סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 2:00 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 69 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' אוגוסט 16, 2014 5:00 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
ד"א, אם יש בעייה בממפיס אז היא לדעתי בעמדה מאד מאד קריטית - הבעלים. רוברט פרה מתחיל להסתמן כמג'נון. השאלה היא כרגע אם הוא מג'נון בסטייל של קיובן או בסטייל של דולאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 16, 2014 7:25 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
shachaf78 כתב:
הבעיה של מיאמי שהם לא ניצלו את הקאפ ספייס הזה כדי לחזק עמדות שהיו אצלהם חלשות, כמו לדוגמא עמדת הסנטר. ריילי יכל ללכת על סיין אנד טרייד של בוש על גרג מונרו. זה גם היה משאיר למיאמי עוד קאפ ספייס לחזק את עמדת הרכז. במקום זה הסגל הוא זהה לאשתקד מבחינת הבנייה שלו, רק עם דנג במקום לברון(מינוס גדול), עם וויד מבוגר בעוד שנה ועם ג'וש מקרוברטס(לא משהו)

יש להם גם את גריינג'ר אז אולי הוא יעשה איזה קאמבק

http://www.rantsports.com/nba/2014/07/2 ... iami-heat/

היו ימים שהוא קלע 25 למשחק והנה גם נתון מעניין עליו:
At the end of the 2008–09 season, Granger had raised his scoring average by at least five points per game each year (7.5, 13.9, 19.6, 25.8 ) for three consecutive years, becoming the only player in league history to do so.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 17, 2014 3:11 am 
Junior

אם ת'יבודו היה מאמן טוב - הוא לא היה הורג את השחקנים שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 17, 2014 5:02 am 
Hall of Famer

basketball_fan כתב:
shachaf78 כתב:
הבעיה של מיאמי שהם לא ניצלו את הקאפ ספייס הזה כדי לחזק עמדות שהיו אצלהם חלשות, כמו לדוגמא עמדת הסנטר. ריילי יכל ללכת על סיין אנד טרייד של בוש על גרג מונרו. זה גם היה משאיר למיאמי עוד קאפ ספייס לחזק את עמדת הרכז. במקום זה הסגל הוא זהה לאשתקד מבחינת הבנייה שלו, רק עם דנג במקום לברון(מינוס גדול), עם וויד מבוגר בעוד שנה ועם ג'וש מקרוברטס(לא משהו)

יש להם גם את גריינג'ר אז אולי הוא יעשה איזה קאמבק

http://www.rantsports.com/nba/2014/07/2 ... iami-heat/

היו ימים שהוא קלע 25 למשחק והנה גם נתון מעניין עליו:
At the end of the 2008–09 season, Granger had raised his scoring average by at least five points per game each year (7.5, 13.9, 19.6, 25.8 ) for three consecutive years, becoming the only player in league history to do so.

היו ימים שג'ואן הווארד היה קולע 20. אולי אפשר להחזיר אותו להיות שחקן פעיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 17, 2014 10:57 pm 
Senior

picknroll כתב:

מאוד מעניין אותי מה הוא יעשה עם גאסול. בגילו הוא לא יכול לשמור על פאוור פורורדים. מצד שני, לזרוק את נואה על פאוורים לשמור על הקווין לאבים והראיין אנדרסונים של הליגה זה די לבזבז אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 18, 2014 8:54 am 
Junior

מול אותם שחקנים, יכולת ההגנה בצבע של נואה תתבזבז.
אבל רק מול שני אלו. ובוש. ודירק. רנדולף אלדרידג' גריפין ווסט והשאר הם שחקני פנים ונואה יהיה שם להגן על הצבע.
בכללי אני מאמין שאצל תיבודו בעיית ההגנה של גאסול לא תהיה גדולה. הוא יחביא אותו מספיק טוב ליד נואה.
התקפית הוא יישאר לא יוצלח ויחנק מול הגנות חזקות, ואני שמח שהוא עזב את ל.א. ובוזר (הסקורר הכי טוב ששיחק ליד קובי חוץ משאק) הגיע במקומו . בוזר גם נראה לי התאמה מלאה ליד נאש, אם נאש יחסית בריא אחרי שנתיים פצועות, זו קבוצת פלייאוף נחמדה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 18, 2014 9:16 am 
Senior

גם אם הלייקרס יהפכו למכונה התקפית משומנת( והם לא. נאש בן 41 וגם בוזר עבר את השיא מזמן) אין להם הגנה בכלל. קובי לא שומר, נאש לא שומר, בוזר לא שומר, לין לא שומר. מילא אם זה היה במזרח, אבל במערב סיכוייה פלייאוף של הלייקרס הם אפסיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 18, 2014 9:25 am 
Hall of Famer

בוזר גם בשיאו הוא סקורר פחות טוב מגאסול והיום הוא רחוק מאד משיאו.
נאש? תהיה מבסוט אם יהיו לו 20 משחקים בריאים עם 7 נקודות וחמישה אסיסטים
וברצינות, אתה מפנטז פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 18, 2014 10:03 am 
Hall of Famer

האכזבה הכי גדולה שלי מבוזר הייתה בסדרה בין הלייקרס ליוטה באחת מעונות האליפות של הלייקרס. אני סימנתי שני יתרונות בולטים ליוטה מול הלייקרס - בעמדת הרכז ובוזר מול האין הגנה של גאסול. דרון סיפק את הסחורה, בוזר בפירוש היה השחקן הנחות מבין צמד הפורוורדים וגם התקשה מאד התקפית מול גאסול. זה היה לפני כ-6 שנים. מאז בוזר הזדקן וגם עבר פציעה שהורידה את היכולות שלו. כיום לדעתי בוזר הוא שחקן של 15 נק' ביום טוב. לצד קובי שיחק גם גלן רייס, שיחק אדי ג'ונס, בעיני גאסול בשנות האליפויות היה סקורר עדיף על גבי בוזר. אבל ממתי סקורר טוב ליד קובי זה יתרון??? אני חשבתי שזה משהו שצריך למנוע בכל מחיר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 18, 2014 12:47 pm 
Junior

shachaf78 כתב:
picknroll כתב:

מאוד מעניין אותי מה הוא יעשה עם גאסול. בגילו הוא לא יכול לשמור על פאוור פורורדים. מצד שני, לזרוק את נואה על פאוורים לשמור על הקווין לאבים והראיין אנדרסונים של הליגה זה די לבזבז אותו.

תרחיש: גאסול נכנס לכושר של החיים שלו. הוא שומר בעיקר על המתקיף החלש, אבל רודף אחריו הרבה. בהתקפה הוא ממשיך לעשות את המובים שלו, אבל מפסיק למסור מסירות חכמות. אחרי 30 משחקים של 40 דקות הוא נפצע. הוא חוזר אחרי שבועיים ומשחק 35 דקות למשק ב60% יכולת- בהתקפה. בהגנה הוא עדיין רודף אחרי הזנב של עצמו. אחרי עוד 30 משחקים הוא נפצע עד סוף העומה. חוזר לסיבוב הראשון בפלייאוף , קולע עשר נק' ו5 ריב' בעשרים דקות בהפסד של הבולס לוושינגטון בסיבוב הראשון. הבולס אופטימיים לעונה הבאה, שבנ סופסוף נואה גאסול ורוז יהיו בכושר מלא. רוז אגב לא יגיע ל55 משחקים העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 18, 2014 6:34 pm 
Junior

נורטון, הנטיה שלך להצטרף לשונאי LA בלעג לאוהדי LA ("אתה מפנטז" על אמירה שנאש אולי יהיה כשיר ל60-70 משחקים העונה והלייקרס יגיעו לפלייאוף) כדי לשוות לעצמך מראה "אוהד הלייקרס הנורמלי", נראית ממש רע. הלייקרס מועמדים ריאליים לפלייאוף בתחזיות כותבים מציאותיים (=לא שונאי לייקרס). יש שם מספיק כשרון וסקורינג - קובי, בוזר, יאנג, לין. אז הם לא שומרים. היו מספיק קבוצות שלא שמרו, והגיעו ל60+ נצחונות, אז אני מאמין ש40-45 נצחונות זה ריאלי.

והעובדה שאלו התגובות להודעה ארוכה על גאסול ונואה, שבסופה משפט למה אני שמח שגאסול הלך, היא הוכחה לכמה חברי הפורום הזה להוטים שהכל יקרה, חוץ משהלייקרס יצליחו (או מהאפשרות שבעתיד הלייקרס יצליחו. או סלידה מאמירה ריאלית שהם יגיעו לפלייאוף. וגם אם הם מגיעים לפלייאוף ומצליחים שם, הם יסבירו לנו למה זה לא אומר כלום, קרה בטעות, היריבות חלשות מדי וכו' וכו').

אני מוכן לקבל שבוזר כיום סקורר פחות טוב מגאסול של 2009-2010, וזהו. שאר העונות של פאו בלייקרס הוא לא היה סקורר טוב, אלא חי מנקודות זבל ולא היה יוצר כמו בוזר. וכמובן שסקורר נוסף ליד קובי זה משהו מתבקש ומובן מאליו אם רוצים להשיג משהו , נניח סיבוב שני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 18, 2014 7:04 pm 
Hall of Famer

אז אני אשאל
א. מה גורם לך לחשוב שבגיל 41 (או 40 או בן כמה שהוא לא יהיה) אחרי שנתיים די פציעות, פתאום נאש ישחק 70 משחקים. ויותר מכך - מה גורם לך לחשוב שהוא יהיה טוב.
ב. מה גורם לך לחשוב שבוזר, בחור לא צעיר, לא ימשיך בהתדרדרות האמנם איטית שלו?
ג. מה גורם לך לחשוב שקובי אחרי פציעה קשה, ובגיל 36 באמת יחזור לעצמו (אני אהיה מאד מבסוט אם הוא יגיע ל 70 אחוז יכולת, ו 20 נקודות עם 5 אסיסטים למשחק. אני לא חושב שאפשר לצפות ליותר מזה).
ד. מה גורם לך לחשוב שיאנג וקובי בכלל יסתדרו אחד עם השני, שני שחקנים עם סגנון דומה מדי בעיניי. למרות שיחסית לשלוש השאלות הקודמות, זאת בהחלט יכולה להיענות בחיוב בסיטואציות מסוימות. מסוימות.
ה. מה בלין גורם לך לחשוב שהוא איזה שחקן על. אתמול עברתי על מי שהם פחות או יותר 20 הרכזים הטובים ביותר בעולם היום כהכנה מנטלית לרשימת ה-15 המסורתית של עמוס לב, ולין אפילו לא קרוב. סתם רכז, אולי טוב יותר ממה שללייקרס יש בדרך כלל, אבל סתם רכז.

ואני לא אוהד לייקרס. אני אוהד קובי. סוג של, אבל גם אוהד סטפ קארי ורייג'ון רונדו. ומי שהוא בכלל האהוב עליי בכל הזמנים הוא רג'י מילר.

ואני חוזר על דבריי ועל דברי אחרים. בוזר לעולם ובשום שלב בקריירה שלו לא היה שחקן טוב יותר וגם לא סקורר טוב יותר או מגוון יותר מאשר גאסול. לכל היותר, הוא נהנה יותר מפיקנרולים של דרון ווליאמס מאשר גאסול בשתי העונות בהן הוא עבר את ה-20 נקודות בקבוצות די בינוניות בסופו של דבר. במה בוזר יוצר? כן, הוא שחקן עם משחק פוסט, אבל גם פאו הוא שחקן עם משחק פוסט, ובשיאו טוב יותר (סליחה, הרבה יותר) מזה של בוזר. כן, בוזר היה מסוגל לקחת את הפיקנרול מווליאמס, אבל זו לא יצירה. כן, יש לו קליעה מחצי מרחק. אבל אתה יודע מה - גם לגאסול יש. במה בוזר אי פעם היה טוב יותר.

ולא, אנחנו ממש לא כולנו שונאי לייקרס. ואישית, אני מאד אשמח אם בנס חנוכה 2.0 קובי יוביל את הלייקרס לאליפות. אבל התחושה שלי היא שהם יסיימו איפשהו באיזור ה 30 נצחונות. זה פשוט ריאלי הרבה הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 18, 2014 7:24 pm 
Junior

נורטון כתב:
אז אני אשאל
א. מה גורם לך לחשוב שבגיל 41 (או 40 או בן כמה שהוא לא יהיה) אחרי שנתיים די פציעות, פתאום נאש ישחק 70 משחקים. ויותר מכך - מה גורם לך לחשוב שהוא יהיה טוב.
ב. מה גורם לך לחשוב שבוזר, בחור לא צעיר, לא ימשיך בהתדרדרות האמנם איטית שלו?
ג. מה גורם לך לחשוב שקובי אחרי פציעה קשה, ובגיל 36 באמת יחזור לעצמו (אני אהיה מאד מבסוט אם הוא יגיע ל 70 אחוז יכולת, ו 20 נקודות עם 5 אסיסטים למשחק. אני לא חושב שאפשר לצפות ליותר מזה).
ד. מה גורם לך לחשוב שיאנג וקובי בכלל יסתדרו אחד עם השני, שני שחקנים עם סגנון דומה מדי בעיניי. למרות שיחסית לשלוש השאלות הקודמות, זאת בהחלט יכולה להיענות בחיוב בסיטואציות מסוימות. מסוימות.
ה. מה בלין גורם לך לחשוב שהוא איזה שחקן על. אתמול עברתי על מי שהם פחות או יותר 20 הרכזים הטובים ביותר בעולם היום כהכנה מנטלית לרשימת ה-15 המסורתית של עמוס לב, ולין אפילו לא קרוב. סתם רכז, אולי טוב יותר ממה שללייקרס יש בדרך כלל, אבל סתם רכז.

ואני לא אוהד לייקרס. אני אוהד קובי. סוג של, אבל גם אוהד סטפ קארי ורייג'ון רונדו. ומי שהוא בכלל האהוב עליי בכל הזמנים הוא רג'י מילר.

ואני חוזר על דבריי ועל דברי אחרים. בוזר לעולם ובשום שלב בקריירה שלו לא היה שחקן טוב יותר וגם לא סקורר טוב יותר או מגוון יותר מאשר גאסול. לכל היותר, הוא נהנה יותר מפיקנרולים של דרון ווליאמס מאשר גאסול בשתי העונות בהן הוא עבר את ה-20 נקודות בקבוצות די בינוניות בסופו של דבר. במה בוזר יוצר? כן, הוא שחקן עם משחק פוסט, אבל גם פאו הוא שחקן עם משחק פוסט, ובשיאו טוב יותר (סליחה, הרבה יותר) מזה של בוזר. כן, בוזר היה מסוגל לקחת את הפיקנרול מווליאמס, אבל זו לא יצירה. כן, יש לו קליעה מחצי מרחק. אבל אתה יודע מה - גם לגאסול יש. במה בוזר אי פעם היה טוב יותר.

ולא, אנחנו ממש לא כולנו שונאי לייקרס. ואישית, אני מאד אשמח אם בנס חנוכה 2.0 קובי יוביל את הלייקרס לאליפות. אבל התחושה שלי היא שהם יסיימו איפשהו באיזור ה 30 נצחונות. זה פשוט ריאלי הרבה הרבה יותר.

א. מה גורם לך לחשוב שזה לא ריאלי ששחקן בן 40 ייתן 60-70 משחקים? קיד לא עשה את זה בדאלאס/ניקס?
סטיב נאש במתוכנת שאני מצפה בעונה הקרובה, יהיה הבקאפ של לין, או ישחק בחמישיה רק 22-24 דקות לצד בוזר, וייתן את ה8 נק' ו6 אס' ויפעיל את בוזר והיל שמתאימים לו. זה טוב לנאש כיום. בדיפולט, אני מאמין ששחקן מבוגר אמור לרדת ב10-20 משחקים לעונה ולא יותר, למעט עונות בודדות שהוא נפצע ברצינות. שנית, נאש לא היה אכזבה גדולה בשנה עם גאסול והאוורד.

ב. שוב השילוב עם נאש. עם קובי. בלייקרס אין אופציה שניה טובה. בבולס הוא לא היה חשוב יותר מגיבסון.

ג. מה גורם לך לחשוב שאני חושב שקובי יחזור לעצמו, חוץ מזה שאתה נגוע בהסקת מסקנות מהתחת בנוגע לאוהדי LA, כמו מרבית הפורום הזה? אני לא אופתע אם התחזית של ה20 נק' וה5 אס' תתממש, וזה יכול להספיק לפלייאוף בדיוק כמו שנוביצקי של העונה האחרונה הספיק לפלייאוף דאלאסי.

ד. יאנג? בתור אחד שמעריך את קובי, מה אתה חושב שיקרה ביניהם? קובי בגיל 36 יעיף אותו? מקסימום, שלא יסתדר עם קובי, ויחליף אותו ב18 דק' שקובי בספסל/ 36 דק' כשקובי לא משחק.

ה. לין סתם רכז בליגה. מישהו אמר משהו אחר? מעלה שוב את עניין הסקת המסקנות מהתחת בנוגע לאוהדי LA. עדיין לין סקורר טוב יותר מכל רכז אחר ששיחק בלייקרס ב17 מתוך 18 העונות האחרונות (כלומר, חוץ מפייטון).

אתה חושב שקובי-בוזר-לין-יאנג-נאש-היל, וסוללת פורוורדים אתלטים, זו קבוצה ל30 נצחונות. אני מסתכל על הקבוצה של עונה שעברה ורואה שיפור דרמטי עם קובי ולין, שיעלו אותם מ27 נצחונות, לאיזור 40 נצחונות בלי נאש בריא, וקצת יותר מזה עם נאש בריא. מי שמפנטז כבר הוא אתה, או יותר נכון מנמיך ציפיות כדי להימנע מלהיתפס כאוהד-קובי-הזוי. כל כך מנמיך ציפיות שזה שקוף.

על בוזר מול גאסול בשיאם אפשר להרחיב הרבה. גאסול אולארוונד היה עדיף ב09-10. כסקורר, בוזר טוב יותר כי יש לו את החצי מרחק המעולה בפיידאווי/סטפ-באק, בסיבוב משני הכתפיים, באופן מושלם. גאסול לא יציב מחצי מרחק. שניהם טובים בפוסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 18, 2014 7:34 pm 
Senior

אני חייב להבין גם עוד משהו: כותבי ESPN הם כולם "שונאי לייקרס"? כי גם הם חוזים להם מקום בלוטרי
בכלל, איך עשית בדיוק את הרצינליזציה שלפיה 40 ניצחונות= פלייאוף? לפיניקס 48 ניצחנות אם אני לא טועה לא הספיקו בעונה שעברה. בעונה שלפני כן יוסטון נכנסה לפלייאוף מהמקום ה-8 עם 45 ניצחונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 18, 2014 7:36 pm 
Senior

ולגבי בוזר: האיש פשוט רך. יש לו מבנה גוף מאסיבי שגורם לחשוב שהוא שחקן קשוח אבל הוא לא הרבה יותר פיזי מכריס בוש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 18, 2014 8:00 pm 
Senior

וגם...קובי..לין..בוזר..יאנג... אהם. שלושה מהם גארדים שצריכים את הכדור ביד. אחד מהם הוא פורוורד שצריך אספקת כדורים די קבועה כדי להיות אפקטיבי. גם בהנחה שכולם בכושר טוב (ואני הייתי נזהר מאד לעשות את ההנחה הזו), זה חתיכת קלאסטרפאק של אי התאמה ומאבקי אגו. ותגיד הביאו איזה גאון הדור כדי לחבר אותם..אז.. לא. קיבלת את ביירון סקוט, אחד הטיפוסים הכי רס"ריסטים בליגה עם אגו ענקי משל עצמו, ששני הכוכבים הגדולים שהוא אימן עד היום (ג'ייסון קיד ופול) לא סובלים אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 18, 2014 8:03 pm 
Hall of Famer

אני לא מנמיך ציפיות ואני לא אוהב את העובדה שאתה מחליט בשבילי אם אני מנמיך או מגביה או מה. זאת דעתי הריאלית על מה שהלייקרס תעשה (אתה יודע מה... אולי הגזמתי קצת. 35 נצחונות, מקום 11 במערב). מצד שני, גם דעתך היא דעתך הריאלית (אני לא חושב שאתה מנמיך או מגביה, אני לא אוהב להחליט עבור אנשים אחרים). ההבדל הוא שרוב העולם חושב כמוני, וכמעט אף אחד לא חושב כמוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 18, 2014 8:52 pm 
Junior

על סמך מה קבעת שרוב העולם חושב כמוך? בפעם האחרונה שבדקתי פורום סלניוז זה לא רוב העולם.

שחף:
תראה לי את הכתבה מESPN ויהיה על מה לדון, כי באוויר זה קצת קשה. גם נראה מה באמת כתוב שם ומה אולי שינית (ואגב, כן, אתר ESPN הוא הבית של כתבים שונאי-קובי, שלא כמו נניח NBA.com). וליד גאסול בוזר הוא איש הפלדה.

ושוב, הדגשתי שהלייקרס יגיעו לפלייאוף אם נאש יהיה בריא, ואמרתי ש40 נצחונות זה המקרה הריאלי אם הוא לא בריא, אז חלאס להסיק מסקנות מהתחת וכדאי להתחיל לדייק סוף סוף מהטקטס, ולהפסיק לעוות טיפונת פה ושם כדי לתקוף.

גואטה, אם אתה חושב שאין מספיק כדורים לקובי-יאנג-בוזר, ושלין לא יסתפק ברול של צ'אלמרס שכזה, אפשר לעבור לסמי דיון נוסף שבו אראה לך כמה קבוצות מהעבר עם שחקנים שצריכים את הכדור קצת יותר מבוזר ויאנג כדי שיהיו מרוצים, ושיחקו ליד כוכב כמו קובי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 18, 2014 9:56 pm 
Senior

אני לא חושב שיש ממש דבר כזה "כמו קובי". אתה צריך לתת לי דוגמאות של גארדים שצריכים את הכדור וששיחקו עם קובי. בהצלחה. שלא לדבר על האפשרות שקובי נשאר קובי אבל כבר לא נשאר כוכב. שזה בערך הדבר הכי גרוע בעולם. טוב, לא יותר גרוע מאבולה וכאלו. אבל עדיין די רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 18, 2014 10:56 pm 
Junior

יעני שחקן מזדקן שאיבד הרבה מיכולת הסקורינג שלו ועדיין זורק 20+ זריקות למשחק באחוזים רעים?
טוב לדעת שמייקל ג'ורדן של וושינגטון זה הדבר הכי גרוע בעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 18, 2014 11:03 pm 
Senior

תגיד לי, זו הדוגמה שאתה מביא ? אז אתה במצב רע מאד. היו כמה לילות יפים לטלויזיה, אבל הם לא עשו פלייאוף, השילוב עם סטאקהאוס היה מזעזע, ומייקל רב בערך עם כולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 19, 2014 1:03 am 
Junior

הם עשו 37 נצחונות. הלייקרס יותר מאוזנים עם שחקן ששווה דאבל פיגרס בכל עמדה (לין, קובי, יאנג, בוזר, היל, חלקם יבואו מהספסל).
נותר לראות אם קובי יקלע 10 למשחק ויפצע, יקלע 20 למשחק באחוזים רעים, או ייתן עונה גדולה נוספת עם +25 למשחק, אחרי שכבר אמרו עליו הספדים כבר מעל שנה. זה יתמרץ אותו.
יש כבר כאלה שלמדו לא להספיק אותו (שקי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 19, 2014 5:47 am 
Senior

אני אוהב אותך פלאש. אתה מעלה את השכנוע העצמי לדרגת אמנות. היחיד שאני זוכר שהשתווה לך היה תום זבדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 19, 2014 7:39 am 
Sophomore

הם עשו 37 נצחונות במזרח שהיה עלוב בהרבה מהמזרח של היום. כמה נחמד להתייחס לנתון הזה כשרוצים לזלזל בלברון ולהתעלם ממנו כשרוצים לפאר את קובי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 19, 2014 8:22 am 
Junior

העבר הלא רחוק של הליגה מראה שאסור להספיד את הספרס ואת קובי.

FLASH כתב:
אתר ESPN הוא הבית של כתבים שונאי-קובי

לפעמים אתה מזכיר לי את יורם שפטל :)

לגבי הלייקרס - קשה לי להאמין שהסגל שם שווה פלייאוף או אפילו מאבק פלייאוף. יותר מדי "אם".
אולי יש שם שחקן בכל עמדה שמסוגל לקלוע בדאבל פיגרס, אבל אם נסתכל על העונה האחרונה:

* קובי לא שיחק.
* נאש לא שיחק.
* יאנג עם 17.9 למשחק.
* בוזר עם 13.7 למשחק.
* לין עם 12.5 למשחק

וזהו בערך הסגל הבכיר של הלייקרס.
זה די אומר שאם קובי לא חוזר להיות שחקן 25 למשחק, אני לא רואה סנריו שהקבוצה הזאת מעמידה התקפה מספיק טובה כדי שתוכל להתגבר על החדלון ההגנתי הצפוי שלה.

חוץ מקובי (וגם זה עוד תלוי הוכחה עקב הפציעה ) אף אחד בקבוצה הזאת לא טופ 10 בעמדה וכנראה גם לא טופ 10 בעמדה, זאת קבוצה בינונית להחריד שתלויה בצורה אבסולוטית על מידת החזרה לכושר של קובי, מה שנראה פחות סביר בעקבות הגיל וההעדרות הממושכת. ההימור שלי כמו של האחרים כאן - יהיו מעל סקרמנטו, יוטה ומיניסוטה. איפשהו עם דנבר באיזור המקום ה11 במערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 69 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], idpwf1 ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה