נורטון כתב:
אז אני אשאל
א. מה גורם לך לחשוב שבגיל 41 (או 40 או בן כמה שהוא לא יהיה) אחרי שנתיים די פציעות, פתאום נאש ישחק 70 משחקים. ויותר מכך - מה גורם לך לחשוב שהוא יהיה טוב.
ב. מה גורם לך לחשוב שבוזר, בחור לא צעיר, לא ימשיך בהתדרדרות האמנם איטית שלו?
ג. מה גורם לך לחשוב שקובי אחרי פציעה קשה, ובגיל 36 באמת יחזור לעצמו (אני אהיה מאד מבסוט אם הוא יגיע ל 70 אחוז יכולת, ו 20 נקודות עם 5 אסיסטים למשחק. אני לא חושב שאפשר לצפות ליותר מזה).
ד. מה גורם לך לחשוב שיאנג וקובי בכלל יסתדרו אחד עם השני, שני שחקנים עם סגנון דומה מדי בעיניי. למרות שיחסית לשלוש השאלות הקודמות, זאת בהחלט יכולה להיענות בחיוב בסיטואציות מסוימות. מסוימות.
ה. מה בלין גורם לך לחשוב שהוא איזה שחקן על. אתמול עברתי על מי שהם פחות או יותר 20 הרכזים הטובים ביותר בעולם היום כהכנה מנטלית לרשימת ה-15 המסורתית של עמוס לב, ולין אפילו לא קרוב. סתם רכז, אולי טוב יותר ממה שללייקרס יש בדרך כלל, אבל סתם רכז.
ואני לא אוהד לייקרס. אני אוהד קובי. סוג של, אבל גם אוהד סטפ קארי ורייג'ון רונדו. ומי שהוא בכלל האהוב עליי בכל הזמנים הוא רג'י מילר.
ואני חוזר על דבריי ועל דברי אחרים. בוזר לעולם ובשום שלב בקריירה שלו לא היה שחקן טוב יותר וגם לא סקורר טוב יותר או מגוון יותר מאשר גאסול. לכל היותר, הוא נהנה יותר מפיקנרולים של דרון ווליאמס מאשר גאסול בשתי העונות בהן הוא עבר את ה-20 נקודות בקבוצות די בינוניות בסופו של דבר. במה בוזר יוצר? כן, הוא שחקן עם משחק פוסט, אבל גם פאו הוא שחקן עם משחק פוסט, ובשיאו טוב יותר (סליחה, הרבה יותר) מזה של בוזר. כן, בוזר היה מסוגל לקחת את הפיקנרול מווליאמס, אבל זו לא יצירה. כן, יש לו קליעה מחצי מרחק. אבל אתה יודע מה - גם לגאסול יש. במה בוזר אי פעם היה טוב יותר.
ולא, אנחנו ממש לא כולנו שונאי לייקרס. ואישית, אני מאד אשמח אם בנס חנוכה 2.0 קובי יוביל את הלייקרס לאליפות. אבל התחושה שלי היא שהם יסיימו איפשהו באיזור ה 30 נצחונות. זה פשוט ריאלי הרבה הרבה יותר.
א. מה גורם לך לחשוב שזה לא ריאלי ששחקן בן 40 ייתן 60-70 משחקים? קיד לא עשה את זה בדאלאס/ניקס?
סטיב נאש במתוכנת שאני מצפה בעונה הקרובה, יהיה הבקאפ של לין, או ישחק בחמישיה רק 22-24 דקות לצד בוזר, וייתן את ה8 נק' ו6 אס' ויפעיל את בוזר והיל שמתאימים לו. זה טוב לנאש כיום. בדיפולט, אני מאמין ששחקן מבוגר אמור לרדת ב10-20 משחקים לעונה ולא יותר, למעט עונות בודדות שהוא נפצע ברצינות. שנית, נאש לא היה אכזבה גדולה בשנה עם גאסול והאוורד.
ב. שוב השילוב עם נאש. עם קובי. בלייקרס אין אופציה שניה טובה. בבולס הוא לא היה חשוב יותר מגיבסון.
ג. מה גורם לך לחשוב שאני חושב שקובי יחזור לעצמו, חוץ מזה שאתה נגוע בהסקת מסקנות מהתחת בנוגע לאוהדי LA, כמו מרבית הפורום הזה? אני לא אופתע אם התחזית של ה20 נק' וה5 אס' תתממש, וזה יכול להספיק לפלייאוף בדיוק כמו שנוביצקי של העונה האחרונה הספיק לפלייאוף דאלאסי.
ד. יאנג? בתור אחד שמעריך את קובי, מה אתה חושב שיקרה ביניהם? קובי בגיל 36 יעיף אותו? מקסימום, שלא יסתדר עם קובי, ויחליף אותו ב18 דק' שקובי בספסל/ 36 דק' כשקובי לא משחק.
ה. לין סתם רכז בליגה. מישהו אמר משהו אחר? מעלה שוב את עניין הסקת המסקנות מהתחת בנוגע לאוהדי LA. עדיין לין סקורר טוב יותר מכל רכז אחר ששיחק בלייקרס ב17 מתוך 18 העונות האחרונות (כלומר, חוץ מפייטון).
אתה חושב שקובי-בוזר-לין-יאנג-נאש-היל, וסוללת פורוורדים אתלטים, זו קבוצה ל30 נצחונות. אני מסתכל על הקבוצה של עונה שעברה ורואה שיפור דרמטי עם קובי ולין, שיעלו אותם מ27 נצחונות, לאיזור 40 נצחונות בלי נאש בריא, וקצת יותר מזה עם נאש בריא. מי שמפנטז כבר הוא אתה, או יותר נכון מנמיך ציפיות כדי להימנע מלהיתפס כאוהד-קובי-הזוי. כל כך מנמיך ציפיות שזה שקוף.
על בוזר מול גאסול בשיאם אפשר להרחיב הרבה. גאסול אולארוונד היה עדיף ב09-10. כסקורר, בוזר טוב יותר כי יש לו את החצי מרחק המעולה בפיידאווי/סטפ-באק, בסיבוב משני הכתפיים, באופן מושלם. גאסול לא יציב מחצי מרחק. שניהם טובים בפוסט.