סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 5:15 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 68 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' פברואר 12, 2015 1:33 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ורק כדי להוסיף את הדובדבן על הקצפת במעבר של לברון הגיע טקס ההצגה של השחקנים במיאמי עם ה - "נוט 1, נוט 2, נוט 3..." שהיה דוחה ברמות אחרות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 12, 2015 2:17 pm 
Sophomore

אז אם לסכם את מגוון הדעות שהיו כאן, כמדומני שהטיעון העקרי נגד לברון זה שהוא דושבאג. אז נכון שאנחנו כולנו פה בפורום מאגניבי-על, היפסטרים קוליסטים ומודל לחיקוי לכל סביבתנו, אבל כמה שזה נורא להיות דוש ואפילו מלך הדושים-הוא עדיין לא אנס (קובי, כנראה), הכניס קטינה להריון (קארל מאלון), הרביץ לשחקן באימון (מייקל), סתם הרביץ לאנשים (בארקלי), התלכלך במשחקים פיזית (סטוקטון) או מילולית (בירד). אז כל אחד יכול להרגיש שהוא מחבב או לא מחבב שחקן, אבל זה נראה לי ברור לגמרי ש:
אנונימי 9 כתב:
אין בכלל שאלה. הוא טיפוס מעצבן ומגעיל, אנטי כוכב ולכן לדעתי אם לא ייקח עוד 2-3 אליפויות עד סיום הקריירה יזכרו אותו כהרבה פחות טוב ממה שהיה ובזיכרון הקולקטיבי הוא יהיה אחד הגדולים אבל לא באותה נשימה כמו הגדולים באמת.
זו חתיכת הנפצה. הבנאדם 4 פעמים MVP, המעמד שלו בתולדות הליגה כבר חקוק בסלע ויכול רק להשתפר מכאן. כמה דוש מעצבן שהוא לא יהיה-את הישגי הכדורסל שלו זה לא ישכיח.

"הקאבס לא עמוקים מספיק. זה בדרך לסוויפ. 4:0 לבולס. תרשמו."-satriani מהמר על קאבס-בולס 2015.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 12, 2015 2:20 pm 
Junior

זכחת להזכיר את היריקה של ברקלי על ילדה ברשימה שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 12, 2015 2:25 pm 
Hall of Famer

לא הבנתי את ההודעה שלך. הנושא עוסק בהאם לברון טיפוס מעצבןץ יש פה הרבה דיעות שכן, אז למה בדיוק באה ההשוואה שלך למה שאחרים עשו?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 12, 2015 2:36 pm 
Sophomore

דושבאג זה לא סחי. דושבאג זה חרא של בן אדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 12, 2015 2:50 pm 
Junior

Carlton Myers כתב:
אז אם לסכם את מגוון הדעות שהיו כאן, כמדומני שהטיעון העקרי נגד לברון זה שהוא דושבאג. אז נכון שאנחנו כולנו פה בפורום מאגניבי-על, היפסטרים קוליסטים ומודל לחיקוי לכל סביבתנו, אבל כמה שזה נורא להיות דוש ואפילו מלך הדושים-הוא עדיין לא אנס (קובי, כנראה), הכניס קטינה להריון (קארל מאלון), הרביץ לשחקן באימון (מייקל), סתם הרביץ לאנשים (בארקלי), התלכלך במשחקים פיזית (סטוקטון) או מילולית (בירד). אז כל אחד יכול להרגיש שהוא מחבב או לא מחבב שחקן, אבל זה נראה לי ברור לגמרי ש:
אנונימי 9 כתב:
אין בכלל שאלה. הוא טיפוס מעצבן ומגעיל, אנטי כוכב ולכן לדעתי אם לא ייקח עוד 2-3 אליפויות עד סיום הקריירה יזכרו אותו כהרבה פחות טוב ממה שהיה ובזיכרון הקולקטיבי הוא יהיה אחד הגדולים אבל לא באותה נשימה כמו הגדולים באמת.
זו חתיכת הנפצה. הבנאדם 4 פעמים MVP, המעמד שלו בתולדות הליגה כבר חקוק בסלע ויכול רק להשתפר מכאן. כמה דוש מעצבן שהוא לא יהיה-את הישגי הכדורסל שלו זה לא ישכיח.

אין בכלל ספק שהוא אחד מהשחקנים הגדולים ביותר מבחינת יכולת ובטופ 10 של שחקני הכדורסל של כל הזמנים.
זה לא משנה את העובדה שההתנהגות שלו נמאסה.

נערך לאחרונה על ידי רן בתאריך ה' פברואר 12, 2015 3:03 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 12, 2015 3:01 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Carlton Myers כתב:
אנונימי 9 כתב:

אז לברון לא מתלכלך במשחקים פיזית, הוא סתם עושה פלופים מגעילים ממרומי ה2.03 מ' 115 ק"ג שלו... אני אישית מעדיף את סטוקטון הקטן מכניס מרפקים.
hagai_sela כתב:

לא כתבתי שדושבאג זה סחי אלא שמלבד שהוא דושבאג הוא גם סחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 12, 2015 4:52 pm 
Sophomore

עמוס לב כתב:
לא הבנתי את ההודעה שלך. הנושא עוסק בהאם לברון טיפוס מעצבןץ יש פה הרבה דיעות שכן, אז למה בדיוק באה ההשוואה שלך למה שאחרים עשו?

כי סבבה שהוא מעצבן, אבל הוא לא עבריין או בעל התנהגות אלימה כמו כוכבים גדולים אחרים שהיו בליגה. רק בחרתי להדגיש את זה בשביל הפרופורציה. וכמובן שהגבתי לדברים של אנונימי, שהם מופרכים מכל זווית שתסתכל עליהם.

hagai_sela כתב:

אני באמת לא אוהב להכנס לכלל הפירושונים לביטויים הללו, אבל בעקרון בסביבתי הקרובה דושבאג זה מין מלך של סחים, יעני אחד כמו שמתארים פה את לברון: לוקח את עצמו בהמון רצינות, לא הכי מתחשב באחרים, לא צוחק על עצמו וחושב שהשמש זורחת לו מהתחת. אבל שוב, "חרא של בנאדם"? פרופורציה. עם כל העבריינים והסמי-עבריינים שעברו בליגה וזכו להערצת אלוהים, הוא ה"חרא בנאדם"?

"הקאבס לא עמוקים מספיק. זה בדרך לסוויפ. 4:0 לבולס. תרשמו."-satriani מהמר על קאבס-בולס 2015.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 12, 2015 6:32 pm 
Senior

א. דושבאג זה לא מלך של סחים, ו'לוקח את עצמו בהמון רצינות' זה ממש לא חלק מההגדרה של הביטוי הזה.
ב. גם לא צריך לפנות לדמגוגיה, לא סטוקטון, לא בירד, לא מייקל וגם לא בארקלי הם לא סמי-עבריינים (שלא לדבר על עבריינים), הם אנשים אולי לא הכי מנומסים ותמימים, אבל במדד ה'חרא של בנאדם' הם לא במדרגה שונה מלברון,לפחות לפי כל הידוע לנו.
מה שהם כן, זה או יותר צנועים ממנו (סטוקטון, תכלס גם בירד שהוא לא מלך הענווה) או לפחות הרבה פחות 'פלאשיים' ממנו, או שלפחות אצלם החן וההומור מצליח להסוות הרבה מהתכונות השליליות. יכול להיות שבארקלי הוא אפס במציאות (לא יודע), אבל הדמות שלו שאני קולט כצופה היא הרבה פחות מרגיזה משל לברון. זו הטענה כאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 12, 2015 6:58 pm 
Sophomore

רק שלא כתבתי שסטוקטון ובירד היו עבריינים או סמי-עבריינים, שים לב. אבל אם כבר הזכרת את בארקלי, אז זה בנאדם שזרק בנאדם אחר מחלון של בר, נתפס נוהג בשכרות והורשע, ירק על ילדה קטנה כאמור ועל הדרך הוא גם מהמר כפייתי שהפסיד מעל עשר מליון דולר בהימורים רק על פי עדותו-שלו.

שוב, אני לא הסנגור של לברון ומצדי שכולם ישנאו אותו, ובטח שאני יכול להבין מה מעצבן בו (אם כי זה לא במיוחד מעצבן אותי, מודה). רק תוהה על כל ה"חרא בנאדם". אנחנו אולי שוכחים שלברון הוא למעשה הסופרסטאר הענק הראשון של דור היוטיוב והטוויטר, הדור הכה-מודע לתקשורת ולעסקים. רק לפני שבוע-שבועיים הוראס גראנט יצא עם הסיפור שמייקל ג'ורדן דפק בוקס לוויל פרדו באימון, ושאף אחד לא פצה פה כי "כולם היו צריכים להגן על מייקל". הסיפור הזה חיכה איזה 20 שנה בארונות, ואני מניח שהוא לא היחיד-ג'ורדן היה ידוע בהיותו אסהול לא קטן (וגם הוא מכור להימורים, בוגד באשתו על ימין ועל שמאל וכו'). למרות שהוא היה כזה, ורחוק מלהיות מודל לחיקוי מבחינה מוסרית, שיווקו אותו כגיבור העל הכל-אמריקאי שכולם אוהבים לאהוב. היום, עם קודים אחרים לגמרי של התקשורת, מישהו היה שותק על זה? אז לברון העיר לקווין לאב בטוויטר, אוקיי, אבל הוא לא דפק לו בוקס בכוונה באימון, נכון? (למרות המרפק שהעיף לו לעין במשחק הלילה נגד ההיט :) ). אז זו הנקודה שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 12, 2015 9:27 pm 
Junior

קודים אחרים של התקשורת?
קדפמ סוגדים ללברון בוקר צהריים וערב כבר מעל עשור.
כל כלי התקשורת משתפכים עליו יום יום. בטח מאז הריפיט.
ברור לי לחלוטין שאנחנו לא מודעים לדוגמאות שהאיש חרא. הוא מנהל מפעל שלם לצחצוח התדמית שלו להבדיל מקובי שאמר הכל עליו ועל בעיות בקבוצה ואצל שחקנים בפנים של המראיין, קובי אמר את האמת ישר ולעניין וידע לבקר את עצמי ולצחוק על עצמו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 12, 2015 9:31 pm 
Hall of Famer

סטוקטון למיטב ידיעתי לא עבריין. סתם שחקן קשוח ומלוכלך (סטייל דרק שארפ). בדיוק כמו גרי פייטון שגם היה טראש טוקר רציני.

קובי הוא ממש לא דושבאג. הוא באד אסס מאדר פאקר וארוגנטי אבל ממש רחוק מלהיות דושבאג לדעתי. וגם הוא, בתור שחקן שזכה ב-MVP, זכה ב-5 טבעות אליפות, קלע 81 נק' במשחק אחד, מחזיק בשיא השלשות למשחק אחד בליגה ועוד כהנה וכהנה, הרוויח את השחצנות הזאת ביושר.

עמוס - ה"נוט 1, נוט 2, נוט 3" היה רגע אחרי המעבר למיאמי. נכון, לא מרגעי השיא של לברון בקריירה ברמת המוניטין, אבל אני חושב שאחרים הסכימו פה שהבנאדם התבגר המון מאז.

אני מסכים שהמנהיגות הווקאלית שלו קצת צועקת יותר מדי השנה ביחס לשנים קודמות, אבל האמת שזה בדיוק מה שצריכים קבוצה עם שחקנים חסרי ניסיון פלייאוף (שלא נדבר על קו-סטארים עם בעיות אישיות) + מאמן חסר ניסיון באן בי איי + עיר שצמאה להצלחות אחרי הרבה שנות יובש.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 12, 2015 9:36 pm 
Hall of Famer

פלאש - זה פשוט לא נכון. או לכל הפחות לא מדויק.
לקובי היו שתי נקודות מפנה בקריירה מבחינה תדמיתית -
1. פרשת האונס. עונת 03/04. לקובי כבר היו אז בעיות אגו מפה ועד הודעה חדשה, והוא רב עם שאקיל מהבוקר עד הלילה. אבל לשחק כדורסל הם שיחקו ביחד ואפילו די טוב. צמד המילים שחזרו באותם זמנים בהקשר המוניטין של קובי היו squeaky clean, שחקן שלא נדבק אליו רבב בשום פרשה, ופתאום פרשת אונס. קובי באותו זמן נתפס כיורש של ג'ורדן והחזיק בחוזי פרסום אדירים עם נייקי.
2. הטרייד של שאקיל למיאמי. גם אם יהיו 1001 סיפורים על מה ולמה וכמה, את הציבור זה לא באמת מעניין. התפיסה הציבורית הייתה שקובי דחף את הנהלת הלייקרס לטרייד הזה. מעבר לכך, באותו היום, הוא הפך מסייד קיק של הסנטר הדומיננטי בהיסטוריה לאלפא דוג אמיתי, ובהתאם גם הרגיש צורך לסמן את הטריטוריה שלו דרך ראיונות בתקשורת, בין השאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 12, 2015 9:37 pm 
Hall of Famer

מה זה פרשת האונס? הוא הורשע? מחר כל בחורה יכולה לטעון נגד כל גבר ויש "פרשה". השאלה האם היתה הרשעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 12, 2015 9:49 pm 
Sophomore

FLASH כתב:
קודים אחרים של התקשורת?
קדפמ סוגדים ללברון בוקר צהריים וערב כבר מעל עשור.
כל כלי התקשורת משתפכים עליו יום יום. בטח מאז הריפיט.
ברור לי לחלוטין שאנחנו לא מודעים לדוגמאות שהאיש חרא. הוא מנהל מפעל שלם לצחצוח התדמית שלו להבדיל מקובי שאמר הכל עליו ועל בעיות בקבוצה ואצל שחקנים בפנים של המראיין, קובי אמר את האמת ישר ולעניין וידע לבקר את עצמי ולצחוק על עצמו

קבעת כאן 2 עובדות ודאיות שלא ניתן לערער עליהן:

1. כל כלי התקשורת, ובעיקר ESPN (שכמובן, כמה שהם סוגדים ללברון ככה הם מתעבים את קובי ומשפילים אותו בכוונה), משתפכים עליו.

2. ההשתפכות הזאת מונעת חשיפה שהאיש הוא חרא.

אהה. אתה לא קונספירטור. אתה רק אומר שכולם מגינים על לברון ומונעים מהציבור לדעת שהוא חרא. מעניין אם נזכה לשמוע את כל סיפורי החרבונים (מצטער על השפה, אבל אם כבר ההפרשות יוצאות פה מכולם, אז יאללה) עוד בימינו, או שנמות כולנו בלי לדעת את האמת ורק את האמת!

התותח המפוברק כתב:
סטוקטון למיטב ידיעתי לא עבריין. סתם שחקן קשוח ומלוכלך (סטייל דרק שארפ). בדיוק כמו גרי פייטון שגם היה טראש טוקר רציני.

עוד פעם, לא אמרתי שסטוקטון (או בירד, או ג'ורדן) היה עבריין. אמרתי שני דברים נפרדים:

1. היו המון שחקנים גדולים שהלכלוכים עליהם יכולים למלא ספרים, מאנשים עם התנהגות עבריינית לעילא (מאלון, בארקלי, קובי ככל הנראה) דרך אנשים עם התנהגות רעה באופן כללי (מייקל למשל) ועד אנשים שעל המגרש היו מטונפים (סטוקטון ובירד). כל אחד מחבב את מי שהוא מחבב ולא מחבב את מי שהוא לא מחבב, רק רציתי להדגיש שלברון-ככל הידוע, אולי בגלל שESPN טורחים להסתיר את זה מאיתנו-לא שייך לשום קטגוריה שכזו.

2. היו בליגה הרבה שחקנים עבריינים וחצי-עבריינים, ודווקא לברון מקבל את הכינוי "חרא בנאדם". בעיניי זה תמוה.

satriani כתב:
מה זה פרשת האונס? הוא הורשע? מחר כל בחורה יכולה לטעון נגד כל גבר ויש "פרשה". השאלה האם היתה הרשעה.

קובי הגיע להסדר פשרה מחוץ לכתלי בית המשפט, והבחורה הסכימה שלא להעיד. אני מקווה שחידשתי לך. הוא "הודה בקיום יחסי מין בהסכמה", אבל בכל זאת היה צריך את הפשרה וזה. תחליט מה נשמע לך אמין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 12, 2015 10:22 pm 
Junior

עכשיו תשאל את עצמך איך את אותה קונספירציה אמרת על ג'ורדן הודעה מעלי.

וודאי שאתה מכניס לי מילים לפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 12, 2015 10:28 pm 
Sophomore

איזה קונספירציה?

אני מדבר על מידע שיצאו לאחר הפרישה ואנחנו יודעים אותו היום בודאות. אם יתגלה שלברון היכה חבר לקבוצה ואף אחד לא דיבר-אסכים איתך שהגנו עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 12, 2015 10:32 pm 
Junior

ופיסת המידע הזו גרמה לך להרים קונספירציה על השיווק והשתיקה של כלי התקשורת ביחס למייקל
אני שמח לבשר לך: התקשורת שומרת על לברון יותר מאתרוג ללא רבב. ולא רק עליו, אגב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 12, 2015 10:38 pm 
Sophomore

אני מדבר על זה שמייקל היה פורץ הדרך מבחינת "האדם השחור לכל המשפחה", האיש האידאלי לפרסם מוצרים למשפחה האמריקאית, הפנים של קוקה-קולה. וזה בזמן שאורח החיים שלו היה פרוע ולחלוטין לא כל-משפחתי. כמובן שמייקל הוא לא המקרה היחיד, אולי הוא אפילו המקרה המייצג, צביעות יש הרבה. אתרי ספורט הם לא אתרי רכילות ולא באמת מעניין אותי אם מייקל או לברון או קובי עושים נשים מהצד (כל עוד הן מסכימות...) או מבזבזים משכורות שנתיות של אנשים רגילים בקזינו. אני רק אומר שיש הרבה דוגמאות לסיפורים שיצאו על מייקל, ועוד לא שמענו סיפורים כאלה על לברון, ובכל מקרה-גם מייקל לא הגיע למצב של האשמה באונס כמו מר קובי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 12, 2015 11:01 pm 
Junior

Carlton Myers כתב:
אנונימי 9 כתב:

זה אתה אומר. אני גם לא מתווכח אם הוא ב10 הגדולים כי אני חושב שהוא כן. אני רק אומר שבגלל האופי המגעיל שלו שהולך ויוצא יותר ויותר בשנים האחרונות, בגלל ההתנהגות שלו, אם הוא לא יוסיף תארים עד סוף הקריירה שבאמת יחקקו את זה שהוא בגדולים באמת. אם 2 אליפויות ממיאמי יהיו מה שהוא יסיים איתם את הקריירה אז אני בהחלט חושב שבעוד 10-15 שנה הרבה אחרי שהוא יפרוש יזכרו אותו כפחות טוב ממה שהוא היה. זאת דעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 13, 2015 12:49 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
נכנסתי באיחור. אז המסקנה היא שלברון הוא טופ-10 בהיסטוריה ושהוא גם טיפוס מעצבן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 13, 2015 12:52 am 
Hall of Famer

satriani כתב:

זה לא משנה בכלל אם הורשע או לא הורשע. אלו היו ההאשמות וזו התפיסה הציבורית את האירוע.
בדיוק כמו שאייל גולן יצא זכאי מהחקירה, אבל בציבור הוא נשאר בנאדם שקיים יחסי מין עם קטינות והביא אותן לבית שלו ב"פותמוביל".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 13, 2015 1:21 am 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
עמוס - ה"נוט 1, נוט 2, נוט 3" היה רגע אחרי המעבר למיאמי. נכון, לא מרגעי השיא של לברון בקריירה ברמת המוניטין, אבל אני חושב שאחרים הסכימו פה שהבנאדם התבגר המון מאז.

נו, זה בדיוק מה שכתבתי. גם לא טענתי שזאת ההוכחה שהוא חרא של בן אדם או משהו כזה, אלא שכדי להשלים את המהלך המגעיל של המעבר למיאמי הגיעה המסיבה הזאת, שהייתה הדבר הכי שחצני, אגומנייאקי ודוחה שנראה על מסך היוטיוב.

קרלטון, אולי בהתחלה התקשורת האמריקאית הגנה על מייקל, אבל ב-91 או ב-92 יצא הספר "חוקי ג'ורדן" שבו ג'ורדן תואר כמניאק שהוא היה וב-92 החלו לצוץ סיפורי ההימורים והחיכוך שלו עם העולם התחתון. הציבור האמריקאי ידע פחות או יותר מי זה מייקל ג'ורדן בזמן אמת ולא היה צריך לחכות 20 שנה לאיזה סיפור על בוקס אקראי לוויל פרדו.

ולגבי בארקלי, רק אציין שהיריקה על הילדה הייתה במקרה. הוא כיוון על אוהד אחר, פספס ופגע בילדה. לא שזה הופך את המעשה של בארקלי ליותר חביב, אבל לפחות הוא לא ירק על ילדה. בכל מקרה, הוא טוען שהמקרה הזה גרם לו להסתכל טוב על עצמו ושינה אותו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 13, 2015 8:49 am 
Junior

אוקי, אז דוש זב מזלף קטן לשטיפת הפות שקובל טוויס של בנאדם מלוכלך סתום מגעיל וכו: http://www.urbandictionary.com/define.php?term=douche
אבל מזה זה סחי?
אוקי מצאתי, סחי הוא לא שיכור מסומם ובהכללה החדשה לא היפסטר: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4251180,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 13, 2015 12:19 pm 
Hall of Famer

סחי לא קשור להיפסטר. מי חשב ככה? :lol:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 68 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]