סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 1:41 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 331 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 14  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' ינואר 03, 2015 9:25 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
העונה יוצאת לדרך, מצדיק ת׳רד חדש.
בסוף השבוע התחילו המוקדמות בטורנירים במזרח ובאוסטרליה כהכנה למלבורן. שחר פאר פותחת בשנזן את מה שנראה כמו שירת הברבור שלה בסבב עם תבוסה די מבישה לסינית בת 19 שמדורגת 250 בעולם, 6-1, 6-0. עושה רושם שהראש שלה כבר בכלל לא בטניס. יש לה עוד 3-4 חודשים להתאפס, כי באפריל היא מאבדת לא מעט נקודות (גם בשנה שעברה העא התחילה רע) ואם היא לא תצליח לגרד ניצחונות עד אז היא ץצא מהטופ 200 וקשה לי לראות אותה מתחילה לשחק שוב טורנירים קטנים ונידחים. גלושקו עם ניצחון יפה על פוטניצבה הצווחנית.
בעיניי הכי מעניין יהיה לראות האם מגמת התחרותיות בסבב נמשכת, כשיש לא מעט טניסאים מהדורות הצעירים שיכולים לזכות באוסטרליה, למרות שפדרר וג׳וקוביץ׳ עדיין מגיעים כפייבוריטים. לא ברור עדיין איך נאדאל הפצוע יחזור. עד עכשיו, לאורך הקריירה שלו, בכל פעם הוא חזר עם משהו חדש אבל הוא כבר לא צעיר ויכול מאוד להיות שהגוף כבר לא יאפשר לו לעשות משהו משמעותי מחוץ לעונת החימר.

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 03, 2015 10:57 pm 
Junior

היום נדאל מנצח את ואורינקה ב-2 מערכות במשחק שלא ראיתי.
אתמול מובס על ידי מארי ב-2 מערכות ונראה רע, המון שגיאות לא נחוצות, דווקא בפורהנד, סרב חלש מאוד, טעויות ליד הרשת.
אמנם משחק ראשון של רפא אחרי 4 חודשים בחוץ אבל עדיין, נראה חלוד מאוד, קשה לי לראות אותו פקטור משמעותי כבר באוסטרליאן אופן אם כי אין לדעת, לגראנד סלאם חוקים משלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 05, 2015 2:52 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
נדמה לי ששנה שעברה הייתה שנת פריצה של יותר צעירים ממה שהיינו רגילים בשנים האחרונות. קיריוס, בורנה צ'וריץ', אולי עוד אחד או שניים שכחתי כרגע. מעניין איך תהייה השנה הקרובה ואם יש עוד צעירים בקנה.
עוד שניים מעניינים אותי השנה לראות מה יעשו - אחד זה גריגור דימיטרוב שאם יסדר את הראש יהיה אחד הגדולים לדעתי, השני זה לייט בלומר (יחסית) כמו ארנסטס גולביס שמוכיח שכשהכסף נוזל לך מהאוזניים בסוף תצליח...
סתם אנקדוטה - משהו שנודע לי רק היום זה שסבא של גולביס היה שחקן חמישיה באס"ק ריגה, הקבוצה שזכתה בשלושת גביעי אירופה הראשונים בשנות ה-50.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 06, 2015 2:50 pm 
Junior

בהמשך לראי, אני מצפה מדמיטרוב ליותר יציבות ולהגיע לפחות לגמר גראנד סלאם או שניים. מבחינת הצעירים, השנה השנייה בדרך כלל קשה יותר, ועדיין מעניין יהיה לראות את קיריוס חסר היציבות ואת צ'וריץ'. מאמין ששניהם יתקדמו. עוד שחקן שהייתי שם עליו עין, בגלל גרף השיפור בעונה שעברה, הוא דויניק ת'יים האוסטרי, הראה גם כישרון וגם הרבה אופי. לא שחקן על, אבל כזה שיכול למצוא את עצמו בטופ 10 בשנים הקרובות. מועמדים נוספים לפריצה: אלכסנדר זברב הגרמני שיהיה השנה בן 18, וכבר הגיע בחודשים האחרונים למקום ה132; אנדריי רובלב הרוסי, המדורג 1 בנוער, אם כי כמו כל הרוסים נראה לי שהבעיות המנטליות יעכבו את הפריצה שלו; והתקווה האמריקאית (לדעתי גם הוא מבית היוצר של בולייטרי) סטפן קוזלוב, שצעיר מהם בשנה (יליד 1998).
בנשים יש כמה שמות, אבל מן הסתם הסבב כולו צעיר יותר. בושארד צריכה כבר לשאוף לזכות בגראנד סלאם; בנצ'יץ' בגרסה הבוגרת שלה תהיה שחקנית על; קוניוך שסובלת מחוסר יציבות מעניינת גם מבחינת הטניס; יש המון אמריקאיות שאי אפשר לדעת מי מהן תפרוץ (בליס אמורה לעשות את זה, אבל קצת מתקשה מנטלית בתחילת הקריירה, ויש גם את מיכאלה גורדון בעלת השם המאוד יהודי שעשתה קפיצה משמעותית מאוד בשנה האחרונה שלה בנוער, והיא רק ילידת 99) ועוד מיליון סיניות, רוסיות ואוקראיניות שאף אחד לא מכיר ויכולות לצוץ פתאום בשלבים המכריעים בגראנד סלאמס.

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 07, 2015 4:44 pm 
Junior

נדאל מפסיד בשלוש מערכות למדורג 127 בעולם, מיכאל ברר, שחקן שנדאל קרע לו את הצורה בפעמיים הקודמות שהם נפגשו. לאחר המשחק נדאל אומר שייתכן ויפרוש מאוסטרליה ויתחיל את העונה בטורנירי החימר לאחר מכן.
לדעתי זה הדבר הנכון מבחינתו - הוא נראה חסר ביטחון ולגמרי לא בכושר. קשה לי לראות אותו מגיע מעבר לשמינית באוסטרליה כפי שהוא נראה. עדיף שיקח את הזמן ויכין את עצמו לעונת החימר ואולי דרכה ייכנס לעניינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 17, 2015 9:31 pm 
Hall of Famer

האם הטניס השבדי עושה קולות של חזרה? שחקן שאני עוקב אחריו לאחרונה, אליאס אימר, שבדי ממוצא אתיופי שעוד לא מלאו לו 19, עלה להגרלה הראשית באוסטרליה. הוא כרגע 212 בעולם ומן הסתם יקפוץ קצת למעלה עוד שבועיים. בסיבוב הראשון קיבל הגרלה סבירה, גו סואדה היפני, יכל להיות הרבה יותר גרוע.
יש לו גם אח צעיר, מיקאל אימר, בן 17, שכרגע מדורג 12 בעולם לנוער.

כמה פנינים יש בסיבוב הראשון. את חואן מרטין דל פוטרו המתקמבק אף אחד לא רצה לקבל, מי שזכה הוא ייז'י ינוביץ' - מה שמסדר משחק גדול כבר בסיבוב הראשון. גם יורגן מלצר הוותיק חוזר, הוא עלה מהמוקדמות ויפגוש עוד שחקן שאותי מאד מעניין - ויקטור אסטרייה בורגוס, שכתבתי עליו לפני כמה חודשים. דומיניקני וותיק שפתאום בגיל 34 פרץ מאזור החיוג של ויינטראוב עד המקום ה-70.
וכמובן, מיכאל יוז'ני הבלתי צפוי הוגרל מול נדאל שנראה לאחרונה כמו צל של עצמו.

ואיפה הצעירים? בורנה צ'וריץ' הוגרל לעוד משחק מסקרן מאד מול ז'רמי שארדי. ניק קיריוס מול מיודענו הארגנטינאי פדריקו דלבוניס.

דודי סלע, אגב, הוגרל נגד יאן-לנרד שטרוף הגרמני, 54 בעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 17, 2015 9:48 pm 
Hall of Famer

ועוד משהו נחמד: ביום שני ישי עוליאל ייכנס למאייה הראשונה בעולם לנוער. הוא יהיה היחיד משנתון 2000 במאייה, למעשה הוא כבר עכשיו יליד המאה ה-21 היחיד ב-300 הראשונים.
הוא משחק כרגע בטורניר בונצואלה ועלה שם לחצי הגמר אחרי שהעיף ברבע הגמר את המדורג ראשון בטורניר, צ'יליאני בן 17 שמדורג 58 בעולם לנוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 17, 2015 11:04 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
האם הטניס השבדי עושה קולות של חזרה? שחקן שאני עוקב אחריו לאחרונה, אליאס אימר, שבדי ממוצא אתיופי שעוד לא מלאו לו 19, עלה להגרלה הראשית באוסטרליה. הוא כרגע 212 בעולם ומן הסתם יקפוץ קצת למעלה עוד שבועיים. בסיבוב הראשון קיבל הגרלה סבירה, גו סואדה היפני, יכל להיות הרבה יותר גרוע.
יש לו גם אח צעיר, מיקאל אימר, בן 17, שכרגע מדורג 12 בעולם לנוער.

כמה פנינים יש בסיבוב הראשון. את חואן מרטין דל פוטרו המתקמבק אף אחד לא רצה לקבל, מי שזכה הוא ייז'י ינוביץ' - מה שמסדר משחק גדול כבר בסיבוב הראשון. גם יורגן מלצר הוותיק חוזר, הוא עלה מהמוקדמות ויפגוש עוד שחקן שאותי מאד מעניין - ויקטור אסטרייה בורגוס, שכתבתי עליו לפני כמה חודשים. דומיניקני וותיק שפתאום בגיל 34 פרץ מאזור החיוג של ויינטראוב עד המקום ה-70.
וכמובן, מיכאל יוז'ני הבלתי צפוי הוגרל מול נדאל שנראה לאחרונה כמו צל של עצמו.

ואיפה הצעירים? בורנה צ'וריץ' הוגרל לעוד משחק מסקרן מאד מול ז'רמי שארדי. ניק קיריוס מול מיודענו הארגנטינאי פדריקו דלבוניס.

דודי סלע, אגב, הוגרל נגד יאן-לנרד שטרוף הגרמני, 54 בעולם.

אם נדאל היה בכושר הטוב הרגיל שלו אז זו אחלה הגרלה. ברדיץ הבינוני ברבע, פדרר כמובן בחצי או מארי.
כמובן שכמו שהוא נראה לאחרונה גם הפסד ליו׳זני לא יפיל מהכסא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 19, 2015 1:11 pm 
Hall of Famer

סלע ניצח את שטרוף ועלה לסיבוב השני, לוקאס רוסול מחכה שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 19, 2015 11:32 pm 
Junior

ניצחון יפה של דודי. יפגוש בסיבוב השני את רוסול, שגם הוא עבד קשה לפני שניצח בחמש מערכות את דה שיפר. הזדמנות טובה לסגור פגישה עם נאדאל בסיבוב השלישי. אגב, נאדאל הפתיע אותי. נראה הרבה יותר טוב ממה שציפיתי, למרות שהוא כמובן רחוק משיאו. ההפתעה של הסיבוב הראשונה הגיעה מקוקינאקיס, האוסטרלי בן ה-18, שהעיף את גולביס בחמש מערכות מוזרות. ילד מוכשר, גם בשנה שעברה הוא הגיע לסיבוב השני.
לגבי עוליאל, בסך הכל ההתקדמות שלו די מרשימה. הוא עלה למקום ה68 בדירוג הנוער - ראשון בין ילידי שנת 2000, שלישי אם כוללים גם את ילידי 1999, ואפילו אם נכניס למשוואה את ילידי 1998 הוא קרוב לטופ 20. מעט מאוד שחקנים מצליחים להגיע גבוה כל כך בגיל הזה (ברנרד טומיק עשה את זה, אבל היה לו יתרון פיזי עצום כבר מגיל 12, ואחריו סטפן קוזלוב שנחשב לתקווה האמריקאית הכי גדולה מאז סמפראס) ובמקרה שלו מקפידים גם לא לקפוץ איתו מעל לפופיק - חיכו עם הכניסה לסבב הג'וניורס עד שהוא חגג יום הולדת 14, בניגוד לכישרונות אחרים שנזרקים למים בשלב מוקדם מדי ומפתחים בעיות מנטליות (טומיק, דימיטרוב וגם אותו קוזלוב שנראה לי קצת לוזר, לפחות כרגע).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 20, 2015 12:15 am 
Hall of Famer

אם וכאשר - לסלע יש סיכוי כלשהו מול נאדאל , שכזכור לי בשנים האחרונות מדי פעם נופל מול שחקנים אלמוניים ?!

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 20, 2015 9:40 am 
Junior

שום סיכוי. זה לא מסוג השחקנים שנדאל יפול מולם - בדרך כלל שחקנים עם סרבים חזקים ועוצמות מהקו האחורי שהולכים על כל הקופה. סלע לכל היותר יצליח לקחת 3 משחקונים במערכה, אם, וזה אם גדול, יעבור את רוסול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 21, 2015 12:04 pm 
Junior

סלע מוביל 2-1 ושובר ברביעית.
מי שרוצה לחזות במחזה:
http://www.sportingvideo.tv/20150118/vv ... 85934.html
אם הקישור לא עובד אפשר לשלוף אותו מפה:
http://www.sportlemon.tv/

עריכה: עוד שבירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 21, 2015 12:43 pm 
Hall of Famer

נדאל קילר קילר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 21, 2015 4:46 pm 
Junior

כן, אני מניח שנדאל שחרר אנחת רווחה על הנצחון של דודי....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 21, 2015 10:30 pm 
Sophomore

כמה כסף מקבלים על ניצחון כזה ולאיזה מקום דודי יגיע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 21, 2015 10:55 pm 
Junior

97,500 דולר. יתקדם לאזור המקום ה85.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 21, 2015 11:29 pm 
Sophomore

red כתב:
97,500 דולר. יתקדם לאזור המקום ה85.

וואהו, חתיכת סכום.
מניח שמכסה לו את ההוצאות השנתיות בסבב ואפילו נשאר לו קצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 22, 2015 10:28 am 
Junior

סלע-נדאל מחר ברוד לייבר בסביבות השעה 11:30.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 01, 2015 2:17 pm 
Junior

אז ג׳וקוביץ׳ ומארי חופרים להנאתם בגמר במלבורן, 6-7, 7-6 אחרי שעתיים וחצי. תעירו אותי בעוד ארבע-חמש שעות כשזה ייגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 01, 2015 4:48 pm 
Hall of Famer

רד, קום! נגמר.
לפני שעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 02, 2015 3:39 pm 
Junior

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 03, 2015 12:57 pm 
Hall of Famer

שמתי לב שמרץ יהיה חודש גדוש בפעילות בארץ - שלושה פיוצ'רים ומיד אחריהם הצ'לנג'ר הגדול שאמור להיות ברעננה.
רד, מה התוכנית להמשך השנה? אתה יודע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 04, 2015 3:00 pm 
Junior

צפוי לפחות עוד צ'לנג'ר אחד, קצת פחות גדול + 12 פיוצ'רים לגברים (נוסף על השלושה במארס).
בגזרת הנשים המצב די קשה. כרגע יש בתוכנית רק 5 טורנירי 10K לבנות, וזהו - כי בניגוד לבנים לא הצליחו לגייס כסף מההורים (פרויקט די מוצלח, ייאמר לזכות האיגוד). יכול להיות שהחבר מיכו מיראלשווילי ינסה שוב לשים כאן שני טורנירים גדולים מתישהו לקראת סוף השנה, כמו שהיה מתוכנן ב2014 ובוטל בגלל המלחמה (250K לגברים, 125K לנשים) אבל כרגע זה עוד לא ברור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 04, 2015 3:40 pm 
Hall of Famer

תודה.
יודעים משהו על מי צפוי להגיע לרעננה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 331 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 28 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה