סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 8:30 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 4 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חיפוש קריירה, זה כאן?
הודעהפורסם: ג' ינואר 06, 2015 8:56 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
אהלן חבר'ה, מצטער מראש ממי שהתלהב שיש הודעה חדשה בעוף וחשב שיש כאן מידע מעניין. לצערי, לא כאן. בנוסף - אם ההודעה הזאת מפריעה למישהו, אני אבקש מהמנהלים למחוק אותה מייד. בקיצור, מצ"ב מצבי הנוכחי מבחינת קריירה. תודה על ההקשבה :)

אז מי אני?
דניאל, בן 29, גר במרכז.

מה אני עושה היום?
מלמד סטט'/מתימטיקה/תכנות/וואטאבר ריאלי שתתנו לי לסטודנטים ותיכוניסטים. אני אקרא את החומר אם במקרה הוא לא נמצא אצלי בשלוף ואלמד אותו מייד אחר כך.
בנוסף אני מאפיין אפליקציות הזויות יותר ופחות (יש מצב שעל אחת תשמעו בקרוב) בזמני הפנוי.

מה אני רוצה לעשות?
כל דבר שעל התפר בין התחום הטכני לתחום ההדרכתי. אינטגרטור. PRE/POST SALE, מהנדס אפליקציה/תמיכה. מיישם. מה שקוראים אותו בלשון אמדוקס delivery.
גם תפקידים אנליסט מצד אחד ינצלו את הכישורים שלי. גם משרת בדיקות מתחילה בהחלט באה בחשבון.

מה עשיתי עד עכשיו?
לימדתי פיזיקה ומחשבים בתיכון לבגרות (ללא הכשרה, התוצאות טובות).
הטמעתי והדרכתי על 3 מערכות מידע שונות - שוב, שבוע לימוד ויאללה קופצים למים. באחת מהן גם הייתי המיישם והמקנפג היחיד.
ניתחתי ואפיינתי תהליכים (HR בעיקר).
אפיינתי אפליקציות (UX) שונות לאייפון ואנדרואיד.
ולמדתי מדעי המחשב באונ' בר אילן, בשני סבבים - לפני ואחרי הצבא.

מה היכולות שלי?
אני לומד מהר, אבל באמת מהר. כל תחום שעבדתי בו - למדתי לבד ממדריכים וממש מעט OJT.
לענ"ד נועדתי לבוא למקום מסויים, לראות מה לא עובד. ולדאוג שזה יעבוד. ואז לשפר את זה.
אני נמצא כרגע במשרד מסויים ואחרי 7 שעות כאן יש לי כמה רעיונות שישדרגו אותו בעלות אפסית.
אני זוכר דברים. המון דברים. בעיקר מיותרים (אהלן, ממוצעי העונשין של קארל מאלון בתחילת הקריירה. מה המצב, רשימת הקבוצות שטוני מאסנבורג עבר בהן בקריירה. האמת מזמן לא בדקתי מה המסלול של אוניית הוד מלכותה סנט הלנה...)

במה אני גרוע?
בראיונות עבודה. השיא היה בחברת הייטק ידועה מאד לפני כחודש. הייתי היחיד מבין קבוצה של 16 שעבר גם את הסינון הראשוני (אנגלית, לוגיקה) ואת המבחן הטכני על חומר ומכשיר שלא ראיתי בעבר כשבזמן המבחן ראש הצוות שזיהה אותי מתחום הכדורסל מציק לי עם שאלות על הספסל הגרוע של קליבלנד ועל הסיכוי של יוסטון לקחת אליפות עם הסגל הנוכחי (הולך להשתפר טיפה בעקבות טרייד אבל עדיין להסריח, ואין מצב. בהתאמה). בהפסקת הצהריים הוא לחש לי שמבחינתו אני בפנים. אני רק צריך להראות מוטיבציה בראיון... טוב, אם זה היה עובד לא הייתי כותב את הפוסט הזה, נכון? בקיצור, כנראה שיריתי לעצמי ברגל מול ראש התחום. וזה עוד סיפור קל יחסית להיסטוריה שלי בראיונות.

*בונוס - מי שימצא לי עבודה יזכה לארוחה נחמדה על חשבוני, או לחשיפת זהותו של ראי שעל הקיר (אה כן, כישורי סטוקינג גם באים בחבילה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 08, 2015 11:04 pm 
Hall of Famer

מעניין אותי מה זה אומר להראות מוטיבציה בראיון. לא הייתה לך מוטיבציה? איפה זה נפל לדעתך?

לגבי הקריירה, אין לי לצערי הפניה לתעסוקה אבל אם יש לך זמן חופשי ובא לך להתעסק קצת ביזמות, מוזמן לפנות אליי בפרטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 11, 2015 2:46 pm 
מנהל פורום

מהנתונים שלך לא ברור לי כל כך למה יש לך בעיה למצוא עבודה (למעט הבעיה בראיונות).

מה הממוצע שלך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 11, 2015 2:55 pm 
מנהל פורום

וגם לא רשמת מה אתה מחפש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 4 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]