המושבע ה-13 כתב:
בסופו של דבר זה עניין סובייקטיבי. אני לא יכולתי לסבול לראות את פליישר בקבוצה שלי. אולי הג'וניור יהיה יותר מוצלח ואפילו יגיע לפסגה של לשחק ברוממה !
זהו, שזה ממש לא עניין סובייקטיבי. אם היינו דנים בחינניות תנועות ההתקפה של עופר פליישר אז אפשר היה (בערך) לדבר על עניין סובייקטיבי. אנחנו מדברים על יכולתו של פליישר ככדורסלן ופה יש נתונים אמפיריים מאד ברורים - מספר הופעות בנבחרת ישראל לדוגמא (מקום שביעי בהיסטוריה של נבחרת ישראל מסתבר, ובתקופה שאליפות אירופה לא הייתה כל שנתיים. למרות שהנתון הזה נשמע לי קצת מוזר. מיקי, ג'מצ'י, שטיינהאוור לדעתי גם טפירו ובוודאי בורשטיין ונראה לי גם גרין שיחקו יותר ממנו. עכשיו זה אומר שבין זלוטיקמן, אור גורן, אביגדור מוסקוביץ', נדב הנפלד ועוד אחרים וטובים בכדורסל הישראלי לא שיחקו יותר ממנו), קבוצות שהוא שיחק בהן, דקות משחק שהוא קיבל (נכון שהיו פחות זרים, אבל היו הרבה יותר מתאזרחים גבוהים והזרים שהגיעו לרוב היו גבוהים), אפילו אפשר לדבר על סכומים שאותם הוא קיבל.
פה מישהו כותב שהוא יכול לא מעט כאלו שהיו עדיפים עליו והצליח למנות...4 שמות מלאים, כשאחד מהם גם אני כמובן מציין כעדיף עליו. 2 שמות זה האחים בלול, שזה אולי דעתו הסובייקטיבית של הכותב, אבל שוב היא קצת הרבה מתנגשת עם המציאות (שוב, הופעות נבחרת, איזו קבוצות הם שיחקו, מקום ברוטציה, משכורת, או במילה אחרת, הדיעה של אנשי הכדורסל באותן השנים על השחקנים הללו). אמסלם זה מקרה קצת פחות מובהק, אבל לפי זכרוני כשהם שיחקו בהפועל, פליישר היה ממוקם ברוטציה לפני הסמל הגדול של האדומים ובנבחרת בוודאי שהוא הקדים אותו.
דרך אגב, תופתע שהשחקן שזכרת שלא מסוגל לעשות סל קלע במכבי חיפה (עונה אחת, אבל כנראה החותם היה כל כך גדול שזכרת שנתיים) 10.2 נק'. בעונת הבכורה של הרצליה בליגה, לצד פול תומפסון, אמיר כץ, רותם ארליך, ג'ינו בנקס, פליישר נתן את עונת השיא שלו עם 14.7 נק', 8.2 ריב'. כמה גבוהים ישראלים, כולל יניב גרין המופלא, נתנו עונה כזאת? לדעתי פליישר, שגם אני בהחלט חושב שהיה שחקן התקפה חלש, היה עם ממוצע קריירה של מעל 8 נק' למשחק וזה כולל את דמדומי הקריירה שלו בסוף שנות השמונים.
רק נציין שפליישר לא רק היה שחקן חכם, אלא גם אדם חכם. אחרי תום קריירת הכדורסל הוא עשה תואר בהנדסת אלקטרוניקה וכיום משמש כמהנדס אלקטרוניקה במפעל בטחוני, כשלפני שנתיים הוא קיבל אפילו פרס הצטיינות מהמדינה על עבודתו.