סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 2:31 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 68 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' פברואר 11, 2015 2:42 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
טוב, למה שאני כותב כאן אין קשר לכדורסל. לברון לטעמי השחקן הטוב בעולם.

הפרסונה הנוכחית של לברון, לפחות זו שהוא מציג החוצה, מעצבנת אותי מאד מאד מאד. ראיונות הפוסט-משחק שלו הם דקלום קלישאה אחת אחרי השנייה בפוזה ואינטונציה של "אין שום דבר בעולם שאני רוצה לעשות פחות". הוא יוצא לחופשות מסתוריות. הוא שולח מסרים קריפטיים לקווין לאב בטוויטר ואחר כך מכחיש.

הוא לא היה ככה תמיד, זה משהו חדש מאז שהוא הפך לבעלים דה פקטו של קליבלנד. ללברון תמיד היתה סוג של הפרעת אישיות מסויימת (ונודה על האמת, לרוב הסלבריטאים יש) אבל הגלגול החדש שלה מאד מאד מעצבן.

מחשבות ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 11, 2015 2:54 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
אין לי מושג איך הוא מצטייר עכשיו מאז שחזר לקליבלנד, אבל מבחינתי ממש ירד לי ממנו ברגע שהיה את כל הראיון המפגר הזה עם ה-"דסיז'ן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 11, 2015 3:48 am 
Hall of Famer

טוב, הוא די דוש אבל שיהיה. הוא ללא ספק עובד קשה ודוחף את עצמו להשתפר ויש לו מספיק אינטיליגנציה כדי להבין איך הוא יכול להשפיע ולשחק עם דברים, לפעמים באופן שהוא מוגזם בעיניי. קליבלנד נתנו לו את המקום הזה אבל כן, הרצון שלו להיות במקום הזה, שגעון הגדלות המסוים (או לא המסוים) שהוא הפגין ב"החלטה" ועוד לפני זה כשכינה את עצמו המלך ג'יימס, ביחד עם יובש מסוים וטעם של איש עסקים לא גורמים לי לחבב את דמותו יתר על המידה (הפרסונה שלו בעיקר מעוררת בי אדישות יחסית).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 11, 2015 7:31 am 
Senior

לא יודע, בקדנציה הראשונה שלו בקליבלנד האופי שלו היה בעיקר קצת ילדותי וזה בסדר, כי הוא היה די ילד. ה-DECISION היתה בעיקר רעיון רע של הצוות מסביבו (מאבריק קארטר, ליתר דיוק) הם חשבו שהעובדה שהם נותנים את הכסף מזה לצדקה תתן ללברון נקודות PR, בפועל כל העסק התפוצץ לו בפרצוף מהבחינה בזו. לברון בהחלט התבגר במיאמי, אבל כרגע לפחות נראה שהתבגר לכדי מנייאק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 11, 2015 9:23 am 
מנהל פורום

אני מסכים בסך הכל, אבל זה בא עם העובדה שלהבדיל מהרבה שחקנים אחרים, הוא גם מאד ווקאלי בנושאים פוליטים וחברתים, יחסית לספורטאים מקצוענים כמובן, ואני מסכים לספוג את הדושיות הזו קצת, אם הוא ממשיך לא להיות פחדן באספקט הזה.
וכן, קווין לאב צריך להוריד לו איזה אחת למרכז מסה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 11, 2015 10:25 am 
Sophomore

אם קווין לאב לא היה כזה כוסית, אולי הוא היה מנסה באמת...

כל כוכב ספורט ענק הוא אדם עם אישיות לא רגילה, שיכולה לעצבן. ג'ורדן היה מניאק עצום. בירד טראש טוקר מטונף. סטוקטון היה מלוכלך בטירוף. בארקלי אלים ושרוט. רודמן עם שריטה ברוחב של הגרנד קניון. קרל מלון סוג של חולה מין. את מג'יק סגנון החיים הביא לאיידס. שאקיל יעני הנייס גאי אבל תכלס אגו בגודל של אוקיינוס והרבה מניירות. על קובי נכתבו מגילות. אפשר להמשיך את זה לנצח.

אז כן, ברור שגם ללברון יש מידה לא מבוטלת של, איך נאמר, אטיטיוד. הדסיז'ן היה מעפן שבמעפנים, ומשחקי הכח שהוא עושה בקליבלנד לאחרונה גם הם מעוררים אי-נוחות. מצד שני:

1. זה עובד לו.

2. לברון מצטייר, כאמור, כאדם די טוב. הוא לא מעורב בשערוריות, לא אלים, לא שוכב עם קטינות, לא עושה סמים (זה ככל הידוע). הוא מעורב פוליטית, הוא תורם הרבה לצדקה, באופן כללי הוא ילד חנון מאוהיו עם יכולות של סופרמן.

"הקאבס לא עמוקים מספיק. זה בדרך לסוויפ. 4:0 לבולס. תרשמו."-satriani מהמר על קאבס-בולס 2015.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 11, 2015 10:43 am 
מנהל פורום

אותי הוא מעצבן כבר הרבה זמן
אם אני צריך לשים את האצבע על מה מעצבן אצלו? זאת הרצינות התהומית שבה הוא מתייחס לעצמו. בלי טיפה של הומור עצמי או אמירה מפתיעה, הכל שימון מזרחי כזה
חלק גדול מהכוכבים הגדולים שקרלטון מאיירס הזכיר היו מצחיקים גם על חשבון עצמם וזה הופך בנאדם לאנושי יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 11, 2015 10:58 am 
Hall of Famer

אם כבר בנושא, אז בעקבות פרשת הציוץ על קווין לאב, לברון אמר משהו בסגנון של "יש לי מדיניות של דלת פתוחה לכל השחקנים בקבוצה". זה השתן, או שתפקיד הבעלים/ג'י.אם/מאמן של קליבלנד הוא של לברון לא רק דה-פקטו, אלא ממש ברמת הניהול היומיומי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 11, 2015 11:06 am 
Junior

האמת שקצת נמאס ממנו לאחרונה. כל מה שאהבתי אצלו היה שהוא היה כמעט הנגטיב של קובי.
לאחרונה הוא מעצבן יותר מקובי.
I don't pay the bills around here מצד אחד ומצד שני הוא מדבר על תרגילים שהוא מסמן מהספסל ועקיצות לעבר לאב ואחרים.
כנראהשאי אפשר להגיע לרמות האלו בלי לפתח אגו מטורף. צריך אופי מיוחד כדי להגיד אני הכי טוב בעולם ותנו לי את הכדור וזוזו הצידה ברגע ההכרעה.
מבחינת כדורסל הוא פנומן. מבחינת פרסונה כפי שהיא מצטיירת בתקשורת הוא לאחרונה הפך לעוד מגלומניאק קלישאתי ומעצבן.
לולא בלאט הייתי מקווה שהם יתרסקו לגמרי, בגלל בלאט אני מקווה שתהיה עונה טובה מספיק כדי שלא יהפכו את בלאט לשעיר לעזאזל.
אישית הייתי מאד שמח אם אטלנטה או גולדן סטייט יהיו אלופות השנה ושהטרנד של ביג 3 יירגע קצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 11, 2015 12:38 pm 
Senior

בקליבלנד, אנשים (גם אלו שלא מתעננינים בכדורסל) מתים עליו.
מי שחושב שעניין הצדקה לא תרם לו ל PR, כדאי שיבדוק שוב, בארה"ב מחזיקים מאוד מדברים כאלה גם אם מדובר במישהו שלא היית בוחר בו כחבר לשתייה בבר נגיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 11, 2015 2:03 pm 
Junior

את מי מעניין מה חושבים עליו בקליבלנד. השחקן הכי טוב בקבוצת הבית תמיד יהנה ממעמד של כוכב רוק עם או בלי צדקה.
זה לא משנה את העובדה שהוא הפך לבלתי נסבל.
מהאנטי כוכב הוא הפך לקלישאה של כוכב על רגיל שחושב שכולם צריכים להשתחוות בפניו. או לבוא אליו עם הבעיות שלהם כי ״דלתו תמיד פתוחה״. האם יש משפט יותר שחצני ומאוס מזה כאשר זה בא משחקן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 11, 2015 2:49 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Carlton Myers כתב:
אם קווין לאב לא היה כזה כוסית, אולי הוא היה מנסה באמת...

כל כוכב ספורט ענק הוא אדם עם אישיות לא רגילה, שיכולה לעצבן. ג'ורדן היה מניאק עצום. בירד טראש טוקר מטונף. סטוקטון היה מלוכלך בטירוף. בארקלי אלים ושרוט. רודמן עם שריטה ברוחב של הגרנד קניון. קרל מלון סוג של חולה מין. את מג'יק סגנון החיים הביא לאיידס. שאקיל יעני הנייס גאי אבל תכלס אגו בגודל של אוקיינוס והרבה מניירות. על קובי נכתבו מגילות. אפשר להמשיך את זה לנצח.

אז כן, ברור שגם ללברון יש מידה לא מבוטלת של, איך נאמר, אטיטיוד. הדסיז'ן היה מעפן שבמעפנים, ומשחקי הכח שהוא עושה בקליבלנד לאחרונה גם הם מעוררים אי-נוחות. מצד שני:

1. זה עובד לו.

2. לברון מצטייר, כאמור, כאדם די טוב. הוא לא מעורב בשערוריות, לא אלים, לא שוכב עם קטינות, לא עושה סמים (זה ככל הידוע). הוא מעורב פוליטית, הוא תורם הרבה לצדקה, באופן כללי הוא ילד חנון מאוהיו עם יכולות של סופרמן.

קצת לגבי השחקנים שהזכרת - בירד היה טיפוס מאוד רגיל, רק שהוא היה מעוניין בדבר אחד שהוא לנצח (ע"ע האימרה שלו על לברון וקובי שמופיעה בחתימה של פלאש) ולכן הוא היה עושה כל מה שצריך על המגרש כולל לקלל את האמאמא של היריבים אבל מחוצה לו הוא היה טיפוס די מסוגר שלא ממש אהב לדבר עם התקשורת.
שאק ובארקלי שניהם בעלי אגו עצום אבל היה להם חוש הומור ושגעת בניגוד ללברון שהוא רציני כמו תחת.
עוד כוכב עבר שלא הזכרת ונחשב לאחד האציליים הוא כמובן הדוקטור (למרות שלרעתו עומדת העובדה שהוא הכניס להריון ב-1980 כתבת ספורט והכחיש במשך שנים שהוא האבא ורק ב-2008 הודה שהבת, שחקנית הטניס אלכסנדרה סטיבנסון אכן ממנו).
uriel17 כתב:
אותי הוא מעצבן כבר הרבה זמן
אם אני צריך לשים את האצבע על מה מעצבן אצלו? זאת הרצינות התהומית שבה הוא מתייחס לעצמו. בלי טיפה של הומור עצמי או אמירה מפתיעה, הכל שימון מזרחי כזה
חלק גדול מהכוכבים הגדולים שקרלטון מאיירס הזכיר היו מצחיקים גם על חשבון עצמם וזה הופך בנאדם לאנושי יותר

לברון הוא מה שנקרא סחי והרבה פעמים הטיפוסים הסחים הם הכי דושים שיש (בעיקר בגלל הרצינות התהומית והצדקנות שלהם).
אני גם חושב שזה שהוא שיחק והתאמן 4 שנים לצד דווין וויד תרם לא מעט לאסהוליזם הנוכחי שלו.

נערך לאחרונה על ידי sir charles בתאריך ד' פברואר 11, 2015 2:51 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 11, 2015 2:50 pm 
Hall of Famer

אף פעם לא הבנתי עד הסוף מה זה "דוש"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 11, 2015 2:53 pm 
Junior

http://www.urbandictionary.com/define.php?term=douche

למרות שבהקשר הזה נראה לי מכוונים יותר לדושבאג

http://www.urbandictionary.com/define.p ... =douchebag

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 11, 2015 2:55 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

oren_80 כתב:
אף פעם לא הבנתי עד הסוף מה זה "דוש"

http://www.morfix.co.il/douchebag
http://www.urbandictionary.com/define.p ... =douchebag
http://en.wiktionary.org/wiki/douchebag
אהבתי את המקור למילה שמופיע בויקי - A bag for holding the water or fluid used in vaginal douching...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 11, 2015 7:43 pm 
Hall of Famer

אנטי כוכב? הבנאדם הגיע לליגה הזאת עם כינוי של קינג ג'יימס, חוזה פרסום ב-90 מיליון דולר והייפ מפה ועד הודעה חדשה.
וכן, כשכבר זכית ב-4 תארי MVP, שני תארי אליפות ותוך כמה שנים בודדות הפכת לאגדה בליגה הזאת, אז לבנאדם השיג ביושר את הזכות לפתוח את הג'ורה שלו, לעומת חבר'ה כמו סוואגי פי ואחרים.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 11, 2015 8:00 pm 
Junior

זכה ביושר להתנהג כאילו שהוא המנג׳ר?
זכה ביושר לדבר על תרגילים שהוא בוחר בהתקפה כאילו שהוא המאמן?
וכן הוא היה הכוכב ה״קבוצתי״ האנטי כוכב שחושב על אחרים לפני הזריקה שלו שהניצחון יותר חשוב לו.
זה לפני שהוא התחיל לבדוק טבלאות של כמה דקות שיחקו אחרים בגילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 11, 2015 8:25 pm 
Junior

לברון אחד השחקנים שהכי "חש" מעצמו שראיתי וששמעתי
הביקורות שעלו בתרד והזדהיתי איתם כסיבות לסלידה מאופי שלו: הראיונות שלו. קלישאות. זהירות. אין אמירות מעניינות/מפתיעות. לוקח את עצמו ברצינות תהומית, אין הומור עצמי. מה יגידו עליו. איש עסקים. התדמית שלו חשובה לו מהכל.
וזה היה נכון כבר מאמצע התקופה במיאמי. זה לא התחיל בקליבלנד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 11, 2015 8:31 pm 
Junior

אין בכלל שאלה. הוא טיפוס מעצבן ומגעיל, אנטי כוכב ולכן לדעתי אם לא ייקח עוד 2-3 אליפויות עד סיום הקריירה יזכרו אותו כהרבה פחות טוב ממה שהיה ובזיכרון הקולקטיבי הוא יהיה אחד הגדולים אבל לא באותה נשימה כמו הגדולים באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 12, 2015 1:15 am 
Hall of Famer

אוקיי. עכשיו קלטתי. ת'רד הומוריסטי. חה חה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 12, 2015 7:01 am 
Senior

לאופי אין קשר לאיך יזכרו אותו. ממש לא, לא לטובה ולא לרעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 12, 2015 9:30 am 
Hall of Famer

הוא לא הגיע לסטטוס של מעצבן מבחינתי, אבל הוא בהחלט לא שחקן שאני יכול להגיד שאני אוהב, בהחלט יש בו מן הדושבאגיות, לא ברמות של קובי ברייאנט, אבל זה בהחלט נמצא שם. מה שכן, אני לא חושב שהאופי שלו ישפיע על איך הוא נתפס ברמה ההיסטורית, אפשר לחשוב שהטופ-10 ההיסטורי מלא בחסידי אומות העולם שהם גם אנשים צנועים, משעשעים וחביבים.

ולגבי מאלון שהוזכר כאן, במקרה היום נתקלתי בזה:
https://sports.yahoo.com/blogs/nba-ball ... 52584.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 12, 2015 11:45 am 
Senior

מה שאני לא אוהב בלברון לדעתי מתחיל בזה שהוא ילד יוטיוב כזה - נראה שהוא כל הזמן מודע למצלמות סביבו, כל הזמן מחפש פוזות, פוסטרים וקליפים. המחוות שלו אחרי דאנק הן משהו בסגנון הריקוד של 'שיפופי' בפמילי גאי, הוא קעקע לעצמו THE CHOSEN ONE על הגב, הטקס המטופש שלו עם הטלק בפתיחת כל המשחק - הוא פשוט מתנהג כמו ילד אמריקאי בן 16 (או במילים אחרות - דושבאג על).
ספציפית גם לא אהבתי את המעבר שלו למיאמי, אבל ברגע שמצרפים את הDECISION זה כבר נעשה ממש מהלך דושי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 12, 2015 12:10 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

rony כתב:
הוא לא הגיע לסטטוס של מעצבן מבחינתי, אבל הוא בהחלט לא שחקן שאני יכול להגיד שאני אוהב, בהחלט יש בו מן הדושבאגיות, לא ברמות של קובי ברייאנט, אבל זה בהחלט נמצא שם. מה שכן, אני לא חושב שהאופי שלו ישפיע על איך הוא נתפס ברמה ההיסטורית, אפשר לחשוב שהטופ-10 ההיסטורי מלא בחסידי אומות העולם שהם גם אנשים צנועים, משעשעים וחביבים.

ולגבי מאלון שהוזכר כאן, במקרה היום נתקלתי בזה:
https://sports.yahoo.com/blogs/nba-ball ... 52584.html

אין ספק שקובי דושבאג אבל הוא לפחות אמיתי יחסית ללברון שהכל אצלו מרגיש מזויף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 12, 2015 12:48 pm 
Hall of Famer

עניין של טעם, בעיני הדושבאגיות של קובי גרועה יותר, אבל אני מניח שלא הייתי נהנה לשבת עם אף אחד מהם לבירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 68 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], kakon3, Y.T ו 23 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה