
נדמה לי גם שיותר ויותר אנשים הולכים ומשתכנעים בזה, אבל אולי זו רק תחושתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 23, 2014 6:46 pm 
Hall of Famer

ראי.כל עוד התכנית שלך לא כוללת כיבוש ושליטה מלאה ברצועה (סטייל מה שיש לנו ביוש היום) אני לא מבין איך אתה חושב ששקט ייצא מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 23, 2014 6:52 pm 
Junior

ראי: אתה חושב שיותר ויותר אנשים משתכנעים? התחושה שלי היא שאנחנו עוד נצא משם בשבוע הקרוב ועוד ניתן לחמאס פרס בדמות הקלות המצור וסיוע כספי. לי מרגיש שאנחנו על סף כניעה לא פורמלית יחד עם סיפורים ואגדות על ניצחון שלא היה ולא נברא.
לא נראה לי שהשגנו שום דבר מהותי שהם לא יכולים מחר בבוקר לבנות מחדש. תוואי המנהרות החדש כבר בטח מוכן אצל הארכיטקטים שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 23, 2014 7:24 pm 
Hall of Famer

אבימאל, הסברתי כבר אלף פעם למה אפילו אנרכיה ברצועה טובה יותר מחמאס 2014, ולמה ישראל צריכה לצאת מהמלחמה הזו כשברור למי שלא יבוא אחרי חמאס שמי שמתעסק עם ישראל מת. אפילו לך אישית כמדומני. אם לא הבנת עד עכשיו כבר לא תבין, אבל אתה מוזמן לחזור למעלה ולקרוא.
אם כבר, אני לא מבין איך אתה חושב, לאור מה שראית עד עכשיו ובטח עוד תראה, שהשארת החמאס בשלטון תביא עלינו משהו פחות מאסון בטווח של שנה שנתיים. אני חושב שגם אם תביא את בוקו חראם מניגריה כדי לשלוט ברצועה, יהיה יותר טוב מחמאס כמו שהוא היום.

רן, אין לי איך לענות לזה, כאמור זו רק תחושה. גם לא בטוח שהיא שווה הרבה, כי בסופו של דבר רק ביבי ובוגי יקבעו לאן נלך, ועל מחשבותיהם אני לא יודע כלום ולא מרגיש כלום מדבריהם. אבל אני מתרשם שיותר ויותר אנשים מסביב משתכנעים שהשארת חמאס בשלטון פירושה אסון לעתיד לבוא, ולא לעתיד הרחוק במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 23, 2014 8:01 pm 
Hall of Famer

הבעיה היא שג'ון קרי, האיש שבכל מקום שהוא התערב בו קרה רק רע, מטייל באזור כבר יומיים ויש לי הרגשה שהוא והנשיא שלו, מנחה הטוק-שואו, ילחצו לביבי את הביצים בשביל לעצור.

על כך פנים, גם אם הפסקת אש תושג אחרי שישראל תשמיד את מרבית המנהרות ותפגע קשה בעיר התחתית בסג'עיה, זו תהיה החמצה. ואני חושש שהעולם, בגלל הצמד חמד שציינתי קודם שחירב בערך כל מקום בו הוא התערב, לא ייתן לנו להמשיך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 23, 2014 9:27 pm 
Hall of Famer

ראי,לא התווכחתי אם הרעיון לחיסול שלטון החמאס,פשוט אני לא מבין איך ללא כיבוש ושהיה בעזה אתה מתכנן להביא שקט.
או שכל המטרה שלך שלא יהיה יותר גרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 23, 2014 9:36 pm 
Hall of Famer

המטרה שלי שיהיה יותר טוב, וכל דבר אחר משלטון חמאס 2014 על צבאו המצויד והמאומן יהיה יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 23, 2014 9:37 pm 
Junior

לאן הגענו, כולם מצפים למוצא פיו של ח׳אלד משעל שמועיל בטובו להודיע שהוא מוכן להפסקת אש הומניטרית. אם ישראל תסכים לזה דבר זו חרפה לאומית, אין לזה שום תירוץ. גם לא קונה את הסו קולד לחץ של קרי, הרי קרי הגיע לכאן 200 פעם וניסה להזיז משהו לתהליך השלום וביבי השתין עליו בקשת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 23, 2014 9:58 pm 
Sophomore

משעמם פה בלי אף אחד שמתנגד למבצע מעיקרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 23, 2014 10:00 pm 
Hall of Famer

לא ייאמן איך החמאס מציל אותנו מעצמנו,עם רשימת דרישות מטומטמת (פירוק צהל מנשקו).
היה נותן הצעה חצי סבירה ונתניהו היה מקפל את העסק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 23, 2014 10:08 pm 
Junior

טוב, אני חושב שזה סקופ בלעדי במדיה העברית:

אז מסתבר שזה http://theaviationist.com/2014/07/20/a3 ... e-tripoli/ קרה לפני שלושה ימים.

בקצרה, הלחימה בלוב גרמה לכך שמטוס של אפריקיה (החברה הלאומית של לוב) שהיה בסמוך לטרמינל של טריפולי בינלאומי נפגע מטיל או פגז שנורה בגלל מלחמה בין מיליציות לוביות.

לאור הידיעה הזו, והמרחק של הטיל העזתי מנתב"ג, אני חייב להגיד שאני מצדיק לחלוטין כל חברה שמחליטה שלא לשלוח לכאן מטוסים.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

נערך לאחרונה על ידי הרסי הוקינס בתאריך ד' יולי 23, 2014 10:13 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 23, 2014 10:11 pm 
Hall of Famer

צריך רק לסייג ולומר שהקרב ההוא בלוב הוא על שליטה בשדה התעופה עצמו... יש שם אש צולבת ישירה על שדה התעופה כל הזמן. זה בכל זאת מצב קצת אחר.

למרות זאת כאמור אני מבין את ההחלטה, ואין לי ספק שבמצב דומה בשדה תעופה זר החברות הישראליות היו מחליטות אותו דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 23, 2014 10:56 pm 
Sophomore

אני רק יכול להגיד תודה לארגון חמאס שעושה הכל כדי להמשיך את הלחימה, ולא מוכן לקחת ברצינות אפשרות של הפסקת נשק. ''ויקשה ה' את לב משעל'' - זה מצוין לנו. תמשיך ככה משעל, רק כך נוכל להתמודד עם הלחץ הקרב ובא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 23, 2014 11:16 pm 
Junior

אבימאל כתב:
לא ייאמן איך החמאס מציל אותנו מעצמנו,עם רשימת דרישות מטומטמת (פירוק צהל מנשקו).
היה נותן הצעה חצי סבירה ונתניהו היה מקפל את העסק.

ראית את השידור? הוא לא אמר ברצינות שצה״ל יתפרק מנשקו, הוא פשוט ניסה להראות שהרעיון הזה מגוחך בדיוק כמו שהחמאס יתפרק מנשקו לדעתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 23, 2014 11:37 pm 
Hall of Famer

אני לא יודע אם כן או לא, אבל ישראל חייבת לנסות ולחסל את צמרת החמאס בעזה, כולל את חבורת הזבל שמסתתרת בבי"ח שיפא המחורבן. גם אם יעלה במחיר מותם של כמה חולים בבי"ח. כל עוד הם לא ירגישו איום ממשי עליהם ישית ועל השלטון שלהם הם ימשיכו להתקשקש עם הצעות טיפשיות של הפסקות אש הומינטריות ולהמשיך לשחק איתנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1266 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 51  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: