סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 5:31 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 66 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' אוקטובר 18, 2014 5:07 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
מקובל בעקרון
יש משהו במה שמוק אומר, אבל יש כמובן משהו גם בדברי צ'ונס

אני בכלל מתלבט איך לאכול את הליגה הזאת.
אם מכניסים פנימה את כל סיפורי ההרמות מהFA, אז יוצא שיש כאן שחקנים בדולר שיכולים ויהיו כוכבי על (רוז אצלי, בהגבלת פיצעות כמובן, קובי אצל צ'ונס, הורפורד+פאו+לופז+ריאן אנדרסון+פאריד אצל עידן), ועוד שחקנים בעלות נמוכה מאוד שתורמים המון.
אני חושב שצריך למצוא דרך להתגבר על זה, אולי עכשיו זה קצת מאוחר מידי ובכל זאת
לצורך בעניין (ועידן, אתה פשוט הדוגמא הטובה, זה ממש לא אישי) יש כאן קבוצה שתתחיל את העונה עם שני סופרסטארים ששווים ביחד 227, ועוד חבורה של אולסטארים שהיו פצועים/חולים/נכים וכדומה, כשכולם ביחד יעלו עוד 8 + נגיד 21 של מארק גאסול. זה סגל של סופרסטארים בעלות של 256, ועם יתרות תקציב יפות בכדי להתחרות על שאר השחקנים בדראפט

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 18, 2014 5:13 pm 
Junior

Chauncey כתב:
כאמור, אין לי בעיה שנחתוך את כל המחירים בחצי ונתאים את עצמנו ליאהו.

לגבי הרישא שלך, בדיוק בגלל שאנחנו אחרי שנה אחת בלבד אנחנו עדיין בשלבי לימוד של מה יעבוד ומה לא. עדיין צריכים לעשות התאמות תוך תנועה.

שורה תחתונה, אתה צודק שיש צורך לחתוך את המחירים בחצי לפי תקציבים של 200$, כי נוצר מצב שהשחקנים הבכירים ביותר הלכו במחירים שהותאמו לתקציב כפול, ורוב השחקנים האחרים לא.

אתה טועה בכך שזה לא הגיוני שיהיו לקבוצות שחקנים גדולים. אנחנו ליגה של 8 קבוצות. יש לי שחקן אחד בסגל בעלות של סיבוב ראשון (הארדן) שהמחיר שלו עולה ב-10% מהרכישה של העונה שעברה. אם נפתח ליגה חדשה, נכנס לדראפט, לא הגיוני שארכוש את הארדן וחבורה במחירים בינוניים ויישאר לי כסף?

בקיצור, אם כולם יאשרו בזמן המועט שנשאר, נחתוך את כל המחירים, התקציבים והבונוסים בחצי, ונתאים אותם לתקציב 200$ של יאהו.
למישהו יש התנגדות?

לא אמרתי שזה לא הגיוני שיחזיקו בשחקנים הגדולים, אמרתי רק שאם בוחרים לעשות כך, צריך לשאת בתוצאות. קרי- להישאר כמעט ללא תקציב.
אתה אמור להיות בדילמה של האם כדאי לך להשאיר אותו במחיר שהוא גבוה משווי השוק שלו, או לשלח אותו לדראפט ולנסות להשיג אותו בזול יותר.
בתקציב של 470 לדראפט, אין לך שום התלבטות. זה כל מה שאמרתי.
אני אומר שאחרי עונה רעה של ג'וש סמית', אני לא אמור לשקול בכלל את ההישארות שלו ב46. זה אמור להיות מחיר שיקר מהערך הריאלי שלו. אבל עם תקציב של 450, אין לי התלבטות אמיתית.
זה עד כדי כך פשוט.

נ.ב. לא חייבים להיחפז. מקסימום נדחה את הדראפט. אבל חשוב שנעשה זאת נכון בכדי שלליגה הזו יהיה את הערך המוסף שרצינו שיהיה לה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 18, 2014 5:21 pm 
Junior

עודד אני מסכים עם מה שאתה אומר
מצד שני, זה עלה לי בעונת טנקינג אז יש פה אלמנט בחירה

באשר לכלל - אני חושב שאפשר לחתוך תקציב ל-300 העונה בלי לשנות מחירי שחקנים

בקשר לעצמי
אם יש אפשרות להיסטוריה שלא נשמור שחקנים שהוספו אחרי 5 באפריל האחרון אני בעד
אני מוכן להגביל את עצמי לפחות קיפרים מהאחרים כעונש טנקינג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 18, 2014 6:15 pm 
Junior

את השינויים לגבי זכויות הקיפרים על שחקנים שנאספו מהשוק החופשי נשנה כפי שכתבתי, אבל לא רטרואקטיבית.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 18, 2014 6:21 pm 
Freshman

לא הבנתי כלום.
תסבירו לי כמו לילד בן 3 מה קורה עם כל השחקנים שהרימו בשקל?
או יותר נכון, איך פתרתם את הבעיה של הקבוצת מליון דולר שעידן בנה בהשקעה של 3 שקל ועשרים אגורות.
בלי לפגוע כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 18, 2014 6:25 pm 
Sophomore

כרגיל מוק מתעורר בשניה האחרונה.
לדעתי לעשות שינויים עכשיו זה קצת מאוחר בעיני בהנחה שמועד הדראפט לא זז, אבל אם כולם יסכימו אני אזרום אם זה.
אני חושב שכדאי לתת לזה הזדמנות לפחות פעם אחת, עדיין לא ראינו מה יוצא. אין לי בעיה שנחתוך מחירים לחצי כי תכלס זה לא ממש משנה, רק יהרוס אם מישהו לא יהיה בדראפט. אם רוצים אפשר לשקול להגדיל את העליה השנתית במחיר מ10% ליותר.
לגבי הגדלת הרוסטר אני נגד, לא אוהב שמגיעים להתעסק בשחקנים שלא ממש משחקים או תורמים.
המחשבה לשינויים צריכה לדעתי להתרכז באיך מונעים הרמות שברור לכולם שהן משיקולים כלכליים ועל בסיס טנקינג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 18, 2014 7:05 pm 
Junior

אלון, עדיף מאוחר מאף פעם.
צריך לחכות שנה שלמה רק מתוך פחד לשינויים?

אם נשחק לפי התקציבים הנוכחיים, אין שום ערך לליגה הזו. ברגע שכל אחד יכול להשאיר את כל השחקנים שהוא רוצה, כל הרעיון של ליגה תקציבית עם שחקנים כמניה, פושטת את הרגל.

כרגע אני רואה שיש כאן הסכמה רחבה למדי לקיצוץ התקציב.

לא צריך לפחד משינויים רק בגלל שזה מאוחר. שווה לחשוב על זה בכדי שיהיה ערך מוסף לליגה הזו.

אגב, אני מעדיף להתחיל את הליגה הזו אחרי פתיחת הליגה האמיתית ולו רק שיעשה נכון. לא רואה שום נזק בלהתחיל ליגה באיחור.
ובכל מקרה, יש לנו מספיק זמן לשינויים אפילו אם עדיין רוצים לעשות את הדראפט בשני.

לגבי הגדלת הרוסטרים, אנחנו בסה"כ 8 קבוצות. השוק יהיה רווי גם אם תוסיף עוד שתי משבצות לכל קבוצה.
ואם אנחנו נגד הגדלת הורסטרים, שווה לשקול לשנה הבאה- פחות קיפרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 18, 2014 7:47 pm 
Hall of Famer

מוק, אני חושב שהבעייה כאן הייתה בשנה שעברה שלא היינו מוכנים לתקציבים הכפולים, ולכן הרבה שחקנים הלכו הרבה מתחת למחיר השוק שלהם. קיצוץ של התקציבים בחצי, ושל עלויות הקיפרים בחצי, יחד עם הפנמה של השיטה ועליית מחיר של 10% כל שנה יביאו את הליגה בדיוק למקום שאתה מדבר עליו, שבו להחזיק תותחים ידרוש התפשרות במקום אחר. אם אני בשנה שעברה לקחתי את כריס בוש ב-10$ או שצ'ונסי לקחת את בלייק גריפין ב-30$, זה בגלל שאנשים לא הפנימו את התקציבים הכפולים (שהכנסנו אותם רק כדי למנוע מצב שבו האוטו-ביד עושה שמות בקבוצות) ולקחו בהתחלה שחקנים לפי המחירים הרגילים שלהם ולא הכפילו את המחירים כמו שאמור היה לקרות.

בכל מקרה, אני חושב שמדובר במחלות ילדות של ליגה שזו הייתה העונה הראשונה שלה, אפשר לקצץ תקציבים ומחירי קיפרים בחצי ועם קצת ניסיון הליגה תאזן את עצמה מהטעויות של הדראפט הראשון כבר בעונה הבאה לדעתי, כי עד אז רוב השחקנים פרט אולי לכמה יוצאי דופן דנלקחו במחיר סופר-נמוך ביחס לערך שלהם בדראפט הראשון כבר יצאו לדראפט. אם אני לקחתי בשנה שעברה את לברון ב-156 וזה היה די נו-בריינר, לקחת אותו השנה ב-171$ מתוך 400$, זה כבר פחות או יותר מחיר שוק, אפילו טיפה יותר (86$ מתוך 200$ בתרגום למחירים של ליגה רגילה, לברון כרגע הולך ב-80$) ובשנה הבאה ב-190$ זה כנראה כבר יהיה יקר מדי, לפחות אם אני לא אצליח למצוא מציאות במקומות אחרים.

בשורה התחתונה, אני חושב שהליגה הזו הולכת להתאזן, רק צריך קצת סבלנות ולחכות עד שהאימפקט של הדראפט הראשון שבו עשינו טעויות ידעך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 18, 2014 7:57 pm 
Junior

j_dog כתב:
לא הבנתי כלום.
או יותר נכון, איך פתרתם את הבעיה של הקבוצת מליון דולר שעידן בנה בהשקעה של 3 שקל ועשרים אגורות.
בלי לפגוע כמובן.

מה שהרימו בעונה שעברה יישאר כפי שהיה.
החל מהעונה הבאה- כל שחקן שנלקח מהשוק החופשי, לפני 5 באפריל, ניתן יהיה להשאירו במחיר השוק שקבעו ביאהו.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 18, 2014 8:19 pm 
Junior

מצטער רוני, לא מסכים אתך.
לשיטתך ישמר הסטטוס קוו ושלושת-ארבעת הגדולים ישארו אצל הקבוצות שלקחו אותם. זה לא נכון וזה לא בסדר.
מי שלקח את לברון-דוראנט-הארדן צריך לשלם עליהם 3\4 מהתקציב שלו בכדי להשאיר אותם. בדיוק כמו בVGM.
אם תעשה את השינוי רק משנה הבאה הרי שמי שלקח אותם הרוויח לתמיד כי זו ליגת דיינסטי.
זה לא בסדר- נעשו טעויות וצריך לתקן אותם לפני ולא אחרי בכדי שכולם יהיו שווים.
עובדה שצ'ונסי מסכים לכך.

אני אשאר בליגה כי זה קרוב לדראפט וזו ליגת ראש בראש. אבל אם העיוות הזה ישאר, אני לא רוצה להישאר בה ואתם יכולים להתחיל לחפש לי מחליף. לא בשביל זה נרשמתי לליגה הזו. צר לי, באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 18, 2014 9:00 pm 
Hall of Famer

למה לתמיד? המחיר עולה ב-10% בכל שנה, בשנה הבאה יעלה לי כמעט חצי תקציב להחזיק את לברון בסגל, זה יותר ממה שעולה לקליבלנד להחזיק אותו במציאות (יחסית לתקציב), לא רואה מה לא הגיוני בזה.

עוד הערה קטנה- למרות שזה ממש הרגע האחרון, אני מציע להוסיף 2 עמדות לרוסטר, כרגע אנחנו 8 קבוצות עם 15 שחקנים בכל קבוצה, ליגה טיפה רדודה, גם ביחס ל-H2H וגם ביחס לקיפרים שעומדות על ~135 שחקנים ברוסטרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 18, 2014 9:29 pm 
Hall of Famer

עוד נקודה- אני חושב שהחוזים של 3 שנים יכולים להיות בעייתיים במידה מסויימת. אם ניקח 2 דוגמאות מהקבוצה שלי, אז בדראפט הראשון קניתי את לברון ב-156 (78 במחירי שוק רגיל), השנה הוא יעלה לי 171 (86 במחירי שוק רגיל) ובשנה הבאה הוא יעלה לי 189 (95 במחירי שוק רגיל). אבל בעוד שנתיים, המחיר שלו פתאום ירד, כי יסתיים החוזה שלו והוא יחזור למחיר השוק, שהוא כיום באיזור ה-160 (80 במחירי שוק רגיל) שבו ברור לגמרי ששווה לי להשאיר אותו. זה לפחות אם נתעלם לרגע באלגנטיות מהאפשרות שהוא ירד ביכולת שלו ונניח שהוא ישאר באותה יכולת גם אז. מצד שני, לקחתי את כריס בוש במחיר מצחיק של 10, גם אם נעלה לו את המחיר ב-10% בכל שנה, אז גם עוד 10 שנים הוא לא ידגדג את מחיר השוק שלו כיום.

בעיני הפתרון הפשוט ביותר הוא פשוט לבטל את החוזים ל-3 שנים ולקבוע שהמחיר של שחקן עולה ב-10% בכל שנה, כך אם קניתי את לברון במחיר הוגן בשנה מסויימת, לא ישתלם לי להחזיק אותו אצלי בסגל ליותר משנה-שנתיים בהנחה שהוא לא משתפר, אני אהיה חייב להחזיר אותו לדראפט, הדרך היחידה שבה ישתלם לי להחזיק שחקן לאורך יותר משנתיים-שלוש היא רק אם עשיתי גניבה אדירה של שחקן שאף אחד לא ציפה שיהפוך לכוכב ואני גיליתי אותו. את השחקנים שנלקחו מהפרי-אייג'נסי והווייבר אפשר להשאיר על חוזה מוגבל לשנה אחת כדי למנוע עוד עיוותים של "לקחתי את דרק רוז כשהוא היה פצוע ועכשיו הוא אצלי במחיר רצפה ל-10 שנים". זה משאיר אותנו עם בעיית עיוותי המחיר מהדראפט הראשון, כל מיני שחקנים כמו הדוגמה שהבאתי של כריס בוש, שגם העלאה של 10% כל שנה לא תביא אותם למחיר הוגן באיזשהו טווח זמן סביר. לזה יש שני פתרונות, אחד הוא לא לעשות כלום ולתת לזמן לעשות את שלו, המחיר של השחקנים האלו יעלה לאט לאט, הם ילכו ויזדקנו והערך שלהם ירד, ועוד שנתיים-שלוש אני חושב שכבר נגיע לליגה שהיא מאוזנת בצורה טובה פחות או יותר. הפתרון השני הוא להחליט שעושים דראפט מחדש של הליגה עם מחירים נורמליים, שזה פתרון שאני לא אוהב, אבל יאזן את הליגה ברגע שנעשה אותו (השנה או בשנה הבאה, לא משנה), כמובן בהנחה שאנשים לא יתנו לשחקנים טובים ללכת במחירי רצפה שוב כמו שקרה בפעם הקודמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 18, 2014 9:55 pm 
Junior

נמאס לי להיות דוגמת השעיר לעזאזל
הליגה (והדראפט - מילסאפ ב-4?) סבלו ממחלות ילדות

בכל מקרה מקבל מה שהרוב יחליט

נערך לאחרונה על ידי idansha בתאריך ש' אוקטובר 18, 2014 10:32 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 18, 2014 10:01 pm 
Junior

החוק של השלוש שנים בא בדיוק בשביל לאזן את הנושא שאתה מעלה. אנשים ייקנו עכשיו את רנדל, סמארט, וונלה, גורדון וכדומה בדולר-שניים. כמו שבדראפט הקודם קנו את MCW בגרושים וכמו שהיו קונים את דראמונד בדולר לפני שנתיים. נעשה את זה בלי הגבלת חוזים ותוך 4-5 שנים יש לנו ליגה מצחיקה עם כוכבים במחירי רצפה.

כדי לענות על הבעיה שיכולה להיווצר לגבי שחקני העילית - שאני מסכים שניתן לצאת מנקודת הנחה שבתום החוזה של 3 העונות כמעט כל אחד יירצה לנעול את הכוכב שלו מחדש במחיר של יאהו.
בשביל לפתור את זה אני מציע את הדבר הבא: בשביל להשאיר שחקן שסיים חוזה, תצטרך לשלם לו 20% מעל הערך שנקבע ביאהו באותה עונה, ועלות החידוש בכל עונה תהיה על 20%, בניגוד לחוזה מהדראפט עם עליות של 10%. צפוי להגדיל את ההתלבטויות ותחלופת השחקנים לדעתי.

-מוק, לא מבין למה אתה משווה את הליגה הזו דווקא ל-VGM. אין שום קשר בין השיטות. תשווה את זה לפנטזי במכרז, לא ל-VGM. בפנטזי אין דבר כזה שאתה משלם 3/4 תקציב על שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 18, 2014 10:28 pm 
Hall of Famer

עלה לי לראש פתרון אחר שאולי ייתן טוויסט אחר לליגה, במקום להגביל את הקיפרים בכסף, להגביל אותם במשבצות:

לצורך העניין, נגדיר שכל אחד מקבל 10 משבצות קיפרים לכל עונה. לקראת דראפט 2014, שחקן שבחרתי ב-2013 יעלה לי משבצת אחת אבל ב-2015 הוא יעלה לי שתי משבצות, ב-2016 שלוש משבצות וכן הלאה. המחיר של הקיפר ישאר תמיד באותו המחיר שקניתי אותו בדראפט הראשון, אבל להחזיק אותו לאורך זמן יאלץ אותי לשחרר קיפרים אחרים לדראפט, כי לא יהיו לי משבצות לכולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 18, 2014 10:33 pm 
Freshman

Chauncey כתב:
j_dog כתב:
לא הבנתי כלום.
בלי לפגוע כמובן.

מה שהרימו בעונה שעברה יישאר כפי שהיה.
החל מהעונה הבאה- כל שחקן שנלקח מהשוק החופשי, לפני 5 באפריל, ניתן יהיה להשאירו במחיר השוק שקבעו ביאהו.

למה לא מהעונה הקרובה ?
כולם מסכימים פה שזה קשקוש כולל כל המנג׳רים שהרימו שחקנים תותחים בדולר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 18, 2014 10:38 pm 
Junior

כי זה לא לעניין לשנות דברים אחרי שבוצעו, כשיש מי שאסיפת הפצועים עלתה לו במיקום בליגה, ואנשים עבדו על הווייבר מתוך הנחה שהמחירים מותאמים לדראפט.
אישית לא אשמור את הפרי אייג'נטס שאספתי בשבוע האחרון ואמורים לעלות לי דולר אחד, אבל שכל אחד יעשה מה שטוב בעיניו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 18, 2014 10:43 pm 
Hall of Famer

אני לא חושב שזה נכון לשנות את החוקים בדיעבד, בטח שלא יומיים לפני שמתחילים עונה. מילא אם המצב היה שמישהו ניצל את החוקים בצורה כזו שעכשיו ברור שהוא הולך לקחת אליפות והעונה הזו תהיה רק לפרוטוקול, אב אנחנו ממש לא קרובים לשם. לדעתי צריך לקבוע חוקים הגיוניים לעונות הבאות לאור הניסיון שלנו בעונה הקודמת ואפילו בעונה הקרובה, אבל זה לא הגיוני שבכל פעם שאנחנו מגלים איזשהו עיוות נשנה את החוקים בדיעבד לגבי דברים שנעשו בעונות קודמות, לא חייבים להגיב בצורה היסטרית לכל עיוות שנוצר, צריך לקחת דברים בפרופורציות כי לא כל עיוות הורס את הליגה, אנחנו ממש לא הולכים כאן לליגה חסרת ערך ספורטיבי השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 18, 2014 10:51 pm 
Junior

מה גם שהנושא הספציפי הוא בכלל לא בעיה כזו גדולה. אצלי ואצל עידן יש את שחקני הדולר (שהיו פרי אייג'נטס) הכי טובים, ושנינו כבר הודענו שנוותר עליהם (עידן מוותר על הורפורד וברוק לופז בדולר אחד לעונה הקרובה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 19, 2014 12:52 am 
Junior

סורי, אבל הפיתרון לכל התחלואים הוא פשוט מאוד- הורדת התקציב.
גם 171 מתוך תקציב של 400 לא כולל בונוסים הוא לא מחיר ריאלי ביחס לתקציב.
הוא לא ריאלי כי אחד משלושת השחקנים הכי טובים בעולם- שחקני השפעה אמיתיים- צריך לתת לך דילמה של תפיסת נפח מ3\4 תקציב.
הוא לא ריאלי כי אנחנו ליגה קטנה ובסוף הדראפט יהיה אפשר להרים שחקנים מצויינים בדולר.
והוא לא ריאלי כי הוא נועל אצלך את אחד השחקנים הטובים בליגה מבלי לפגוע בך בשום אופן אמיתי.

אין לי בעיה עם זה שעידן וצ'ונסי ישאירו את האסופים שלהם, זו הקטנה שבצרותינו. הצרה הגדולה הרבה יותר היא זו שנוגעת לבסיס של הליגה הזו- גידול שחקנים, השבחת מניות וחישוב אמיתי האם להחזיק מניות יקרות ביחס לתקציב. כרגע אלו פשוט לא מתקיימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 19, 2014 1:22 am 
מנהל פורום

חייב לציין שגם אם זה מגיע באיחור, יש משהו בדבריו של הפלסטסי מן.
ההגיון אומר שאם אני בוחר להישאר עם שחקן גדול בסגל (נגיד סטף אצלי לצורך העניין), אני אהיה חייב למצוא מציאות או בדראפט ו/או בFA בשביל לחפות על השכר הגבוה שלו.
נכון להיום אני יכול תיאורטית להשאיר את סטף עם עוד חבורה של אולסטארים ועדיין ישאר לי 170 דולר בדראפט...

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 19, 2014 4:58 am 
Junior

אז הוחלט, כל נושא הכספים נחתך בחצי. זה כולל את תקציבי הקבוצות לדראפט (מ-400$ ל-200$), הבונוסים לדראפט (במקום קפיצות של 10$, קפיצות של 5$), ומחירי השחקנים (לא כולל אלה שבדולר).

אלא אם מתקבלת החלטה במהלך היום על הזזת הדראפט (בכפוף לבקשה של יותר משני חברים) כולם חייבים להזין את בחירת הקיפרים שלהם במערכת עד השעה 21:00, היום (ראשון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 19, 2014 5:02 am 
Junior

אציין שאמרתי לצאנסי שאני לא מבין איזו השפעה תהיה אם גם התקציב וגם החוזים נחתכים בחצי
נראה לי עדיף להוריד רק את התקציב ל-300

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 19, 2014 6:37 am 
Junior

ערכתי את מחירי השחקנים בדף שלהם: viewtopic.php?f=3&t=13359&p=431231#p431231

בונוסים:
זוכה הליגה, ג'יי דוג, לא מקבל בונוס.
המקום השני בסיום הפלייאוף, ביל, מקבל 5$.
מקום שלישי אלון - 10$.
מקום רביעי רוני - 15$.
אחרון בסיום הפלייאוף, עודד - 20$.
מנצחו בסדרה על המקום השביעי, מוק - 25$.
המפסיד ב-"אליפות הבית התחתון", עידן, מקבל 30$.
המנצח הגדול והכביר של אליפות הבית התחתון הנשגב, כותב שורות אלו, מקבל 35$ בונוס לשימוש בדראפט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 19, 2014 7:16 am 
Hall of Famer

מוק, אני לא רואה שום היגיון בכך שיעלה 3/4 תקציב לשמור את לברון, זה פשוט יצור מצב שאי אפשר לשמור המשכיות בסגל משנה לשנה, כשלברון עולה 3/4 תקציב וחבר'ה כמו אולדריג', ג'פרסון ומלו עולים חצי תקציב, זה כמעט נו-בריינר שהם לא ישארו, כשלברון עולה סביב ה-40%-45% ומלו, ג'פרסון ואולדריג' עולים סביב הרבע עד שליש תקציב, זה כבר באמת דילמה. אצלי בסגל יש את לברון, אירווינג וג'פרסון, אין שום סיכוי בעולם שאני יכול להחזיק את שלושתם ביחד, מישהו חייב ללכת לדראפט, זו דילמה וזה מאוד הגיוני לטעמי. בהצעה שלך, לא אפשרי לעשות כמעט שום המשכיות, ואז מה הטעם בכך שהליגה הזו היא ליגת קיפרים? שנשמור רק את המציאות שעולות גרושים?

לגבי הקטנה של התקציבים בחצי, זה רק קוסמטי, אם התקציבים קטנים בחצי ועלות הקיפרים קטנה בחצי והבונוסים קטנים בחצי, אנחנו בדיוק באותו מצב שבו היינו קודם, זה רק יותר נוח בעין שהמחירים אצלנו יהיו דומים למחירים בשאר הליגות.

ושוב, אני באמת לא חושב שיש משהו בעייתי בליגה מעבר לעובדה שבדראפט הראשון לא הסתדרנו עם מחירים וכמה שחקנים טובים הלכו במחירים מצחיקים, שזה משהו שיסתדר עם הזמן. חוזים ל-3 שנים לשחקנים שנבחרו בדראפט, חוזה לשנה אחת לשחקנים שנאספו כפרי-אייג'נטים ודברים יתחילו להסתדר. הדבר היחיד שהייתי מוסיף אולי, כדי באמת ליצור אלמנט של דילמה, זה להחליט שברגע שבחרת לשמור שחקן כקיפר בתחילת העונה, יש לך התחייבות חוזית אליו ויעלה לך כסף אם תחליט לשחרר אותו במהלך העונה. כרגע אם לקחתי את דריק רוז במחיר נמוך בגלל סיכון הפציעות שלו, אני מרוויח את הסיכוי שהוא יחזור להיות סופרסטאר ויהיה לי אותו במחיר מצחיק, אבל אין לי שום סיכון שאני אצטרך "לשלם" לו גם אם הוא לא יחזור לעצמו, אז ברור שזה נו-בריינר לקחת אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 66 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה