סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 2:45 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 142 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כדורגל ישראל 2014/2015
הודעהפורסם: ג' נובמבר 04, 2014 1:13 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
פירסמו את השם, אלרואי ידעי. לא שזה אומר לי משהו.
אני מקווה שיבטלו את ההרחקה של זהבי. האוהד הבבון הזה צריך לשבת בכלא. גם ריינשרייבר צריך להיות מורחק להמון זמן מהדשא, איבד כל שליטה והראה שאין לו אישיות לשפוט משחק עם אמוציות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 04, 2014 1:22 pm 
Hall of Famer

ידוע בשם פואד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 04, 2014 1:50 pm 
Junior

מישהו שמע את תגובת העורך דין של החשוד?

׳החשוד נכנס לךא כוונה לתקוף אלא רק למחות על האקט של ערן זהבי וכשהרגיש מאוים מערן זהבי הוא תקף בחזרה׳

מדהים כמה בן אדם יכול להיות הזוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 04, 2014 2:06 pm 
Sophomore

נמצא מישהו יותר מפגר מהפורץ עצמו...
מצד שני- אני היחיד שרואה דמיון פיזי בין העו"ד לזהבי? https://www.google.co.il/search?q=%D7%9 ... B150%3B150

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 04, 2014 2:19 pm 
Junior

stpsg כתב:
פירסמו את השם, אלרואי ידעי. לא שזה אומר לי משהו.
אני מקווה שיבטלו את ההרחקה של זהבי. האוהד הבבון הזה צריך לשבת בכלא. גם ריינשרייבר צריך להיות מורחק להמון זמן מהדשא, איבד כל שליטה והראה שאין לו אישיות לשפוט משחק עם אמוציות.

ומה צריך להיות העונש של אוברוב? ושל אוהדי מכבי שפרצו למגרש?

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 04, 2014 2:39 pm 
Hall of Famer

שמעתי הרבה מאד אנשים, גם פה, גם במקומות אחרים שאומרים שהאוהד הזה צריך לשבת בכלא. ואני רק לשאול שאלה. האם גם הייתה דרישה בשנה שעברה להכניס את סופו לכלא? מה ההבדל הגדול בין מה שעשה אותו פואד לבין מה שעשה סופו?
את האמת אין לי מושג מה צריך להיות העונש שלו. מצד אחד, זה נראה לי מוגזם ואפילו מופרך שעל ירידה לכר הדשא והחלפת דחיפות וכמה בעיטות עם שחקן אתה תשב שנה בכלא. מצד שני, חייבת להיות פה הרתעה, אין לי ספק. האוהד הבא יכול לרדת עם סכין לדשא. נתחיל מכך שהאוהד הזה צריך לבלות את הזמן בעת שהפועל תל אביב משחקת בתחנת המשטרה הקרובה למקום מגוריו לאורך תקופה מאד מאד ארוכה. מה הלאה? כאמור לא יודע. אולי כן כלא לתקופה קצרה. אם לא כלא, מן הסתם עבודות שירות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 04, 2014 2:42 pm 
Hall of Famer

החוק כמדומני מתייחס ביותר חומרה למצב בו אוהד יורד לכר הדשא מאשר להיפך (עניין העבירה הפלילית של ירידה לכר הדשא בכדורגל מבלי שנכנסים למה הפורץ עשה).
לא אומר אם זה נכון או לא, אבל כרגע כמדומני זה המצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 04, 2014 3:42 pm 
Junior

סופו הוא נכס לאומי. אתרוג שייך למכבי ת"א. בגללו יש אליפות ארופה בכדורסל. למה שיגיעו בו? הוא הרי רק הגיב לפרובוקציה של אוהד...איך אתה משווה בכלל.

גם גור שלף רק הגיב לפרובוקציה של אוהד. ההוא שקילל את אשתו. מגיע לו מכות (מולי קצורין בעת היותו מאמן הנבחרת)....

אלימות מילולות גרועה מאלימות פיסית (שמעון מזרחי)....

פואד הוא רק תימני, שימק בכלא (טוקבקסטים היום)....

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הדרבי המפוצץ
הודעהפורסם: ג' נובמבר 04, 2014 3:48 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
פיצלתי מת'רד הכדורגל ברשותכם. נראה לי שלגמרי ראוי לת'רד נפרד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 04, 2014 3:57 pm 
Hall of Famer

Red Sumo1 כתב:

גם גור שלף רק הגיב לפרובוקציה של אוהד. ההוא שקילל את אשתו. מגיע לו מכות (מולי קצורין בעת היותו מאמן הנבחרת)....

.

אצל שלף העסק כלל גם אזכור אביו המנוח ש"מתהפך בקבר", אם כבר הזכרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אלימות בספורט
הודעהפורסם: ג' נובמבר 04, 2014 4:03 pm 
Hall of Famer

אחד העצורים מהקטטה הבוקר הוא בן של ח"כ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 04, 2014 4:21 pm 
Junior

oren_80 כתב:
Red Sumo1 כתב:

.

אם זה כלל את אבא שלו, אז בוודאי שמגיע שיכו אותו. ברור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 04, 2014 4:28 pm 
Hall of Famer

לא נכנס לכן או לא, אבל אם אתה כבר סוקר את מה שהיה שם תהיה מדויק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 04, 2014 4:46 pm 
Sophomore

ועכשיו גם הבן של דב חנין נעצר על המכות מחוץ לבית המשפט. מילא שהוא לא מחונך, אבל איפה השכל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 04, 2014 5:12 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
Red Sumo1 כתב:
oren_80 כתב:
Red Sumo1 כתב:

.

אם זה כלל את אבא שלו, אז בוודאי שמגיע שיכו אותו. ברור.

המנהל המקצועי של הפועל ת"א טוען שכן, הגיע לו, ברור. אני מניח שלא שכחת. לא ראיתי אגב שהקאתם אותו מהקבוצה.
כמו ששאלתי אז - מעניין אם הוא מעודד אלימות כלפי אוהדים באופן כללי, או רק כשמדובר באוהד שמדבר לא יפה על האבא הפרטי שלו? תשאל אותו בהזדמנות.

ומבחינתי שכולם ייכנסו לכלא. יהיה כואב שנה-שנתיים עד שהפסיכופתים יפנימו שהבני זונות, כלומר אנחנו שנשבר לנו הזין מהמצב הזה, שינו את חוקי המשחק. ואז יהיה יותר נחמד.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 04, 2014 7:26 pm 
Junior

אני מסכים עם מה שראי כתב מוקדם יותר. ברגע שהיתה פגיעה בשחקן של מכבי, השחקנים של מכבי חייבים לרדת מהמגרש. אוסיף שבעולם אידיאלי גם השחקנים של הפועל יורדים מהמגרש וגם השופט מפסיק את המשחק בו במקום (זה לא החוק במקרה של פגיעה בשופט/קוון?).

אגב, לטעמי אין פה הקבלה למקרה שלף וסופו (שניהם היו צריכים להענש). זהבי לא צריך לקבל אפילו רבעון העונש. מה שכן דומה בשלושת במקרים, זה שאני ממש לא מרחם על האוהד המדובר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 04, 2014 9:20 pm 
Hall of Famer

אפרופו עונשים, לא למדנו כבר מספיק פעמים שכל קשר בין המציאות לבין העונשים שנותן ביה"ד של ההתאחדות לכדורגל מקרי בהחלט?

עמוס לב כתב:
נראה לי מוגזם ואפילו מופרך שעל ירידה לכר הדשא והחלפת דחיפות וכמה בעיטות עם שחקן אתה תשב שנה בכלא

נו מה, וזריקת נעל על נשיאת בהמ"ש העליון זה הרבה יותר חמור? עובדה, בנאדם ישב 3 שנים בכלא על זה. יש פה עניין של הפרת סדר ציבורי במסגרת אירוע תרבותי (עד כמה שהכדורגל שלנו יכול להתהדר במילה הזו "תרבות") מרובה משתתפים וקהל.
אגב, גם לא צריך להמציא את הגלגל כאן. יש מספיק מקרים מאירופה ללמוד מהם.

ועוד אגב, כולם תפסו את השופט שעיר לעזאזל. בואו אני אשאל אתכם שאלה שמישהו כבר שאל פעם - מה א-ת-ם הייתם עושים? ברצינות, דרבי תל אביבי עם כל המתח שלו גם על הדשא וגם מחוצה לו, ופתאום בא איזה ערס ברברי שפורץ למגרש ומתחיל להתקוטט עם שחקן. אני מתקשה להאמין שדברים כאלה מלמדים בבית ספר לשופטים. קל מאוד להגיד שהשופט צריך להפעיל "שיקול דעת", אבל המושג הזה של "הפעלת שיקול דעת" תמיד בעייתי כאשר אותו "שיקול דעת" מתנגש עם חוקת הכדורגל (במקרה הזה, דורשת הרחקה של השחקן).

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 04, 2014 9:51 pm 
Junior

מה היינו עושים? ברגע שיש אלימות פיזית ויש סכנה לשחקנים שופט צריך לעצור את המשחק ולסיים אותו לאלתר ולהשאיר למשטרה לטפל באלימות, זה לא תחום האחריות שלו.
שום שחקן לא היה צריך להישאר דקה אחת על המגרש אחרי התקיפה של זהבי.
רק תחשוב מה היה הולך כאן אם זהבי היה נפצע ומסיים קריירה או משהו גרוע יותר.
להרחיק אותו זה בערך ההחלטה הכי מטומטמת שהוא יכל לעשות.
התנהגות השחקנים/המאמנים/הספסל הם באחריות השופט, ברגע שיש גורם חיצוני לא ספורטיבי שמייצר אלימות החלק של השופט בעניין נגמר ותפקידו לסיים את המשחק מייד.
אין שום דבר שקשור אפילו בצורה קלושה לספורט ברגע שאזרח מהשורה תוקף שחקן, זאת תקיפה לכל דבר ועניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 04, 2014 10:27 pm 
Junior

המקרה הזה הולך ללוות אותנו עוד הרבה זמן, בעיקר כי אני יודע שבית הדין ייתן עונשים קולקטיביים עצומים המנותקים מכל היגיון שכבר הוכחו ממקרי עבר שלא מועילים.
העונשים חייבים להיות נקודתיים לאוהדים שפרצו ולאותם אלו שזרקו חפצים למגרש. צריכה להיות הבנה כי קרה מקרה חריג, מקרה שטרף את כל הקלפים וכל התייחסות לכל אחד מהאירועים שהתרחשו לאחר אותו מקרה שבו פרץ האוהד צריך להישקל בהיבט כרונולוגי שמתבסס על אותו מקרה שלאחריו אבדה השליטה במגרש.
הפועל ת"א עשתה את המוטל עליה - עמדה בדרישות האבטחה והשיטור, משלמת סכומי כסף גבוהים כפי שנדרשה בשביל שהמשחק יעבור חלק. כבר בתחילה צריך להכיר בכך שהאשמה המרכזית מוטלת על חברת האבטחה. הפועל צריכה לעמוד לדין על זריקת החפצים לעבר המגרש של אוהדיה וגם כן לעשות מאמץ לאתר את האוהדים שזרקו את החפצים ולהעמידתם לדין.
מכבי ת"א תהיה מחויבת, להתלונן על אוהדיה שפרצו למגרש ולמצות את הדין, בהתאם למציאת ראיות, כנגד אובארוב או כל שחקן או סמכות אחרת שהלהיט את הרוחות.
התקדימים חייבם להיות נקודתיים נגד אוהדים ולא בהענשה קולקטיבית מנותקת של 13,000 צופים ומועדונים ברדיוסים, משחקים ללא קהל והפחתת נקודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 05, 2014 12:21 am 
Hall of Famer

רן - זו חוכמה בדיעבד, ואני גם לא בטוח שאתה צודק. שוב, לא מלמדים מקרים כאלה בבית ספר לשופטים, ויכול להיות שזה אחד הלקחים שצריך להפיק מאירוע כזה - איגוד השופטים צריך לחדד כיצד יש לפעול במשחקים מהסוג הזה במקרים שבו עניינים יוצאים משליטה. קל להגיד להפסיק את המשחק. בפועל, יש מסביבך 20 אלף צופים, המון לחצים מהספסלים והשחקנים של שתי הקבוצות, ובסופו של יום, לשופט כן יש מטרה ושאיפה לסיים את המשחק ב-90 דקות וסיום המשחק לפני הזמן הוא אקט שאמור להיות סוג של מוצא אחרון.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 05, 2014 12:26 am 
Hall of Famer

איזה 20 אלף? אתה חי מקסימום בשנות ה-90'
:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 05, 2014 12:33 am 
Hall of Famer

הצביעות יכולה לבוא מכל מקום.
שמעתי היום איזה נציג מעמותת האוהדים מדבר והוא אמנם גינה את המעשה של אותו חוליגן שפרץ למגרש, אבל (ותמיד בא אבל) הוא גם ידע לספר כמה ערן זהבי אשם ואי אפשר עם פרובוקציות שכאלו וכאלו פרובוקציות מעוררות תגובות. מעניין אם הוא אמר את אותם משפטים כשסופו קפץ על הקהל האדום או כשגור שלף ניסה לחסל את האוהד בהדר יוסף.

לדעתי ובכל מקרה דומה זאת הייתה דעתי, אין שום הנחה לאוהד או לשחקן או לכל אחד אחר על התפרצות ולא חשוב כמה הרגיזו אותו לפני כן. במנותק מהתקיפה אפשר גם לטפל בפרובוקטור. זהבי לדוגמא יכול לקבל אדום בפעם הבאה, אם תהיה, שהוא יחליט להתגרות בקהל אורח. האוהד שסופו התקיף צריך לקבל עונש, אם הוא חרג מהעידוד הנורמטיבי (וכנראה שהוא לא חרג, אלא רק היה מגעיל מאד) וכנ"ל האוהד שחטף משלף (הוא דווקא בעיני כן חרג).

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 05, 2014 12:43 am 
Junior

התותח המפוברק כתב:
רן - זו חוכמה בדיעבד, ואני גם לא בטוח שאתה צודק. שוב, לא מלמדים מקרים כאלה בבית ספר לשופטים, ויכול להיות שזה אחד הלקחים שצריך להפיק מאירוע כזה - איגוד השופטים צריך לחדד כיצד יש לפעול במשחקים מהסוג הזה במקרים שבו עניינים יוצאים משליטה. קל להגיד להפסיק את המשחק. בפועל, יש מסביבך 20 אלף צופים, המון לחצים מהספסלים והשחקנים של שתי הקבוצות, ובסופו של יום, לשופט כן יש מטרה ושאיפה לסיים את המשחק ב-90 דקות וסיום המשחק לפני הזמן הוא אקט שאמור להיות סוג של מוצא אחרון.

אם אלימות פיזית לא מצדיקה מוצא אחרון של השופט אז מה כן?
אני מסכים שהאיגוד צריך לתת הנחיה ברורה אבל ההנחיה צריכה להיות סיום המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 05, 2014 12:49 am 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:

ברור לך שאם אותו מקרה בדיוק היה קורה בין פואד לבין הקוון הוא לא היה חושב פעמיים ושורק לסיום באותו רגע, כן?
אז מה ההבדל בין שאוהד תוקף שופט או קוון לבין מקרה בו אוהד תוקף שחקן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 05, 2014 8:08 am 
Junior

עמוס לב כתב:
הצביעות יכולה לבוא מכל מקום.
שמעתי היום איזה נציג מעמותת האוהדים מדבר והוא אמנם גינה את המעשה של אותו חוליגן שפרץ למגרש, אבל (ותמיד בא אבל) הוא גם ידע לספר כמה ערן זהבי אשם ואי אפשר עם פרובוקציות שכאלו וכאלו פרובוקציות מעוררות תגובות. מעניין אם הוא אמר את אותם משפטים כשסופו קפץ על הקהל האדום או כשגור שלף ניסה לחסל את האוהד בהדר יוסף.

לדעתי ובכל מקרה דומה זאת הייתה דעתי, אין שום הנחה לאוהד או לשחקן או לכל אחד אחר על התפרצות ולא חשוב כמה הרגיזו אותו לפני כן. במנותק מהתקיפה אפשר גם לטפל בפרובוקטור. זהבי לדוגמא יכול לקבל אדום בפעם הבאה, אם תהיה, שהוא יחליט להתגרות בקהל אורח. האוהד שסופו התקיף צריך לקבל עונש, אם הוא חרג מהעידוד הנורמטיבי (וכנראה שהוא לא חרג, אלא רק היה מגעיל מאד) וכנ"ל האוהד שחטף משלף (הוא דווקא בעיני כן חרג).

גם אני כל הזמן קורא על זהבי שהתסיס, והכל נשמע לי כמו "אבל אמא!! הוא עשה לי תנועות של אקדח עם היד!!!". האנשים שאומרים את זה מבינים שהם מבוגרים כן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 142 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.a.c ו 29 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: