ההימור הראשוני שלי הניח שאני מוותר על סטף בכדי לשמור על האחרים הזולים, ולקוות להרוויח עליו כמה גרושים.
בדיעבד זה עבד כמו שעון, כשלקחתי אותו ב-60 במקום 75.
בחירה ראשונה - נוביצקי יוצא והולך ב-30 סולידי לאיתי
בחירה שנייה - סטף יוצא ואני הולך בכל הכוח עליו. המחיר נתקע ב-60 נהדרים.
אני מחליט כאן שגארדים יש מספיק (סטף, דראגיץ', רוז, רונדו, בלדסו, פרקר, טיג...), ועכשיו צריך גבוהים ואיזה שני סמולים.
קיירי וכריס פול יוצאים ישר אחרי סטף. קיירי הולך נמוך קצת, פול גבוה קצת.
אני ממתין בסבלנות ותוקף את הבחירה השישית ואוסף את הורפורד במחיר מציאה של 26 בלבד.
אחרי שני בכירים שסימנתי, החלטתי שזה הזמן לצאת למנוחה קצרה.
בינתיים הדוג הצליח להלביש חמישייה נאה (לי, בראיינט, נול, אריק גורדון, דיוויד ווסט)בפחות מ-70, ודי הוציא את עצמו מלהתמודד על ההמשך.
10 בחירות אחרי, ופאו עולה על הלוח. גם הוא היה מסומן חזק מאוד אצלי. להפתעתי אני אוסף אותו ב-11 בלבד!!
ראיין אנדרסון הולך לאלון ומייד עולה צחי למכרז. במקור הוא היה בתוכניות המשניות אם הורפורד/גאסול לא יפלו ברשת.
אחרי ששניהם נפלו בקצת יותר ממה שחשבתי לשלם על אחד, החלטתי שהריב' של צחי שווה את המאמץ. 12 וגם הוא אצלי.
כאן הגעתי לשלב שאני חייב לפחות שני סמולים.
הראשון שנבחר היה טרנס ג'ונס. תורם ריב', חסימות, אחוזים טובים. 16 זה מחיר סביר בהחלט.
הטעות היחידה של הדראפט (מבחינתי כמובן) הגיע מייד אחריו.
תוך כדי השיטוט והחיטוט אודות סמול, לא שמתי לב שהמחשב העמיד בשמי את ג'ורג' היל...
לא נעים - לא נורא
נשארו עוד שני מקומות.
הבנתי שאני חייב עוד סמול ומראש סימנתי את בוגוט כשחקן שאני רוצה.
בבחירה ה-31 העמידו את דנג. לא מת עליו בכלל, אבל מקווה שיתן תוצרת בסמול שלי. 9 זה מחיר סביר בהחלט
ושוב, 20 בחירות אחרי, אני מעלה את בוגוט על הלוח.
מישהו מציע 2, אני מייד מעלה ל-3, והופ - סוגרים סגל.
גיי-סט-מאץ'
לא יודע מה אתכם, לדעתי זה דראפט המכרז הטוב ביותר שלי מאז ומעולם