סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 11:56 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 142 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אלימות בספורט
הודעהפורסם: ג' נובמבר 04, 2014 1:30 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אני לא רוצה להיות קטנוני אבל אני אהיה בכל זאת כי זה חוזר על עצמו בפעם הלא יודע כמה הערב.

ההשוואה לקובי מוסא לא נכונה. נקודה. סימן קריאה!

במקרה קובי מוסא (ואפשר לעיין ביוטיוב), האוהד פרץ עם רימון עשן או משהו דומה, רץ לכיוון אוהדי מכבי (באין מפריע) זרק עליהם את הרימון ורץ חזרה לכיוון היציע שלו.
בדרך קובי מוסא, כדי להגן על כבודם של אוהדי מכבי, נכנס בו בברוטאליות.
האוהד לא ניסה לתקוף את מוסא או את אחד משחקני מכבי.

תגובת זהבי לא דומה ואפילו בקצת למוסא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 04, 2014 1:38 am 
Freshman

קודם כל, ענישה אישית חמורה לטמבל שירד למגרש ותקף שחקן. 3 עבירות: פריצה למגרש, תקיפה, התנגדות למעצר. זה צריך לזכות אותו בתיק פלילי מכובד.
לקבוצות:
הפסד טכני דו"צ (כי גם אוהדי מכבי פרצו למגרש) נקודות, כסף ומה שלא תרצו, כנראה יותר להפועל ת"א מאשר למכבי, כי האוהדים שלה היו אלימים ולא סתם פרצו למגרש.
משחקי רדיוס בלי קהל. ברבים.
ואח"כ - להכפיל או לשלש את דרישת האבטחה מצד המשטרה במשחקי דרבי.
הקבוצה לא יכולה לעמוד בזה? שיחליטו בעצמם לעשות משחק בלי קהל.

זו אחריות המשטרה להחליט מה כמות האבטחה כדי לשמור על בטחון האוהדים והשחקנים.

זו גם אחריות המאבטחים/סדרנים למנוע פריצה למגרש. ברגע שאוהד פרץ למגרש ותקף שחקן, לא מבין איך אפשר להעניש אותו על זה שהוא הגן על עצמו. אם הוא היה עולה ליציע ותוקף, מגיע לו הרבה יותר מכרטיס אדום, אבל אם אוהד רץ אליו ותקף אותו (והוא הגיב בצורה סבירה, עם כל הכבוד. לא היה אדיש, אבל לא יזם את המגע, אלא הגיב) זה לא אותו הדבר!
הוא יצא ילד קטן ומתגרה עם ה"פיו פיו" לקהל, אבל הוא נענש על זה בכרטיס צהוב לפי שיקול הדעת של השופט. ההחלטה הבאה הייתה מוזרה לי.

נערך לאחרונה על ידי RYuval בתאריך ג' נובמבר 04, 2014 2:04 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 04, 2014 1:39 am 
Sophomore

קובי מוסא היה אידיוט, זהבי לא חכם גדול עם ההתגרות, פניני מחמם אווירה שלא לצורך ובסיפור שולדברנד התנהג כתת אדם, טל בן חיים אידיוט גדול, סופו הגיב באופן בלתי מקובל ומסוכן. לא כתבתי את כל אלו בציניות אלא במלוא הרצינות אבל עדיין אף אחד מהם הוא לא רוצח בפוטנציה כמו הבחור מהערב שגדל בערוגה שמדשנת טיפוסים כמוהו כי כל פעם זה בודד. אני ראיתי חגיגות די רציניות מיציעי הפועל אחרי הסיפור הערב (ועוד יותר נדהמתי מחברים אוהדי הפועל - חלקם בעלי תפקידים בכירים בשירות המדינה ואחד אפילו היה סגן ראש עיר באחת הערים הגדולות בארץ שמשתפים פעולה עם כל מה שנועד להסית את האש ממה שכמעט קרה כאן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 04, 2014 1:42 am 
Junior

ואת הרשימה המאשימה הפופוליסטית והלא מפוארת הזו אפשר להכין גם על אוהדי מכבי ת״א, בית״ר, מכבי חיפה, הפועל ב״ש, רק בשינוי האירועים הנקודתיים, אז נובמת הורטון. בוא ננסה לשמור את הנוהג המרהיב של האשמת צד אלים אחד והתעלמות מהאלימות של הצד השני במקום בו הנוהג הומצא, פורומי האוהדים של הקבוצות.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 04, 2014 1:46 am 
Sophomore

אתה חתיכת שקרן, קובי מוסא הוא זה שתקף את האוהד. פשוט משקר במצח נחושה וממציא מציאות מקבילה.

והיה אוהד אחד של הפועל שפרץ למגרש והלך מכות עם זהבי, אבל המשחק חודש והופסק רק אחרי שכעשרה אוהדי מכבי (בעידודם של שחקן ואיש צוות מכבי, קרלוס גארסיה ואובארוב) שתקפו או ניסו לתקוף שוטרים, מאבטחים, אוהדים ושחקנים. אבל הם לא חמומי מוח אפילו, נכון? עליהם אפילו לא מדברים בכלל.

ומה שולדבראנד עשה שאתה קורא לו תת אדם? אתה פשוט שקרן.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 04, 2014 1:48 am 
Sophomore

התלבטתי קצת איך לענות אבל מה אני אגיד למישהו שהבריז משיעור הבנת הנקרא?

נערך לאחרונה על ידי אד הורטון בתאריך ג' נובמבר 04, 2014 1:51 am, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 04, 2014 1:50 am 
Hall of Famer

אד הורטון כתב:
פניני מחמם אווירה שלא לצורך ובסיפור שולדברנד התנהג כתת אדם.

תנקז את הדם מהעיניים, תחזיר את הקצף לפה ותקרא שוב את המשפט לפני שאתה הולך וקורא למישהו שקרן.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 04, 2014 1:56 am 
Sophomore

לא בכלל לא שקרן, רק כתב "חמום מוח אחד שתקף את קובי מוסא."
כשבמציאות קרה בדיוק, אבל בדיוק, 180 מעלות ההפך.

אז אני אקרא לו שקרן עוד אלף פעמים וגם עוד מיליון.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 04, 2014 1:56 am 
Sophomore

אד הורטון, ספר לי עוד על האוהד ש-״תקף את קובי מוסא״.
באמת מרשימה היכולת לשכתב את ההיסטוריה לפעמים.
הוא תקף את קובי מוסא כמו שרבין רצח את יגאל עמיר.

באופן כללי התגובה שלך לא מעידה על חכמה יתרה.
יש טיפשים ואלימים בכל מקום, לתת רשימה של מקרים מלפני 20 שנה על מי שריסס כתובות ומי שהכין בובה (ממש על סף רצח להכין בובה) כדי לנסות להכפיש זה בעיקר ילדותי. הנקודה כאן היתה שהקריאות הפופוליסטיות למהפכות ואתחולים בכל ענפי הספורט שכל מיני פוליטיקאים יתפסו עליהם טרמפ לא במקום, אלא טיפול נקודתי. אתה כנראה לא מסוגל לנהל דיון בלי קנטרנות שבטית וראיה דיכוטומית של שחור-לבן אבל בעיני לא זו הפואנטה.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך ג' נובמבר 04, 2014 2:04 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 04, 2014 2:02 am 
Sophomore

חוצפן חיובי כתב:
לא בכלל לא שקרן, רק כתב "חמום מוח אחד שתקף את קובי מוסא."
כשבמציאות קרה בדיוק, אבל בדיוק, 180 מעלות ההפך.

אז אני אקרא לו שקרן עוד אלף פעמים וגם עוד מיליון.

בהחלט מדובר על מסכן ותמים שהגיע במקרה לדשא עם רימון עשן. (ואת קובי מוסא היה צריך להרחיק לכל החיים)

שקרן קראת לי על משהו אחר אבל זה בגלל שאתה לא מסוגל לקרוא משפט שלם בעברית והפכת את המשמעות שלו לגמרי. בטח שלא אפגע גם אם תקרא לי ככה עוד מיליון פעם. איך אפשר להיפגע ממישהו שאפילו לא טורח לקרוא מה כותבים לו?
אתם קהל תומך אלימות ומעודד אלימות ולכן נוסיף ונראה עוד הרבה ארועים כאלה של "יחידים". ההשוואה ליגאל עמיר היא במקומה. מדובר בסה"כ על חמום מוח שלא שלט בעצמו. לא הייתי ממהר להסיק מזה מסקנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 04, 2014 2:09 am 
Sophomore

והנה אתה ממשיך עם השקרים, שקרן. אמרתי מסכן? שקרן. אמרתי תמים? שקרן.

אתה, שקרן, הוא זה ששיקר וכתב "חמום מוח אחד שתקף את קובי מוסא". כשבמציאות קרה בדיוק ההפך.

אגב, מה עם עשרת חמומי המוח של מכבי שפרצו למגרש ותקפו את כל מי שהם יכולים? בעידוד שחקנים ואנשי צוות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 04, 2014 2:23 am 
Sophomore

היפה הוא שאתה ממשיך להתעלם באלגנטיות מזה שלא היית מסוגל לקרוא כמו שצריך את מה שכתבתי על פניני וחושב שאם תצעק שקרן ושקרן זה נורא יעליב אותי.
בכל אופן מאחר ונגררתי פה שלא בטובתי ואולי קצת באשמתי לקרב שיותר מתאים לפייסבוק (שם אין לי כאלה...) ונראה לי שהוא לא הולך למקום טוב יותר ואולי עדיף שאמצה אותו אני אחזור בי מכך שקובי מוסא הותקף ואקבל את הטענה שהוא זה שתקף עבריין אלים שפרץ למגרש (ומוסא היה צריך להיענש ביתר חומרה) כך שאפשר להסיר אותו מרשימת המקרים של אלימות אוהדי הפועל (תכניס במקומו את הכלבים שמדמים אדם תלוי ולועגים לבנו) מובן ששאר המקרים בעיני מוכיחים בדיוק את מה שאני טוען ואין לי כל כוונה לחזור בי מזה.
את אוהדי מכבי שפרצו למגרש צריך לשים מאחורי סורג ובריח לזמן ממושך עם דאגה מהמועדון שלא ידרכו יותר במשחקי הקבוצה ואם יש מי מאנשי הקבוצה שעודד אותם לכך הוא צריך להיענש במלוא החומרה.

נערך לאחרונה על ידי אד הורטון בתאריך ג' נובמבר 04, 2014 2:27 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 04, 2014 2:26 am 
Junior

לא ראיתי את מי תקפו החמומי מוח מצד מכבי, נהפוך הוא הם רצו באמוק לכיוון היציע של הפועל שבדרכם שחקנים ואנשי צוות וחוץ מעימות עם מאבטחים שניסו לעצור אותם, הם לא תקפו אף שחקן ובטח לא ירדו לדשא בכוונת תקיפה כמו שירד התוקף של זהבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 04, 2014 2:38 am 
Junior

אז כנראה שאתה צריך לצפות שוב. יש שם אוהד שנתן אגרוף למאבטח, יש שם אוהד שקפץ בבעיטה על מאבטח, יש שם אוהד שרץ לתקוף שחקן של הפועל ומופל לארץ בשנייה האחרונה.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 04, 2014 7:25 am 
Hall of Famer

בהחלט להעניש את זהבי, לא על התגובה לאהבל האדיוט שירד לדשא, אלא על ההתגרויות החוזרות ונשנות בקהל. גם לו יש חלק נכבד בסיפור הזה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 04, 2014 7:29 am 
Junior

Dovi כתב:
זה קצת מזכיר לי את הקריאה של רון קופמן ׳לסגור הכל׳ ׳הביתה׳ וכדו׳
לא שאני מזלזל בשאלה שלך אבל אולי תפרט איך עושים אתחול בכל ענפי הספורט? בא נתחיל בזה שתסביר רק בכדורגל ובכדורסל.

במקום להשתמש בכספי הטוטו לבנות אולמות חדשים להשתמש בהם לרשת את כל איצטדיוני הספורט במצלמות אבטחה HD.
לקבוע חוקים קשוחים על קללות, התעמתות עם אוהדים אחרים, זריקת חפצים וכו׳ ולהכנס באם אמא של כל האוהדים שיתפסו עושים כך בעני המצלמות. יש מספיק תוכנות, כמו של ורינט, שיכולות לזהות התפתחות של ארועי אלימות ולשים גדר וירטואלית סביב חלקים מסויימים במגרש. אפשר לעשות מאגר נתונים של אוהדים שהפרו את הכללים כך שמערכת המצלמות בכל מגרש יתריעו על התקרבות שלו ויגרמו להרחקתו מכל אירועי הספורט כולל אלו של הילדים שלו בבית ספר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: כדורגל ישראל 2014/2015
הודעהפורסם: ג' נובמבר 04, 2014 8:23 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אני לא אתפלא, אגב, אם דווקא מכבי תיענש הרבה יותר בחומרה. למשל שייקבע נצחון טכני להפועל, ומשם יתחילו בעונשים אחרים כמו הורדת נקודות.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 04, 2014 9:10 am 
Junior

עופר האדום כתב:
בהחלט להעניש את זהבי, לא על התגובה לאהבל האדיוט שירד לדשא, אלא על ההתגרויות החוזרות ונשנות בקהל. גם לו יש חלק נכבד בסיפור הזה.

נובמת... הקהל של הפועל מורכב מנשמות רגישות שנפגעות מה"פיו פיו" שזהבי עושה ?
אלו אנשים בוגרים שצריכים לדעת מה הגבולות בין מותר לאסור.

את המקרה של סופו (מצד האוהד) ושירי האהבה למזרחי אני לחלוטין מקבל כתחום אפור ( ובעייני אפילו לגיטימי לחלוטין). המצב של לתקוף פיזית שחקן ( ולהפריע למשחק עקב הכניסה לדשא) הוא תחום שחור לחלוטין ואסור לחלוטין. אין אף אחד שיטען אחרת.

זהבי נתן עוד קצת חומר בערה לקהל של הפועל, אבל אין לו שום אחריות על זה שהאוהד הספציפי הזה אידיוט אלים. אגב, גם התגובה שלו על כר הדשא הייתה לגיטימית בעייני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 04, 2014 9:47 am 
Hall of Famer

גם חומר בערה לאלפי אוהדים שחלקם בוא נגיד ככה לא אינטליגנטים במיוחד, זה משהו שיכול להיות מסוכן. אני חושב גם שבכל ליגה נורמלית אחרת (בטח ב-NBA) שחקנים מקבלים עונשים על התגרויות בקהל. בלי קשר כתבתי שלא צריך להעניש אותו על התגובה לאדיוט שתקף אותו.

ועוד אגב , כדי ללמוד קצת על אוהדי הפועל ת"א אפשר לקרוא את התמיכה הדי גדולה שהאדיוט האלים זוכה לה בפורום שלהם.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 04, 2014 10:28 am 
Sophomore

זהבי קיבל צהוב, זה לא עונש ראוי?

חוץ מזה שנראה לי שהדיון הזה שייך לאוף, מה גם שבאמת קיים שם דיון מקביל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 04, 2014 10:44 am 
Hall of Famer

לא עונש ראוי אם הוא עושה את זה שוב ושוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 04, 2014 10:48 am 
Junior

חוצפן חיובי כתב:
והנה אתה ממשיך עם השקרים, שקרן. אמרתי מסכן? שקרן. אמרתי תמים? שקרן.

אתה, שקרן, הוא זה ששיקר וכתב "חמום מוח אחד שתקף את קובי מוסא". כשבמציאות קרה בדיוק ההפך.

אגב, מה עם עשרת חמומי המוח של מכבי שפרצו למגרש ותקפו את כל מי שהם יכולים? בעידוד שחקנים ואנשי צוות?

חסר לך "שקרן" בשורה השלישית.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 04, 2014 10:50 am 
Junior

לדעתי הפועל תל אביב צריכה להיענש הרבה יותר בחומרה, למען יראו וייראו: הפסד טכני, הפחתת נקודות ורדיוס עד סוף העונה יהיו מבחינתי עונש הגיוני. מצד שני, מכבי בבעיה: אלה לא רק האוהדים שפרצו למגרש ותקפו מאבטחים, אלא גם אנשי הקבוצה (אוברוב בטוח, ואולי גם גארסיה) שעודדו את האוהדים להיכנס כדי לפוצץ את המשחק.

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 04, 2014 10:59 am 
Junior

מה שכן, סחתיין על זהבי. בהתחלה הוא טיפה נבהל (צץ לו בן אדם בשדה ראיה כשלא אמור להיות שם אף אחד), אבל משם והלאה הוא עומד שם ופשוט משתעשע בערס הטמבל הזה.
אגב, בתור מחנך שעבד רבות עם אוכלוסיות מצוקה, עמדתי במצב של זהבי אי אילו פעמים: ילד טמבל בא ומתחיל לתת לך מכות (נגיד כי אמרת לו שאסור לזרוק אבנים על חלונות של מבנים בפנימיה).
מה אתה עושה?
תברח? לא, זה מטומטם.
תחזיר לו? שתי דקות ואתה יושב בתחנת משטרה.
אין לך ברירה אלא לעשות "ערן זהבי", לעמוד מולו, להעיף אותו כל פעם שהוא בא להרביץ לך, ולחכות שיגיעו "הגורמים המוסמכים" (מנהל הפנימיה נגיד).

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 04, 2014 11:04 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

oren_80 כתב:
האמת? מזל שהאוהד שפרץ השתמש רק בידיים ורגליים. לא רוצה לחשוב אם היה נוקט באלימות עם חפץ קהה או משהו חד כלשהו. הערס הזה צריך להיות מורחק מלהיות אוהד לשנים ובנוסף להענש פלילית(וירידה לכר הדשא היא עבירה פלילית).

להרחיק לצמיתות והייתי גם נותן לו מאסר של מעל שנה למען יראו וייראו.
הייתי גם מפטר את כל אנשי האבטחה שהיו עסוקים בצפייה במשחק במקום להגיב בזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 142 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 52 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: