shmueliki כתב:
אני חושב שנעימי , בלייזר וזליקוביץ' בהחלט מספיקים כסגל ישראלי ( פלוס שאריות לאחרים ) , בהנחה שאכן יש 4 זרים מתפקדים ( שעל פי הדיווחים זה לא בדיוק המצב כרגע ) . מרבית קבוצות הליגה רגישות מאוד לפציעות ישראלים , ויתקשו להשלים את מכסת 80 הדקות ללא אחד מהישראלים המובילים - כך שזה לא מצב ייחודי להרצליה ( רוצים לדמיין את חיפה ללא יבזורי ?! ) . היות שנעימי אמור לקבל 30 דקות למשחק ( וגם אם לא יהיה שווה זאת - אולי כדאי לתת לו בכל זאת כדי שלא יחריב את הקבוצה אם יקבל פחות ... ) וקיים רצון אני מניח שבלייזר וזליקוביץ' ימשיכו להתקדם עם 20-25 דקות למשחק , אני אפילו לא מעוניין בבן-שימול כתוספת , אלא מסתפק בסגל הנ"ל ( כאמור , אם ישנם 4 זרים שיכולים לתת תפוקה ראויה לאורך זמן , ולא מבצעי עבירות סדרתיים למשל ) .
כמו שאמרתי. פציעה של אחד השחקנים, ולא גומרת עונה כזאת ואתה משחק עם סגל של 2 וחצי ישראלי במיוחד כל עוד חלמיש טעון הוכחה שלפעמים גם יכולה להיות שלילית. זה בדיוק המצב עכשיו. ברור שעם 4 זרים תורמים אתה תרגיש את זה פחות ועדיין. אתה טועה לגביי קבוצות אחרות,
בחיפה למשל בן רייס נפצע (שקול לפציעה של זליקוביץ) עדיין יש לך 3 ישראלים ועוד חצי כמו בהרצליה (בר אבן על תקן חלמיש). ואצלנו יש 5 זרים מה שכמובן אין בהרצליה. אני חושב שזה הימור גדול מידי מבחינתם ובעיקר גם גורם לזה שהרוטציה שלהם מאד קצרה עכשיו. בזמן שהפועל ת"א אתמול מעלים בגל השני מהספסל את שולדנבארד, סקוורר, גולן גוט ווורקמן. הרצליה מעלה את אוחנון ומוסקוביץ מטעמי חוק רוסי או בלי קשר כי פשוט צריך אוויר לשחקנים, וב5 דקות האלה בקלות אתה יכול לקבל 7-8 הפרש שאחרי זה אתה לא יכול לסגור.
הרצליה תראה יותר טוב שנעימי יכנס לכושר והיא תתייצב אחרי הפציעות של השחקנים שלה ושתביא מן הסתם זר גבוה נוסף. אבל עדיין בסגל הזה יהיה לה בעיות מול קבוצות עם סגל עמוק שינצלו את הסגל הקצר ולדעתי ישראלי נוסף טוב שיאפשר רוטציות ועומק יותר בסגל בהחלט יכול לעשות שם את ההבדל.
קוף ,סליחה על ההפרעה ,איך יש לנו 3 ישראלים וחצי ? דגן יבזורי זה אחד, אלכס זה שתיים (נניח) . אנטון שוטבין זה השלישי ?
מצטער אבל שוטבין לא ישראלי לגיטימי ,לא עולה בהרבה על (נניח ) חלמיש. שחקן של בעיקר ליגה שניה
אגב, לפי משחקי האימון נראלי שלירז אריאלי עקף את תומר בר אבן ברוטציה ,אבל אולי אני טועה