סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 2:25 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 69 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אוגוסט 19, 2014 9:39 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
Amos Gueta כתב:
אני אוהב אותך פלאש. אתה מעלה את השכנוע העצמי לדרגת אמנות. היחיד שאני זוכר שהשתווה לך היה תום זבדי.

אז שכחת את מאסטר שבאמת היה אמן בדברים האלה (אני עוד זוכר את הויכוחים על האם קריטנטון יהיה כוכב בליגה או לא). לדעתי פלאש בד"כ בוחר באסטרטגיות אחרות (ע"ע מי שבוזר מחליף אותו ברוטציה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 19, 2014 10:02 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
FLASH כתב:
על סמך מה קבעת שרוב העולם חושב כמוך? בפעם האחרונה שבדקתי פורום סלניוז זה לא רוב העולם.

האמת היא שכשכתבתי את זה לא ידעתי בוודאות. זה פשוט היה דבר שהוא כל כך מובן מאליו שלא היה צריך לבדוק.
אבל בשבילך, הלכתי ובדקתי.

http://bleacherreport.com/articles/2133 ... ayoff-odds
(מקום 13 במערב, 28 נצחונות)

http://topbet.eu/news/2014-2015-nba-sea ... eview.html
האמת היא שהדף למעלה חסום אצלי במחשב החברה, רק שכל כך ברור לי שהם לא שמים את הלייקרס בפלייאוף שאני מוכן בכיף גם להדביק את זה.

https://answers.yahoo.com/question/inde ... 724AAJDdHZ
פה אחד שם את הלייקרס בפלייאוף. ארבעת האחרים לא.

ואני בטוח לגמרי שיש עוד הרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 19, 2014 10:48 am 
Hall of Famer

הלייקרס יצטרכו חתיכת תסריט מטורף כדי להגיע לפלייאוף לטעמי, לא בלתי אפשרי, אבל מאוד לא ריאלי, התרחיש הסביר בעיני הוא עונה של 30-35 ניצחונות, אולי פחות אם הפציעות גמרו את קובי או שביירון סקוט יצליח לפורר את הקבוצה מבפנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 19, 2014 11:42 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
לא. מאסטר (נדמה לי שהוא עדיין מסתובב פה) קצת יותר ישיר, מיליטנטי ופחות מתוחכם מפלאש בקובי אפולוגיזם שלו, אבל בקטע של השכנוע העצמי, הגמור (הוא לא עושה את זה רק בשביל להתווכח) שכל מה שהלייקרס יעשו יצא סופר-סבבה ? הוא לא קרוב לפלאש. בזה זבדי היה אלוף - שנתיים הוא טרטר לנו על איך מילוש וויאניץ' יקרע את הליגה כשהניקס החזיקו בזכויות שלו. ברגע שהם שלחו אותן בטרייד הפסקנו לשמוע עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 19, 2014 4:25 pm 
Junior

וכרגיל, כשנגמרים להם הטיעונים ההגיוניים וכשהם לא מצליחים לבנות טיעון נגד משכנע, ותיקי סלניוז עוברים להכפשת הצד השני וכתיבה נטו לגופו של כותב.

כמו שאמרתי, LA עשו קרוב ל30 נצחונות בלי קובי נאש ולין. ההיגיון אומר ששלושתם שווים 15 נצחונות במקרה הריאלי.
כך בונים טיעון לוגי, ותיקי סלניוז. להגיד " גואטה, אתה משעשע כמו איגי וראובן אתה הזוי כמו אלמדלסי, אתם גדולים!" זה אחלה לאגו אבל לא מעבר. ברור שזו הנורמה כאן מאז ומעולם, וחבל.

espn יכולים לקשקש עד מחר. יש שם הרבה הימורים לא מציאותיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 19, 2014 4:39 pm 
Junior

הלייקרס במקרה הכי הכי טוב יגיעו מקום שביעי כמו אחרי שאק ולפני גאסול כשקובי היה בשיא הקריירה.
אי אפשר לפסול שיגיעו לפלייאוף אחרי שפיניקס כמעט נכנסו עם מה שנראה ככלום ושום דבר אבל גם לטעון ששני שחקנים שאחד הודה שלא פורש רק כדי לקבל משכורת והשני כמעט לא שיחק שנתיים ושניהם לקראת 40 תהיה איזשהו פקטור רציני? זה מופרך. גם בוזר אולי לא כ-ז-ה גרוע אבל הוא הרבה הרבה אחרי השיא.
יותר חשוב איך תהיה עונת הרוקי של ראנדל, כי הם צריכים לחשוב קדימה. כרגע בוזר, קובי ונאש אלה שחקנים בדרך החוצה מהליגה. צריך לחשוב איך בונים מחדש וכרגע הלייקרס לא נראים טוב. ניק יאנג שחקן חמוד מאוד ולדעתי ראנדל יהיה טוב גם אם לא סופרסטאר, צריך להתחיל (להמשיך?) לבנות בכיוונים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 19, 2014 5:02 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

באיזה יקום אלטרנטיבי קובי בן ה-36 אחרי פציעה קשה, נאש בן ה-40 (וגם אחרי כמה פציעות) ולין האוברייטד שווים 15 נצחונות במערב החזק???
וגם אם שלושתם יחד עם התוספות של בוזר הדועך לאיטו, ג'ורדן היל, ניק יאנג, רנדל הרוקי, אד דייויס ורוברט "מנופף המגבות" סאקרה (כן, זה הפיירול שלהם - 8 שחקנים) וללא ההשפעה של איבוד גאסול, בלייק, פארמר, זאבייר הנרי, ווסלי ג'ונסון, ג'ודי מיקס, קיימן ומארשל, איכשהו ישפרו את המאזן ב-15 נצחונות הקבוצה תגיע רק ל-42-40 חיובי (הם כמובן לא ניצחו 30 בעונה שעברה אלא 27) שהיה מספיק בעונה החולפת למקום העשירי במערב.

גם כתבת מקודם שהיו מספיק קבוצות שהגיעו ל-60 ניצחונות בלי הגנה... מתי? בשנות ה-80? הקבוצה האחרונה שאני זוכר של רק התקפה ובלי הגנה שהגיעה ל-60+ נצחונות היתה פיניקס SSOL בשיא עידן נאש וגם לה היו לפחות את שון מריון, ראג'ה בל וקורט תומאס שנתנו קצת הגנה (וכמובן התקפה נהדרת בראשות נאש ה-MVP, אמארה של לפני הפציעות וג'ו ג'ונסון). ללייקרס הנוכחים אין אפילו שחקן אחד בסגל הנוכחי שהוא סביר בצד הזה של המגרש. בעונה שעברה היתה להם ההגנה השנייה הכי גרועה בליגה (109.2 נק' למשחק) אחרי פילדלפיה (109.9) והשנה פילי קיבלו את נואל אז אני חותם על זה שהלייקרס יהיו אחרונים ולא אתפלא אם גם יספגו מעל 115 למשחק.

אני אגיד ת'אמת פלאש, אני מאוד נהנה לקרוא את הפוסטים שלך כי הם ממש משעשעים אותי אבל אתה חי בסרט של מייקל ביי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 19, 2014 5:28 pm 
Hall of Famer

קובי לין ונאש שווים 15 ניצחונות? ובכן, פשוט לא. הלייקרס לפני שנתיים עם קובי בעונה מעולה, הווארד וגאסול בצבע ונאש וארטסט כשעוד היה להם דופק היו שווים 45 ניצחונות שזה 18 יותר מאשר בעונה שעברה, וגם זה בקושי. אז עכשיו, כשאתה משמנך את הווארד, גאסול והגופה של ג'יימיסון, עם כל העונה הגרועה שהייתה להם בלייקרס באותה שנה, לקיימן, בוזר ואד דיוויס, מעמיס על קובי ונאש עוד שנתיים בגיל ושתי פציעות קשות ומחליף את ארטסט בלין וניק יאנג אתה באמת חושב שהם ידגדגן פלייאוף? אלא אם כל צמרת המערב מתפרקת מפציעות, זה פשוט לא קורה, המקסימום שאני רואה אותם משיגים בלי איזה נס זה איפשהו בין 35 ל-40 ניצחונות, וגם זה בהערכה מאוד אופטימית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 20, 2014 7:11 am 
Senior

וגם עניין ה"ESPN שונאי קובי ולייקרס" לא עומד במבחן המציאות. תיקח למשל את התחזית שלהם לקובי וללייקרס לשנה שעברה - שנשפכו עליה כל כך הרבה מילים - הם חזו ללייקרס מקום 12 במערב ולקובי להיות השחקן ה-25 בליגה בתרומתו. התחזית הזו, מסתבר, היתה אופטימית לגבי הלייקרס (מקום 14) וסופר-אופטימית כלפי קובי (שכמעט לא שיחק).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 20, 2014 7:49 am 
Hall of Famer

ועל הפוסט האחרון הזה היה אומר ראובן - נו ב'מת. משום מה אני רואה קשר בין הפציעה של קובי לבין המאזן של הלייקרס. וההערכה של קדפמ הייתה מבוססת על הנחה שהוא ישחק, בדיוק כמו שהניחו שדרק רוז, שדורג נדמה לי בטופ10, ישחק גם הוא את כל העונה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 20, 2014 9:15 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

http://sports.walla.co.il/?w=/175/2777288
חבל לכולנו על הזמן... אם ברנדון ג'נינגס אומר זה כנראה נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 20, 2014 9:33 am 
Senior

אני חולק עליך לגמרי, תותח. כשעשו את הסקר הזה קובי היה עדיין ההחלמה מפציעת האכילס. השאלה שנשאלו המבקרים שם התייחסה לתפוקה לעונה הבאה. מן הסתם חלק מהנסקרים לקחו בחשבון שלא תהיה לו עונה בריאה. בדיעבד מסתבר שלא מספיק מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 20, 2014 1:43 pm 
Hall of Famer

מה שמצחיק זה שברנדון ג'נינגס אומר שרון הארפר שיחק כרכז לצד מייקל ולצד קובי לא שיחק מעולם אף רכז ברמה של הארפר. הוא כנראה שכח שלצד קובי שיחק...רון הארפר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 20, 2014 2:22 pm 
Hall of Famer

נכון, אבל זה היה רון הארפר מבוגר יותר. רון הארפר של שיקגו > רון הארפר של הלייקרס. בכל מקרה, אני לא מבין את הזלזול בג'נינגס. אני לא מסכים איתו בכלל, אבל קשה להגיד שהוא לא ניסה לנמק את עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 20, 2014 2:28 pm 
Junior

מה שמעלה את השאלה: האם רון הארפר הוא השחקן הגדול בהיסטוריה?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 20, 2014 3:26 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
התותח המפוברק כתב:
ועל הפוסט האחרון הזה היה אומר ראובן - נו ב'מת. משום מה אני רואה קשר בין הפציעה של קובי לבין המאזן של הלייקרס. וההערכה של קדפמ הייתה מבוססת על הנחה שהוא ישחק, בדיוק כמו שהניחו שדרק רוז, שדורג נדמה לי בטופ10, ישחק גם הוא את כל העונה.

אני נוטה להסכים עם התוכן, אבל בכל מקרה יש לך שם רווח וגרש מיותרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 20, 2014 9:54 pm 
Junior

שוב 2013? למה לא 2012?
מעדיף לא לחזור על עצמי שוב ושוב הפעם.
רק אומר לצ'ארלס שאני חותם שהלייקרס לא יהיו אחרונים בהגנה, למרות שעל הנייר הם אחרונים. נראה החתימה של מי הייתה שווה בסוף העונה .

אני אסיים בלינק שהגעתי אליו דרך הכתבה על ג'נינגס (שאין ספק שהאמירה הזו שלו מסתדרת עם העבר שלו באיטליה וצורת המשחק שלו): https://www.youtube.com/watch?v=JnB9bvud6IU
לייק עצבני, בעיקר על החלפת הגופיות תוך כדי המהלכים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 21, 2014 9:22 pm 
Senior

ב-2012 קובי דורג שם שישי. מה בדיוק היתה הבעייה עם הדירוג הזה ? שהוא לא דורג ראשון !?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 21, 2014 9:54 pm 
Junior

קובי הוא כמו צ׳אק נוריס אתה לא מדרג אותו הוא מדרג אותך. 8)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 69 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: יואי ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה