סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 7:06 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 180 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' ספטמבר 19, 2014 2:30 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
em28 כתב:
Luiscola כתב:
אויש נו באמת, גרינברג קיבל בעיטה בתחת כי לדעת ראשי ירושלים הוא לא היה מספיק טוב, נקודה. לא מבחן לחץ ולא נעליים. ובטח לא קשור לאדם אריאל ורפי מנקו, בחייאת...תתעוררו מהקשקוש הזה על שחקנים צעירים.

גרינברג נבעט כי החל מאמצע העונה אף אחד בהפועל לא יכול היה לסבול אותו, גם אם היה לוקח אליפות לא היה ממשיך.
זה לא קשור לצורת המשחק, לשיתוף הצעירים או לכל אספקט מקצועי אחר.

נראה באמת שמתחת לפני השטח גרינברג הוא בעייתי מבחינת אישיות. זה עלה גם בקדנציה בחיפה. בכל מקרה הסיבה העיקרית לדעתי שהוא לא המשיך, היא שאורי אלון הבין שיש מצב שהוא סוגר עם דונטה סמית' בשלב כזה או אחר בקיץ, וזה ידוע שדונטה וגרינברג מתערבבים כמו שמן ומים. אז ברגע שזה היה או הוא או הוא הוא העדיף את דונטה.

הסתכלתי בפרופיל של גרינברג בלינקדאין.
http://www.linkedin.com/pub/brad-greenberg/9/56a/847
מצחיק שהוא ציין את הקדנציה במכביה כמאמן מכבי USA (חודשיים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 19, 2014 2:34 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
Luiscola כתב:
ראובן, האם הסדרה של גרין מול חיפה כשהוא מתפקד כגבוה מטרה יחיד (תפקיד שלא יועד לו וגדול עליו) היא מדד לתרומה שלו? לאור מה שרשמת עליו עד לרגע שהוא חתם בהפועל, לא הפתיע אותך התרומה של גרין שנה שעברה?

א. סביר להניח שעל מרבית השחקנים לתפקד כגבוה יחיד זה תפקיד שיהיה גדול עליהם, אבל משחקן טוב אתה מצפה לפחות שישפר את הנתונים שלו ויגדיל את התרומה בסיטואציה שבה הוא מקבל יותר דקות וחשיבותו עולה. לא שיקלע 6 מ-23 מהשדה ויסיים עם יותר איבודים מסלי שדה. ובודאי שצריך לשפוט שחקן לפי התפוקה שלו במאני טיים ולא בכל מיני משחקים באמצע וגרין לא יוצא דופן מהבחינה הזו.

ב. מנחם לא דיבר על הפתעה לטובה (מה שאני מסכים לגמרי שגרין היה, אם כי זה אומר משהו על הציפיות ממנו) אלא על "רנסנס מדהים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 19, 2014 2:40 pm 
Senior

גרינברג פוטר בדיוק כמו כל מאמני ירושלים בגלל שהוא נכשל שם מקצועית ולא עלה לגמר. כמו קודמיו בדיוק וכמו בקדנציות של דני קליין. למעשה דני קליין אם כבר נתן יותר אורך רוח וסבלנות למאמנים שלו, אצלו המאמן הכושל בדרך כלל התחיל שנה שנייה ורק במהלכה פוטר. אז אולי זאת הדרך החדשה שהם פחות סבלניים שהם לא חושבים שזה עובד הם חותכים.

בכל מקרה ההנהלה החדשה לא עמדה עדיין במבחני כישלונות ואכזבות רצופים מלבד הכישלון של סוף השנה שעברה, ובסיום הכישלון הזה הם עבדו בדיוק באותה צורה כמו של קודמיו. אני בטוח שהם עשו את זה כי הם חשבו שהוא לא מספיק טוב וזה ליגיטימי לחלוטין, אבל אי אפשר להציג אותם כרגע כאנשים שרק העתיד מעניין אותם ויש להם סבלנות כשעד עכשיו הם לא נתקלו בדברים שמעמידים את זה למבחן. קל מאד לרצות המשכיות שמצליחים השאלה שוב אם פרנקו לא יעבור שלב באירופה למשל ואחרי זה יודח בחצי גמר הליגה, האם הם ימשיכו איתו בגלל ההמשכיות או שיזרקו אותו קבינימאט בגלל הכישלון? אני מעריך שאופציה 2 היא זאת שתקרה ללא ספק. בדיוק כמו שבסוף העונה שההנהלה חשבה שגרינברג לא מספיק טוב להוביל למטרות שהם רוצים הם שלחו אותו הביתה. ככה יהיה גם אם יחשבו את זה על פרנקו, בין אם באמצע העונה או בסוף העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 19, 2014 3:02 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

רק אני שמתי לב שגדל קלעו בערך ארבע נקודות בחמש דקות האחרונות? לי נראה שירושלים לא נרפאה מכל המחלות שלה, למרות הזכייה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 19, 2014 3:07 pm 
מנהל פורום

אני חושש שלא רק המ' כבר לא מאמצת את הפועל, אלא גם שאר האותיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 19, 2014 3:17 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

ראובן כתב:
אני חושש שלא רק המ' כבר לא מאמצת את הפועל, אלא גם שאר האותיות.

טעות סופר... קשה להיגמל ממגדל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 19, 2014 5:15 pm 
Sophomore

1. אני חושב שטעות להשוות את גפני לדאנקן ויותר נכון להשוות את דאנקן ודופרי מול דונטה וגפני.
לדעתי, דונטה וגפני טובים יותר מדאנקן ודופרי.
2. מישהו יודע למה ירושלים בכלל ויתרו על פארחוסקי, שעדיף לדעתי משמעותית מג'ונס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 19, 2014 5:59 pm 
Junior

לדעתי עשו טעות עם פרחוסקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 19, 2014 6:15 pm 
Freshman

הרסי הוקינס כתב:
כמה נקודות שלי:

- מספיק לראות מקרוב את הפרצופים של השחקנים והצוות של מכבי תל אביב אתמול כדי להבין שאף אחד שם לא באמת התייחס למשחק הזה כלמשחק אימון. אין ספק שניהול המשחק, הרוטציה וכל ההתנהלות של הספסל לא היו כלמשחק אימון.

- מישהו אמר לי שמאריץ' הוא הלפרין מנופח ומוגדל מבחינת המראה. לדעתי, הוא נראה כמו קוז'יקרו שלא פרש בזמן. נראה כמו עזיבה בטוחה.

- גפני היה המצטיין של המשחק אתמול. במחצית ההתקפית הראשונה הוא לא היה קריטי, אבל במחצית השנייה מכבי עלו, סגרו את הפער והגיעו עד שלוש הפרש לטובתם. בשלב הזה ג'ונס עזב את הפרקט וגפני הראה את המשמעות האמיתית שלו - תמנון הגנתי. בלוק אדיר על טיוס והמון המון שינויי זריקות, רובן על פארגו. מעבר לזה הוא פשוט בכל מקום. היו לו איזה 5 טיפים של ריבאונד הגנה והתקפה. הוא פשוט שחקן מעולה, וזו גניבה אמיתית.

- דונטה לא היה טוב, כהרגלו בקדם-עונה, אבל גם כי מכבי עשו עליו דאבל אפ אוטומטי. בסופו של דבר, עצם העובדה שמביאים עליו עזרה אוטומטית היא גם תרומה גדולה למשחק של הפועל.

- הקלות שבה הלפרין קולע היא מדהימה. הוא לא מחטיא כשהוא פנוי ורוצה לזרוק. איזה תסכול...

- הארנה עוד תהיה חגיגה. כבר עכשיו הצליחו להביא אותו לדציבלים מרשימים. אני חושב שזה חלק ממה שגרם לרסקין להשתולל (לפי הדיווחים שלכם ומה שראיתי בתקציר).

- ג'ונס היה טוב בהתקפה, אבל חור רציני בהגנה. מעניין לראות עם הוא ימשיך בתפקיד הסופואי במהותו של לעלות לבליץ התקפי בתחילת המחציות ואז ייצא כשהנזק ההגנתי עולה על התועלת (סופו טוב ממנו בהרבה בהגנה, אבל ג'ונס לפחות לא הסתבך בפאוולים).

קבל לייק:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 19, 2014 6:16 pm 
Freshman

הרסי הוקינס כתב:
כמה נקודות שלי:

- מספיק לראות מקרוב את הפרצופים של השחקנים והצוות של מכבי תל אביב אתמול כדי להבין שאף אחד שם לא באמת התייחס למשחק הזה כלמשחק אימון. אין ספק שניהול המשחק, הרוטציה וכל ההתנהלות של הספסל לא היו כלמשחק אימון.

- מישהו אמר לי שמאריץ' הוא הלפרין מנופח ומוגדל מבחינת המראה. לדעתי, הוא נראה כמו קוז'יקרו שלא פרש בזמן. נראה כמו עזיבה בטוחה.

- גפני היה המצטיין של המשחק אתמול. במחצית ההתקפית הראשונה הוא לא היה קריטי, אבל במחצית השנייה מכבי עלו, סגרו את הפער והגיעו עד שלוש הפרש לטובתם. בשלב הזה ג'ונס עזב את הפרקט וגפני הראה את המשמעות האמיתית שלו - תמנון הגנתי. בלוק אדיר על טיוס והמון המון שינויי זריקות, רובן על פארגו. מעבר לזה הוא פשוט בכל מקום. היו לו איזה 5 טיפים של ריבאונד הגנה והתקפה. הוא פשוט שחקן מעולה, וזו גניבה אמיתית.

- דונטה לא היה טוב, כהרגלו בקדם-עונה, אבל גם כי מכבי עשו עליו דאבל אפ אוטומטי. בסופו של דבר, עצם העובדה שמביאים עליו עזרה אוטומטית היא גם תרומה גדולה למשחק של הפועל.

- הקלות שבה הלפרין קולע היא מדהימה. הוא לא מחטיא כשהוא פנוי ורוצה לזרוק. איזה תסכול...

- הארנה עוד תהיה חגיגה. כבר עכשיו הצליחו להביא אותו לדציבלים מרשימים. אני חושב שזה חלק ממה שגרם לרסקין להשתולל (לפי הדיווחים שלכם ומה שראיתי בתקציר).

- ג'ונס היה טוב בהתקפה, אבל חור רציני בהגנה. מעניין לראות עם הוא ימשיך בתפקיד הסופואי במהותו של לעלות לבליץ התקפי בתחילת המחציות ואז ייצא כשהנזק ההגנתי עולה על התועלת (סופו טוב ממנו בהרבה בהגנה, אבל ג'ונס לפחות לא הסתבך בפאוולים).

קבל לייק:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 19, 2014 6:25 pm 
Freshman

Luiscola כתב:
אויש נו באמת, גרינברג קיבל בעיטה בתחת כי לדעת ראשי ירושלים הוא לא היה מספיק טוב, נקודה. לא מבחן לחץ ולא נעליים. ובטח לא קשור לאדם אריאל ורפי מנקו, בחייאת...תתעוררו מהקשקוש הזה על שחקנים צעירים.

לגבי הקבצה עצמה, מר פסימיות קוף ירוק הפעם צודק. צמד הגבוהים של שנה שעברה ללא ספק טוב יותר, אנשים פה מסתנוורים מהר מאד. אמנם ג'ונס היה יעיל מאד התקפית בדקות המעטות שהוא שיחק אבל ברור לכולם שלא כל יום זה יקרה ויהיו הרבה משחקים שנצטרך אותו ליותר מ 12 דק (בעיקר בגלל המוגבלות של גפני וגרין) והיעילות ההתקפית שלו תרד משמעותית. אנחנו גם נצטרך ממנו סגירה בריבאונד, הגנה על גבוהים, יכולת לשנות זריקות בדקות שהוא עם אליהו על המגרש - את אלה לא נקבל ממנו כמו שהיינו רוצים, המספרים בקריירה מראים את זה בבירור.

פרחובסקי למי ששכח גם היה יעיל מאד התקפית פר דקות, גם בליגה. פרחובסקי גם היה דומיננטי באירופה מול שחקנים כמו פול דיוויס, ג'יימס אוגוסטין ופרימוז ברזץ'. בוא נראה את ג'ונס מול הגבוהים של קאזאן.

דאנקן מול גפני זה לא בר השוואה, מצטער. גפני שחקן משלים. דאנקו היה השחק הכי טוב של הפועל בשנה שעברה. אין מצב שגפני ישחק כמות כזו של דקות לאורך העונה שלמה כי הוא בנוי בעיקר על אנרגיות ופחות על התקפה. אין לו קליעה יציבה מבחוץ, אין לו פוסט אפ בצבע או מהלך ללכת אליו. אתמול הוא חי מתנועה ללא כדור וריב' התקפה. זה לא יחזיק מעמד הרבה זמן. כמו שרשמתי בתרד אחר, כדי שגפני יוכל להמשיך להיות יעיל לאורך זמן בדברים הקטנים שהוא נותן (שיש להם ערך לא מבוטל) הפועל חייבת להנחית פה סנטר דומיננטי, גו טו גאי שיכול לשחק 30 דקות במשחק.

מסכים איתך בגדול שלדנקן אין תחליף ואפילו לכל הפחות כמו שזה נראה בינתיים הייתי מעדיף אותו על דונטה...
אבלניתן לו קרדיט ונאמר כך -בהשוואה בין דונטה, גפני, ג'ונס וטימור (שלא היה) ואריאל משופשף יותר על דופרי דאנקן ופרחוסקי (ואריאל של שנה שעברה), שאלה השחקנים היחידים שאיבדנו כמדומני, ובכן בהשוואה כזו אין לי שאלה (עם כל הגעגוע לדאנקן) החדשים עדיפים!
קצת התפרעתי אבל אני משוכנע שהשנה התקדמנו.
שבת שלום:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 19, 2014 6:49 pm 
מנהל פורום

לא יודע לגבי ג'ו ג'ו, יורדים פה על ההגנה שלו, הורדתי את המשחק מהאתר של המנהלת, ועקבתי אחרי פעולות ההגנה של ג'ו ג'ו, היה לו אחד על אחד בפוסט מול רנדל נגמר לטובתו. אחר כך פארגו חדר עליו, הוא התייצב טוב, פארגו נתקע בו ופיספס, שוב נגמר לטובתו.
אחר כך עליה של טיוס להטבעה, הוא עלה איתו וקיבל עברה גבולית. נכנס תחת קטגוריה של פעולת הגנה טובה
אחר כך עשו עליו סל בפייד אוויי שקשה לעצור.
היה פיק אנד רול של מכבי שהוא הצליח להשאר על הגבוה שלו עוד פעולה טובה.
והיה עוד זריקה מחצי מרחק שהוא אחר אליה כי היה איטי מידי
בסך הכול, לא כפפה או תמנון או MVP הגנתי אבל במעט דקות שהיה, לא פישל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 19, 2014 7:49 pm 
Sophomore

אוריאל, אנחנו רואים כדורסל מאתמול? איו טעם לקחת משחק אחד כמדגם מייצג, בוא נבחן את העניין לאורך סדרה של משחקים. הקריירה שלו והמשחקים שאני ראיתי מספרים סיפור אחר. אני מבטיח לך שבסוף תבין שג'ונס לא שחקן הגנה טוב. הוא לא יוצא טוב בחסימות ולא יוצא קלעים (בדומה לפרחובסקי) והוא לא ישנה זריקות בצבע לאורך זמן. גוף הוא יכול לשים, אבל גם בזה לא נראה לי שהוא יצטיין יותר מידי. אני די בטוח שסופו יטחן אותו דק במפגשים בניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 19, 2014 9:37 pm 
מנהל פורום

לא מתווכח, באמת שחוץ מה12 דקות האלה לא התמקדתי בהגנה שלו.
עשיתי רשימה טכנית לגמרי, של סקאוט שירד מהירח בלי דעה קדומה
הוא זז לאט אז זה רואים בעין בלתי מזויינת, זאת תכונה רעה לשומר, אני בטוח שעוד נחטוף נחטוף סלים על הראש שלו
אבל היי, כדורסל זה לא משחק שנגמר ב0:0 גם עם המגינים הטובים בעולם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 20, 2014 8:03 pm 
Freshman

אכן אין ספק שהוא זז לאט (להבדיל מגפני שתענוג לראות את התנועה שלו בהגנה), אבל גוף הוא ייתן ולא יחגגו עלינו בריבאונד, גם זה משהו.
לא יכול לחשוב על מישהו בארופה שיכול לעצור את סופו באחד על אחד. האויב של סופו הוא רק סופו עצמו.. אה וההמבורגרים והעוגות:)
אבל אם בג'ונס עסקינן, אני בהחלט התרשמתי מהתנועה שלו בהתקפה, בהתמצאות בצבע, בטאץ' ובסיומת ואם הוא עשה את זה מול טיוס ומאריץ הוא יעשה את זה גם מול סנטרים טובים אחרים.
בקיצור שחקן הגנה בינוני גג אבל נראה לי ששחקן התקפה טוב. אולי זה קצת מאכזב נוכח הציפיות שהיו אבל באמת יותר חשוב איך הקבוצה תתחבר ושסמית יחזור לעצמו (זה הדבר שהכי מדאיג אותי שהוא ימשיך לתת 7 נק' במשחק באחוזים רעים לשלוש שנים...).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 21, 2014 9:13 am 
Sophomore

אני חושב שראשי מכבי מתנהגים כרגע כמו מהמרים בקזינו. מאריץ לא רלוונטי לכלום וגם כשהוא ירזה (אם יצליח לרזות) ויחזור לכושר אין שום סיבה שהוא יראה טוב יותר ממה שנראה בעונה שעברה. כך שאת כל הביצים בעמדה 5 הם שמים על טיוס וסופו. גם אם סופו היה מגיע בריא ובשיא הכושר זה לא היה מחזיק מעמד עונה שלמה (לאור הפציעות ויתר הסיפורים של סופו וכן חוסר הרצון של טיוס לשחק עם כאבים כלשהם) ולא סתם החליטו במכבי להביא באמצע העונה שעברה את זיזיץ. לא ברור לי למה הם בדיוק מחכים כרגע, כשיש להם סנטר אחד בלבד (טיוס) ואולי סופו יצטרף אליו בעוד חודשיים (ואולי לא). במצב הנוכחי מכבי תהיה נחותה מול קבוצות יורוליג רבות וגם בליגה שלנו לא תלקק דבש, מה עוד שסביר להניח שטיוס יקרוס די מהר מהעומס. עכשיו זה הזמן לפתוח את הארנק, להפסיק עם הקומבינות וה"אחלה עסקאות" (בלשונו של גודס ביחס להחתמת מאריץ) ולהחתים סנטר אמיתי שיבוא לפחות עד סיום העונה. סנטר כזה עולה הרבה כסף אבל כבר הבנו ממזמן שמה שלהביא עוד סנטר זול יעלה ביוקר. אין למכבי יותר מדי ברירות והיא לא יכולה לשים את גורל כל העונה על מצב הרוח של סופו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 21, 2014 9:47 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

קודי (יובל) כתב:
אני חושב שראשי מכבי מתנהגים כרגע כמו מהמרים בקזינו. מאריץ לא רלוונטי לכלום וגם כשהוא ירזה (אם יצליח לרזות) ויחזור לכושר אין שום סיבה שהוא יראה טוב יותר ממה שנראה בעונה שעברה. כך שאת כל הביצים בעמדה 5 הם שמים על טיוס וסופו. גם אם סופו היה מגיע בריא ובשיא הכושר זה לא היה מחזיק מעמד עונה שלמה (לאור הפציעות ויתר הסיפורים של סופו וכן חוסר הרצון של טיוס לשחק עם כאבים כלשהם) ולא סתם החליטו במכבי להביא באמצע העונה שעברה את זיזיץ. לא ברור לי למה הם בדיוק מחכים כרגע, כשיש להם סנטר אחד בלבד (טיוס) ואולי סופו יצטרף אליו בעוד חודשיים (ואולי לא). במצב הנוכחי מכבי תהיה נחותה מול קבוצות יורוליג רבות וגם בליגה שלנו לא תלקק דבש, מה עוד שסביר להניח שטיוס יקרוס די מהר מהעומס. עכשיו זה הזמן לפתוח את הארנק, להפסיק עם הקומבינות וה"אחלה עסקאות" (בלשונו של גודס ביחס להחתמת מאריץ) ולהחתים סנטר אמיתי שיבוא לפחות עד סיום העונה. סנטר כזה עולה הרבה כסף אבל כבר הבנו ממזמן שמה שלהביא עוד סנטר זול יעלה ביוקר. אין למכבי יותר מדי ברירות והיא לא יכולה לשים את גורל כל העונה על מצב הרוח של סופו.

שישימו את רנדל כסנטר ,לפחות בליגה, כמו שבחיפה עשו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 21, 2014 12:11 pm 
Sophomore

מחפשים גבוה חדש.נקווה רק שהפעם הBMI שלו יהיה תקין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 21, 2014 1:42 pm 
Sophomore

המושבע ה-13 כתב:
קודי (יובל) כתב:

שישימו את רנדל כסנטר ,לפחות בליגה, כמו שבחיפה עשו

ומה בדיוק הם יעשו ביורוליג?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 21, 2014 2:51 pm 
מנהל פורום

יגיעו להצלבה כרגיל ואו שיעופו או שיעלו לפיינל פור ומשם לך תדע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 21, 2014 8:11 pm 
Senior

jack the ripper כתב:
מחפשים גבוה חדש.נקווה רק שהפעם הBMI שלו יהיה תקין.

איפה קראת את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 21, 2014 8:21 pm 
Sophomore

ישראל היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 21, 2014 8:51 pm 
Senior

אארון ביינס עדיין פנוי. אם ג'וניור יפסיק לחפש דילים בשקל אפשר לדעתי להביא אותו בסכום שסופו היה אמור להרוויח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 21, 2014 9:48 pm 
Freshman

ארון ביינס לא ממש פנוי...
בגדול, יש לו הצעה מהספרס, שויתרו על שני המתחרים לעמדה שלו.
הצעה מעל מיליון דולר ברוטו באלופת הנבא.
יצטרך הצעה דומה בנטו כדי לעבור לאלופת אירופה, אני מניח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 21, 2014 10:31 pm 
Senior

באופן כללי זה סכום שיש למכבי אם החוזה של סופו מבוטל. לא לשכוח את כל החסכונות של הקיץ(גודס<בלאט, לינהארט<אינגלס וכו')

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 180 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17 ו 44 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: