סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 22, 2024 11:53 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 66 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אוקטובר 19, 2014 8:12 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
מצד שני, קנסות על היפרדות משחקנים יעודד לשמור שחקן רק כדי לא להפסיד כסף סתם. ייפגע בשחרור השחקנים לדראפט כי בדיוק על השחקנים הגבוליים זה ישפיע.

וברור שאף שחקן לא אמור לעלות 3/4 תקציב. גם לחצי זה הגיוני רק אחרי העליות עם השנים. אף שחקן לא נרכש בשנים האחרונות ב-100 דולר לפי תקציב 200, בשום מסגרת ובשום צורה.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 19, 2014 8:25 am 
Hall of Famer

הכוונה שלי לא הייתה להיפרדות משחקן במהלך האוף-סיזן אלא להיפרדות במהלך העונה משחק שהיה קיפר.

כלומר נניח שאני רוצה לשמור לעונה הקרובה את דריק רוז כקיפר בעלות של 1$ (כי לקחתי אותו כפרי-אייג'נט בשנה שעברה), במצב הנוכחי אם הוא יהיה טוב אז הרווחתי אבל אם הוא פישל, לא קרה כלום, אני פשוט זורק אותו. אם לעומת זאת אני אקבל קנס לשנה הבאה במידה ואזרוק אותו במהלך העונה, זו כבר נהיית דילמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 19, 2014 9:44 am 
מנהל פורום

צ'ונס, כמו שעידן אמר, השינוי שאתה מדבר עליו הוא קוסמטי לחלוטין.
ואגב, יצויין שעוד בשנה שעברה אני טענתי שאין שום טעם לתקציב כפול, כי זה פשוט מכפיל את כל העלוית...

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 19, 2014 10:03 am 
Junior

זה לא לגמרי קוסמטי, כי כפי שכבר נוכחנו לדעת ב-2/3 דראפטים, כשהתקציבים מוגדלים שחקני הביניים והתחתית נמכרים באותם מחירים, וזה מה שיוצר את העיוות הגדול.
אין שום היגיון לחתוך תקציבים בלי לחתוך מחירים, הם נגזרת אחת של השניה.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 19, 2014 10:11 am 
Junior

מעתיק את ההודעות מהדף הקודם כדי שלא ייתפספסו למישהו. כאמור אלא אם דוחים את הדראפט שמתוכנן למחר, כולם חייבים לעשות את בחירות הקיפרים שלהם בתוך המערכת של יאהו, עד הערב בשעה 21:00 (רצוי לפני, אין לדעת עם השעון שלהם).

Chauncey כתב:
אז הוחלט, כל נושא הכספים נחתך בחצי. זה כולל את תקציבי הקבוצות לדראפט (מ-400$ ל-200$), הבונוסים לדראפט (במקום קפיצות של 10$, קפיצות של 5$), ומחירי השחקנים (לא כולל אלה שבדולר).

אלא אם מתקבלת החלטה במהלך היום על הזזת הדראפט (בכפוף לבקשה של יותר משני חברים) כולם חייבים להזין את בחירת הקיפרים שלהם במערכת עד השעה 21:00, היום (ראשון).

Chauncey כתב:
ערכתי את מחירי השחקנים בדף שלהם: viewtopic.php?f=3&t=13359&p=431231#p431231

בונוסים:
זוכה הליגה, ג'יי דוג, לא מקבל בונוס.
המקום השני בסיום הפלייאוף, ביל, מקבל 5$.
מקום שלישי אלון - 10$.
מקום רביעי רוני - 15$.
אחרון בסיום הפלייאוף, עודד - 20$.
מנצחו בסדרה על המקום השביעי, מוק - 25$.
המפסיד ב-"אליפות הבית התחתון", עידן, מקבל 30$.
המנצח הגדול והכביר של אליפות הבית התחתון הנשגב, כותב שורות אלו, מקבל 35$ בונוס לשימוש בדראפט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 19, 2014 5:00 pm 
Junior

הודעה נוספת ששכחתי- לפי בקשת רוב המשתתפים, הרוסטרים ייגדלו ל-17 משבצות לקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 19, 2014 6:03 pm 
Junior

אם חתכת את הקתציב בחצי וגם את העלויות בחצי- לא עשית שום דבר... מה זה מס שפתיים?

לא רציני. אתה סתם עושה לנו עבודה כפולה ולא מביא שום שינוי.

ורוני, כן, זה בדיוק הרעיון שאם שילמת מחיר מופקע על שחקן, אתה תחשוב פעמיים אם להשאיר אותו גם אם קוראים לו לברון. זו הייתה אמורה להיות היחודיות של הליגה הזו ולכן במהלך העונה לא הסכמתי לטריידים על הארדן למשל כי היה לי ברור שלא יהיה שווה להשאירו בעונה הבאה.

לכן אני משווה אותה לVGM. זו ליגה של מניות. אתה רוצה להחזיק מניות שיכולות לגדול ולא כאלו שהן כבר עצומות ויתפסו לך את כל התיקרה. מי שירצה את לברון או דוראנט בסגל יצטרך לקבץ סביבם שחקני דולר.
יהיה לו שווה לקחת את הסיכון של לשחרר אותו לדראפט ולהשיג אותו בזול יותר. זו ליגה מרתקת- זו ליגה של מניות. וזו גם ליגה שיוויונית שבה מי שלוקח ביג גאנז מפסיד במקום אחר. לכן תהיה כאן המון אסטרטגיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 19, 2014 6:16 pm 
Junior

נו, מה רצית, שנחתוך את התקציבים ל-200 ונשאיר את מחירי השחקנים לפי שווי של 400?
זה לא בא בחשבון, גם לא הצעת ביניים. הורדת תקציבים בלי הורדת מחירי השחקנים הייתה מביאה לדבר אחד בלבד- רק השחקנים עם החוזים הנמוכים היו ננעלים, כל היקרים היו הולכים לדראפט, ושם נרכשים במחירים חדשים, מותאמים לתקציב החדש.

אתה נעול על ההגדרה הזו של "אם קנית שחקן כמו דוראנט/לברון/הארדן לא צריך להישאר לך כסף מעבר לשחקני דולר", וזה לא עובד ככה בפנטזי ולעולם לא יעבוד ככה. אין ליגת פנטזי ששחקן עולה בה מעל 100$, ואתה מדבר על 3/4 תקציב, 150$. שוב ושוב חוזר ל-VGM למרות שאין שום קשר בין השיטות.
זאת הליגה היחידה שבה השחקנים הבכירים שלך משפיעים על שאר הסגל, כמו שדראפט מכרז אמור לעבוד. בליגות הפרנצ'ייז והקיפר-רוטו אין לך שום מניעה לקבץ 3 שחקנים בטופ של הליגה. כאן זה יכול, אם בכלל, לעבוד לפרק זמן מאוד קצר עד שהתקציבים יאכלו אותך.
זה בדיוק מה שאתה מגדיר שאתה רוצה, רק שננעלת על איזו קונספציה שגויה בה מחיר של שחקן פנטזי מהטופ צריך להיות 3/4 מתקציב הקבוצה, למרות שאין לזה שום דוגמא ואין שום דרך שזה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 19, 2014 6:23 pm 
Junior

אני עוד פעם מציע את הפשרה.
להשאיר מחירי שחקנים כמו שהיו ולקצץ את התקציב בלבד ל-300.

זה יביא את שחקני הסיבוב הראשון ל-40-50% מהתקציב (מספיק כדי למנוע ממני להשאיר את לאב ודיוויס יחד :( )
זה כפול מחוזה מקס ב-NBA

אני מבין את הנימוק של מוק, במיוחד בליגה רדודה.
מצד שני, זאת ליגה רדודה - 8 מנג'רים בלבד - בשיטה הזו כל אחד ישיג את שחקן הסיבוב הראשון שלו אבל לא יוכל להשיג שחקן נוסף כזה בלי להסתפק בשחקני דולר
זה שיוויני למדי

מצד שני, בשיטה של צ'אנס אני שומר את לאב ודיוויס שזה נראה לי עדיף..
בכל מקרה, עוד שנתיים אי אפשר להשאיר את שניהם שזה מה שרוני טוען

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 19, 2014 6:31 pm 
Junior

מצטער, אין יותר פשרות או שינויים, 26 שעות לפני הדראפט, שעתיים לפני שהדד-ליין לקיפרים נסגר ושעות אחרי שאנשים כבר ישבו וחשבו ונעלו את הקיפרים שלהם.

בלי קשר, לא מצליח להבין איך אתם לא שמים לב לכשל הלוגי של מה שאתם מציעים. קנינו שחקנים לפי תקציב של 400$. אתם רוצים להשאיר את המחירים כפי שהם, ולהוריד תקציבים ל-300$. הדבר היחיד שייצא מזה- השחקנים היקרים יחזרו לדראפט, והפעם ייקנו אותם במחיר שתואם לתקציב של 300$. ואז מה עשינו בזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 19, 2014 6:50 pm 
Junior

אם עד עכשיו לא הבנת מה עשינו בזה, אז אני קצתי בהסברים ידידי.
נשחק איך שאתה רוצה ובשנה הבאה אני מזדכה על הציוד בליגה הזו.
לא מעניינת אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 19, 2014 7:04 pm 
Junior

אה, הבנתי מצויין, אתה רוצה ששחקן מוביל יעלה 3/4 תקציב, כמו בשום משחק פנטזי אחר.
אתה יכול להזדכות כבר עכשיו, יש לך מחליף ובלי קשר אף אחד לא מוחזק בכח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 19, 2014 7:14 pm 
Junior

סבבה תתקדם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 19, 2014 8:21 pm 
Hall of Famer

מוק, אם הזכרת VGM, גם שם השחקנים היקרים ביותר שם היו עולים בין 30 ל-35 מתוך 100 לכל היותר (נדמה לי שגארנט בשיאו הגיע אולי ל-37), זה מקביל ואפילו טיפה נמוך יותר ממחירי יאהו היום, שבהם דוראנט (לפני הפציעה), דיוויס ולברון עולים 70-80 מתוך 200. אני באמת לא מצליח להבין את ההיגיון שבו שחקן אחד, טוב ככל שיהיה, אמור לעלות יותר מחצי תקציב,. גם בליגה האמיתית, השחקן עם המשכורת הכי גבוהה העונה יהיה קובי עם 23.5 מיליון מתוך 63 תקרה (רכה, כן? לא קשה), זה מקביל לשחקן שעולה 74 במחירים של יאהו.

בכל מקרה, אני מציע שנעבור את הדראפט ונדסקס את החוקים יותר לעומק אחריו כשהכל טרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 20, 2014 10:15 am 
Sophomore

אפשר איכשהו לראות מה הקיפרים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 20, 2014 3:39 pm 
Junior

בחצי השעה הקרובה אכתוב כאן את סגלי הקיפרים כפי שהועברו למערכת..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 66 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה