סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 1:53 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 115 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אוגוסט 11, 2014 7:37 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
מה שמצחיק שמזרחי לפני שעה ברדיו טוען שגרשון שיבח את בניית הסגל וטוען שזה סגל טוב מאוד.רק לפני שבוע הוא "אחד על אחד" בין גודס לגרשון וגרשון לא הבין איך גודס מביא סווינגמן זר לא זר בעמדה 4 ומשאיר שם את רנדל עם גיבויי של פניני וסמית בעמדה הזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 11, 2014 7:46 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

קוף ירוק כתב:
אם נשים בצד את הדברים ההזויים בהקשר הזה. בו נסתכל על זה מבחינה מקצועית, זה מינוי נוראי.

פיני כמאמן הדברים הטובים שלו היה ניהול משחק, ניהול קבוצה, יצירתיות, והעבודה הקשה עשו העוזרים. פה הוא אמור לעשות את העבודה הקשה וכל הדברים הטובים לא רלוונטיים כי גודס הוא המאמן. בנוסף מכבי מקבלת אישיות בעייתי, פה גדול שלא שולט בעצמו, מישהו שכמעט אין ספק שיפול בלשונו. ושוב כל זה בלי לקבל שום דבר מהתכונות הטובות שלו כמאמן.

+1
זה לא הNBA פה שבלאט ה"רוקי" מביא כעוזר מאמן (או שמנחיתים עליו מלמעלה) מישהו עם ניסיון כמאמן ראשי כמו לארי דרו כדי שיעזור לו להכיר את הליגה. גודס מכיר את היורוליג ואימן כבר בליגה ויש לו מספיק ניסיון כעוזר ברמות הגבוהות (בניגוד לקטש שבזמנו עדיין היה יחסית פעור למרות האליפות עם הגלבוע) אז למה זה טוב הבעת חוסר האמון המשוועת הזו?

גם זה שהודיעו שהם מבטיחים לפטר את פיני אם גודס יעזוב זה מס שפתיים שאי אפשר להתייחס אליו ברצינות.

אני חושב שהגיע הזמן שפדרמן סניור ייקח את ג'וניור לנהל את אחד העסקים האחרים של המשפחה וייתן למישהו שמבין בכדורסל להתמודד עם מכבי (יכול להיות שהוא מפחד שדני יביא את אותם עסקים לפשיטת רגל...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 11, 2014 8:53 pm 
Sophomore

פגב''ז חפר מנהרה מתחת ליד אליהו שהפיר שלה יוצא מתחת לכסא של גודס. :ne_vi_del:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 11, 2014 8:57 pm 
Senior

לאומית כתב:
צעד גאוני למכבי ולגודס.
למכבי - קיבלו סמכות מקצועית, פיני מוסיף המון עניין מסביב לקבוצה
גודס - יקבל הבטחה בכתב שפיני לא ייאמן תחתיו וגם אם לא, פיני לא יעשה לו את זה, אני כמעט בטוח בזה. גם הג׳וניורים מבחינה תדמיתית וגם האבא פדרמן לא יתן לזה לקרות. מצד שני, גודס רואה שהקבוצה שלו מאוד בעייתית ובכך שהוא לוקח את פיני לידו הוא מסיר את פיני מרשימת המועמדים להחליף אותו במידה של עונה גרועה. לדעתי, פיני בחוץ הרבה יותר מסוכן לגודס מפיני בפנים. בנוסף, פיני מושך אש ואם הקבוצה תיכשל חלק גדול מהאש יופנה אליו וזה דווקא יסיר חלק מהלחץ מגודס.

כמה אתה נאיבי זה לא להאמין. הם יכולים לספר סיפורים וההיגיון אומר שזה "לא ייתן להם" לעשות את זה. אבל זה לא מזיז להם, ברגע שמכבי תהיה בקשיים (וקשיים במכבי זה סכנה להגיע לטופ 16 בטוח וגם לא לעלות להצלבה) אז ממש לא יעניין אותם מה יגידו או מה ידברו אלא הכסף שהם יפסידו ואז הם יעופפו את גודס וימצאו את התירוץ הרגיל. רק נאיבי יכול לחשוב שזה שפיני בפנים מוריד אותו מרשימת המועמדים, להפך זה מכיון מועמד שהיה פסול על ידי אנשים מסויימים במכבי לכזה שהוא מקובל על כולם (כי אי אפשר לפסול מישהו מתוך המערכת).

וכנראה ששכחת את האופי של פיני והפה שלו. במידה של כישלון הוא כבר ידאג ששום דבר לא ידבק בו ובמידה של הצלחה הוא ידע לקחת את הקרדיט.

אתה מנסה לספר לנו סיפורים על פיני גרשון כאילו אנחנו לא מכירים אותו ועל הפדרמנים כאילו אנחנו לא מכירים אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 11, 2014 9:07 pm 
Senior

בקשה לאנשי התקשורת במסיבת העיתונאים הקרובה. לשאול את דעתו של עוזר מאמן מכבי החדש מה לדעתו צריך להיות העונש של טיוס על זה שלא הגיע לנבחרת. רק אתמול אני חושב ראיתי אותו אומר שבאיטליה העיפו את האקט לחצי שנה בתשובה לשאלה הזאת. מעניין אם הוא יתמוך בזה גם עכשיו....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 11, 2014 9:11 pm 
Freshman

אין שום סיכוי שמכבי עם הסגל הזה מתקשה להגיע לטופ 16 , את הבדיחה השחוקה והלעוסה הזו כבר שמענו בעונה שעברה.

לגבי איכות הסגל יכול להיות שפיני חושב שהסגל מצוין עם בעיה בעמדה 4 ואני נוטה להסכים עם זה .

את הקו הקידמי לא היה צורך לחזק כי הוא היה טופ אירופי גם בעונה שעברה .

יש למכבי בסך הכול 3 עמדות יוצאות מן הכלל בעמדות החשובות יותר שהם 1 , 3 ו-5 , סימן שאלה שנראה משהו בסגנון של היקמן שהיה הצלחה גדולה בעמדה 2 וסוג של בור עם העזיבה של בלו בעמדה 4 .

מכאן ועד סגל שמועד לכישלון המרחק עצום .

גם הסיפורים על המנויים מיצו את עצמם לפני 10 שנים , מכבי לא צריכה לנקוף אצבע כדי לקבל היכל מלא בעונה הבאה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 11, 2014 9:19 pm 
Freshman

יכול להיות שיש קצת לחץ מהקבוצה שנבנית בירושלים שהביא למהלך הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 11, 2014 9:22 pm 
Senior

באותה הזדמנות שיבדקו גם מה העונש של מורן רוט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 11, 2014 9:25 pm 
Senior

אם כבר הדבר שאני יכול לחשוב עליו זה פחד שהירושלמים ייקחו את פיני אליהם ברגע שפרנקו קצת יפספס, אז עדיף שיהיה אצלם.

יוסי אני מסכים איתך שהסיכוי שהם לא יגיעו לטופ 16 קלוש. אבל בחיים יש דברים. מכבי סגל מאד מוגבל ומסוכן למשל לפציעות. פציעה של סופו וסמית שלא חוזר מהפציעה שלו כמו שצריך ומכבי נמצאת בצרה צרורה למשל. שלא לדבר על זה שרנדל זה בנאדם שביר שיכול להישבר תוך חודש בגלל איזה שטות ואז אין 4. ולהביא שחקנים למכבי באמצע העונה כבר ידוע שזה בדרך כלל לא מסתדר.

רוב הסיכוי היא שדברים כאלה לא יקרו אבל דמיין לך פתיחת עונה כמו בשנה של אפי, של קטש, או אפילו של שנה שעברה עם בלאט ודמיין את הלחץ על גודס ובהנהלת מכבי.

אני זוכר שגם צביקה שרף אמר בדיוק את אותם דברים שפיני אומר היום וברגע שביקשו ממנו "קפץ" על המציאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 11, 2014 9:28 pm 
Senior

shachaf78 כתב:
באותה הזדמנות שיבדקו גם מה העונש של מורן רוט

רוט החליט להעניש את עצמו ולא לחתום בשום קבוצה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 11, 2014 9:32 pm 
Junior

קוף ירוק כתב:
לאומית כתב:
צעד גאוני למכבי ולגודס.
למכבי - קיבלו סמכות מקצועית, פיני מוסיף המון עניין מסביב לקבוצה
גודס - יקבל הבטחה בכתב שפיני לא ייאמן תחתיו וגם אם לא, פיני לא יעשה לו את זה, אני כמעט בטוח בזה. גם הג׳וניורים מבחינה תדמיתית וגם האבא פדרמן לא יתן לזה לקרות. מצד שני, גודס רואה שהקבוצה שלו מאוד בעייתית ובכך שהוא לוקח את פיני לידו הוא מסיר את פיני מרשימת המועמדים להחליף אותו במידה של עונה גרועה. לדעתי, פיני בחוץ הרבה יותר מסוכן לגודס מפיני בפנים. בנוסף, פיני מושך אש ואם הקבוצה תיכשל חלק גדול מהאש יופנה אליו וזה דווקא יסיר חלק מהלחץ מגודס.

כמה אתה נאיבי זה לא להאמין. הם יכולים לספר סיפורים וההיגיון אומר שזה "לא ייתן להם" לעשות את זה. אבל זה לא מזיז להם, ברגע שמכבי תהיה בקשיים (וקשיים במכבי זה סכנה להגיע לטופ 16 בטוח וגם לא לעלות להצלבה) אז ממש לא יעניין אותם מה יגידו או מה ידברו אלא הכסף שהם יפסידו ואז הם יעופפו את גודס וימצאו את התירוץ הרגיל. רק נאיבי יכול לחשוב שזה שפיני בפנים מוריד אותו מרשימת המועמדים, להפך זה מכיון מועמד שהיה פסול על ידי אנשים מסויימים במכבי לכזה שהוא מקובל על כולם (כי אי אפשר לפסול מישהו מתוך המערכת).

וכנראה ששכחת את האופי של פיני והפה שלו. במידה של כישלון הוא כבר ידאג ששום דבר לא ידבק בו ובמידה של הצלחה הוא ידע לקחת את הקרדיט.

אתה מנסה לספר לנו סיפורים על פיני גרשון כאילו אנחנו לא מכירים אותו ועל הפדרמנים כאילו אנחנו לא מכירים אותם.

את הנחרצות שלך שמעתי מספיק פעמים, בפעם האחרונה זה שדמיינת שדורסמן רקח קונספירציה מטורפת ושהנה עוד רגע הוא בועט את כולם ומתמנה למאמן.
גודס עשה מהלך גדול, הוא חיזק את עצמו מבחינה מקצועית עם הכי טוב שיש, מברווז צולע שבסבירות גבוהה היה הולך הביתה באמצע העונה הוא הפך למועמד רציני ביותר לסיים את החוזה שלו לשנתיים. אם הקבוצה תיכשל הכישלון גם ידבק בפיני ומעבר לזה שפיני התחייב בקולו שהוא לא יאמן, יהיה לו הרבה יותר קשה להחליף את גודס במקרה של כישלון. עכשיו, שפיני ליד גודס, גודס מקבל בעצם חסינות כמעט מלאה. ככה אני רואה את הדברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 11, 2014 9:34 pm 
Senior

גם צביקה שרף התחייב בקולו. את הנאום של פיני שהוא יחליף אותו אני יכול לרשום כבר היום והוא יהיה זהה לזה של שרף.

אם היית יודע את המצב הכלכלי של המועדון שלך היית מבין למה דורסמן לא רץ לאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 11, 2014 9:47 pm 
Freshman

מעניין...ואני חשבתי ש"משחקי הכס" יצאו לפגרה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 11, 2014 11:21 pm 
Hall of Famer

יכול להיות שמכבי הולכים על תסריט בלאט-גרשון באקסטרים. למי שלא זוכר, בלאט מונה למחליף של גרשון. עונה ראשונה סבירה, מלווה במלא מלחמות פנימיות שהסתיימה בהפסד בפיינל פור. עונה שניה חלשה למדי שהסתיימה בהדחה לפני הפיינל פור. לבלאט הייתה עונה שלישית בחוזה, אבל ההנהלה לא הייתה מרוצה ממה שנראה על המגרש, ביחוד כשהפיינל פור באותה עונה היה בתל אביב. בהליך זובורי פר אקסלנס בלאט הורד לתפקיד עוזר המאמן ופיני גרשון המשיח הגיע להיות מאמן הקבוצה. כמובן שהתסריט הזה עבד מעבר לכל דימיון. מכבי הקימה את הקבוצה אולי הגדולה בתולדותיה ובלאט בלע את צפרדע העלבון ועבד יפה עם גרשון גם בקדנציה השניה.

עכשיו פאסט פורוורד לסביבות ינואר. מכבי מקרטעת. הפסדים בליגה, הפסדים ביורוליג ונראה שהתפקיד קצת גדול על המאמן גודס. ההנהלה מתכנסת לישיבת חירום ומבינה שחייבים לעשות שינוי. הצוות אמנם מצויין, אבל חייבים לעשות שיפט בתפקידים. גרשון מקודם לתפקיד המאמן, בעוד שגודס מתבקש לבלוע צפרדע בגודל פיל ולחזור לתפקיד שהוא מילא כל כך טוב רק בעונה שעברה - העוזר.

וברצינות, פיסת הנייר של גרשון לא ימונה למאמן במקום גודס היא בדיחה. אז יעמדו החבר'ה בפנים רציניות ופדרמן ג'וניור יספר על כמה שזה כואב להם וכמה שהם האמינו בגודס, אבל לא הייתה ברירה וההנהלה נאלצה להיענות ל"התפטרות" של גודס ומאחר שהמצב קשה הם צריכים להביא את האיש שמכיר הכי טוב את המערכת. גרשון יספר שהוא הסכים להחליף את גודס רק אחרי שגודס עצמו נתן את האו.קיי למהלך ואם הוא לרגע חשב שהוא פוגע בגיא אז הוא בחיים לא היה עושה את זה וגודס יבחן טוב טוב את הצ'ק ואת המחשבה שאולי בעתיד הוא עוד יחזור לצהוב וימלמל משהו על כך שהוא לוקח אחריות על המצב ואינו מאשים איש והוא בטוח שפיני גרשון הוא האיש המתאים להמשיך את הדרך שהם עשו מתחילת השנה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 12, 2014 12:23 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

לא יודע, זה נשמע אפשרי עמוס, אבל אני חושב שלגודס יש קצת יותר כבוד עצמי. זה דבר אחד להשתנמך ממאמן לעוזר בסיום עונה, זה דבר שונה לגמרי באמצע העונה ואף בנאדם עם כבוד עצמי מינימאלי לא יסכים לזה.
גם עם כל הכבוד לגרשון, מה הוא כבר עשה מאז פירוק השושלת של אמצע העשור הקודם? נכשל באולימפיאקוס, עף בהצלבה עם יתרון ביתיות והפסיד אליפות וחילטר קצת בהפועל חולון ובטלויזיה... הוא לא המשיח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 12, 2014 12:27 am 
מנהל פורום

מסכים עם צ'ארלס, מכבי לא ישתינו מהמקפצה
באשר לגודס אני דווקא חושב שהוא דווקא כן יבלע את הצפרדע אם וכאשר תבוא
אלא שאני לא חושב שהיא תבוא כי .. ראה את המשפט הראשון בפוסט שלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 12, 2014 12:52 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מה זאת אומרת הם לא ישתינו מהמקפצה? המהלך של היום היה ההשתנה מהמקפצה. אין לי מספיק דימויים כדי לנסות לתאר את התסריט שעמוס תיאר (אבל אני בטוח שכשהוא יקרה שמעון מזרחי יסביר שגודס ביקש את זה בעצם כי הוא הבין שהתפקיד של המאמן גדול עליו עדיין, למרות שבמכבי היו שמחים להמשיך לתת לו צ'אנס).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 12, 2014 1:28 am 
Freshman

בלאט בלאט איזה עונה חלומית מפוצצת ניסים וסגירת מעגלים, לא יאמן כמה פעמים הוא מקבל ״ברכות״ וסגירת מעגלים מבורא עולם.
פשוט מדהים אחרי הזובור שנעשה לו לפני 10 שנים אין שמח ממנו למשמע הידיעה הזו.
הידיעה הזו לא פחות סנסציונית מנס מילנו במשקלה, בלאט השנה הוא בגדר בן אלמוות, (הייתי שולח אותו להילחם בצוק איתן על תקן צאק נוריס) לא מכיר שרשרת אירועים כאלו לאדם וספק אם יהיו.

יוגב הנגר החובב.
אחחח איזה שחקן נשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 12, 2014 1:29 am 
מנהל פורום

אני חושב שהרמה שבה הם מבליטים את העובדה שגרזון לא יחליף את גודס די מחשקת אותם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 12, 2014 7:38 am 
Sophomore

kolodny כתב:
מעניין...ואני חשבתי ש"משחקי הכס" יצאו לפגרה...

:co_ol:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 12, 2014 9:12 am 
Hall of Famer

אלי סהר מעלה נקודה מעניינת - ההשפעה שתהיה לעניין הזה על מצב הרוח של הביג סופלאקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 12, 2014 9:55 am 
Junior

אמש ב103FM אמר מזרחי שהרעיון למנות את פיני לע. מאמן עלה לראשונה ע"י גודס בסופ"ש האחרון. במסיבת העיתונאים גיא גודס אמר שהרעיון עלה לפני חודש, לא על ידו ושהוא התנגד לרעיון בתחילה.

למי עלי להאמין, לחתן פרס ישראל או לגיא גודס?

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 12, 2014 9:57 am 
Freshman

אחרי ששמעתי את גרשון היום בבוקר שוב אפשר להגיד שהוא הכל חוץ מעוזר מאמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 12, 2014 10:28 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

alma כתב:
אחרי ששמעתי את גרשון היום בבוקר שוב אפשר להגיד שהוא הכל חוץ מעוזר מאמן

שמעתי אותו לבד באוטו ולא הפסקתי לקלל אותו ,איזה איש שקרן
"אין לי אגו "

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 12, 2014 11:12 am 
Junior

מכבי עשתה דאבל על משפחת גודס:

מוני עקץ את אבא
שמעון בייש את גיא

העיקר שיורד גשם....

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 115 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17 ו 20 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה