סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' פברואר 23, 2025 11:03 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1266 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 51  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רצועת עזה
הודעהפורסם: ש' אוגוסט 02, 2014 11:15 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
קוף ירוק כתב:
חיו בדרום עם טפטוף כזה כמה שנים עד שהיה מבצע בפעם הראשונה, אפשר לשרוד עוד 3 חודשים עד שזה יגמר לחלוטין.

ראי, השמידו רק 50% מהמחרטות כי השאר במקומות שיהיו יותר נפגעים. אם החמאס ימשיך לירות ישראל תשמיד גם את המקומות האלה ותגבל גיבוי בין לאומי. זה לא יגמר תוך שבוע-שבועיים אבל כן תוך חודשיים-שלוש.

בינתיים לטווח ארוך כמו ת"א וכו' נשאר להם עשרות במקרה הטוב (כבר היום הם יורים מקסימום פעם ביום) וגם לדרום ירי רקטות קטן הרבה יותר. עם ממדים ועם כיפת ברזל אפשרי שתהיה לנו הסבלנות עד שהם ישברו.

זה מצריך סבלנות של העורף וזה מצריך גם כשהחמאס ישבר מגיעים איתו להסדר רק בתנאים שלנו של פירוץ ואם לא אז אין הסדר. שיגמרו את מלאי הרקטות ומשם ישראל פשוט תפעל בכל מקום שתרצה, בכל זמן שתרצה, בלי החשש שהם יתחילו סבב נוסף. תמנע את ההתחמשות שלהם כמובן ותגרום לרשאי החמאס מעכשיו ועד שיסיימו את תפקידם בעולם לחיות בבונקר בלי לצאת החוצה. האנשים שרגילים לצאת ולקבל את אהבת הקהל השבוי שלהם יצטרכו להתרגל למצב חדש שהם חיים מתחת לאדמה עד אשר הם יהיו מוכנים להתפרק מנשקם.

אני שמח שסגרת ככה את העניין בכיף מול
תושבי הדרום. הפצמ״רים והמנהרות עליך, אני מבין.
ושוב, ראש הממשלה שלך הוא ביבי והעולם מהר מאוד ישים עלינו זין. עניין של ימים. התגובות על הטפטופים ייכנסו מהר מאוד לשגרה שהיתה ערב המבצע של איזה תקיפת מטרת טרור סו קולד באיזה חור.
ולסיכום, לא פגעת בכל עשרות הבכירים. הם יארגנו את השורות וכנראה שזה יהיה די מהיר. יש להם צירי הברחות שעבדו מצוין. כל עוד הם שולטים ברצועה המצב הנוכחי יימשך בין בצורת טילים, מרגמות, מנהרות, חדירות מהים, פיגועים על הגדר.

אם הייתי תושב אחד היישובים שם לא הייתי חושב אפילו בצחוק לחזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 02, 2014 11:18 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אני חייב לציין שנציבת זכויות האדם של האו"ם הגיעה לשיא חדש של אבסורד. היא מגנה את ארה"ב שעוזרת לישראל לפתח את כיפת ברזל בזמן שלעזה אין דבר כזה.
בהתחלה כשקראתי את זה ברוטר חשבתי שזו בדיחה. אבל המקור הוא ציטוט בוושינגטון טיימס, עיתון מהמכובדים בעולם, אז זה כנראה אמיתי. אפשר אולי לקשר את זה למחשבה המעוותת כמו במאמר שהביא לכאן טעם של פעם.
כמובן, מעבר לזה שכיפת ברזל לא תעזור לפלסטינים (הם לא מופצצים ברקטות), חשבתי על מידת ההגיון של דבריה, ומכיוון שזה פורום כדורסל, הבנתי את ההגיון שלה. היא רוצה שמלחמות תתנהלנה בשיטת חץ הפוזשן.

קוף, במילים אחרות אתה אומר שהם ינאמו לקהל השבוי שלהם דרך מסכי וידאו כמו שנסראללה עושה. מה אתה אומר, הקהל השבוי נטש אותו?

אני כן מקווה, וזה לא נאמר בשום מקום, שישראל נוטשת את ההפרדה המגוחכת בין מה שנקרא "הדרג המדיני של חמאס" למה שנקרא "הזרוע הצבאית" שלו. ישראל צריכה לשדר לעולם שמפלגה שיש לה זרוע צבאית משל עצמה זה ארגון טרור בהגדרה, וזה כולם כולל כולם.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 02, 2014 11:33 pm 
Junior

וושינגטון טיימס מהמכובדים בעולם? ניו יורק טיימס אולי, הטיימס אולי, הוושינגטון פוסט אולי. הוושינגטון טיימס? ממש לא.
בלי קשר שאני מאמין שהמטומטמת הזו אמרה את זה אחרי כל השטויות שהיא כבר אמרה בעבר.

ציטוט:
the Washington Times was founded in 1982 by News World Communications, an international media conglomerate associated with the Unification Church

עיתון לא וותיק ובבעלות הכנסיה.

נערך לאחרונה על ידי רן בתאריך ש' אוגוסט 02, 2014 11:35 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 02, 2014 11:34 pm 
Hall of Famer

נכון, אתה צודק. טעות שלי. התבלבלתי עם הפוסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 03, 2014 12:06 am 
Hall of Famer

אם אכן יש לינק מוכח בין חמאס לקטאר, אני חושב שיש כאן חדשות מצוינות.
קטאר נראית לי מטרה קלה.
שלושה F16 יכולים להביא ב10 דקות לביטול המונדיאל הצפוי שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 03, 2014 12:11 am 
מנהל פורום

רן כתב:
וואו, כמה רמטכל"י כורסא יש כאן, בזבוז שאתם לא בקבינט.
קל לזרוק הצהרות לוחמניות כאשר מות החיילים הוא לא אבן ריחיים על צווארכם.
ראש הממשלה, הרמטכ"ל ושר הביטחון מנהלים בסה"כ בצורה סבירה מאד ואחראית את העימות.
לרוץ עכשיו באמוק לתוך עזה כדי לספק את תאוות הדם שלכם יהיה הדבר הטיפשי ביותר לעשות.
גם אם ימותו 5000 לוחמי חמאס במקום 500 שהלכו עד עכשיו זה לא יזיז את הביצה השמאלית של מוחמד דף אם נשארו לו ביצים עד עכשיו.
הוא יתחיל לבנות מחדש את המנהרות ולגייס 5000 ילדים שיחליפו את המתים.
בדרך אנחנו נאבד עוד 500 חיילים בלי לשנות אסטרטגית שום דבר כי לצד השני לא אכפת כלום.
השילוש של ביביבוגיגנץ מקבל את כל המידע וכל ההערכות הבטחוניות של צה"ל, השב"כ ושאר הסוכנויות שמסייעות מהצד.
מה גורם לכם לחשוב שאתם יודעים יותר טוב, אני לא יודע. לטוב ולרע בחרתם בו להיות ראש ממשלה ועכשיו תצטרכו לחיות עם ההחלטות שלו.
אף אחד לא ידיח אותו ואף אחד גם לא יכול לנצח אותו בבחירות באקלים הפוליטי הישראלי הנוכחי.

+1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 03, 2014 12:49 am 
Junior

אבימאל כתב:
אם אכן יש לינק מוכח בין חמאס לקטאר, אני חושב שיש כאן חדשות מצוינות. קטאר נראית לי מטרה קלה. שלושה F16 יכולים להביא ב10 דקות לביטול המונדיאל הצפוי שם.

חוששני שלא הבנתיוך.

מי ישלח 3 מטוסים ולמה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 03, 2014 1:35 am 
Hall of Famer

לא צריך לשלוח, צריך לתת לקטאר להבין שאם המימון לחמאס לא נחתך, לא בטוח שיהיו לה אצטדיונים לקיים בהם את המונדיאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 03, 2014 1:45 am 
Hall of Famer

ברור. מעבר לאיום ההזוי למדי, אין ספק שנעמוד מאחוריו, שהרי אנחנו ידועים כעומדים מאחורי איומינו.

אני מציע איום אחר - אם המונדיאל בכל זאת יתקיים בקטאר, נבחרת הכדורגל של ישראל לא תבוא לשם. בזה אני בטוח שנעמוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 03, 2014 2:19 am 
Senior

ראי שעל הקיר כתב:
קוף, במילים אחרות אתה אומר שהם ינאמו לקהל השבוי שלהם דרך מסכי וידאו כמו שנסראללה עושה. מה אתה אומר, הקהל השבוי נטש אותו?

אני כן מקווה, וזה לא נאמר בשום מקום, שישראל נוטשת את ההפרדה המגוחכת בין מה שנקרא "הדרג המדיני של חמאס" למה שנקרא "הזרוע הצבאית" שלו. ישראל צריכה לשדר לעולם שמפלגה שיש לה זרוע צבאית משל עצמה זה ארגון טרור בהגדרה, וזה כולם כולל כולם.

הוא לא נוטש אותו אבל הוא בבונקר נואם נאומים בעיקר ולא מעיז לירות קפצון כבר 8 שנים לישראל. זה מה שנקרע הרתעה. למרות שנכון להגיד שיש לו צרות יותר גדולות ומה שחסר לו עכשיו זה ישראל (אבל גם בשש שנים לפני הוא לא עשה כלום).

הוא כבר רגיל לחיות עמוק בבונקר ולא לצאת. הם לא. הם התרגלו לחיים יפים. סבב, הפסקת אש, יוצאים לאהבת הקהל וחיים את החיים הטובים עד הסבב הבא... יורדים לבונקר, עוד סבב, וחוזר חלילה. הם גם התרגלו שסבב זה שבוע עד 3 שבועות מקסימום כי העורף הישראלי לא עומד בזה בדרך כלל או שהעולם עוצר אותנו. הגיע הזמן שיתרגלו למצב חדש. למשהו שהם לא יודעים איך להתמודד איתו. חזרה להסתתר כל החיים בלי אפשרות להוציא את הראש, דרג פוליטי או מדיני או צבאי כולם כולל כולם. כולם בני מוות ומי שיוצא מהאדמה מת מיד. שיתרגלו שכל מקום שבונים בו נשק מופצץ. שיתרגלו שכל טרוריסט צריך לחשוש לחייו ולא שהם חיים בשקט עד הסבב הבא בחסות הפסקת אש. מצב חדש, בדיוק כמו בגדה שם טרוריסטים נעצרים רק פה שהם מתים (כי אנחנו כנראה לא נכנס ונכבוש את המקום). זה המצב החדש ושווה לדעתי גם להיות במצב הנוכחי עוד נגיד חודש-חודשיים-שלוש בשביל להגיע למצב הזה. וכשנגיע למצב הזה? אז לחנוק אותם עד שהם ישברו ויתחננו להפסקת אש בתנאים שלנו שהם פירוז הרצועה (בתמורה ניתן להם חיים הרבה יותר טובים). כל עוד הם לא רוצים הם ימשיכו להסתתר מתחת לאדמה ואנחנו נמשיך לפעול האוויר לחיסול כל דבר טרוריסטי ברצועה עד שימאס להם.

זה עדיף על האלטרנטיבה שלהישאר באמצע שזה בערך המקסימום שביבי מסוגל לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 03, 2014 2:29 am 
Junior

תסלח לי אבל אתה מדבר מרחשי ליבך.
לאסמעיל הניה למשל יש חסינות והדבר נאמר לפחות בשתי הזדמנויות במבצע הזה, פעם אחת בתחילת המבצע מפי גורם מדיני בכיר שנימק זאת בכך שצריך שיהיה מישהו שישלוט ברצועה לאחר המבצע ובפעם השניה בתגובה לדרישה של יאיר לפיד לחסל אותו ואת משעל, דרישה שנתניהו דחה אותה.

ולגבי דיף והחבורה, דיף לפחות כבר כמה שנים לא ראה אור יום, לפי הדיווחים. בינתיים נסתפק אפילו בראשי החטיבות.

בשורה התחתונה, הדרך היחידה זו הרתעה. את החזבאללה הכרענו לא בכך שמנענו ממנו נשק אלא בכך שהורדנו לו את המוטיבציה להתעסק איתנו. לחמאס לא עשינו את זה כי יותר מדי אנשים שם מרגישים שיש להם חסינות.
ובסך הכל, וחבל שלא מדברים על זה, יש זהות אינטרסים בין ביבי ויעלון לבין החמאס, שניהם נגד מדינה פלסטינית בגבולות 67, שניהם פוחדים מאבו מאזן בעזה. זה הבסיס להתנהגות של ביבי מעבר לפחדנות הרגילה אצלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 03, 2014 2:40 am 
Senior

אבל זה בדיוק מה שאני מדבר עליו. הסרת החסינות (שמושגת אצלם באמצעות הפסקת אש) לחלוטין. מצב חדש, אין הפסקת אש, אתם תגמרו את הנשק שלכם בתוך חודש-חודשיים וכבר לא תוכלו ממש לאיים על החיים הסדירים של ישראל יותר מידי ומאותו הרגע אתם חיים במצב חדש. רק מתחת לאדמה ובלי שום אפשרות לצאת החוצה. מהגדול ביותר עד לקטן ביותר. שינוי מצב שכולם על הכוונת עד שהם יסכימו להפסקת אש שכוללת פירוז (לשום הפסקה אחרת אין סיבה להפסיק) ובתמורה ניתן להם הקלות מרובות שתעשה להם חיים הרבה יותר טובים (שיהיה להם הרבה מה להפסיד).

אם להנייה יש חסינות למה במהלך הסבב הזה הוא מתחת לאדמה? כי יש לו חסינות רק שיוצאים, שיש הפסקת אש שכוללת התחייבות להפסקת החיסולים תמיד. כשיש סבב הוא מתחת לאדמה כי אחרת כנראה גם הוא יחוסל בסופו של דבר. ולכן אני אומר שהדבר הנכון (מלבד כיבוש הרצועה ופירוזה שזה הוא לא יעשה) הוא לעשות בדיוק את זה, לתת להם לגמור את המצבורים ואז להכיר להם מצב חדש של לא עוד סבב והפסקת אש אלא הם הופכים לחיות בסתר ויתמקדו בהגנה על החיים שלהם הרבה יותר מאשר בחימוש עזה או במלחמה. לא עוד סבב וחסינות זה בדיוק מה שאני אומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 03, 2014 7:03 am 
Sophomore

לאומית כתב:
תסלח לי אבל אתה מדבר מרחשי ליבך.
לאסמעיל הניה למשל יש חסינות והדבר נאמר לפחות בשתי הזדמנויות במבצע הזה, פעם אחת בתחילת המבצע מפי גורם מדיני בכיר שנימק זאת בכך שצריך שיהיה מישהו שישלוט ברצועה לאחר המבצע ובפעם השניה בתגובה לדרישה של יאיר לפיד לחסל אותו ואת משעל, דרישה שנתניהו דחה אותה.

ולגבי דיף והחבורה, דיף לפחות כבר כמה שנים לא ראה אור יום, לפי הדיווחים. בינתיים נסתפק אפילו בראשי החטיבות.

בשורה התחתונה, הדרך היחידה זו הרתעה. את החזבאללה הכרענו לא בכך שמנענו ממנו נשק אלא בכך שהורדנו לו את המוטיבציה להתעסק איתנו. לחמאס לא עשינו את זה כי יותר מדי אנשים שם מרגישים שיש להם חסינות.
ובסך הכל, וחבל שלא מדברים על זה, יש זהות אינטרסים בין ביבי ויעלון לבין החמאס, שניהם נגד מדינה פלסטינית בגבולות 67, שניהם פוחדים מאבו מאזן בעזה. זה הבסיס להתנהגות של ביבי מעבר לפחדנות הרגילה אצלו.

כל עוד הקטארי ישפוך מיליארדי דולרים על הרצועה (וזה לא בכלל חשוב מי ישלוט שם חמאס, פת"ח, ג'יהאד, אל-קעידה), הטרור יימשך. ואין דמיון בין לבנון לעזה. לבנון היא מדינה שיש לה הרבה להפסיד. עזה היא מדינה סעד שתלויה כולה בסיוע של מדינות זרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 03, 2014 7:28 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
לאומית כתב:
בפעם השניה בתגובה לדרישה של יאיר לפיד לחסל אותו ואת משעל, דרישה שנתניהו דחה אותה.

בלי קשר לדיון הכללי, אתה באמת חושב שאם ישראל תחליט לחסל את משעל אז זה יתפרסם כ"יאיר לפיד העלה להצבעה את הדרישה לחסל את חאלד משעל, חמישה שרים תמכו ושלושה התנגדו"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 03, 2014 10:38 am 
Junior

טור של יוסי יהושע היום ב-ynet. משקף לדעתי את תמונת המצב לגבי מה שקרה במבצע.

מי בלם את מי

לדרגי השטח יש בטן מלאה על התנהלות הדרג הצבאי הבכיר והדרג המדיני גם יחד. במקום תעוזה, תחבולות, יצירתיות ומדיניות התקפית, הם נתקלו במדיניות הגנתית ובאיפוק יתר
יוסי יהושועפורסם: 03.08.14 , 08:57

צה"ל מסיג את הכוחות מרצועת עזה, ובתוך 24 שעות ישלים את הטיפול בשלוש המנהרות האחרונות שעל קיומן יודע המודיעין. הכוחות יתפסו שטחים שולטים עד שייוצב קו ההגנה החדש, ומכאן יתחילו שני הצדדים לספר לעצמם את סיפור הניצחון, שהוא בעיקרו תודעתי.

לדרגי השטח בצבא יש בטן מלאה על התנהלות הדרג הצבאי הבכיר והדרג המדיני גם יחד - ונדמה שדי בצדק. במקום תעוזה, תחבולות, יצירתיות ומדיניות התקפית, הם נתקלו במדיניות הגנתית ובאיפוק יתר. אלה אמורים להיות נחלתו של הדרג המדיני ולא של הדרג הלוחם, אך הפעם זה חלחל גם לחברי המטכ"ל. במלחמה הזו כבר לא ברור מי בלם את מי - הדרג המדיני את מפקדי צה"ל או להיפך.

אם יש מקום שבו מומלץ להיות כדי להבין את הסיפור הצבאי הוא בשיחה שתתקיים בתום המלחמה בין מפקד חטיבת גבעתי עופר וינטר, שקצין הסיירת שלו סגן הדר גולדין ז"ל נהרג ונחטף ברצועת עזה, לבין הרמטכ"ל בני גנץ.

קציני צבא בכירים משמיעים יותר ויותר הערכות שמשרתות את הדרג המדיני, ופחות דוחפים לביצוע משימתם. כך היה בסוגיית המנהרות עם פתיחת המערכה האווירית (ומה שאילץ בסופו של דבר את צה"ל לצאת למבצע ההכרחי הייתה מנהרה בכרם שלום שממנה יצאו 13 מחבלים), כך היה בניסיונות לדווח על השלמת הטיפול במנהרות מהר מכפי שניתן היה, ובסוף גם באי-השמעת אמירה חדה וברורה בדבר הצורך בפעולה משמעותית לאחר חטיפתו של סג"מ גולדין, והניסיון המוזר להקטין את משמעות החטיפה ולהכניס אותה למעטפת האסטרטגית.

בניהול מלחמה איפוק יתר אינו מסוכן פחות מהתלהמות ופזיזות. גמירת ההלל על ההנהגה בגלל האיפוק שנהגה בשלבים הראשונים של המבצע, יחד עם הסקרים המחמיאים, גרמו גם להנהגה המדינית וגם לבכירים בצה"ל להתמכר לאיפוק ולצרוך אותו בכמויות הולכות וגדלות, במנותק מהשינויים בשטח.

לא נעים לקלקל את מסיבת הניצחון, אבל כן צריך לומר שצה"ל לא פגע בתשתית הצבאית של חמאס כפי שמצופה היה, בוודאי לא בדרג המפקדים הבכירים, שאף לא אחד מהם נפגע. כמו כן לא הושמדו הרקטות ארוכות הטווח.

במשך ארבעה שבועות חמאס יורה רקטות, יוזם פעולות התקפיות, מעביר את כובד המשקל לשטח ישראל - ולבסוף גם מצליח לחטוף קצין. את זה ביצע חמאס ולא חיזבאללה. אם מישהו בצבא העריך שכך תסתיים הלחימה הזו - שיקום. במטכ"ל התחייבו למערכה קצרה חזקה שבסופה ניצחון ברור, שאחריו אף אחד לא ישאל מי ניצח. הרס אלפי בניינים בעזה ומאות אזרחים הרוגים לא נחשב לניצחון צבאי, גם אם תושג הרתעה מסוימת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 03, 2014 11:04 am 
Sophomore

"המערכה העיקרית צריכה להיות מכוונת ל'מרכז הכובד' של האויב"

ק. פון קלאוזביץ

סתם, אולי מישהו במטכ"ל או בקבינט קורא בסלניוז ושכח את הא.ב. של המקצוע שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 03, 2014 11:09 am 
Hall of Famer

גם אני לצערי מקבל הרגשה של ספין מארץ הספינים. מעניין כמה זמן התאמנו על הספין הזה מראש תוך כדי המבצע. כרגע זו תחושתי, נראה מה תהייה תגובת ישראל לירי שבלי ספק יימשך, ולחדירות ממנהרות שאנחנו עוד לא יודעים עליהם. או לעוד טיל שייפול במרכז ויסגור את נתב"ג לכמה ימים.

אני לא יודע מי עצר את מי, אבל בעיני כל דור המפקדים של ההשתבללות הנושכת הוא חשוד מיידי. זה לא מה שאנחנו עושים עכשיו? השתבללות נושכת? וזה עוד הסנריו האופטימי, של הספינולוגים.
בכלל, ישראל שיכנעה את עצמה שהיא לא יכולה לנצח כלום. אפילו לא צבא רגלי של 25000 לוחמים בלי שום סיוע, ובתנאים נוחים כמו שלא יהיו מול אף אויב אחר. ומי שתמיד משחק בונקר על תיקו בסוף חוטף גולים.
במקרה של ביבי, גם אם הוא עדיין חושב שישראל יכולה, הוא לא רוצה, מכל מיני סיבות.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך א' אוגוסט 03, 2014 11:24 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 03, 2014 11:18 am 
Junior

http://www.ynetnews.com/articles/0,7340 ... 77,00.html
"דיווח בעיתון הגרמני דר שפיגל: ישראל האזינה לשיחות הטלפון של קרי בזמן תהליך המו"מ. מחלקת המדינה בארה"ב והרשויות בארץ סירבו להתייחס לפרסום"

וואו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 03, 2014 11:22 am 
Hall of Famer

"וואו"? אל תהיה נאיבי. בתהליך כזה כולם מאזינים לכולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 03, 2014 11:23 am 
Junior

אם אתה לא חושב שזה סיפור גדול שיעשה רעש ונזק אתה התמים...
כולם מאזינים לכולם אבל הסיפור מתפוצץ כאשר תופסים אותך, ראה סנואדן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 03, 2014 11:24 am 
Junior

דר שפיגל שעל הקיר(י).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 03, 2014 11:25 am 
Junior

ולזה אני עוד לא קורא "תופסים אותך", דיווחים כאלו יש במאות ואלפים, צריך מסמכים או גורם פנימי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 03, 2014 11:33 am 
Hall of Famer

מה שגינות אמר.

ולגבי המנהרות - תראו את הדבר המדהים הזה. שימו לב לתאריך - זה מ-2008. כאילו נכתב אתמול (טוב, חוץ מבן לאדן).
http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/801/983.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 03, 2014 2:09 pm 
Junior

בינתיים צה"ל גילה היום עוד מנהרה חדשה.
בנוסף, כרגע אירוע בטחוני בזיקים ונתיב העשרה והעוטף חוטף מהבוקר בנוהל הרגיל. התקלויות בצפון הרצועה, צה"ל מפציץ.
שגרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 03, 2014 3:07 pm 
Junior

כמדומני שהאירוע בזיקים חוזל"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1266 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 51  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: