סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' פברואר 23, 2025 11:23 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1266 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 51  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רצועת עזה
הודעהפורסם: ו' אוגוסט 01, 2014 3:30 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 01, 2014 3:38 pm 
Senior

לאומית כתב:
בטח ביבי יגיד: אנחנו לא נרד לרמה שלהם !
נמשיך בנחישות לטפל במנהרות !

המבצע הזה כבר עבר את נקודת הפארסה בדרך להיות המלחמה/מבצע שנוהל הכי גרוע בתולדות המדינה. פה לא צריך ועדת חקירה ממלכתית אחת, צריך כמה.

או שפשוט צריך בחירות והחלפת הראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 01, 2014 3:44 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
לא צריך שום בחירות. אם הליכוד מפלגה חפצת חיים, ביבי צריך להתפטר או שהסיעה צריכה, מחר, להתפצל מביבי וממי שעוד אידיוט מספיק לרתום את עצמו אליו. ושאז תווצר קואליציה עם ביבי בחוץ. לא ממש אכפת לי מי יצא ראש הממשלה מזה. לפיד. שלי. ליברמן. לבני. זהבה גלאון. בנט. דרעי. טיבי. אני אולי אשנא את המדיניות של מי שזה לא יהיה, אבל לפחות תהיה לו מדיניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 01, 2014 3:46 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
הבעייה היא לא הפסקת האש כשלעצמה, אני לא חושב שיש לישראל הרבה ברירה, אם היא לא תסכים זה ייכפה עליה בהחלטה של מועצת הבטחון, כשארה"ב מסתכלת הצידה.
הבעייה היא שמראש המבצע נוהל בסרבול ובהססנות, עם יעדים מצומצמים ומצ'וקמקים (שממילא ישראל לא תשיג). מבצע מהיר עם יעדי הכרעה היה חוסך, בסופו של דבר, בכל תחום. אפילו בביקורת הבינלאומית. ואז גם לא היה זמן לצ'קמק לנו הפסקות אש הומוריסטניות אחת אחרי השנייה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 01, 2014 3:49 pm 
Hall of Famer

מי שעושה מו"מ עם טרוריסטים שלא יתפלא שזה המקום שאליו הוא מגיע. מאוד חבל, ליבי ליבי עם משפחת החייל החטוף ותקווה שאדון שרה נתניהו יתחיל להתעשת לפני שבאמת תתחיל פה מלחמת גוג ומגוג.

אני מסכים עם ראי שמה שהכי היה חסר פה זה תעוזה של ההנהגה המדינית. לצה"ל יש את כל היכולות הדרושות לביצוע המשימה. מבצע שמתנהל כבר 25 יום וכל מה שאנחנו שומעים בהקשר של פגיעה במפקדות ובמפקדים בכירים של חמאס זה ש"הרסו את הבית הריק של מוחמד דף", כאילו שלמישהו זה מעניין את הביצה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 01, 2014 3:57 pm 
Senior

ראש הממשלה פה הוא ללא שום תעוזה בשום דבר בחיים שלו אז בטח שאי אפשר לצפות ממנו לתעוזה כלשהי.

יודעים בדיוק איפה כל אחד מראשי החמאס ויודעים בדיוק איך אפשר לסיים את הסיפור אבל לא עושים את זה. הגיע הזמן להוריד את הכפפות ולהתנהג כמו מדינה חזקה ולהראות לצד השני כמה אנחנו חזקים. אם ראש הממשלה לא מסוגל לעשות את זה שיפנה את מקומו למישהו שכן מסוגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 01, 2014 4:13 pm 
Hall of Famer

האפשרות השנייה, והיותר הגיונית, היא מה שכבר נאמר פה. חזרתו של אבו מאזן, מה שנתפס כאלטרנטיבה, מפחידה את ביבי יותר מחמאס. עדיף לו פוליטית להשאיר את חמאס.
הבעייה היא שגם האלטרנטיבה השלישית, מה שהקופירייטרים שבאים להפחיד אותנו קוראים לו "סומליה בעזה", נתפסת כגרועה יותר מחמאס. לדעתי זה קשקוש. בסוריה יש כבר כמה שנים סומליה, עם הארגונים הכי מפחידים של הקופירייטרים, בוגימנים אחד אחד. המלחמה הכי אכזרית בעולם אולי, מתרחשת שם כל אותן שנים. בכל זאת כמעט אף אחד לא יורה לישראל, ומי שיורה מקבל טיל תמוז בתחת ושותק. אז חלאס להפחיד אותנו עם סומליה בעזה. זו האלטרנטיבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 01, 2014 4:30 pm 
Hall of Famer

אברי גלעד הביא סוג של מאמר קצר כסטטוס שכתב מישהו אנונימי. אולי זה ראי.....

https://www.facebook.com/permalink.php? ... 7815831154

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 01, 2014 4:34 pm 
Junior

ברכות לחמאס שהפך את מדינת ישראל כולה למפלגת ימין קיצוני. אם פעם הדרישה להפסיק אספקת מים וחשמל לרצועה נעצרה איפשהו באזור דני דנון, היום היא כבר חצתה את קו המרכז.
הציבור בישראל, בצדק או שלא (זה בכלל לא מעניין), הופך לצמא דם וקיצוני במקרים של חטיפת חייל. אנשים יריעו לידיעות על אלפי הרוגים בעזה.
אני מקווה שהחטיפה תהיה הטריגר לסיום - הם יחזירו את השבוי ויקבלו את השבויים שלהם והבנות עמוד ענן. אני גם מקווה שחד קרן ייתן לי טרמפ לעבודה בימי שלישי ושמספרי הלוטו יימסרו לי מראש ע"י מפעל הפיס.
יותר סביר שזה יוביל לסיבוב אלימות קיצוני בהרבה. תנחומיי לאזרחים החפים מפשע בעזה שהולכים לאכול אותה מכל כיוון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 01, 2014 4:34 pm 
Senior

גם פוליטית, אם ביבי חושב שלהשאיר את חמאס עוזר לו בצורה כלשהי, הוא צריך הסתכלות. חמאס הפך עכשיו לפאקינג ריד מי ליפס שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 01, 2014 4:50 pm 
Hall of Famer

oren_80 כתב:
אברי גלעד הביא סוג של מאמר קצר כסטטוס שכתב מישהו אנונימי. אולי זה ראי.....

https://www.facebook.com/permalink.php? ... 7815831154

אני לא חושב שארה"ב הלכה כזו כברת דרך בעניין למכור את ישראל (למרות שתכל'ס אני לא מבין מה האינטרס שלהם לשמור על ישראל), אבל הראשוניפ לסבול יהיו המשטרים הערבים הלא-איסלמיסטים. בכלל המאמר הזה משקף רק פן אחד של החשיבה האמריקאית לדעתי. בנוסף לזה שהאמריקאים חושבים שהאיסלמיסטים זה העתיד וכדאי להמר עליהם, זה גם מתחבר למדיניות שלהם בדבר ה"דמוקרטיה לפני הכל", ומה לעשות, איסלמיסטים זה מה שהעמים רוצים ובוחרים בקלפי, אז הם בעד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 01, 2014 5:18 pm 
Senior

שזו כמובן תפיסה פשטנית, מטופשת, ופשוט שגוייה של דמוקרטיה - הקלפי הוא לא חזות הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 01, 2014 5:56 pm 
Sophomore

הידה ביבי!! ראש הממשלה שהיה הראשון לזהות. מקווה בכל לבי שיהיה גם הראשון ללכת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 01, 2014 6:37 pm 
Junior

וואו, כמה רמטכל"י כורסא יש כאן, בזבוז שאתם לא בקבינט.
קל לזרוק הצהרות לוחמניות כאשר מות החיילים הוא לא אבן ריחיים על צווארכם.
ראש הממשלה, הרמטכ"ל ושר הביטחון מנהלים בסה"כ בצורה סבירה מאד ואחראית את העימות.
לרוץ עכשיו באמוק לתוך עזה כדי לספק את תאוות הדם שלכם יהיה הדבר הטיפשי ביותר לעשות.
גם אם ימותו 5000 לוחמי חמאס במקום 500 שהלכו עד עכשיו זה לא יזיז את הביצה השמאלית של מוחמד דף אם נשארו לו ביצים עד עכשיו.
הוא יתחיל לבנות מחדש את המנהרות ולגייס 5000 ילדים שיחליפו את המתים.
בדרך אנחנו נאבד עוד 500 חיילים בלי לשנות אסטרטגית שום דבר כי לצד השני לא אכפת כלום.
השילוש של ביביבוגיגנץ מקבל את כל המידע וכל ההערכות הבטחוניות של צה"ל, השב"כ ושאר הסוכנויות שמסייעות מהצד.
מה גורם לכם לחשוב שאתם יודעים יותר טוב, אני לא יודע. לטוב ולרע בחרתם בו להיות ראש ממשלה ועכשיו תצטרכו לחיות עם ההחלטות שלו.
אף אחד לא ידיח אותו ואף אחד גם לא יכול לנצח אותו בבחירות באקלים הפוליטי הישראלי הנוכחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 01, 2014 6:41 pm 
Sophomore

לדעתי ליברמן מנצח אותו כמו גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 01, 2014 6:43 pm 
Junior

ליברמן אפילו לא בסיעה שלו יותר ואין שום סיכוי שבעולם שישראל ביתנו מנצחת את הליכוד.
אני לא יודע מה הדרך הנכונה אבל אני מקווה שלממשלה יש את כל המידע שלי אין ויש את היועצים האיכותיים שמסייעים לה לנהל את המלחמה.
נקווה שבין הרע לרע יותר נגיע לרע במיעוטו.

נערך לאחרונה על ידי רן בתאריך ו' אוגוסט 01, 2014 6:45 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 01, 2014 6:44 pm 
Junior

רן כתב:
וואו, כמה רמטכל"י כורסא יש כאן, בזבוז שאתם לא בקבינט.
קל לזרוק הצהרות לוחמניות כאשר מות החיילים הוא לא אבן ריחיים על צווארכם.
ראש הממשלה, הרמטכ"ל ושר הביטחון מנהלים בסה"כ בצורה סבירה מאד ואחראית את העימות.
לרוץ עכשיו באמוק לתוך עזה כדי לספק את תאוות הדם שלכם יהיה הדבר הטיפשי ביותר לעשות.
גם אם ימותו 5000 לוחמי חמאס במקום 500 שהלכו עד עכשיו זה לא יזיז את הביצה השמאלית של מוחמד דף אם נשארו לו ביצים עד עכשיו.
הוא יתחיל לבנות מחדש את המנהרות ולגייס 5000 ילדים שיחליפו את המתים.
בדרך אנחנו נאבד עוד 500 חיילים בלי לשנות אסטרטגית שום דבר כי לצד השני לא אכפת כלום.
השילוש של ביביבוגיגנץ מקבל את כל המידע וכל ההערכות הבטחוניות של צה"ל, השב"כ ושאר הסוכנויות שמסייעות מהצד.
מה גורם לכם לחשוב שאתם יודעים יותר טוב, אני לא יודע. לטוב ולרע בחרתם בו להיות ראש ממשלה ועכשיו תצטרכו לחיות עם ההחלטות שלו.
אף אחד לא ידיח אותו ואף אחד גם לא יכול לנצח אותו בבחירות באקלים הפוליטי הישראלי הנוכחי.

עוד לא התעוררת ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 01, 2014 6:45 pm 
Junior

תשובה ענינית ורצינית.
אז בתשובה לתשובה שלך. לא!

אני לא יודע מה הדרך הנכונה אבל אני מקווה שלממשלה יש את כל המידע שלי אין ויש את היועצים האיכותיים שמסייעים לה לנהל את המלחמה.
נקווה שבין הרע לרע יותר נגיע לרע במיעוטו.
מה נותן לראי או לך את הביטחון שאתם יודעים יותר טוב מגנץ איך לנהל את המלחמה הזו?
הניסיון הקרבי העשיר יותר שלכם? ההבנה הטובה יותר שלכם מאשר של מומחי השב"כ?

נערך לאחרונה על ידי רן בתאריך ו' אוגוסט 01, 2014 6:48 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 01, 2014 6:47 pm 
Junior

רן כתב:
תשובה ענינית ורצינית.
אז בתשובה לתשובה שלך. לא!

מצער מאוד. קשה לי מאוד לנהל דיון ענייני עם דעה שהוא מנהל את המבצע בצורה סבירה ואחראית.
וכן, הוא סיים את הקריירה הפוליטית שלו. אין רע בלי קצת טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 01, 2014 6:49 pm 
Junior

תמשיך לחלום.
אני לא בחרתי בו, אבל הוא רוה"מ ולכן הוא יקבע. זה מה יש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 01, 2014 6:54 pm 
Junior

רן כתב:
תמשיך לחלום.
אני לא בחרתי בו, אבל הוא רוה"מ ולכן הוא יקבע. זה מה יש.

יום אחרי המלחמה יפתחו לו את התחת. הוא גוויה פוליטית גם אם עדיין לא סיפרו לו את זה. אלא אם כן יחזור לעצמו ויתחיל להתנהג כמו ראש ממשלת ישראל ולא כמו יו״ר מרצ שהרי ברור לחלוטין שאם הציבור היה נחשף ליכולות הניהול הסבירות והאחראיות שלו הוא לא היה נבחר לשום דבר.

נערך לאחרונה על ידי לאומית בתאריך ו' אוגוסט 01, 2014 7:09 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 01, 2014 7:06 pm 
Hall of Famer

נדמה לי שאף אחד לא רוצה לרוץ באמוק לתוך עזה, ואני לפחות לא רוצה להישאר שם. טענתי עוד לפני האירוע הזה שלהפיל את שלטון החמאס צריכה להיות מטרה של ישראל, כי השארתו היא האופציה הגרועה ביותר. לא שיניתי את דעתי כהוא זה, רק התחזקתי בה (לא רק היום). אבל אני כן חושב שפעולה יותר מהירה ונחושה, עם מטרה להכריע (וזה הדבר החשוב), הייתה מיטיבה איתנו מכל הבחינות.
ביבי לא רוצה להפיל את שלטון חמאס, לדעתי (ואני מסכים פה עם אחרים) כי אבו מאזן עוד יותר מפחיד אותו, מדינית, ביום שאחרי. לא בגלל שיקול אחר. אולי הוא גם מפחד ממה שדפי המסרים שלו קראו לו "סומליה בעזה", כדבר משני, אבל לפי מה שקורה בסוריה אין לו ממש ממה לפחד. המצב בגבול הסורי עדיף לנו פי מיליון על גבול עזה עם חמאס.
מה אמרת על אמוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 01, 2014 7:11 pm 
Junior

מצחיק אבל אני מקנא בך.
מה ש-18 אלופים, 10 שרים וראשי ביון לא מצליחים אתה חושב שפשוט מאד ואין ברור ממנו, כיף להסתובב עם ביטחון מוחלט שהאסטרטגיה שלך היא היחידה שנכונה.
אני לא יודע איך אפשר לנצח בלי להיכנס עד הסוף ואני לא חושב שארה"ב תתן לנו להיכנס עד הסוף. אפילו לפי הניתוח שלך (שגם הוא לא ממש מוכח) שארה"ב מעדיפה את האיסלאמיסטים אז למה שהיא תגן עלינו במועצת הביטחון? אז ברגע שנתחיל לחרוש את עזה וימותו עוד 2000 אזרחים היא תגבה סנקציות במועצת הביטחון לא?
למה שהיא תחדש לנו מלאי לכיפת ברזל ולמטוסים?
אם נקבל את שילוב התאוריות שלך גם ככה אנחנו בדרך לתבוסה מוחצת.
כל המערך שלנו מבוסס על תחמושת אמריקאית והגנה אמריקאית במועצת הביטחון ואתה טוען שהיא לא לצידנו.
אם זה ככה זה הזמן לחפור מנהרות בארץ כדי שיהיה היכן להסתתר לפני מצעד הניצחון של חמאס בתל אביב.

כל 5 דקות מתראיין גנרל אחר וראש שב"כ אחר. כולם נשמעים מנוסים ורהוטים ועם משנה סדורה.
רק בעיה אחת, לכל אחד מהם יש תאוריה אחרת וחלק מהן הפוכות לגמרי.
איך אפשר לדעת מי האידיוט ומי התותח שאם היו מקשיבים לו הכל היה מסתדר אני לא יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 01, 2014 7:57 pm 
Hall of Famer

רן, כל האנשים המכובדים שציינת לא סימנו להם כמטרה להכריע את חמאס. מפה לדעתי נובעות כל הבעיות.
את הניתוח בדבר העדפתו של ביבי את השארת חמאס על פני החזרת אבו מאזן לא אני כתבתי, אבל אני בהחלט מסכים איתו. נראה לי מאד הגיוני, ולך?
ולגבי "סומליה בעזה", יש לנו כרגע "סומליה בסוריה". איזה מצב עדיף בעיניך לישראל כשאתה מסתכל על שני הגבולות?

גם לא כתבתי שארה"ב הפנתה עורף לישראל, למעשה כתבתי את ההיפך. אני כן חושב שהמשטרים הערביים הלא-איסלמיסטים בבעייה, ורואים את זה ביחס של ארה"ב למצרים בפרט ולאביב הערבי בכלל. אני לא מקבל את ההנחה שהאמריקאים סתם טמבלים שלא מבינים מהחיים שלהם, וחושב שמעשיהם באים ממשנה סדורה - הימור על הסוס הנכון + "דמוקרטיה מעל הכל". אתה כנראה חושב שהאפשרות הראשונה נכונה, זכותך.

ודאי שכדי להכריע צריך ללכת עד הסוף. היה צריך לעשות את זה יותר מהר, כי בהתפתחות של דעת הקהל ולמהלכים הדיפלומטים גם הזמן הוא פקטור קריטי, כתבתי את זה עוד בתחילת המבצע. יתרה מזו, כשהמבצע התחיל אף אחד לא ממש שם לב אליו, כי היו דברים אחרים להתעסק בהם (המטוס המלזי, אוקראינה) והייתה לנו הזדמנות נדירה. עדיין לא מאוחר לדעתי, אבל עכשיו זה כבר הרבה יותר קשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 01, 2014 10:04 pm 
Sophomore

רן, אני לא ראש ממשלה ולא רמטכ"ל, אני גם לא יודע בוודאות אלו דברים היו גורמים לתבוסת החמאס או להרג מופחת מהחיילים שנהרגו לנו, אבל אני כן יודע שהדרך שביבי ושאר הקבינט מתנהלים במלחמה הזאת, היא דרך גרועה. גרועה מאוד.
נתחיל מזה שבכל המלחמה הזאת-המדינה רק מגיבה, בלי שום יוזמה, בלי שום תעוזה. כלום.. הורגים לנו חיילים? נגיב. חוטפים לנו חיילים? נגיב. יורים על תל אביב? נגיב. אם לא יורים, נישב ונחכה שירו וכשיהיו הרוגים-רק אז נגיב, בכדי לקבל לגיטמציה מהאנטישמים שנמצאים באו"ם. אתה לא מפתיע את האויב, אתה מודיע לו יומיים לפני לאן אתה יורה, מהיכן אתה נכנס ואומר למחבלים להתפנות מהבניין ואז רץ לתקשורת להתפהר שהרסת מבנים ריקים. בכלל, עזה זו עיר של 2 מיליון פועלי בניין. תוך שנה, עם המילארדים שקטאר תעביר ועם הבטון, החשמל והמים שישראל תעביר-כבר לא תראה זכר למבנים ההרוסים שרואים עכשיו. עוד דבר, העניין של ההפסקות אש "ההומניטריות", בכל הפסקת אש כזאת, אתה גורם לצד השני להתארגן ומעמיד את חיילנו כמו ברווזים במטווח. כל הפסקת אש נפסקת ע"י חאמס תוך זמן קצר, אבל ביבי, כמו חמור שחוזר על אותן טעויות, ממשיך להתחנן להפסקות אש, בזמן שהצד השני בכלל לא רוצה אותן. בכלל, כשאני רואה במבזקים ובחדשות שצה"ל הפציץ בעוצמה וארטילריה כבדה, אני יודע שהוא ביצע זאת כתגובה להרג חיילים ולא כיוזמה. את מותם של החיילים, אגב, יספרו לאחר שיותר לפרסום. שוב, רק כשחיילים נהרגים-נגיב. ככה לא מתנהגים במלחמה, ככה מתנהגת זהבה גלאון אם הייתה ראש ממשלה.
דבר אחרון, כל העולם ואישתו יודעים שכל צמרת החמאס, מפקדות החמאס, רוב הטילים הכבדים שלהם נמצאים בבית חולים שיפא ובבונקרים שנמצאים מתחתיו. למה בתור הפתעה, ביום הראשון, מבלי להזהיר, לחלק כרוזים, לשלוח הודעות SMS, וואטס אפ -היית מפציץ להם את הבית חולים עם פצצות חודרות בונקרים? זאת הפתעה, זו פעולה שוברת שיויון. אוקי, אז היו הרבה הרוגים ויתכן שגם לא מעט חפים מפשע וכן, כמו עכשיו, גם היית חוטף מהעולם, אבל פעולה כזאת הייתה מכניסה את הצד השני להלם שבאמת היה לוקח לו הרבה זמן לצאת ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1266 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 51  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: ראי שעל הקיר ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: