סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' פברואר 23, 2025 2:31 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1266 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 51  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רצועת עזה
הודעהפורסם: ה' יולי 24, 2014 12:18 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
זה מגוחך שאנשים מחכים למשהו בסגנון ירידה על הברכיים של חמאס, צריך להפנים את העובדה שחמאס לעולם לא ירים דגל לבן, גם אם בעזה יישאר רק תרנגול מקרקר אחד תמיד הם ימשיכו לצרוח ככרוכיה שהם ניצחו, העובדות הן שהם חטפו ועדיין חוטפים מכות איומות ונוראות, ב99% מהקרבות הישירים הם הובסו, ואיני חושב שישנה קבוצה לוחמת באיזשהוא מקום בעולם שספגה כמות כה גדולה של נזק בכל רמות התשתית.

לפעמים צריכים להיות ריאליים, האוכלוסיה בעזה תמשיך לתמוך בחמאס, כי מבחינתם מוות הוא ענין של מה בכך, וכי במצב הנוכחי אין להם שום דבר להפסיד, הם תמיד ימשיכו להתהלל במספר החיילים שנהרגו - שעם כל הצער והכאב הוא יותר מסביר, וודאי לאור הרהב וההבטחות שלהם על בית הקברות שמחכה לצה"ל כשיכנס לעזה (הם הרי הזמינו בלגלוג את צה"ל להיכנס לשם), במקום להביט אל עצמם ולשאול איך הם הדרדרו לסיטואציה כה איומה.

אין מה לצפות לתמונת ניצחון קלאסית, הנידון הישיר והעיקרי הוא כמות הנזק והאש שחמאס חוטף, כולל עליונות מוחלטת של צה"ל בכל נקודות הקרב, וכמו במלחמת לבנון השניה (ולמעלה מכך, במלחמת לבנון השניה לא תמיד צה"ל ניצח בקרבות הישירים, וכאן, חמאס מתגלה כארגון לוחם גרוע מאוד ברמת לחימת השטח, וזאת אחרי שהיה לו את כל הזמן להתכונן למלחמת גרילה עקובה מדם) ברי לי שהדבר יבטיח לישראל חיים שקטים וארוכים לשנים ארוכות מאוד מאוד.

במקום להיגרר לתעמולה של חמאס, (כאילו היה למישהו צד שלא יהיו הרוגים לצה"ל במקום כה מסובך), צריך להביט למציאות ששוב הוכחה בשטח שצה"ל בכל עת שרק יחפוץ יכול להיכנס לתוככי עזה ולעשות שם ככל העולה על רוחו גם אם החמאס יתכונן לכך עוד 50 שנה, או שוב יברבר על הקרבות ההירואים ובית הקברות שממתין לצה"ל, ברגע האמת צה"ל יעשה בעזה כרצונו ובכל מובן שהוא, זה למעשה האינטרס העליון של ישראל בהנחה הסבירה שחמאס לא יאבד את השלטון בעזה ולא יניף דגל לבן וזר פרחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 24, 2014 9:19 am 
Junior

http://rotter.net/forum/scoops1/122288.shtml
חמאס על הברכיים.
חייבת להיות פה איזו עורמה.
אולי הם מאמינים שיש להם יותר סיכוי לחיות ולהמשיך בהתנגדות, אם יכנסו לכלא וישתחררו בעסקת החייל החטוף הצפויה, מאשר להילחם עכשיו ולמות בימים הקרובים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 24, 2014 9:38 am 
Hall of Famer

בקיצור,ראי,אתה מציע מבצע של איזה 100 הרוגים שבסופו לא רק שהירי לא יפחת אלא שלא תהיה כתובת אחרי שהוא יבוצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 24, 2014 10:18 am 
Sophomore

גינות מיכאל כתב:
זה מגוחך שאנשים מחכים למשהו בסגנון ירידה על הברכיים של חמאס, צריך להפנים את העובדה שחמאס לעולם לא ירים דגל לבן, גם אם בעזה יישאר רק תרנגול מקרקר אחד תמיד הם ימשיכו לצרוח ככרוכיה שהם ניצחו, העובדות הן שהם חטפו ועדיין חוטפים מכות איומות ונוראות, ב99% מהקרבות הישירים הם הובסו, ואיני חושב שישנה קבוצה לוחמת באיזשהוא מקום בעולם שספגה כמות כה גדולה של נזק בכל רמות התשתית.

לפעמים צריכים להיות ריאליים, האוכלוסיה בעזה תמשיך לתמוך בחמאס, כי מבחינתם מוות הוא ענין של מה בכך, וכי במצב הנוכחי אין להם שום דבר להפסיד, הם תמיד ימשיכו להתהלל במספר החיילים שנהרגו - שעם כל הצער והכאב הוא יותר מסביר, וודאי לאור הרהב וההבטחות שלהם על בית הקברות שמחכה לצה"ל כשיכנס לעזה (הם הרי הזמינו בלגלוג את צה"ל להיכנס לשם), במקום להביט אל עצמם ולשאול איך הם הדרדרו לסיטואציה כה איומה.

אין מה לצפות לתמונת ניצחון קלאסית, הנידון הישיר והעיקרי הוא כמות הנזק והאש שחמאס חוטף, כולל עליונות מוחלטת של צה"ל בכל נקודות הקרב, וכמו במלחמת לבנון השניה (ולמעלה מכך, במלחמת לבנון השניה לא תמיד צה"ל ניצח בקרבות הישירים, וכאן, חמאס מתגלה כארגון לוחם גרוע מאוד ברמת לחימת השטח, וזאת אחרי שהיה לו את כל הזמן להתכונן למלחמת גרילה עקובה מדם) ברי לי שהדבר יבטיח לישראל חיים שקטים וארוכים לשנים ארוכות מאוד מאוד.

במקום להיגרר לתעמולה של חמאס, (כאילו היה למישהו צד שלא יהיו הרוגים לצה"ל במקום כה מסובך), צריך להביט למציאות ששוב הוכחה בשטח שצה"ל בכל עת שרק יחפוץ יכול להיכנס לתוככי עזה ולעשות שם ככל העולה על רוחו גם אם החמאס יתכונן לכך עוד 50 שנה, או שוב יברבר על הקרבות ההירואים ובית הקברות שממתין לצה"ל, ברגע האמת צה"ל יעשה בעזה כרצונו ובכל מובן שהוא, זה למעשה האינטרס העליון של ישראל בהנחה הסבירה שחמאס לא יאבד את השלטון בעזה ולא יניף דגל לבן וזר פרחים.

+1

באמת שגם אם ישאר לחמאס רובה קפצונים הוא יתפאר הניצחון ויגיד שההתנגדות ניצחה. הם פשוט פתטיים כל כך.
וכמו כן, צריך להמשיך ולנצל את ההזדמנות ולהשאיר אותם באמת חסרי כל, ואם אפשר אז לחסל את בכיריהם.
אגב,150 עצורים מעזה,כנראה כולם פעילי טרור, רק מהיום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 24, 2014 10:35 am 
Junior

מחציתם כבר שוחררו, כך שלא כולם פעילי טרור.

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 24, 2014 11:05 am 
Junior

סתם מפגן ראווה מטופש.
סיפקה לרעים תמונות של 150 איש בתחתונים מושפלים לכל העולם.
עדיף היה לעצור פחות ובלי רעש ולא באור יום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 24, 2014 11:44 am 
Junior

רן כתב:
סתם מפגן ראווה מטופש.

שוב פעם הומניות.
תתחיל לדבר ערבית. עם כל הצער שבדבר, זו השפה שהם מבינים. אנחנו כרגע במלחמה וצריך להראות להם מי בעל הבית, תמונה כזו מסמלת כניעה והשפלה וזה חלק מצריבת התודעה שלהם. זכויות אדם וכיבוד האחר לא מדברים אליהם כל כך לצערנו. לא אגיד שזו "תמונת הניצחון" אבל זו בהחלט תמונה שלא מעלה שם את המורל. גם האמריקאים עשו אותו דבר שתפסו את סדאם חוסין, אנחנו לא המצאנו את הגלגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 24, 2014 12:02 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
FLASH כתב:
חמאס על הברכיים.
אולי הם מאמינים שיש להם יותר סיכוי לחיות ולהמשיך בהתנגדות, אם יכנסו לכלא וישתחררו בעסקת החייל החטוף הצפויה, מאשר להילחם עכשיו ולמות בימים הקרובים?

לא הבנתי. זה שאנשים מעדיפים ליפול בשבי במקום להיהרג זו עורמה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 24, 2014 12:06 pm 
Sophomore

קובי כתב:
oren_80 כתב:
אני בספק רב מאוד אם כמעט כל הסדיר בתוך הרצועה. מאוד מאוד.

למה יש ספק?

יש את 4 חטיבות החי"ר.

לכל הפחות חטיבת שריון, סביר שיש 2-3.

לפי קצב האש הארטילרי, יש שם לפחות 2 גדודים.

יחידות הנדסה ועוד כמה יחידות מיוחדות.

בקיצור, כמעט כל הכוח הלוחם הסדיר.

אז מליקוט מידע שמתפרסם בתקשורת, נראה שההערכה הראשונית שלי היתה מופרזת.

ככל הנראה חטיבות החי"ר לא פרסו את כל הגדודים אלא גדוד, גדס"ר ויחידות אחרות (אגוז, מגלן וכו').

מבחינת שריון, לדעתי יש סד"כ של מעל חטיבה (אולי העתודה היא מילואים).

תותחנים, הנדסה וכמה יחידות מיוחדות נוספות.

עדין נותרת בעינה הקביעה שמרבית הצבא הסדיר שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 24, 2014 12:20 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אבימאל כתב:
בקיצור,ראי,אתה מציע מבצע של איזה 100 הרוגים שבסופו לא רק שהירי לא יפחת אלא שלא תהיה כתובת אחרי שהוא יבוצע.

אבימאל, לא רק שאתה לא לומד מההיסטוריה הקרובה - אפילו מההווה אתה לא לומד. אני לא יודע מה עוד צריך לקרות ומה עוד אתה צריך לראות כדי שתחלחל אצלך התובנה שחמאס הוא לא באמת כתובת, שהשקט שאתה מציע הוא שקט מדומה וקצר מועד מאד, שבסופו - הממש לא רחוק - אסון גדול. מה עוד צריך לקרות כדי שתשתכנע שבאלטרנטיבה שלך אתה רושם אסון לישראל בטווח של שנה-שנתיים? שבפעם הבאה תקבל טילים מונחים, נשק נ.מ., ואולי יישובים שייכבשו דרך המנהרות? מה צריך לקרות כדי שתראה מעבר לקצה חוטמך ואל מעבר לחמש הדקות הקרובות?
אני לא יודע אם יהיו 100 הרוגים וגם אתה לא. אבל כן למדתי מההיסטוריה וגם ממה שקורה עכשיו שבאלטרנטיבה שלך יהיה לנו אסון הרבה יותר גדול בטווח הלא מאד רחוק, גם בהתמודדות הצבאית וגם לאזרחים.

באלטרנטיבה שלי הירי יפחת לדעתי במידה משמעותית אגב, גם בכמותו וגם באיכותו. הם יהיו עסוקים בינם לבין עצמם, ובכל מקרה מי שיירה על ישראל יעשה את זה פחות טוב מחמאס, עם פחות רקטות ומאיכות פחותה, כאשר מצבנו שונה לחלוטין מראשית ימי הקסאמים עם כיפת ברזל ועם "צבע אדום" הרבה יותר ממוקד ומדויק. ובכל מקרה, מי שיירה יבין שישראל עברה למדיניות אפס סובלנות וימיו ספורים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 24, 2014 1:11 pm 
Hall of Famer

אתה שוב משיב לדברים שאני לא אומר.
אני אומר שיש 2 אפשרויות:
כיבוש מלא או השארת החמאס.
בשתיהן יש ריבון בשטח שיכול להשליט שקט ברצונו.
אתה אומר שהשארת החמאס היא לא אופציה,סבבה,אבל האופציה של האנרכיה פירושה הפקרה סופית של עוטף עזה לפצמרחם וירי קצר טווח שלהם אין פתרון.שלא לדבר על מנהרות שיתחילו להחפר יום אחרי דצהל יתקפל משם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 24, 2014 1:27 pm 
Junior

הערכות המודיעיניות כאן מה יקרה יום אחרי מצחיקות אותי.
אתה יכול להוריד את כל הנהגת החמאס והג'יהאד, כמו שאני מקווה שיעשו, ועדיין תבוא במקומה הנהגה מוחלשת של החמאס שתבין את מקומה במרחב ומגבלות הכוח.
הסיכוי הסביר שאחרי מיטוט ההנהגה הנוכחית יבואו אחד מהשניים: חמאס מוחלש או פתח שיש לו תמיכה רבה ברצועה ובסקרים שעשו שם לפני פתיחת המבצע זכה לרוב על פני החמאס. אלו הם שתי התנועות שיש להם אחיזה ברחוב הפלסטיני, סביר שאחת מהן היא זו שתשלוט שם לאחר החורבן שנותיר שם, בתקווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 24, 2014 1:32 pm 
Junior

כן, באמת מצחיקות ההערכות המודיעיניות כאן ליום שאחרי.
אם כך, אולי כדאי שתתן הערכת מודיעין מצחיקה משלך.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 24, 2014 1:35 pm 
Junior

לאומית כתב:
שוב פעם הומניות. תתחיל לדבר ערבית. עם כל הצער שבדבר, זו השפה שהם מבינים. אנחנו כרגע במלחמה וצריך להראות להם מי בעל הבית, תמונה כזו מסמלת כניעה והשפלה וזה חלק מצריבת התודעה שלהם. זכויות אדם וכיבוד האחר לא מדברים אליהם כל כך לצערנו. לא אגיד שזו "תמונת הניצחון" אבל זו בהחלט תמונה שלא מעלה שם את המורל. גם האמריקאים עשו אותו דבר שתפסו את סדאם חוסין, אנחנו לא המצאנו את הגלגל.

צריבת תודעה של השפלה זה משהו שאתה רוצה כי אנשים מגיבים להשפלה בכניעה ולא בהקצנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 24, 2014 1:37 pm 
Hall of Famer

אבימאל כתב:
אתה שוב משיב לדברים שאני לא אומר.
אני אומר שיש 2 אפשרויות:
כיבוש מלא או השארת החמאס.
בשתיהן יש ריבון בשטח שיכול להשליט שקט ברצונו.
אתה אומר שהשארת החמאס היא לא אופציה,סבבה,אבל האופציה של האנרכיה פירושה הפקרה סופית של עוטף עזה לפצמרחם וירי קצר טווח שלהם אין פתרון.שלא לדבר על מנהרות שיתחילו להחפר יום אחרי דצהל יתקפל משם.

אבימאל, אז אני חולק עליך בצורה מהותית. בוא נתחיל מזה שלדעתי עדיין הפתח הוא הארגון החזק ברצועה אחרי החמאס, ורוב הסיכוי שהוא יהיה זה שישתלט בסוף (לא שהוא מציאה גדולה, כן? אבל עדיף על היום). אבל אפילו אם לא, אני חושב שעיקר האנרגיה של כולם שם תופנה פנימה כלפי עצמם. וגם אם לא, המשחק משתנה וזה ברור לכולם - אם התעסקת עם ישראל, אז חבל שתיאבק בזירה הפנימית כי מאמציך יהיו לשווא. אתה כבר מת.
ישראל גם לא צריכה להישאר שם, אבל במצב כזה היא תוכל להיכנס ולצאת הרבה יותר בחופשיות.

חמאס כריבון בשטח "שיכול להשליט שקט" - הוכח מה שווה השקט הזה, זה לא באמת שקט. זה היערכות ואסון גדול בטווח הקרוב. שוב, באמת לא מבין מה עוד אתה צריך לראות כדי להבין את זה - אין דבר כזה "שקט" כשחמאס מודל 2014 הוא הריבון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 24, 2014 1:39 pm 
Hall of Famer

לאומית כתב:
רן כתב:
סתם מפגן ראווה מטופש.

שוב פעם הומניות.
תתחיל לדבר ערבית. עם כל הצער שבדבר, זו השפה שהם מבינים. אנחנו כרגע במלחמה וצריך להראות להם מי בעל הבית, תמונה כזו מסמלת כניעה והשפלה וזה חלק מצריבת התודעה שלהם. זכויות אדם וכיבוד האחר לא מדברים אליהם כל כך לצערנו. לא אגיד שזו "תמונת הניצחון" אבל זו בהחלט תמונה שלא מעלה שם את המורל. גם האמריקאים עשו אותו דבר שתפסו את סדאם חוסין, אנחנו לא המצאנו את הגלגל.

ואני חושב שעיקר התובנה מהתמונה הזו זה שבחמאס יודעים משהו על אופנה תחתונה. בהחלט מפתיע. אם הייתי עורך "הזמן הוורוד" הייתי שם פוסטרים של התמונה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 24, 2014 1:39 pm 
Junior

matan 2.0 כתב:
לאומית כתב:
שוב פעם הומניות. תתחיל לדבר ערבית. עם כל הצער שבדבר, זו השפה שהם מבינים. אנחנו כרגע במלחמה וצריך להראות להם מי בעל הבית, תמונה כזו מסמלת כניעה והשפלה וזה חלק מצריבת התודעה שלהם. זכויות אדם וכיבוד האחר לא מדברים אליהם כל כך לצערנו. לא אגיד שזו "תמונת הניצחון" אבל זו בהחלט תמונה שלא מעלה שם את המורל. גם האמריקאים עשו אותו דבר שתפסו את סדאם חוסין, אנחנו לא המצאנו את הגלגל.

צריבת תודעה של השפלה זה משהו שאתה רוצה כי אנשים מגיבים להשפלה בכניעה ולא בהקצנה?

כי הקצנה זה משהו שלא קיים, אנחנו המצאנו אותו.
להערכתי צריך לשנות דיסקט, לצאת מהקטע של ההומניות לכמה חודשים ולהבין שאנחנו במצב של מלחמה. אם לא ישתכנעו בצד השני שהם הצד המפסיד מצבנו לא טוב, גם בראיה קדימה לקראת המלחמות הבאות מול אויבים קצת יותר מאתגרים מהחמאס. אני אפילו הייתי מרבה בצילומים כאלה.

נערך לאחרונה על ידי לאומית בתאריך ה' יולי 24, 2014 1:46 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 24, 2014 1:42 pm 
Junior

ראובן כתב:
FLASH כתב:
חמאס על הברכיים.

לא הבנתי. זה שאנשים מעדיפים ליפול בשבי במקום להיהרג זו עורמה?

לא. זה מה שאנחנו, התמימים, אמורים לחשוב.
הסברתי שהעורמה היא לא מה שרשמת.
העליתי אופציה שעורמה היא שהם רוצים להמשיך בטרור ההתנגדות, אחרי שאולי ישחררו אותם תמורת החטוף.
כשהענינים ירגעו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 24, 2014 2:03 pm 
Junior

אהבתי לשמוע את אורי אורבך מהבית היהודי. התקציר: ״אני לא אנסה ללמד את שר הביטחון וראש הממשלה איך צריך לנהל מלחמה דרך התקשורת, מה שיש לי להגיד אומר בפורום מצומצם. התפקיד שלי הוא לדאוג לגמלאים וזה מה שבאתי לעשות״.
אם רק שאר השרים כגון לפיד ולבנת היו קצת לומדים ממנו הלכות ענווה והבנת התפקיד שלהם לכולנו היה יותר טוב.
כל דקה שיעלון וביבי צריכים להקדיש לליצנים האלו ולהגיב להם במקום להיות ממוקדים בניהול המלחמה והזירה הבינלאומית היא ביזיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 24, 2014 2:41 pm 
Junior

יש משהו מפריע מאוד בכך שישראל מופגזת בטילים כבר 16 ימים ואף למעלה מכך, נתב"ג הושבת וכל מה שאנחנו עושים בשטח, לפחות לפי הדיווחים, זה לחפש מנהרות. ירי הטילים הפך לאיום אסטרטגי כפי שאנו נוכחים לדעת בימים אלה ומטרת המבצע צריכה להיות לא פחות מהמנהרות הפסקת ירי הטילים או לפחות הפחתה משמעותית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 24, 2014 3:00 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
פלאש, אמרת שחייבת להיות כאן עורמה ואני ניסיתי לרמוז שההסבר הטבעי הרבה יותר הגיוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 24, 2014 3:12 pm 
Hall of Famer

בוטלה ההנחיה לחברות הזרות לא לנחות כאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 24, 2014 4:16 pm 
Hall of Famer

יש דיווח על פצצה שפגעה בבי"ס של אונרא והרגה פליטים שברחו לשם.
אם זה כך, הפסקת האש קרובה.
עוד סיבה למה הזמן דוחק. או יותר נכון, דחק. אם תפעל לאט בסוף דבר כזה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 24, 2014 4:21 pm 
Junior

אונרא עדיין טוען שהוא בודק את זה אז עוד מוקדם למסקנות שהכל נגמר.
לאור הירידה המהותית בטילים היום נראה שגם לחמאס הולך ונגמר המחסן. בטח יש להם מספיק לעוד כמה ימים וכמובן למטח הגדול של היום האחרון בשביל להשוויץ אבל יש ירידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 24, 2014 4:23 pm 
Junior

לפי הערכות של צה"ל, שבכלל לא בטוח שהן נכונות, הלכו להם 50%.
יש להם משהו כמו שלושה שבועות/חודש בקצב הנוכחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1266 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 51  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: