סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 11:51 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 80 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' אוגוסט 15, 2014 1:27 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
דבר אחד שהיה לי מוזר בתור אוהד נס ציונה זה מדוע עשו את מאיר טפירו קפטן ולא את רז זהביהן, זהביהן משחק בנס ציונה עוד בתקופתה בליגה הארצית והוא היה עם הקבוצה כבר מספר שנים, אני זוכר את המשחקים מהפלייאוף של לפני שנתיים בלאומית בסדרת הגמר נגד הוד השרון שהזר של נס ציונה סיירוס טייט יצא בחמש עברות ואז זהביהן עם הרבה לב ונשמה נלחם ואת זה לא אשכח לו, כמובן שהשנה לאחר שזהביהן עזב אין לי בעיה שטפירו יהיה קפטן ובנוסף למרות שטפירו דועך מזדקן ודועך יש את אמיתי שהוא פוטנציאל להחליף אותו, גארד גבוה 1.97 שיכול לתת בשקט 15-20 דקות ובכך לתת הרבה מנוחה לטפירו, ולמרות הממוצעים הנמוכים שהיו לאמיתי השנה בליגה אני מקווה שיצליח לשפר אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 15, 2014 1:37 pm 
Senior

הבעיה עם אמיתי שבין בוסטיין (שאני מניח שיקבל יותר דקות וגם יהיה טוב יותר השנה) לטפירו ונואלס לא נשארות יותר מידי דקות בעמדת הגארד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 15, 2014 1:49 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

קוף ירוק כתב:
לדעתי סיכוי נמוך שהגבוה החדש יהיה ברמה של סימפסון שהוא שחקן סופר דומיננטי שיכול לסיים משחקים עם 20 נקודות בקלות בליגה שלנו. יותר לכיוון של הרמה של מיצ'ל וואט במקרה הטוב (שהוא אחלה שחקן).
אני דיי התעייפתי מסיפורים על כל זר שמגיע מהליגה האיטלקית ועשה 8 נק' שסיפרו לנו שהוא הכוכב הגדול הבא. הגיעו לפה בשנים האחרונות כמה שחקנים טובים מאד מהליגה שם שלא היו סיפור הצלחה כזה גדול.
מצד שני הרבה שחקנים שהיו בסדר בליגה שלנו (ג'יימי סקין למשל) עברו לשם ושיחקו לא רע בכלל לעומת מה שהם שיחקו פה. הליגות שונות ואי אפשר לקחת מהם יותר מידי.
זה לא אומר שזה לא יכול להיות שחקן טוב, אולי טוב מאד בליגה שלנו, אבל את זה עוד נצטרך לראות. יכול להיות גם נפילה ולהתברר כשחקן נחמד אבל שבליגה שלנו הוא לא יותר משחקן נחמד.

לגביי סולומון הוא לעולם לא יהיה פניני מכיוון שהאופי שלו (אופי המשחק, לא מכיר את האופי שלו מחוץ למגרש) רכרוכי והוא שחקן הגנה מזעזע (לעומת פניני שהיה שחקן הגנה נהדר). מה שייחד את נס ציונה בשנה שעברה למשל היה ההגנה האגרסיבית והפיזיות שלהם. יהיה מאד קשה לשחזר את זה.

ממה שאני התרשמתי מסלומון הוא שחקן עם ביצים, ממש לא רכרוכי, שורט דווקא, ולי הוא תמיד הזכיר את פניני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 15, 2014 2:04 pm 
Senior

מה שאתה מתכוון זה בעיקר חוסר מוסר ומצפון נראה לי. אין לו פחד לקחת זריקות והוא מסוגל לעלות ולזרק 10 זריקות רצוף ולא מעניין אותו מי על המגרש. הבעיה כאמור באופי המשחק בצד השני, ההגנתי. שם הוא אופי רך ולא שומר בכלל. יכול להיות שזילברשטיין (שגידל אותו) יצליח לשנות את זה ואז ירוויח בגדול אבל בינתיים זאת לדעתי גם הסיבה שהוא לא מוצא את עצמו עדיין. כי בימים שהזריקה לא נכנסת לו (וזה רוב הימים כרגע כי הוא מאד לא יציב בקליעה) הוא נטל גדול מאד בצד השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 15, 2014 5:12 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

קוף ירוק כתב:
מה שאתה מתכוון זה בעיקר חוסר מוסר ומצפון נראה לי. אין לו פחד לקחת זריקות והוא מסוגל לעלות ולזרק 10 זריקות רצוף ולא מעניין אותו מי על המגרש. הבעיה כאמור באופי המשחק בצד השני, ההגנתי. שם הוא אופי רך ולא שומר בכלל. יכול להיות שזילברשטיין (שגידל אותו) יצליח לשנות את זה ואז ירוויח בגדול אבל בינתיים זאת לדעתי גם הסיבה שהוא לא מוצא את עצמו עדיין. כי בימים שהזריקה לא נכנסת לו (וזה רוב הימים כרגע כי הוא מאד לא יציב בקליעה) הוא נטל גדול מאד בצד השני.

בסה״כ היתה לו עונה אחת מאכזבת בקבוצה שאכזבה ובעיקר אחרי שהמאמן שהאמין בו הוחלף. לפני כן היו לו עונות פנטסטיות יחסית לגילו, גם במחלקת הנוער וגם בבוגרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 15, 2014 5:23 pm 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

טל כתב:
בסה״כ היתה לו עונה אחת מאכזבת בקבוצה שאכזבה ובעיקר אחרי שהמאמן שהאמין בו הוחלף. לפני כן היו לו עונות פנטסטיות יחסית לגילו, גם במחלקת הנוער וגם בבוגרים.

2 עונות מאכזבות.
וצביקה שרף האמין בו לא פחות (ואולי יותר) ממתן חרוש - ונכווה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 16, 2014 6:51 pm 
Sophomore

לדעתי הליגה מאוד נחלשה השנה וכבר אין בה כוכבים כמו האניקט וקרלון בראון
ולכן הפער בין מכבי ירושלים ואילת שמובילות בתקציב לבין האחרות רק יגדל השנה.
שלוש הקבוצות שרצו חזק בצמרת רוב העונה שעברה: הפועל תל אביב, חיפה, נס ציונה נחלשו
ולכן כרגע נראה שממקום 4-10 רוב הקבוצות די שוות
נס ציונה, הפועל תל אביב, הרצליה, חיפה, חולון, גליל, ראשון לציון
לדעתי עם יתרון קל לנס ציונה והפועל תל אביב
יסגרו את הליגה להערכתי , שתי החלשות שרק ברגע האחרון מצאו תקציב לעונה הזו: נהריה, אשדוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 16, 2014 7:07 pm 
Freshman

basketball_fan כתב:
שלוש הקבוצות שרצו חזק בצמרת רוב העונה שעברה: הפועל תל אביב, חיפה, נס ציונה נחלשו
יסגרו את הליגה להערכתי , שתי החלשות שרק ברגע האחרון מצאו תקציב לעונה הזו: נהריה, אשדוד

סבלנות ידידי, לנס ציונה נשארו עוד 2 זרים להחתים בוא נראה את מיהם יביאו ואז נדע בכמה הם נחלשו משנה שעברה אם בכלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 16, 2014 7:29 pm 
Sophomore

איך אפשר להגיד שאין כוכבים כמו האניקאט וקרלון בראון? הרי אלה כוכבים בדיעבד. האניקאט בא לנס ציונה בכסף קטן יחסית, שחקן שהוצע להרבה קבוצות בארץ שלא רצו אותו, לא ירקו לכיוון שלו באירופה. נכון שהיה סביבו קצת הייפ בגלל כישרון המכללות שהוא היה, אבל אף אחד לא חשב שיהיה כזה טוב.
קרלון בראון בא בכלל בגרושים בלי שום שם, שחקן מכללות סביר שלא התקרב לאזור חיוג של הדראפט ואחר כך עונה אחת חביבה בדי ליג (אבל פחות מרשימה מרוב הזרים שבאים לארץ מהדי ליג), בכלל בא להפועל במקור כזר שמתחיל על הספסל.

בקיצור מוקדם מאוד להגיד אם הליגה נחלשה, דוקא מבחינת ישראלים הליגה עמוקה יותר (ברנדווין, רותבארט, דיליגיירו, בר טימור) ויש מצב לא רע שגם מבחינת הזרים יהיה שיפור. אני לא חושב שהיתה שנה כזאת מדהימה מבחינת הזרים בליגה עונה שעברה, לפני שנתיים היו זרים הרבה יותר דומיננטיים לדעתי (איפה הזרים של ראשון ואיפה יוטר וג׳וליאן רייט, איפה הזרים של חולון ואיפה האסל ודייסון, איפה הזרים של אילת ואיפה הופסון והולמן, איפה הזרים של נתניה ואיפה בראדלי-וושינגטון-קילינגסוורת, איפה הזרים של גליל ואיפה ג׳מאר סמית וסאנדרס, לזה אפשר להוסיף את קלאתס וסטול ומארדי קולינס וכו׳ וכו׳).

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך ש' אוגוסט 16, 2014 7:43 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 16, 2014 7:33 pm 
Freshman

הנס ציוני הכתום כתב:
basketball_fan כתב:

סבלנות ידידי, לנס ציונה נשארו עוד 2 זרים להחתים בוא נראה את מיהם יביאו ואז נדע בכמה הם נחלשו משנה שעברה אם בכלל

כנ"ל לגבי הפועל. למעט גייטס (שגם הוא עוד יכול להתברר כהצלחה גדולה או להפך כישלון גדול) אף אחד לא באמת מכיר את שלושת הזרים האחרים. בהחלט יכול להיות שיש שם איזה קרלון בראון חדש כמו שיכול להיות שיהיה לנו שוב מקרה קאונסיל. בכל מקרה, עד שלא תתחיל הליגה (או לפחות משחקי ההכנה) אי אפשר לדעת מה יקרה עם הקבוצות האלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 16, 2014 7:48 pm 
Sophomore

לא נראה שהתקציבים בקבוצות עלו
וחיפה קיצצה בצורה רצינית ולכן אמרתי שהפערים של מכבי ירושלים ואילת משאר הליגה רק עלו
נחכה עוד חודש לגביע ווינר ב15.9 כדי לקבל מושג מה קורה בקבוצות
כרגע חודש לפני הליגה המצב נראה לא מזהיר ברוב הקבוצות לעומת העונה שעברה.
חיפה נחלשה, כנל גם הפועל תל אביב ( בטח בלי קרלון בראון ואדלשטיין),
נס ציונה בונה יותר מדי על טפירו שלא ממש נהיה צעיר יותר, והרצליה בקושי השיגה תקציב בשניה האחרונה.
גם גליל נראית חלשה יותר משנה שעברה.

אגב יש גם טורניר בנס ציונה שיתן עוד מדד למצב הקבוצות :

הפתעת העונה בשנה שעברה, עירוני נס ציונה, הודיעה כי אולמה הביתי, ״לב המושבה״, יארח בין ה-28.09-30.09 טורניר בהשתתפות הקבוצה המקומית, מכבי ראשל"צ, בני השרון והפועל תל אביב. הטורניר ייערך לזכרו של איתי לוי ז"ל, ששיחק בעבר בקבוצה

http://www.one.co.il/Article/237867.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 16, 2014 8:43 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

לא החזקתי מרמתה של הליגה בעונה האחרונה, היא היתה מעניינת יחסית אך בקבוצות 6-12 חלשה מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 16, 2014 11:08 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

basketball_fan כתב:
וחיפה קיצצה בצורה רצינית ולכן אמרתי שהפערים של מכבי ירושלים ואילת משאר הליגה רק עלו
נס ציונה בונה יותר מדי על טפירו שלא ממש נהיה צעיר יותר, והרצליה בקושי השיגה תקציב בשניה האחרונה.

הפתעת העונה בשנה שעברה, עירוני נס ציונה, הודיעה כי אולמה הביתי, ״לב המושבה״, יארח בין ה-28.09-30.09 טורניר בהשתתפות הקבוצה המקומית, מכבי ראשל"צ, בני השרון והפועל תל אביב. הטורניר ייערך לזכרו של איתי לוי ז"ל, ששיחק בעבר בקבוצה

ב11.9 יש טורניר הוקרה לקפטן עידו בהשתתפות גליל עליון נהריה חיפה וגלבוע גליל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 17, 2014 12:22 am 
Sophomore

basketball_fan כתב:

גליל נראית יותר חלשה מהקבוצה הבינונית שהייתה שם שנה שעברה? על סמך מה בדיוק? הם חיזקו משמעותית את הסגל הישראלי החלש שלהם והביאו כמה זרים מוכשרים (דייקס ויאנג אמור להיות ברמה גבוהה וגם צ'יזם מעניין). ההימור שלי הוא שהם יהיו בצמרת.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 17, 2014 12:34 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

גם לדעתי גליל התחזקה קצת. ברק הוא אדם שמתחברים אליו ומשחקים בשבילו ויש לי הרגשה טובה לגביו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 17, 2014 12:44 am 
Hall of Famer

אני ממש לא חושב שהם חיזקו משמעותית את הסגל הישראלי שלהם. הכול תלוי בדילייגרו שאין לי מושג איך הוא. אם הוא יהיה שחקן מוביל, אז יכול להיות שהסגל הישראלי התחזק, אם לא, אז ממש לא. אני לא מחזיק מברנדוויין. ברגע שהוא עבר לפולין אז הוא נתן מספרים יפים, אלא אם אתה מאמין שבפגרה בין העונה שלו בליגת הלאומית לעונה שלו בפולין הוא עשה קפיצת מדריגה, אז אפשר להגיד שהליגה הפולנית לא ממש מרשימה. איתי שגב היה מאד מאד אנמי בעונה שעברה ושוב זה ווישפול ת'ינקינג שהוא יהפוך לשחקן משמעותי.

כרגע הסגל הישראלי מונה 4 שחקנים שיכולים לשחק (סליחה אם אני לא מכליל את שוכמן וגם שגב הוא סימן שאלה לא קטן) וכל זה בחוק הרוסי. גם אם אפשר להגיד שדילייגרו נותן יתרון איכותי על הישראלים בעונה שעברה, הרי מבחינת עומק יש נפילה. הסגל הישראלי של גליל בעיני הוא נק' חולשה בכל מקרה והזרים ישחקו את התפקיד המרכזי ואין לי באמת מושג מה יהיה איתם. אסור לשכוח גם את עמדת המאמן. אני ממש לא אוהב את דרוקר, אבל הוא מאמן עם ניסיון שעבר הרבה בכדורסל וגם זכה בלא מעט הצלחות (לצד כשלונות וכדורסל מאד מאד משעמם, למרות הבחורים). פלג הוא מאמן רוקי, זה תמיד סימן שאלה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 17, 2014 3:33 am 
Sophomore

עמוס, 4 ישראלים ברוטציה גם בחוק הרוסי זה די והותר. אין פה בעיה של עומק. השאלה היא הרמה שלהם ואצל גליל יש לא מעט הימורים וסימני שאלה כפי שציינת.

מבחינת זרים צריך לזכור שלגליל שנה שעברה היה תקציב זרים מאוד גבוה (מהגבוהים בליגה) שדרוקר די חרבן. רביעיית זרים של אדריאן בנקס (אחרי עונה של ממוצעים גבוהים בצמרת הליגה האיטלקית הראשונה), ריק ג׳קסון (שחקן יקר מאוד שחצי ליגה רדפה אחריו), פשאליץ׳ (כישלון ידוע מראש אבל גם כן שחקן מאוד יקר ששיחק ברמות הגבוהות באירופה) וג׳ראלד רובינסון (גארד מוביל בליגה הבלגית גם כן לא זול) זה תקציב זרים של 400 אלף דולר ומעלה. השנה בטוח התקציב הזה נמוך משמעותית (ג׳רמיה וילסון שהם הביאו זה שחקן על סף ליגה לאומית, השאר יותר יקרים אבל לא ברמות בנקס וג׳קסון). הרבה תלוי בברק פלג כי כסף ושמות היו גם שנה שעברה, אבל דרוקר נכשל שם בגדול ובנה קבוצה פשוט אנטי כדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 17, 2014 4:04 am 
Senior

לא מצליח להבין איך בדיוק גליל התחזקו. שנה שעברה היו להם כישראלים את טישמן, שמחון, יאנגר וסטו דאגלאס. על הנייר מדובר ברביעייה טובה יותר. בעצם השחקן היחידי שהוא שחקן מוכח בישראלים אצלם זה טישמן. מעבר לזה מנקו, שגב, ברנדווין ואפילו דלגרו שחקנים שצריכים להראות שהם שווים משהו טוב בליגת העל. שמחון היה בשנה שנייה שלו בגליל ויאנגר הוא שחקן וותיק וטוב כישראלי סה"כ. הם לא הביאו שחקנים טובים מהם. בזרים גליל הייתה בשנה שעברה עם בנקס, רובינסון, פאסליץ (שהיה נפילה והוחלף בסימס שהוא אחלה שחקן) וג'קסון. גם פה אין הבדל משמעותי בזרים השנה. 2 הגבוהים הימורים שאולי יהיו טובים ואולי לא. דייקס עוד לא עשה משהו ברמה של הליגה שלנו והיחידי שדיי בטוח אין עליו סימן שאלה זה אלכס יאנג. אלא אם דלגרו באמת יהיה ישראלי נהדר ברמה של ישראלי מוביל אז בלי הפתעה מלפחות 2 מ3 הזרים אני חושב שאפשר להגיד דיי בבירור שגלייל נכלשה על הנייר. כמובן שהנייר לא שווה הרבה וחיבור, כימיה וכדומה בסופו של דבר קובעים לא פחות. אני חושב שמאד חשוב להם לפתוח את העונה טוב כי פתיחה לא טובה תביא המון לחץ על פלג ולחילופים מהירים בזרים שלהם שלא מעט מהם הם הימורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 17, 2014 9:41 am 
מנהל פורום

עופר ברקוביץ' אחד מטובי מחתימי הזרים בליגה, רק על סמך זה אני אומר שנס ציונה לא תהיה נפילה העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 17, 2014 10:36 am 
Sophomore

כרגיל, המשתמש "אוהד כדורסל" מנסה ליצור את כל האנלוגיות בעולם שיוכיחו שהפועל נחלשה. כרגיל, הטיעונים מביכים אבל אתייחס אליהם בקצרה. אני מעדיף מאמן שלא יגיע עם קאנסיל לחצי גמר גביע ולפלייאוף ויירק בפנים של אלפי אוהדים. יתר על כן, מי דמיין שקרלון בראון יהיה כל כך טוב במהלך העונה? אף אחד.

אני דווקא חושב שהפועל מציגה סגל טוב, מאוזן ועמוק, בטח בהתחשב בשנתיים האחרונות שעברנו עם "גאון הכדורסל" מר ארז נייסמית'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 17, 2014 12:57 pm 
Senior

אני חושב שאף אחד לא יכול לדעת אם הפועל נחלשה או התחזקה. יותר מידי סימני שאלה. מלימונד שנתן עונה גדולה שלא ברור אם יוכל לשחזר ועד לזרים. דבר אחד ברור שבישראלים הם טובים יותר עם ההצטרפות של סקוורר. השאלה הגדולה לגביי הזרים או יותר נכון השאלה הגדולה האם יהיה איזה בינגו סטייל קלרון בראון מבין 4 הזרים או לא. אם יהיה מישהו שהוא קרוב והשאר הם בסדר פלוס הם לא יחלשו מבחינת סגל לפחות. כמובן שם סימן השאלה של המאמן וקטש תחת לחץ שעד היום הוא קרס בקבוצות כאלה. אבל לקבוע היום שנחלשו זה קצת מוגזם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 17, 2014 1:37 pm 
Hall of Famer

זכותם של אוהדי הפועל להיעלב וגם לכעוס מאד על ארז. אבל ההודעה של האח של סומו הייתה יותר מכך. זה מזכיר לי את אוהדי ירושלים שלא ממש מכירים בתרומה של צ'ורה לקבוצה שלהם וכל ההסתכלות שלהם על צ'ורה היא דרך משקפי הפיצה. יכול להיות מאד שהסגל של הפועל יהיה העונה יותר מאוזן. מאד יכול להיות שנפילות זרים כמו קאונסיל לא יחזרו. מצד שני התקרה של השחקנים של הפועל בעיני פחות גבוהה ממה שהייתה בעונה שעברה. מאחר שההצלחה של הפועל בעונה שעברה לא נבנתה מעומק של הסגל, אלא מהיכולת של הכוכבים, אז בעיני יש המון סימני שאלה לגבי הפועל. אני מאד אופתע אם תהיה הצלחה כמו בעונה שעברה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 17, 2014 1:53 pm 
Sophomore

עמוס לב כתב:
זכותם של אוהדי הפועל להיעלב וגם לכעוס מאד על ארז. אבל ההודעה של האח של סומו הייתה יותר מכך. זה מזכיר לי את אוהדי ירושלים שלא ממש מכירים בתרומה של צ'ורה לקבוצה שלהם וכל ההסתכלות שלהם על צ'ורה היא דרך משקפי הפיצה. יכול להיות מאד שהסגל של הפועל יהיה העונה יותר מאוזן. מאד יכול להיות שנפילות זרים כמו קאונסיל לא יחזרו. מצד שני התקרה של השחקנים של הפועל בעיני פחות גבוהה ממה שהייתה בעונה שעברה. מאחר שההצלחה של הפועל בעונה שעברה לא נבנתה מעומק של הסגל, אלא מהיכולת של הכוכבים, אז בעיני יש המון סימני שאלה לגבי הפועל. אני מאד אופתע אם תהיה הצלחה כמו בעונה שעברה.

אני מאוד מעריך את דעותייך, בלי טיפה של ציניות. אבל במקרה הנ"ל, אתה לא מדבר מידיעה מלאה ובהירה של הדברים. אני לא יודע על איזה הצלחה אתה מדבר, העונה שעברה הסתיימה בתבוסה בחצי גמר הגביע, באשמתו הישירה של המאמן שלא השכיל להחליף זרים בזמן. כשהגענו לפלייאוף, אגב, השחקנים לא היו יכולים לראות אותו וזה התבטא על המגרש.

יש סימני שאלה בנוגע להפועל, כמו בכל עונה עם תקציבים שכאלה. אבל העובדה שסגרנו סגל מוקדם, תאפשר לנו לדעתי לערוך שינויים ולא להתבכיין ש"אין כסף" ולהשאיר את הקבוצה מוגבלת, מאוד, מבחינה מקצועית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 17, 2014 3:00 pm 
Senior

העונה הסדירה של הפועל בשנה שעברה הייתה היישג בלתי רגיל כמו גם ההגעה לחצי גמר גביע. להפועל לא היה סגל ל4 הגדולות בליגה ב2 המפעלים והיא הגיע אליהם ושיחקה כדורסל יוצא מן הכלל. כל הבעיות לכאורה בסגל הפועל נתניה לחיפה 3 פעמים בראש. ניצחה את מכבי ואת ירושלים. סיום העונה היה גרוע כי הפועל בסוף נפלה בחצי גמר פעמיים מול אילת אבל סה"כ העונה של הפועל הייתה הרבה מעבר לתקציב ולמיקום הראלי שלה. רוב זה לזכותו של אדלשטיין קודם כל ומה שהוא הוציא מהשחקנים שכן היו בסגל.

יכול להיות שאם קטש יוחלפו כל הזרים שיהיו גרועים והקבוצה תתחיל את האימונים בסגל מלא ומה לא. אבל ממש לא בטוח שהוא יצליח להוציא מהשחקנים ומהסגל שיהיה לו את מה שאדלשטיין הוציא וממש לא בטוח שהתוצאות יהיו טובות יותר. לאדלשטיין יש בעיות כמו לכל מאמן אבל אי אפשר לקחת את העונה הגדולה שהוא כן עשה עם הפועל. העונה הסדירה. אדלשטיין אולי היה עונה עונה יותר טובה אם לא היה מתעקב לא להחליף או לתת למי שהוא הביא לשחק וכו' אבל בסופו של דבר הוא הביא תוצאות נהדרות לקבוצה שמבחינה ראלית לא הייתה צריכה להיות שם. הוא סיים לפני אילת את קטש את העונה הסדירה וזה למרות שקטש החליף וקיבל איזה 3 מיליון שקל יותר בתקציב שחקנים. אי אפשר לקחת את זה ממנו. אפשר לכעוס עליו שלא החליף ואז היה יכול לעשות יותר אבל הוא עשה עונה גדולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 17, 2014 8:36 pm 
Sophomore

העניין הוא שהמקום ה-4 שהפועל סיימה בו הוא מטעה. הפועל לא היתה מבחינת רמה קבוצה של מקום 4 וראינו את זה בסיבוב השלישי (שם אכלו תבוסות מבישות על ימין ועל שמאל ולא היינו ברמה למעט ניצחון אחד דחוק על חיפה בבית) ובפליאוף שם לא היינו אפילו יריב לאילת. פרקטית היינו כנראה עפים גם מול נס ציונה, והיינו בערך ברמה של חולון כנראה. אז נכון שגם סוג כזה של אובראצ'יבריות יכול להזקף לזכות המאמן, אבל זה לא שאדלשטיין בנה קבוצה שהיתה מ-4 הטובות בליגה. הוא בנה קבוצה שסיימה מקום 4 בעונה הסדירה ולא באמת היתה שווה את זה. אני לא מצפה מקטש לסיים מקום 4 ולא לפי זה ימדד אם הוא יותר טוב מארז או לא. הוא כן צריך לבנות קבוצה תחרותית בחלק העליון של הטבלה שבתקווה לא תקרוס בשלבים המכריעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 80 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.a.c ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה