סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 6:42 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 197 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' ספטמבר 29, 2014 7:51 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
עונה אחת זה עונה אחת יותר מצ'וברוביץ' ושוטבין. אגב גם נעימי עשה בקריירה יותר מיבזורי והם בני אותו מחזור (הייתי לוקח את יבזורי לפניו אבל ככה בדיון ה-"מוכחות").
בסך הכל הישראלים של הרצליה משמעותית יותר מוכשרים (בלי בן רייס אצל חיפה) ועם יותר פוטנציאל. כמובן שנעימי קצת סימן שאלה אבל אם יחזור ליכולת שלו לפני החתימה במכבי הוא אמור להיות ישראלי סופר מוביל בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 29, 2014 8:39 pm 
Sophomore

חיפה מנצחת את אילת במשחק אימון ... מה קורה לאילת ? או קיי פאלמר עדיין פצוע , אבל כמה עוד יפסידו ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 29, 2014 8:40 pm 
Sophomore

שחכתי לעדכן תתוצאה 81-69
אנגלי ויבזורי 18 כל אחד
צוברבי'ץ 13 ו 8 רב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 29, 2014 8:40 pm 
Senior

יפסידו כמה שרוצים... במשחקי אימון מותר להפסיד בלי סוף. איך טל סיפר? בעונת האליפות אנחנו הפסדנו את רוב משחקי האימון (שלי גם גרמו להגיד שדונטה לא שחקן) ובסוף זה נגמר באליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 29, 2014 11:14 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

יוסי עדן כתב:
חיפה מנצחת את אילת במשחק אימון ... מה קורה לאילת ? או קיי פאלמר עדיין פצוע , אבל כמה עוד יפסידו ...

רק אתמול ניצחו את גליל
ומשחקים בלי השחקן הכי טוב אצלם, פאלמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 30, 2014 7:23 am 
Junior

חולון ממשיכה להראות נורא, הפסד ביתי 72:77 לנהריה.
בחולון הרוש החולה נעדר, בנהריה רותבארט לא שיחק.
שולמן עם 18 נקודות פרפר את ההגנה של חולון, במיוחד את גוני. שני הזרים הגבוהים היו לא רעים, שניהם יותר פנים לסל עם יד סבירה מחצי מרחק, נייט מילר לא זר ברמה של ליגת העל. גידנס היה לא רע בכלל, אתלט טוב ורואים שהוא המנהיג שלהם.
למעט ג׳ורדן טיילור שהוא רמה אחת מכל מה שהיה אתמול במגרש, כל הקבוצה זוועה.
טוני קרוקר קלע אתמול 4 שלשות אבל ב-4 דקות הסיום הוא ניסה לקחת על עצמו את המשחק ואיבד לא פחות מ-5 איבודים יחד עם 4 החטאות. לורנס באוורס נקלע אתמול ליום שחור. לוויל קולמן כנראה מחפשים דיל לסוכות, בכל מקרה שחקן עם אותה מנת משכל כמו שלומי הרוש, חוסר יכולת לקחת ריבאונד ו-0 יכולת גב לסל זה לא מה שאנחנו צריכים.
על גוני יזרעאלי אני לא ארחיב. אפס מאופס.
הגנתית, חוץ מטיילור שהוא שחקן הגנה מצוין, כל הקבוצה לא שמרה אתמול למעט כמה דקות ברבע האחרון. יש בעיה רצינית באיזורית אבל חלק מזה זה עניין של תיאום. הבעיה הקשה זה עם גוני יזרעאלי ושון דניאל שלא אורחים להרים יד על שחקן שזורק מול הפרצוף שלהם.

קלעים לחולון: טיילור 19, קרוקר 18, רוזפלט 10, באוורס 8, יזרעאלי 7, בית יוסף 6, קולמן 4. שון דניאל ואלון ספיר שותפו ולא קלעו.

בכל מקרה, חולון כרגע נראית כמו המועמדת מספר 1 לרדת ליגה או במקרה הטוב קבוצה שתיאבק עד הסוף.
כדי לשנות את זה, חייבים להעיף קיבינימט את חסין ההזוי ששם את המפתחות בידיים של גוני, להעיף את גוני ליציע ולשלוח את קולמן בטיסה הראשונה ולהביא במקומו גארד בעמדה 2 שיאזן את הקבוצה ויתן לה אופציה שהמשחק תקוע. אם להיות ריאליים, חייבים להתחיל מלהעיף את קולמן ולהביא גארד זר. בסגל הנוכחי, לא נלקק דבש גם במגדל העמק בגביע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 30, 2014 8:19 am 
Sophomore

אני מפספס משהו, או שאם קולמן מוחלף בגארד יישארו לכם שני שחקני רוטציה שיכולים לשחק בעמדות 4-5? שני שחקני רוטציה של שני מטר ומעלה? איך אפשר לשחק ככה? לא נשמע לי סביר. יותר הגיוני להחליף את קולמן בגבוה אחר אם הוא לא טוב, ואם יש כזה חוסר בזר לעמדה 2 אז להביא אחד כזה שיכול לשחק בעמדות 2-3 במקום קרוקר שאם אני לא טועה לא יכול לשחק בעמדה 2.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 30, 2014 8:28 am 
Junior

שנה שעברה הסתדרנו מצוין עם לורנס ורוזפלט כשאליאספור היה מחליף מהספסל. השנה יש על הספסל את בוכמן שאדון מאמן גאון כדורסל לא נותן לו דקות משחק אפילו באימונים. לא רואה שום סיבה לא להשתמש בו כמה דקות כמחליף, ואם לא אז בירכץ פנוי.
הבעיה המרכזית כרגע מעבר לזה שהמאמן הוא 0, שהישראלים ברמה של לאומית וחלקם מחלות קשות קבוצתיות ושהזר הגבוה לא שייך לענף בכלל, היא היעדר שחקן זר ללכת אליו שהמשחק תקוע. זר בעמדה 3 חשוב לנו יותר מעמדה 5, קרוקר אתמול היה לא רע בדקות שלא היה צריך לקחת עליו את המשחק, כזר שלהערכתי יעלה מהספסל הוא יהיה בסדר גמור.
כלומר החמישיה תהיה: טיילור, גארד זר, הרוש/דניאל, רוזפלט ובאוורס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 30, 2014 9:41 am 
Freshman

לאומית כתב:
חולון ממשיכה להראות נורא, הפסד ביתי 72:77 לנהריה.
בחולון הרוש החולה נעדר, בנהריה רותבארט לא שיחק.
שולמן עם 18 נקודות פרפר את ההגנה של חולון, במיוחד את גוני. שני הזרים הגבוהים היו לא רעים, שניהם יותר פנים לסל עם יד סבירה מחצי מרחק, נייט מילר לא זר ברמה של ליגת העל. גידנס היה לא רע בכלל, אתלט טוב ורואים שהוא המנהיג שלהם.
למעט ג׳ורדן טיילור שהוא רמה אחת מכל מה שהיה אתמול במגרש, כל הקבוצה זוועה.
טוני קרוקר קלע אתמול 4 שלשות אבל ב-4 דקות הסיום הוא ניסה לקחת על עצמו את המשחק ואיבד לא פחות מ-5 איבודים יחד עם 4 החטאות. לורנס באוורס נקלע אתמול ליום שחור. לוויל קולמן כנראה מחפשים דיל לסוכות, בכל מקרה שחקן עם אותה מנת משכל כמו שלומי הרוש, חוסר יכולת לקחת ריבאונד ו-0 יכולת גב לסל זה לא מה שאנחנו צריכים.
על גוני יזרעאלי אני לא ארחיב. אפס מאופס.
הגנתית, חוץ מטיילור שהוא שחקן הגנה מצוין, כל הקבוצה לא שמרה אתמול למעט כמה דקות ברבע האחרון. יש בעיה רצינית באיזורית אבל חלק מזה זה עניין של תיאום. הבעיה הקשה זה עם גוני יזרעאלי ושון דניאל שלא אורחים להרים יד על שחקן שזורק מול הפרצוף שלהם.

קלעים לחולון: טיילור 19, קרוקר 18, רוזפלט 10, באוורס 8, יזרעאלי 7, בית יוסף 6, קולמן 4. שון דניאל ואלון ספיר שותפו ולא קלעו.

בכל מקרה, חולון כרגע נראית כמו המועמדת מספר 1 לרדת ליגה או במקרה הטוב קבוצה שתיאבק עד הסוף.
כדי לשנות את זה, חייבים להעיף קיבינימט את חסין ההזוי ששם את המפתחות בידיים של גוני, להעיף את גוני ליציע ולשלוח את קולמן בטיסה הראשונה ולהביא במקומו גארד בעמדה 2 שיאזן את הקבוצה ויתן לה אופציה שהמשחק תקוע. אם להיות ריאליים, חייבים להתחיל מלהעיף את קולמן ולהביא גארד זר. בסגל הנוכחי, לא נלקק דבש גם במגדל העמק בגביע.

הייתי אתמול במשחק וחולון באמת נראית גרוע. בליגת הגמדים שלנו רוזפלט ובאוורס בהחלט מספיקים ואין טעם להחזיק את קולמן,
שמתפקד עכשיו על תקן של מעודדת. שוב חסין חוזר על הטעות שנעשתה בתחילת העונה שעברה עם גראנט ובמקום להביא גארד נוסף מתעקש על זר גבוה נוסף.
בגזרת הישראלים פרט לרוזפלט, כלום ושום דבר - נקווה שנטלי תסכים להצעה שרוט קיבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 30, 2014 12:43 pm 
Junior

לאומית כתב:
שנה שעברה הסתדרנו מצוין עם לורנס ורוזפלט כשאליאספור היה מחליף מהספסל. השנה יש על הספסל את בוכמן שאדון מאמן גאון כדורסל לא נותן לו דקות משחק אפילו באימונים. לא רואה שום סיבה לא להשתמש בו כמה דקות כמחליף, ואם לא אז בירכץ פנוי.
הבעיה המרכזית כרגע מעבר לזה שהמאמן הוא 0, שהישראלים ברמה של לאומית וחלקם מחלות קשות קבוצתיות ושהזר הגבוה לא שייך לענף בכלל, היא היעדר שחקן זר ללכת אליו שהמשחק תקוע. זר בעמדה 3 חשוב לנו יותר מעמדה 5, קרוקר אתמול היה לא רע בדקות שלא היה צריך לקחת עליו את המשחק, כזר שלהערכתי יעלה מהספסל הוא יהיה בסדר גמור.
כלומר החמישיה תהיה: טיילור, גארד זר, הרוש/דניאל, רוזפלט ובאוורס.

אז אני מבין שאם אתם מפסידים במחזור הראשון לגלבוע הולך להיות שמייח

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 30, 2014 3:12 pm 
Senior

חולון המועמדת לירידה ניצחה פעמיים את אילת במשחקי אימון. אז הייתי לוקח דברים קצת בפרופורציה. במשחקים אמיתיים עם קהל ואולם הפחים חולון לא מועמדת לירידה. עדיין יש לה 2 ישראלים מעל הממוצע וזר טוב מאד אחד שממשיך. אם חלק מהזרים לא משהו (אני זוכר שאחרי המשחק אימון הראשון קולמן קיבל פה מחמאות לא?) אז הם יוחלפו מן הסתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 30, 2014 3:17 pm 
Junior

מאחר ולא ראית אף משחק של חולון, חוות הדעת שלך לא רלוונטית. בסגל הזה חולון מועמדת לירידה, לא לשכוח שיש לה גם את המאמן הכי מחורבן בליגה ביי פר ושתי מחלות קשות קבוצתיות - עם כל הכבוד, לאף קבוצה בליגה אין את שון דניאל ובוודאי שלא את גוני יזרעאלי. מה יהיה בסגל אחר ? נדבר אז. בינתיים, הבהרתי מה צריך לדעתי לעשות שיהיה על מה לדבר.
ולגבי אילת, כל הליגה ניצחה אותם עד עכשיו. לא דואג להם, קבוצות של דן שמיר וכו' והם משחקים בלי הזר הכי טוב שלהם והישראלי הכי טוב. גם כסף לא חסר שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 30, 2014 3:21 pm 
Senior

לא ראיתי ולכן זה בערבון מוגבל. אבל מכיר את טיילור (ואמרתי שהגיע שהוא שחקן מצוין לדעתי) יש את באווארס, נשארו משנה שעברה אייזק והרוש וזה כבר הסגל המוביל בעיקרו משנה שעברה.

לגביי אילת אתמול שיחקו בסה"כ בלי זר אחד עם סגל מלא (משחק שני כבר) מלבד זה ונראו כמו כלום ושום דבר, למרות הסגל, למרות השחקנים ולמרות הכסף.

משחקי אימון צריך לקחת בפרופורציה. ככה או ככה לא חושב שחולון תהיה מועמדת לירידה בשום שלב עם הסגל שיש שם ביחד עם הדחיפה של הקהל. מאמן? אם הוא לא טוב הוא יוחלף לפני שתהיה סכנה ממשית לירידה מן הסתם. מקסימום תעשו טרייד עם מכבי גודס תמורת חסין שיהפוך להיות עוזר של גרשון שהוא יקבל את הג'וב :-)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 30, 2014 3:32 pm 
Junior

אני לא רואה בהרוש ישראלי מעל הממוצע. זה בלוף. הסטטיסטיקה משקרת במקרה שלו, את מרבית השטויות שהוא עושה לא רואים שם.
מעבר לזה ג'ורדן טיילור שחקן ברמה גבוהה ביותר - לא ברור לי מה הוא עושה בחולון.
לורנס עשר, רוזפלט גם. קרוקר בינוני בעיני, יכול לעלות מהספסל.

כל השאר כולל קולמן והמאמן- ליגה לאומית.
והנה לך קבוצה שמועמדת לירידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 30, 2014 3:47 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

לאומית כתב:
אני לא רואה בהרוש ישראלי מעל הממוצע. זה בלוף. הסטטיסטיקה משקרת במקרה שלו, את מרבית השטויות שהוא עושה לא רואים שם.
מעבר לזה ג'ורדן טיילור שחקן ברמה גבוהה ביותר - לא ברור לי מה הוא עושה בחולון.
לורנס עשר, רוזפלט גם. קרוקר בינוני בעיני, יכול לעלות מהספסל.

כל השאר כולל קולמן והמאמן- ליגה לאומית.
והנה לך קבוצה שמועמדת לירידה.

תגיד לאומית , שנה שעברה אמרת שיש לכם את המאמן הגרוע בליגה -ליובין , והשנה שוב אתה אומר שיש לכם את המאמן הגרוע בליגה
איך זה תמיד קורה לכם ? שלוקחים את כל המאמנים הגרועים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 30, 2014 3:48 pm 
Senior

למה מה יש בנהריה, גליל או באשדוד שהופך את חולון לפחות טובה ומועמדת לירידה? שם אין גם את אייזק, הרוש באוורס וטיילור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 30, 2014 6:45 pm 
Hall of Famer

נס ציונה גברה 74-78 על הרצליה .
קלעו לנס ציונה: איזלי 19, נואלס 18, וילסון 11, בוסטיין 10, טפירו 8, אמיתי 7, סולומון 3, דן 2
להרצליה: איבנקס ונעימי 18 כ״א, בלייזר 10, קולייר 9, רול וסלבי 6 כ״א, מוסקוביץ 5, אוחנון 2

הקרנף כפי הנראה לא שיחק בנס-ציונה .
מניח שזליקוביץ' לא שותף עדיין עקב פציעתו , וגם קראתי שסלבי שותף מעט .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 30, 2014 11:44 pm 
Senior

ניצלתי שהות של יומיים במרכז לקפוץ לראות את המשחקים בציונה היום, דווקא הייתה רמה לא רעה. הפועל ת"א הרשימה אותי הכי הרבה מכולם למרות משחק בינוני אבל יש להם גם בעיות שילמדו אותם הקבוצות בליגה הם יתקלו בקשיים במהלך העונה. פירוט מפורט יותר, יותר מאוחר, גם של המשחק הראשון שהיה מעניין בעיקר בהרכבים שהרצליה שיחקה במחצית השנייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 01, 2014 12:26 am 
Junior

תן לי לנחש - בלייזר בעמדה שלוש רוב הזמן?

האם להתעודד מה 18 של נעימי, או שזה נתון משקר?

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 01, 2014 12:29 am 
Senior

נעימי היה מצוין, נתן הצגה מחצית שנייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 01, 2014 2:23 am 
Senior

טוב, סיכום הערב בציונה מזווית צדדית.

הפועל נגד ראשון - מחצית ראשונה הייתה בשליטה מוחלטת של הפועל שהייתה צריכה לסיים אותה בדו ספרתי אבל לא סיימה בעיקר בגלל סיומת לא טובה שטויות וקצת עזרה מהשופטים. מחצית ראשונה של הפועל הייתה נהדרת עם תרומה של רוב השחקנים הבכירים, לימונד ומימון היו מצויינים, בראון טוב, סקוט, שולדנבראד וסקוורר גם היו בסדר והפועל שיחקה כקבוצה שנראת כמו אחת שתתן פייט ל1-4 שוב השנה. ראשון מהצד השני הייתה בעיקר אובנון ומהלכים אישיים. ראשון קבוצה מאד אגרסיבית ושומרת טוב מאד. יש להם סייז ויש להם אתלטיות כמעט בכל עמדה. הם מקשים עליך לשחק למרות שהפועל דיי הסתדרה יופי במחצית הראשונה. בראשון רק אובנון הוא המוציע לפועל ובמשחקים שהוא לא יתפקד הם יהיו בבעיה. במחצית השנייה היה משחק דיי נגרי, הגבוהים של ראשון למרות לא הרבה כישרון דיי טיילו שם ואובנון המשיך להיות המוציא לפועל, יאנגר ממשיך להיות יציב וטוב וגם חנוכי עם הגנה טובה וכמה חדירות יפות. סה"כ בחצי השני ראשון והובילה לסגנון שלה של אגרסיביות ופיזיות ופחות כדורסל והפועל שלא כל השחקנים שלה (גייטס ושולדנבראד) רגילים ואוהבים את הפיזיות הזאת לא הכי אהבו או הסתדרו עם זה. בסופו של דבר הפועל ניצחה בצדק אבל הייתה צריכה לסיים את המשחק יותר מוקדם לדעתי ולא להסתבך. סה"כ הפועל מאד הרשימה אותי דווקא בגלל שביום בינוני הם עדיין היו בשליטה מוחלטת במשחק. ראשון תשתפר התקפית כמו שאמרנו בעבר עם דאוסן שאחרי אובנון הוא שחקן ההתקפה הכי טוב בקבוצה, ונראה שהיא לא תסתבך בתחתית השנה לדעתי בגלל הסגנון שלהם ששווה לפחות מאזן של 50-50 ככה ומקום טוב באמצע.

המשחק הראשון בין נס ציונה להרצליה היה מוזר. 2 מחציות שונות לחלוטין. במחצית הראשונה הרצליה שיחקה עם הרכבים מוזרים והזויים לא מעט. חלמיש לא היה במשחק ולא שיחק, סלבי נראה ישב על הספסל עם מגבת ונראה כמו מישהו שלא מרגיש טוב, עלה ל5 דקות במחצית הראשונה ואחרי זה ירד ולא חזר יותר, גם לא לקחת זריקות בזמן הזה היה נראה עייף ותשוש. ככה שמי ששיחק כמעט כל המחצית בעמדה 2 היה למעשה אוחנון שלא ממש ברמה מתאימה. בנוסף מוסקוביץ שיחק גם הוא איזה 10 דקות מהמחצית כשהזר הרביעי של הרצליה שיחק אולי 2 דקות, או בקיצור אין מה לספר על הרצליה במחצית מלבד זה שרול היה טוב בדקות הפתיחה ואיבנקס היה סביר. נס ציונה כמובן ניצלה את זה לחלוטין ואחרי רבע ראשון של גישושים (שם עוד הרצליה שיחקה בהרכב הראשון + אוחנון בדקות הראשונות) צמוד ברבע השני היא פשוט פירקה את הרצליה לגורמים כשהרצליה לא מסוגלים לא לעשות סל ולא לעצור את נס ציונה (במזל נגמר רק 17 הפרש). בנס ציונה הרשימו במחצית הזאת איזלי הגבוה שהוא לא הכי מוכשר אבל פינישר טוב וליד טפירו זה תמיד מצוין, נואלס שממשיך בכושר הטוב שלו ואחד רובי בוסטיין שהיה במשחק הכי טוב שראיתי אותו מאז שהגיע לנס ציונה וכנראה לכבודי אחרי שליכלכתי עליו פה היה טוב. במחצית השנייה היה סיפור שונה, אחרי ההרכבים שציינתי במחצית הראשונה את השנייה הרצליה פתחה (תקשיבו טוב) עם 2 הגבוהים הזרים ואיבנקס + נעימי ובלייזר כישראלים. זאת אומרת שלמעשה נעימי גארד יחידי כשאיבנקס בעמדה 2 ובלייזר ב3. הרצליה שיחקה בהרכב הזה בלי חילופים לכל אורך המחצית כשרק הגבוה (רול) יוצא מידי פעם ולחילוף של מוסקוביץ. במפתיע ההרכב הזה עבד לא רע בכלל והרצליה התחילה לשמור ולהתקיף הרבה יותר טוב, נעימי השתלט על המשחק והיה מצוין במחצית השנייה ביחד עם איבנקס שהראה הרבה גיוון במשחק שלו צימצמו את ההפרש ל7 בסיום הרבע השלישי וברבע הרביעי כבר הורידו ל3 אבל בסוף טפירו בשלשה ונואלס בשלשה השאירו את נס ציונה במרחק ביטחון ואת הניצחון לקבוצה הביתית. אני לא בטוח שהרצליה עוד תשחק בהרכב הזה עוד פעם השנה למרות שלפי איך שזה הלך אולי עוד בסוף יחליטו לעשות בזה שימוש. סה"כ 2 הקבוצות לא הרשימו. נס ציונה נראת כמו קבוצה של טפירו בקיץ רדומה ומחכה שהעונה תתחיל. השחקנים הדומיננטיים בה הם אלו שמשחקים באנרגיות גם אם תעיר אותם ב4 בבוקר. השחקנים הוותיקים שם נראה שמשחקים בחצי רגל, טפירו וווילסון ואני מאמין שהם יראו יותר טוב שיתחילו לשחק. יש להם עומק יפה מאד בקבוצה בעמדות החוץ ואני מאמין שבדקות שטפירו לא שם הם יכולים להראות הגנה טובה בהרכבים מסויימים. אני חושב שעם קרייג סמית הם יהיו קבוצה יותר מגוונת התקפית ויותר קשה יהיה לשמור אותם אבל אני חושב שיש להם השנה בעיה בריבאונד ובסייז והם יצטרכו השנה דווקא לנצח משחקים בהתקפה ולא בהגנה כמו בשנה שעברה. הרצליה עשתה רושם של קבוצה עם הרבה כישרון אבל שעדיין לא יודעת מה היא רוצה מעצמה בדיוק ורחוקה מחיבור. נעימי במחצית השנייה נראה כמו השחקן מהפועל ירושלים בימים טובים, איבנקס היה מצוין, הגבוהים עדיין לא היה דומיננטים ובלייזר יעיל ועם קליעה טובה. יש שם כישרון שכל השחקנים יגיעו ושאני מניח עדיין יחליפו את הגבוה שנמצא במבחנים הם יראו הרבה יותר טוב. עדיין לדעתי המפתח שלהם זה עונה טובה של נעימי. הם ילכו לאן שהוא ייקח אותם כנראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 01, 2014 2:35 am 
Senior

עוד ספיח למשחק הגמר. מיימון מאד הרשים אותי היום. נראה כמו רוקי שיש מצב שיתפתח לשחק ליגה מצוין ככל שהעונה תתקדם. הראה יכולת מסירה מפתיע, גיוון, ומנוע טוב מאד כשהוא כל הזמן עובד. עדיין חושב שהוא לא החתמה טובה ליד גייטס כי זה בעייתי ברגע שיעברו לשחק בליגה עם טקטיקה (מה שאין במשחק אימון) ויתחילו לראות אזוריות וכדומה. דווקא מימון מסתדר לא רע והוא מהיר ויכול לשמור על שחקנים בעמדה 4 אבל אין לו נוכחות או יכולת חסימה וזה בעייתי ליד גייטס שלא ממש שומר רוב הזמן (למרות שאתמול ב5 דקות הראשונות דווקא נתן הגנה לא רעה, אבל רק ב5 דקות הראשונות). בראון פתח מצויין ונחלש אחרי זה. אבל הפועל מסוגלת לחכות לגארדים שלה עד שישתלבו בגלל העומק והניסיון של שחקני החוץ שלה שכן יש לה וכמובן לימונד כמוביל. אני חושב שהמפתח לעונה של הפועל תלוי הרבה מאד ביציבות וביכולת של שולדנבראד להיות דומיננטי. כשהוא טוב זה מאפשר להפועל הרבה מאד אופציות כשהוא לא. אני לא מעריך שגייטס יוחלף אז הם יצטרכו להסתדר עם הבעיות שלו. אבל הפועל ת"א של השנה לי מרגישה כמו ירושלים לעניים, יש להם עומק שאין להרבה קבוצות והם יצליחו להכריע לא מעט משחקים בזכות העומק הזה אם יבואו באנרגיות ואגרסיביות ואני מעריך שזה יקרה בהדר יוסף ובטח גם באולם החדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 01, 2014 2:55 am 
Sophomore

אם היה לנו במקום גייטס שחקן נורמלי ששווה את כל הכסף שהוא מקבל היינו מתמודדים חזק על המקום השלישי... אבל אין, ולצערי כמו שאמרת הוא גם לא יוחלף. כל השאר בסדר ומעלה. קוף יש לך ד"ש מרביב שבינתיים מצטיין בכל המשחקים עד עכשיו :wink:
מיימן היה המצטיין במחצית הראשונה אבל משחק אחרי משחק קטש ממשיך לא לתת לו קרדיט ומתייחס אליו כאל מחליף של גייטס למרות שהוא משחק יותר טוב. בסך הכל הניתוח שלך נכון, היתרון של הפועל זה אכן העומק המאוד גדול.

לגבי הרצליה זה אמור להיות מעודד בשבילם אם במצב סגל כזה הם מצליחים להתמודד, עם זר על המטוס, עוד זר לא כשיר לגמרי, היום שלבי גם לא שיחק כשבכל המשחקים הקודמים הוא היה הכוכב שלהם, נעימי רק נכנס לעניינים ובלי זליקוביץ'. בסגל מלא אמור להיות להם הרבה כישרון ביד.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 01, 2014 3:30 am 
Senior

לימונד בהחלט היה מצוין. מס' 1 במגרש לדעתי. אבל לימונד תמיד היה טוב גם בקבוצות אחרות, אפילו בירושלים. שנה שעברה הוא היה מדהים ויציב בצורה בלתי רגילה נראה אם זה יהיה ככה גם השנה. אני עדיין חושב שהוא הרבה פחות מתאים לסגנון של קטש ואני חושב גם שאם במקום אחד הגארדים היה לכם רכז טוב ויציב הייתם נראים עוד יותר טוב. אני חושב שלימונד כרכז זה בעיה וכמו שאמרתי אני חושב שיהיו לכם יותר בעיות בעתיד שיתחילו להשתמש בטקטיקה נגד הקבוצה שלכם כי יש דברים שיהיה קשה להסתיר. עדיין סה"כ העומק והסגל של הפועל טוב, לפחות היום היה נראה שכל הזרים יכולים לתת תרומה. חוץ מזה יש לך ד"ש מקטש שבינתייים כמו שהערכתי משתמש בנאור הרבה יותר בתור 4 מאשר 3, לדעתי גם זה בגלל הבעיה עם זה שאין רכז זר, אם היה רכז זר היה אפשר להשתמש בנאור גם יותר בתור 3. לגביי מיימון לא יודע למה קטש לא נותן לו קרדיט יותר, אולי הוא מסתיר אותו קצת מהקבוצות אבל אותי היום הוא מאד הרשים והיה נראה כמו שחקן, גם שפת גוף טובה וגם גיוון לא רע. הוא לא כוכב ובטח יתקשה קצת מידי פעם בתחילת הליגה אבל יש לי הרגשה שזה שחקן כשתגמר העונה יש בהחלט מצב שהפועל מאד תרצה שימשיך לעוד אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 01, 2014 4:35 am 
Sophomore

אני לא חושב שלימונד ייתן 0 משחקים של פחות מ-14 נקודות כמו בעונה שעברה אבל להזכירך הערכת שהוא ייראה רע תחת קטש ואפילו העלית סברה שהוא יבקש להשתחרר כבר בקיץ הזה, בינתיים המציאות לא יכולה להיות רחוקה יותר. גם אני חושב שחסר לנו רכז זר וחשבתי ככה עוד בפגרה אז אין לי ויכוח איתך בנושא הזה, אבל ללימונד זה לא מפריע.
קטש ממש לא מחביא את מיימן, לדעתי הוא בכלל היה בדרך להיחתך, במשחק האימון הראשון הוא היה חלש מאוד ובתחילת האימונים לא היו מרוצים ממנו, כתבו על זה גם בוואן ובוואלה. קטש הביא אותו בתור שחקן שבעיקר מחליף את גייטס ונותן לו מנוחה והוא עדיין לא שינה קונספציה (וזו הסיבה העיקרית שמתן משחק ב-4, כי מיימן לא רואה שם דקות כמעט ואני מקווה שזה ישתנה). אגב יש להפועל אופציה עליו לעוד עונה כמו גם על סקוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 197 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 159 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: