סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' מאי 18, 2025 9:41 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1266 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 51  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רצועת עזה
הודעהפורסם: א' אוגוסט 03, 2014 10:55 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
לא הכרת את זה?
היו כל מיני דברים מהסוג הזה. היה גם לאסוף אבנים שמילאו את כל הכביש שהיו זורקים בהפרות סדר, וכאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 03, 2014 10:58 pm 
Hall of Famer

כן, אלו היו ההשפלות הממוסדות. היו השפלות פחות ממוסדות, כמו סיפורים על פלוגות (בדר"כ גולני) שהיו מכריחות תושבים לעמוד בשורה ולשיר את שיר החטיבה או חיילים שנתנו לפלשתינאים למחוק ססמאות עם חזיזים.

בכל מקרה, השטחים אז לא היו עזה של 2014, אבל עדיין היו מקום מאד לא סימפטי, ומסכן חיים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 03, 2014 11:03 pm 
Hall of Famer

בתחילת שנות ה-90' בוודאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 03, 2014 11:22 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
שוקרי, מי אמר שחיסול הבכירים הוא הטופ פריוריטי שלי? איפה כתבתי את זה? אפשר לחשוב שאם תחסל את דף, הנייה וא-זהאר, זה מה שיטה את המערכה ויבוא שלום על ישראל. זה טוב וחשוב אבל ממש לא העיקר.
הדבר העיקרי הוא הרס של כל דבר שהוא אפילו remotely צבאי, ממשלתי, או קשור ל"מאני טרייל" (שזה בעיני הדבר הכי חשוב, ואני מקווה שלא הכי מוזנח). אם יש לנו מודיעין שהבכירים יושבים ב-X Y Z, להיכנס לשם. אם לא אז לא. שרידותם היא לא אסון כזה כבד בעיני. המטרה היא למוטט את שלטונם, ועכשיו שיילחמו על חייהם מול אחרים שרוצים לחסל אותם ולרשת אותם. אלה כבר ידעו למצוא אותם, ואם הם יציצו עדיין תוכל לפגוע בהם.
ולא איבדתי חיילים על כלום. איבדתי חיילים כי תפקידו של צבא הוא לתת שקט לאזרחים ולא להיפך, וליצור שינוי אסטרטגי לטובה במצב של ישראל, בניגוד לשינוי טקטי לרעה שאנחנו משיגים כל פעם. שיתעסקו אלה באלה. אומרים שאסור שישראל תמליך את אבו מאזן בכוח? אז בבקשה, אני לא ממליך אותו ולא אף אחד.
מספיק לפחד מסומליה בעזה. כאמור, תן לי מצב כמו בסומליה בסוריה כל יום (לפחות בכל הקשור לנו).

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 04, 2014 12:08 am 
Hall of Famer

מהסחורה הכי בסיסית שהצבא אמור לספק לאזרחים,שקט וחיים נורמליים,אתה מתעלם.
אין בתוכנית המופלאה שלך שום פתרון לירי הרקטי, למנהרות ולאיומים היומיומיים, רק תקווה שעזה תהפוך לסומליה.
ואם ימשיכו לעוף שמאסמים? לפחות יצאת אסטרטג דגול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 04, 2014 12:17 am 
Hall of Famer

כלומר, כמו עכשיו? כי במצב של היום, כל מצב שבו תשאיר את חמאס בשטח עם כוח צבאי משמעותי, אין ספק שזה מה שיקרה. זו נקודת ההתחלה. זאת אומרת, אפילחו בסנריו שלך אנחנו במינימום במצב יותר טוב.
האפשרות השניה היא כיבוש עזה והישארות שם. לא תודה, וממילא אף אחד בעולם לא ייתן לך לעשות את זה.

מה יהיה אם בכל זאת וכו'? אמרתי, מי שיעיף משהו על ישראל מת. זו המשוואה החדשה. אין יותר "ארגונים סוררים" שהשליט אחראי עליהם (ואז הם יוצאים בכלל ללא אחריות ויכולים לעשות מה שהם רוצים). אין "תגובה פרופורציונלית". אני חושב שככל שיתעסקו יותר בעצמם פחות יעיפו על ישראל, גם לא ירצו לקלקל את המאבק הפנימי שהם מנהלים. וחשוב לא פחות, ממילא כל ארגון אחר יהיה עם פחות יכולות מחמאס.
הרי על מי מדברים אלה שמפחידים אותנו עם "סומליה בעזה"? מי הם אותם ארגונים שעושים לנו איתם "אוגה בוגה" ואנחנו נבהלים? אלה אותם ארגונים שנלחמים עכשיו זה בזה בסוריה, ומגלים זה כלפי זה אכזריות שלא נתפשת. אז למה הם כמעט לא יורים על ישראל? כי הם מתים עלינו? לא, כי הם עסוקים בינם לבין עצמם, וכי אם מישהו בכל זאת מנסה הוא חוטף טיל תמוז בתחת שמשתיק אותו.

עכשיו תגיד לי, איזה מצב אתה מעדיף? זה שיש לנו בגבול עזה עם "השליט שאפשר לדבר איתו", או זה שיש לנו בגבול עם "סומליה בסוריה"? איפה יש יותר שקט לאזרחים?
איפה יורים יותר על ישראל? בחודש אחד של "השליט", או בשלוש שנים של "סומליה בסוריה"?

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ב' אוגוסט 04, 2014 12:29 am, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 04, 2014 12:21 am 
Hall of Famer

כיבוש עזה והשארות שם זה לא האפשרות השניה,זו האפשרות היחידה.
אבל חבל על הויכוח, זה בכל מקרה יקרה בסופו של דבר, כשיעופו טומהוקים לתוך עזריאלי או טילים כימיים על תל אביב.
פתאום כיבוש עזה ייראה אופציה לא כל כך גרועה.
אבל אם אין ברירה, נמתין בסבלנות שתגיעו למסקנה הזאת לבד.
בנתיים תמשיך עם ההוקוס פוקוס שלך, "ניכנס.נצא.סומליה.בוגה בוגה."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 04, 2014 12:24 am 
Junior

אני עם ראי, לגמרי. (זאת אומרת, בעיקרון אני עם פייגלין אבל במצב הנוכחי ההצעה של ראי היא הכי טובה).
בכל מקרה, הנה מה שאומר עכשיו ביבי:

ציטוט:
ראש הממשלה בנימין נתניהו אחרי התייעצות ביטחונית שהתקיימה בקריה בהשתתפות שר הביטחון הרמטכ"ל ור' השב"כ:
מבצע 'צוק איתן' נמשך עד להשגת יעדיו: השבת השקט והביטחון לתקופה ממושכת לאזרחי ישראל, תוך פגיעה משמעותית בתשתיות הטרור. ייקח כמה זמן שיידרש, יופעל כמה כוח שצריך. לאחר השלמת הפעולה נגד המנהרות, צה"ל ייערך להמשך הפעולה לפי צורכי הביטחון, עד שנשיג את מטרות המבצע. חמאס מעוניין שתושבי עזה יסבלו מתוך מחשבה שהעולם יאשים את ישראל בסבלם.ישראל איננה מכוונת ירי לעבר אזרחים ומצטערת על כל פגיעה בשוגג באזרחים. לעומת זאת החמאס משתמש בתושבי עזה כמגן אנושי ויורה במכוון לעבר תושבי ישראל.

מצד שני, טנקים וחיילים יוצאים החוצה...
לא יודע.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 04, 2014 12:25 am 
Hall of Famer

אם ישאירו את חמאס בשלטון, אין ספק שיקרה אחד מאלה, ולא בעתיד הרחוק כל כך. לזה אני מסכים.
לעומת זאת, ההוקוס פוקוס שלי מתקיים כבר שלוש שנים בגבול סוריה ואנחנו במצב לא רע בכלל איתו, וההוקוס פוקוס שלך התקיים כבר שם ויצאנו ממנו בשן ועין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 04, 2014 12:27 am 
Hall of Famer

צוד כתב:
אני עם ראי, לגמרי. (זאת אומרת, בעיקרון אני עם פייגלין אבל במצב הנוכחי ההצעה של ראי היא הכי טובה).

וזה בא מאחד שכמדומני גר לצד "סומליה בסוריה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 04, 2014 12:28 am 
Hall of Famer

שן ועין???????
יש מישהו שלא מעדיף מרדפים אחרי זורקי אבנים בדיר אל בלאח על המציאות הנוכחית?
עם ריטואל הגינויים במועצת הביטחון שתפסו בקושי ידיעה חמישית-שישית בחדשות חצות?
עזוב אותנו - היית מאמין שפעם היו כותבים כאן שירים "על ילדה שאיבדה את עינה?".
בחודש האחרון מי יודע כמה מאות ילדות מתו בגלל הניסויים המטומטמים של השמאל בהוקוס פוקוס.
הכיבוש המלא הוא הפתרון הכי הומני להם והיחיד שיביא שקט לנו.

נערך לאחרונה על ידי אבימאל בתאריך ב' אוגוסט 04, 2014 12:32 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 04, 2014 12:31 am 
Hall of Famer

באמת? זה מה שהיה שם? איפה אתה חי, בשנות ה-80? רקטות התחילו לעוף עוד כשהיינו שם. רק שאז הם עוד היו בחיתוליהם, לא הייתה להם הטכנולוגיה והיכולת שיש להם היום. גם מנהרות כבר היו שם, שני מוצבים של צה"ל עלו באוויר מהן, וההברחות מתחת לציר פילדלפי פרחו וצמחו עוד בזמן שישבנו פיזית על הראש שלהם.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ב' אוגוסט 04, 2014 12:35 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 04, 2014 12:32 am 
Hall of Famer

לפני אוסלו לא היו רקטות, ולא עפו שום מוצבים.
חלאס.
שיהיה ברור - אני מדבר על קן השבר של אוסלו ולא של ההתנתקות.
ברגע שצה"ל יצא ממרכזה הערים, ההתדרדרות כבר היתה בלתי נמנעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 04, 2014 12:39 am 
Freshman

ראי ההערכות שלך שבמבצע החלטי ומהיר של שבועיים שלושה תוכל למוטט את שלטון החמאס הן לא מציאותיות, כמדומני שמעתי אחד מהגנרלים (אין לי פרטים מדויקים יותר) מצביע על חודשים ואף יותר בשביל פעולה שכזו שכוללת כמובן את כיבוש הרצועה, בתוך שבועיים זה בטח לא אפשרי אלא אם אתה מפציץ באמוק וללא הבחנה את כל עזה ופשוט משמיד הכל מה שמן הסתם לא יקרה לעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 04, 2014 12:40 am 
Hall of Famer

אתה מתעלם ממימד הזמן, היכולת והטכנולוגיה. אין סיבה שלא יחפרו תחתיך במרכזי הערים אם חופרים תחתיך בציר פילדלפי או במקומות אחרים בהם ישבת.
אני חושב שצריף לתת להם להתעסק אלה באלה ולא בך, המצב הסורי סבבה לגמרי מבחינתי, לפחות בכל הקשור לישראל. הוא מחזיק מעמד ככה כבר שנים, ב-2014 ולא ב-1993. אבל העיקר שזה הוקוס פוקוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 04, 2014 12:46 am 
Hall of Famer

shukista כתב:
ראי ההערכות שלך שבמבצע החלטי ומהיר של שבועיים שלושה תוכל למוטט את שלטון החמאס הן לא מציאותיות, כמדומני שמעתי אחד מהגנרלים (אין לי פרטים מדויקים יותר) מצביע על חודשים ואף יותר בשביל פעולה שכזו שכוללת כמובן את כיבוש הרצועה, בתוך שבועיים זה בטח לא אפשרי אלא אם אתה מפציץ באמוק וללא הבחנה את כל עזה ופשוט משמיד הכל מה שמן הסתם לא יקרה לעולם.

שוקיסטה, שמעתי במהלך המלחמה הזו הרבה הערכות של גנרלים, מכל הסוגים ומכל המינים, החל מאלה שאמרו שתוך 7-10 ימים גומרים את העניין ועד כאלה שאמרו שאין לנו סיכוי להכריע את החמאס בכלל ואף פעם (אתה קולט? צה"ל הגדול עם כל יתרונותיו מול צבא עם כל החסרונות שמניתי). אז בוא לא ניסחף. לצה"ל יש המון יתרונות, יחסי הכוחות הם כל כך חד משמעיים שאוי ואבוי אם מול יריב כזה, בתנאים כאלה, הוא לא מסוגל. אני חושב שהוא כן מסוגל, ההפרש ביכולות גדול מדי והתנאים נוחים יותר מכל זירה מזרח תיכונית אחרת שנפגוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 04, 2014 12:49 am 
Hall of Famer

היכולת לחפור, לייצר אמצעי לחימה ובכלל להתארגן נובעת מכך איזורים שצה"ל לא נמצא בהם.
קח חפירת מנהרות לדוגמא:
לחפור מנהרה, בטח במימדים שנחפרו כאן, זו אופרציה אדירה, מבחינת חומרי הבניין, פינוי עפר וכו'.
אין סרט שצבא שמסתובב בשטח (וממילא, יש לו גם מלא שטינקרים שעובדים בשבילו) , לא מגלה ועוצר דברים כאלה כשהם קטנים.
בנוכחות של צה"ל ביו"ש והשקט היחסי שם מוכיחים את הנקודה שלי.
לצערי, הנוכחות של צה"ל מתרופפת בשנים האחרונות והצבא נותן יותר חבל למשטרה הפלשטינית, כך שגם שם מתערערת היציבות.

אתה אומר סוריה , יכול להיות שאתה צודק, יכול להיות גם שלא, בלבנון של שלהי שנות ה70 היה בליל של ארגונים ששנאו ונלחמו אחד בשני, ומצאו עדין את הזמן לעשות גם לנו את המוות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 04, 2014 1:05 am 
Hall of Famer

למיטב זכרוני אתה טועה. "ארגונים לבנונים" בשנות ה-70 לא עשו לך צרות, מי שעשה לך צרות משם היה אש"ף של אחרי ספטמבר השחור והגירוש מירדן. וגם זה קרה בעיקר החל מאמצע העשור ההוא, השנים של לפני מבצע ליטני, שהיו שנים של רגיעה יחסית במלחמת האזרחים. כלומר, כל עוד הם היו עסוקים בעצמם ובמלחמות הפנימיות שלהם, הם כמעט לא התעסקו איתך.
ארגונים לבנונים כמו אמל או חיזבאללה התחילו לעשות לך צרות החל משנות ה-80. הפלא ופלא, זה קרה דווקא כשבאת אליהם הביתה והתיישבת במרכזי הערים והכפרים שלהם. הצרות התגברו בשנות ה-90, כשמלחמת האזרחים נגמרה וחיזבאללה נשאר הארגון החמוש האמיתי היחיד בשטח, והשליט שלו בפועל. ואז היה לו זמן וראש להתעסק רק בך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 04, 2014 1:26 am 
Hall of Famer

עד כמה שאני יודע, אש"ף ממש לא היה הארגון היחידי.אני לא בטוח בכלל שהיה העיקרי מבחינת נפח הטרור.
היו כמה וכמה מיליציות פלסטיניות (ג'יבריל, אבו נידאל, חוואתמה ככה רק מהזיכרון), שהתחרו ביניהם מי רוצח יותר ישראלים.
אם כבר ,אז הדבר הכי קרוב למה שאתה מציע הוא מבצע ליטני, ראן אנד בלגן של שלושה חודשים עד הליטני שלא חסך את מלחמת של"ג.
והפתרון היחיד שהביא איזשהי יציבות הוא בסופו של דבר רצועת הבטחון, שהנטישה שלה היתה טעות איומה שעוד נשלם עליה ביוקר.
מלחמת לבנון השניה זו בדיחה, עוד לא ראינו כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 04, 2014 1:37 am 
Hall of Famer

מה שאתה אומר לא סותר את מה שאני אומר. למעשה הוא סותר דווקא את מה שאתה אומר... איפה הארגונים הלבנונים שעשו לנו צרות בשנות ה-70? כל הארגונים שציינת הם ארגונים פלסטינים, או חברי אש"ף או קבוצות שפרשו ממנו, שעשו לך צרות בעיקר בחל מ-1977 כשמלחמת האזרחים בלבנון נכנסה לתקופה של רגיעה והיה להם ראש להתעסק איתך. ההיפך, הארגונים הלבנונים עשו לנו צרות החל משנות ה-80, דווקא כשישבנו במרכזי הערים והכפרים שלהם, ובשנות ה-90, עם רצועת הבטחון היציבה שלך, כשמי שנלחם בך אז היה השליט היציב והיחיד באזור (שזה כנראה המקבילה של "שליט יחיד וברור, כתובת לדבר איתו") שנלחם בך גם מתוך הכפרים שישבת בהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 04, 2014 1:53 am 
Hall of Famer

אני טוען שני טיעונים שאני לא כל כך מבין איך אני סותר אותם:
1. נוכחות של צה"ל מפחיתה את היכולת (לא את המוטיבציה) לייצר טרור. אין ספק שלחיזבאללה יש גישה הרבה יותר חופשית ליישובי הצפון היום מאשר בימי רצועת הביטחון.
2. ריבוי ארגונים בלי בעל בית הוא לא ערובה לשקט. כמו שהיה בלבנון של סוף שנות השבעים שנהנתה ממגוון של חולירות, שכל אחד מהם מצא את הזמן להתעסק איתנו. מי יתקע לך שהמצב ברצועה לא יהיה זהה אחרי ההוקוס פוקוס שלך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 04, 2014 2:05 am 
Hall of Famer

1. הגישה ליישובי הצפון הייתה גם אז, כמו היום, בעיקר באמצעות ירי רקטי. זה היה נכון גם כשישבת ברצועת הבטחון. חיזבאללה ירה רקטות על הצפון די בחופשיות, כל אימת שרצה, עד כדי כך שישראל הייתה צריכה לצאת לשני מבצעים גדולים עוד בשנות ה-90, כשישבה ברצועת הבטחון.
2. אתה טועה ומטעה. תבדוק פעם כמה ארגונים מארגונים שונים, מכל העדות הדתות והמינים, היו מעורבים במלחמת האזרחים בלבנון. אף אחד מהם, כלומר הלבנונים, לא עשה לך צרות. מי שעשה לך צרות היו הפלסטינים, אש"ף ויוצאיו כמו אבו נידאל, שבאו לשם אחרי שגורשו מירדן במטרה להילחם בך, אבל מצאו את עצמם מסובכים במלחמת האזרחים בגלל מקרים כמו תל א-זעתר. רק כשנרגעה מעט מלחמת האזרחים הם התפנו לעשות לך צרות אמיתיות.
הארגונים הלבנונים התחילו לעשות לך צרות דווקא כשצה"ל נכח בעריהם וכפריהם.
מי יתקע לידי? אף אחד, אבל אני לומד מההיסטוריה, גם בסוריה וגם בלבנון, שכל עוד הם מתעסקים זה עם זה ואתה יושב בצד בשטחך, אתה בגדול נעזב לנפשך. מעייניהם נתונים להישרדות פנימית ושליטה באזורם. ובכל מקרה, אחרי מה שאני חושב שצריך לעשות היום עם חמאס, ידע מי שלא ינצח שם אחרי כל המאבק שהשקיע שהתעסקות עם ישראל תעלה לו בכל פירות נצחונו.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ב' אוגוסט 04, 2014 2:09 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 04, 2014 2:08 am 
Hall of Famer

1. אתה רציני? החיזבאללה היום חופר מנהרות לתוך זרעית, אביבים, מלכיה באין מפריע. אתה באמת משווה את זה לירי רקטי פה ושם?
2. אבל גם בעזה המדובר בארגונים פלסטינים, שקודם כל מעוניינים להלחם בך (אם הרציונל של השליטה בעזה היה מנחה אותם הם היו שמים מינימום על איכות החיים שם). אז אני מבין שאתה דורש מהם לעמוד בציפיות שלך לפתח מלחמת אזרחים ולשכוח ממך, מה לעשות שהם לא תמיד עובדים אצלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 04, 2014 2:13 am 
Hall of Famer

1. זה מה שאנחנו משערים, אני לא מזלזל בזה בכלל. אבל בוא נמצא אחת. ושוב אני מזכיר, מנהרות חפרו גם במקומות שישבת בהם כמו בציר פילדלפי. כל תעשיית מנהרות ההברחה קמה כשישבת שם.
2. בסופו של דבר כשיש אנרכיה כל אחד רוצה לשלוט, זה בלתי נמנע וזה קורה בכל מקום שיש בו אנרכיה במרחב שלנו. תסתכל סביבך. תראה מה קורה בסוריה, תראה מה קורה בעירק, תראה מה קורה בלוב שעליה אנחנו פחות שומעים כי היא רחוקה מאיתנו - אבל פשוט תקרא קצת ותראה. גם לצדדים בכל המלחמות האלה לא איכפת מהאזרחים, אבל הם עדיין רוצים לשרוד ולשלוט.
ושוב, למד מההיסטוריה. הארגונים הפלסטיניים בלבנון התעסקו איתך מעט מאד יחסית, כל עוד הם היו עסוקים מעל לראשם במלחמת האזרחים ובהישרדות שלהם בזירה הפנימית. הם לא עובדים אצלי ואני לא מבקש מהם לעבוד אצלי, אבל הם כן עובדים אצל עצמם, והם רוצים לשרוד מול יריביהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 04, 2014 2:44 am 
Hall of Famer

האמת שפשפשתי קצת ברשת, ובחומר הלא רב שנמצא בעניין ,אכן כתוב שתעשיית המנהרות ראשיתה בשנות ה-80, אחרי הנסיגה מסיני.
אלוהים יודע למה לא נלחמנו בזה אז, צוותי ההנדסה לגילוי המנהרות הוקמו רק אי שם בשנות ה2000, אבל בטוח שהנוכחות מאפשרת מלחמה יותר אפקטיבית בתעשייה מסוג כזה. בוודאי שתחת כיבוש אתה לא יכול לייצר מנהרות שאפשר להעביר בהם רכב, כפי שפורסמו לאחרונה.
באשר לגישה שלך לא כל כך אכפת לי שינסו אותה, among other things, כל עוד אתה מספק לה מבחן הפרכה סביר. שנוכל לדעת מתי אפשר כבר לעבור לפתרון היחיד שאני מציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1266 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 51  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: