אם כבר, הנה פוסט משעשע שחבר שלח לי לינק אליו באתר אוהדים של חיפה. הנה תמלול השיחה של רמי הדר עם ג'פרי רוזן לפני ההחתמה של ג'ף אלן: "-מה המצב הוד מעלתו ג'פרי ג'וניור רוזן? -טוב, מה אתה רוצה עכשיו? -יש איזה זר... -שתוק. לא דיברנו על זה שאסור לך לדבר על שחקנים, ורק אני והיועץ שלי שהוא הכי טוב בתבל, מחתימים שחקנים. - כן, נכון, אבל בכל זאת, בבקשה... - טוב נו, מי? - איזה אמריקאי טוב, שיחק אצלי שנה שעברה בליגה הלאומית, אפילו יש לו אותו שם כמו שלך. - ג'ף רוזן? - לא, ג'ף אלן. - איך הוא היה בלאומית? - גדול על הליגה ב-5 רמות. שמע, אמנם שמרו עליו ילדים בני 17-18 בגובה 1.95 שמשחקים סנטרים, אבל היה לו ממוצע של דאבל דאבל!!! - מרשים. כמה ירוקים הוא רוצה? מעל ומתחת לשולחן? - עשירית ממה שדונטה קיבל, ושמינית ממה שברנדל מקבל. - וואלה? - והוא מוכן גם לאיזה קטנה במקלחות. - סגור. אבל רק בתנאי שהוא לא פוגע בדקות משחק של השחקן הכי טוב בליגה אופייבו, ובסנטר העתיד צ'וברביץ'. - אבל ג'פרי, סליחה, הוד מעלתו, הוא משחק על אותה משבצת שלהם... - שתוק, אחרת אני מחתים זר מהליגה השניה בבוליביה. - טוב נו, גם ככה הוא נוטה להיפצע לא מעט, ובפעם היחידה ששיחק בליגת העל נפצע אחרי 4 דקות לכל העונה. ניתן לו לשחק פחות, גם ככה אופייבו יביא לנו את האליפות. - שמע, הוא צריך להגיד תודה, אתה יודע איזה חשיפה תהיה לו במסע משחקים בארה"ב? - הוד מעלתו, למה בכלל אנחנו צריכים את כל המשחקים האלה? - מה אמרת? יש לי ממתינה ממיקי גורקה. - אמרתי שהמשחקים האלה נהדרים ונחוצים, אנחנו הולכים לתת בראש לפורטלנד!!!11 - שמע, אתה יודע כמה אוהדים יש לנו בוושיטנגטון? יואב כץ צלצל אלי אישית והבטיח שהוא קונה 2000 כרטיסים וממלא באוהדים. - וואלה? א-י-מ-פ-ר-י-ה!!!
|