סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 2:49 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 10 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: תקשורת (צוללת) צהובה
הודעהפורסם: ג' פברואר 03, 2015 9:44 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
דמיינו לכם את התגובות שהיו מופיעות הבוקר בתקשורת אם אתמול היה מונף שלט ביציע הפועל שעליו מצויירת סכין נוטפת דם ואגרופן, והכיתוב: "לשחוט, לרמוס, לרצוח, לדרוס". מסוגלים?
(עזרה: בריונים אלימים, הגועל, בגללם אני לא הולך לכדורגל, הקהל הכי מגעיל בליגה, להעמיד אותם לדין, להוריד אותם שתי ליגות וכו').
אז, זהו, עכשיו נראה אתכם עושים את זה למכבי.

רק כדי להבהיר: אני לא חושב שצריך להעניש את מכבי על השלט. אני גם לא חושב שצריך להעניש קהל על 'שירים מגעילים', למעט כאשר זה נוגע לגזענות, שכלפיה אסור שתהיה סלחנות. יש בארץ לא מעט צביעות של תקשורת אלימה שבעצמה מסיתה ויוצרת אלימות, רק כדי שאחר כך היא תוכל 'להזדעזע'. יש יריבות עירונית, וזה בסדר גמור. זה אפילו חלק מהחווייה (כל עוד זה לא גולש לאלימות, ובגורמים אלימים צריך לטפל במלוא החומרה).

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 03, 2015 10:49 am 
Sophomore

אזהו, ש"לשחוט, לרמוס, לרצוח, לדרוס" עם ציור של סכין נוטפת דם ואגרופן היא לדעתי לגמרי-לגמרי קריאה והסתה לאלימות. לא משפטן ולא יודע מה אומר החוק, אבל זה נשמע כמו אחד השלטים הגרועים שנראו במגרשים בשנים האחרונות, ובוודאי שצריך להעניש את העבריינים.

"הקאבס לא עמוקים מספיק. זה בדרך לסוויפ. 4:0 לבולס. תרשמו."-satriani מהמר על קאבס-בולס 2015.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 03, 2015 11:33 am 
Junior

והשקט התקשורתי היום בנושא, לא מפריע לך? זהו ראיה נוספת שאין באמת רצון למגר אלימות, אלא נסיון להכפיש קבוצות שונות ע"י עותונאים שאוהדים קבוצות אחרות.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 03, 2015 12:16 pm 
Junior

משעשעת אותי תמיד ההתבכיינות על מידת הסיקור וצורת הסיקור ע"י מי מנציגי האוהדים של אחת משתי הקבוצות התל אביביות הגדולות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 03, 2015 1:25 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני חייב לציין שדי הזדעזעתי כשקראתי הבוקר על הכיתוב בשלט.
אני לא מבין אבל את הטענה שהתקשורת צהובה. חסרים אנשי תקשורת שאוהדים במובהק את הפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 03, 2015 4:46 pm 
Junior

sir charles כתב:
אני חייב לציין שדי הזדעזעתי כשקראתי הבוקר על הכיתוב בשלט.
אני לא מבין אבל את הטענה שהתקשורת צהובה. חסרים אנשי תקשורת שאוהדים במובהק את הפועל?

ONE,ספורט 5 וידיעות אחרונות נשלטות ע"י מכבי ת"א בדרך זו או אחרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 03, 2015 4:53 pm 
Junior

שלט שבהחלט צריך להוקיע ולמגר.
מצד שני התשובה ללמה אתה מתנהג כמו טיפש לעולם לא צריכה להיות הנה תראו גם בצד השני יש טיפשים.
תתלונן באיגוד או במנהלת ותדאג לפרסם בעמוד שלהם בפייסבוק אם הם לא יגיבו.
תעשה כל מה שניתן רק אל תגיד לי שאם הם מסיתים לאלימות אז זה בסדר שאתה תטיף להתאבדות ולגזענות אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 03, 2015 8:38 pm 
Hall of Famer

אני לא אוהב את השלט הזה, הוא אלים והייתי שמח שלא היו מניפים את זה.

מצד שני, אם מכבי תענש עליו בזמן שהפועל-רגל בזמנו לא נענשה על "פניני לגז" זה חוסר צדק מוחלט, ולא בגלל שזו הפועל וזו מכבי, אלא בגלל שאי אפשר לזכות אחת על שלט אלים לא פחות ואת השנייה להעניש. מצד שני, בית הדין של ההתאחדות כבר מזמן מוכיח חוסר אחידות בענישה שלו בין קבוצות שונות (כשהבזיון האמיתי בענישה שם הוא חיפה שכנראה אוהדיה צריכים להרוג שחקן בשביל לקבל רדיוס בזמן שקבוצות אחרותמקבלות רדיוס על שקית גרעינים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 04, 2015 1:27 pm 
Junior

oren_80 כתב:
אני לא אוהב את השלט הזה, הוא אלים והייתי שמח שלא היו מניפים את זה.

מצד שני, אם מכבי תענש עליו בזמן שהפועל-רגל בזמנו לא נענשה על "פניני לגז" זה חוסר צדק מוחלט, ולא בגלל שזו הפועל וזו מכבי, אלא בגלל שאי אפשר לזכות אחת על שלט אלים לא פחות ואת השנייה להעניש. מצד שני, בית הדין של ההתאחדות כבר מזמן מוכיח חוסר אחידות בענישה שלו בין קבוצות שונות (כשהבזיון האמיתי בענישה שם הוא חיפה שכנראה אוהדיה צריכים להרוג שחקן בשביל לקבל רדיוס בזמן שקבוצות אחרותמקבלות רדיוס על שקית גרעינים).

אז זהו שלא...."תובע ההתאחדות לכדורגל, עו"ד ניר רשף, החליט היום (ד') לא להעמיד לדין את מכבי ת"א, למרות השלט הענק שהניפו אוהדי הקבוצה ועליו הכיתוב: "לשחוט, לרמוס, לרצוח, לדרוס".

"מדובר בכיתוב אלים, מסית, המעורר שאט נפש, כזה אשר עלול להתסיס ולגרום להתלהטות יצרים", נאמר במכתב ששלח רשף למכבי ת"א, אך הוסיף: "בתור מועדון אשר טוען ומתפאר בפעולותיו למיגור ומניעת אלימות, ואכן עושה רושם כי דבריו ופעולותיו כנות, ובמיוחד לאור אירועי הדרבי הקודם, מצופה מכם כי תפעלו ותמנעו הנפת שלטים מסוג זה".
רשף סיים באזהרה: "ככל שיונפו שלטים בעלי מאפיינים דומים בעתיד"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 04, 2015 3:59 pm 
Junior

Red Sumo1 כתב:
רשף סיים באזהרה: "ככל שיונפו שלטים בעלי מאפיינים דומים בעתיד"

לא קצת נתקעת באמצע משפט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 10 הודעות ]