סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 12:07 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 280 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' יולי 24, 2014 1:20 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
אפשר לפתוח את הנושא הזה שוב?
אני חושב שהאליפות האחרונה של מכבי תל אביב באירופה הוכיחה עד כמה השחקן לא היה מתאים לרמות הגבוהות ביותר, עד כמה חוסר ההגנה והקשיחות הפיזית והמנטלית בעוכריו. האם ליאור מחליק עתה במדרון החלקלק של השיכחה?
הוא עוד בונה על אליפות אירופה טובה בקיץ? ואם אכן יתן אחת שכזו, האם יהיו קבוצות יורוליד/יורוקאפ בכירות שיחתימו אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 24, 2014 1:26 pm 
Junior

למיטב זכרוני יש לו חוזה לעונות הקרובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 24, 2014 1:27 pm 
Hall of Famer

אבל יש לו סעיף יציאה , עם אפשרות להפועל להשוות כל הצעה. בגדול אני מאמין שהוא יישאר בהפועל.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 24, 2014 2:28 pm 
Freshman

כדי שישתלם לו לעזוב, יצטרך למצוא חוזה של מעל 700 א' דולר לשתי עונות.
אתה רואה מישהו נותן לו את זה?
אולי רוסיה, אבל גיא הראל לא טמבל גמור שישווה הצעה שהוא יודע שליאור לא ילך עליה...
ליאור מדבר המון על כמה שהוא אוהב להיות בישראל קרוב למשפחה והכל.. יסיים לדעתי את החוזה הגדול בבירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 24, 2014 2:30 pm 
Senior

כמו שאליהו נראה בסיום העונה הזאת הדרך היחידה שירושלים תשווה הצעה היא אם היא תהיה בחצי ממה שהוא מרוויח עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 24, 2014 3:10 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
משהו קונקרטי או שסתם יובש הקיץ הוביל להקפצה הזו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 24, 2014 3:15 pm 
Sophomore

יבשושיות הקיץ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 08, 2018 8:34 pm 
Sophomore

אז ליאור אליהו פורש רשמית מנבחרת ישראל.
לא יאומן שהשחקן הזה פורש כשהוא במקום הרביעי בכל הזמנים ברשימת קלעי הנבחרת (הבוגרת) ומה שזוכרים ממנו זה מדליית כסף עם נבחרת העתודה..
סך הכל בחור טוב ונחמד. אבל לא נזכור ממנו כלום כשחקן נבחרת הבוגרת. די עצוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 08, 2018 8:42 pm 
מנהל פורום

פששששש איזה הקפצה, צריך היסטורין בשביל לזכור את הת'רד הזה
אני מאוד אוהב אותו, מתבאס מאופי הבטלני שלו, אבל כבטלן לבטלן אני לא ממש יכול לכעוס עליו
השחקן הכי מוכשר בהיטוריה של הכדורסל הישראלי טוב לא הכי מוכשר אבל בטופ 5, יחד עם כספי, קטש ויותם קיבלו את ההכרה הכי גבוה של עולם הכדורסל לשחקנים ישראלים
אפשר לסייג רק את מיקי שהיה כנראה מקבל הכרה כזו אם השוק היה יותר גלובלי אז, כמו השוק היום
הוא קיבל מהטבע יותר ממה שכספי קיבל
ב2004 הייתי ברהלוקיישן בצ'כיה אז יצא לי לראות אותו משחק לראשונה, חשבתי אז שהוא הולך לשנות את הכדורסל הישראלי לגמרי, אפשר להבין למה חשבתי

עדיין אוהב אותו ומוכן להשאיר אותו עוד עונה אצלנו כשחקן רוטציה, יש לו עוד הרבה מה לתרום כשחקן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 08, 2018 8:50 pm 
Sophomore

uriel17 כתב:

או מנוע חיפוש... התלבטתי אם זה ראוי לת'רד נפרד. החלטתי שלא..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 08, 2018 8:53 pm 
Junior

uriel17 כתב:
אני מאוד אוהב אותו, מתבאס מאופי הבטלני שלו, אבל כבטלן לבטלן אני לא ממש יכול לכעוס עליו
השחקן הכי מוכשר בהיטוריה של הכדורסל הישראלי טוב לא הכי מוכשר אבל בטופ 5, יחד עם כספי, קטש ויותם קיבלו את ההכרה הכי גבוה של עולם הכדורסל לשחקנים ישראלים
אפשר לסייג רק את מיקי שהיה כנראה מקבל הכרה כזו אם השוק היה יותר גלובלי אז, כמו השוק היום
ב2004 הייתי ברהלוקיישן בצ'כיה אז יצא לי לראות אותו משחק לראשונה, חשבתי אז שהוא הולך לשנות את הכדורסל הישראלי לגמרי, אפשר להבין למה חשבתי

עדיין אוהב אותו ומוכן להשאיר אותו עוד עונה אצלנו כשחקן רוטציה, יש לו עוד הרבה מה לתרום כשחקן

וזה בטח לא מאוחר מדי כדי שהוא ישפר את הקליעה שלו לקראת עוד עונה בהפועל :lol:

אני חושב שמבחינת כשרון, הוא הכי מוכשר, אולי קטש מתקרב אליו מבחינת הכשרון, אבל בטח לא כספי או יותם וגם לא מיקי. לדעתי התקרה שלו היתה הכי גבוהה, אבל הוא קפץ מאוד נמוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 08, 2018 8:57 pm 
Sophomore

uriel17 כתב:

לגופם של דברים. אחלה בן אדם. לא מכיר אישית ממש, אבל לפגוש אותו ברחוב זה ממש אחלה. לשחקן כדורסל פורץ גבולות זה כנראה לא מספיק.
זוכר את האליפות ההיא ב2004, עקבתי באדיקות. כ"כ מתסכל שבסוף לא שבר אף תקרת זכוכית בשום תחום מקצועי (אא"כ טריפל דאבל במשחק נבחרת נחשב ככזה).
יזכר כסתם שחקן טוב, שלא מיצה 70% מהפוטנציאל שלו ולא בגלל בעיות בריאות (גופניות, לא מנטליות).
כחלק מבעיית האופי קשה לי לראות אותו יושב בשקט על הספסל בשביל 7 דק' במשחק. אצל מאמן זר בוודאי שלו, אולי אצל קטש כן. לכן הייתי מעדיף שלא ימשיך. מצד שני יש לו חוזה לשנה הבאה על סכום די גבוה ואין לו שום סיבה ללכת. בהנחה שחוק הצעירים יבוטל ויתפנה מקום בקצה הספסל ושקטש ישאר, אני מניח שהוא גם ימשיך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 08, 2018 8:59 pm 
Sophomore

מנחם כתב:
אני חושב שמבחינת כשרון, הוא הכי מוכשר, אולי קטש מתקרב אליו מבחינת הכשרון, אבל בטח לא כספי או יותם וגם לא מיקי. לדעתי התקרה שלו היתה הכי גבוהה, אבל הוא קפץ מאוד נמוך.

מסכים איתך במאה אחוז.

uriel17 כתב:
כבטלן לבטלן אני לא ממש יכול לכעוס עליו

ב2004 הייתי ברהלוקיישן בצ'כיה

אם היית בטלן כמוהו, אפילו רילוקיישן לעזה לא היית מקבל.
לדעתי (מתבסס גם על סיפורים), הספורטאי הכי עצל שהיה פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 08, 2018 9:02 pm 
Sophomore

מנחם כתב:

מסכים לגמרי.
ולמרבה האבסורד והאכזריות, מהסיבות האלו ממש, השם שלו מעורר זכרונות ותחושות לא כ"כ חיוביים, אצל רוב אוהדי הכדורסל הישראלי.
לא בדקתי לאורך הקריירה, אבל בשנתיים האחרונות 30% מהעונשין. 30%!!!! שחקן מקצוען בן 32 עם ים שנים לשפר תחום שקל יחסית להשתפר בו. נו, באמת.
רוב החבר'ה בשכונה קולעים עונשין באחוזים טובים יותר. וזו רק דוגמא שניתנת למדידה סטטיסטית.
ושוב באמת מחבב אותו. אבל השם שלו מעורר בי תחושות חיבה לגבי האדם ואכזבה מרה לגבי השחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 08, 2018 9:08 pm 
מנהל פורום

אין לי מושג איך מודדים כישרון ולמה אליהו מוכשר יותר מכספי. אני יודע שבזמן אמת בנבחרת העתודה אף אחד לא דיבר על הכישרון הגדול של אליהו, זו היתה לחלוטין הנבחרת של הלפרין ולימונד. גם בדראפט (עד כמה שזה אומר משהו), כולם דיברו על הסיכוי של הלפרין להיבחר ובסוף הופתעו שאליהו נבחר לפניו. אני חושב שאליהו עשה קריירה הרבה הרבה יותר טובה משל השניים האלו. הוא גם עשה קריירה הרבה יותר טובה מכמעט כל הכישרונות (למעט בורשטיין כמובן) של הנבחרת הסופר מוכשרת שהגיע למדליית הכסף שנתיים לפני כן. אולי בכלל איציק אוחנון היה הכדורסלן הכי מוכשר בהיסטוריה.

התיעוב של אוהדי הכדורסל לאליהו הגיע הרבה לפני הקריסה בעונשין של השנים האחרונות. למרות הישגים לא רעים, למרות אליפות ספרד, למרות שנים נהדרות בגליל ויפות מאוד במכבי, ועכשיו גם למרות האליפות ההיסטורית של הפועל. למה כל כך שונאים אותו? אין לי מושג. מאז שטפירו פרש הוא השחקן הישראלי האהוב עלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 08, 2018 9:32 pm 
Hall of Famer

בין המוכשרים נדמה לי ששכחו ששמו של ג'מצ'י נשכח. לבטח מוכשר יותר ממיקי, ולא אתפלא אם המוכשר שבשחקני ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 08, 2018 9:33 pm 
Hall of Famer

אליהו עשה קריירה "הרבה הרבה" יותר טובה משל הלפרין? לא נראה לי בכלל, כי אפילו אם זו של הלפרין לא טובה יותר (לדעתי), ההפרש הוא בטח לא "הרבה הרבה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 08, 2018 9:40 pm 
Hall of Famer

בזמן אמת בנבחרת העתודה ליאור אליהו היה צעיר בשנה מהלפרין ולימונד. גם שם הוא נחשב מוכשר, נדמה לי שהוא כבר שיחק בליגת העל באותה שנה.
אני לא חושב שאליהו עשה קריירה יותר טובה משל הלפרין. הייתי אומר ההיפך, לא הבדל גדול.
איציק אוחנון ממש לא היה השחקן הכי מוכשר, להיפך הוא לא היה מוכשר. יכול להיות שהוא היה האתלט הכי גדול בהיסטוריה של הכדורסל הישראלי.

לגבי כמה נחמד אליהו? אני שמעתי על כמה סיפורים, חלקם ודאיים שלא ממש מציירים אותו כבן אדם נחמד, אפילו ההיפך.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 08, 2018 9:40 pm 
מנהל פורום

אז לא הרבה הרבה יותר טובה, אין לי כח להתווכח על קריטריונים סובייקטיביים. סתם יותר טובה. מלימונד לפחות אני מקווה שאין ויכוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 08, 2018 9:59 pm 
Hall of Famer

ליאור אליהו הוא השחקן שבעיניי מסמל יותר מכל את השלילי שבכדורסלן הישראלי. שחקן שמנקודת הפתיחה שלו עד קרוב לנקודת הסיום אי אפשר לציין שום שיפור אמיתי ועקומת למידה והתפתחות משמעותית, רק שיפורים קוסמטיים שנעלמו עם הזמן. לא חושב שהוא היה הכי מוכשר בהסטוריה הישראלית אבל היה לו מספיק כשרון כדי שאוהדים תמימים יקוו שהנה הוא משפר את הקליעה, הנה הוא משתפר בהגנה, הנה הוא רוצה יותר. שחקן שהפך את העצלנות לדגל, ברגע שהוא יצא לספרד ועוד לדושקו איבאנוביץ' התגלה שרחמנא ליצלן הגויים האלה דורשים מאמץ באימונים ולהזיז רגליים בהגנה וכמה הוא מתגעגע לאיפה שלא דורשים דברים שכאלה, אפשר לקבל חוזי עתק עבור הופעות מזדמנות בצד אחד בלבד של המגרש, עם בקשות להקלה באימונים והתדרדרות מביכה באמת בעונשין שמסמלת יותר מכל את מוסר העבודה הלא קיים של השחקן הזה. כן, היה נחמד לראות אותו בשיאו משליך גויאבות-אבל בואו נזכור שאפילו המהלך המזוהה הזה שלו התחיל מתוך זה שהוא פשוט מיאן להתלכלך בצבע ולשחק חזק.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 08, 2018 10:03 pm 
Junior

אני מאוד מחבב את אליהו ובודאי לא מתעב אותו, והטענה שלי שהוא כנראה השחקן הכי מוכשר שהיה כאן, לא באה כדי להקטין את ההישגים שהוא כן הגיע אליהם ויש כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 08, 2018 10:09 pm 
מנהל פורום

אז מה שאמרתי לא כוון אליך. עיין בהודעה מעליך כדוגמה לטענה שלי. ונדב הוא לא אוהד מכבי, מהם תשמע את הדברים הכי גרועים עליו. כמובן שאני לא מתלונן כי בזכות זה יש להפועל אליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 08, 2018 11:05 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
במה בדיוק נדב טועה?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 09, 2018 1:26 am 
Hall of Famer

לא יודע אם טועה, יותר כמו - אז מה? בסופו של דבר, אליהו עשה את מה שטוב בשבילו, ואם מה שטוב בשבילו זה לעבוד פחות קשה, אז הוא לא חייב שום דבר לאף אחד כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 09, 2018 6:55 pm 
Hall of Famer

"לא חייב לאף אחד כאן" זה ברור, אף אחד לא אמר שליאור אליהו חייב לו משהו. אבל זה שחקן שהמורשת שלו זו מורשת העצלנות, החיים הקלים וההליכה אחורה. אני מניח שהוא חי עם זה בשלום, אבל למה שלא נגיד את זה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 280 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], shmueliki, סאבוניס, רלפי ו 101 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: