סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 4:51 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 68 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' פברואר 13, 2015 6:32 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
עמוס לב כתב:
קרלטון, אולי בהתחלה התקשורת האמריקאית הגנה על מייקל, אבל ב-91 או ב-92 יצא הספר "חוקי ג'ורדן" שבו ג'ורדן תואר כמניאק שהוא היה וב-92 החלו לצוץ סיפורי ההימורים והחיכוך שלו עם העולם התחתון. הציבור האמריקאי ידע פחות או יותר מי זה מייקל ג'ורדן בזמן אמת ולא היה צריך לחכות 20 שנה לאיזה סיפור על בוקס אקראי לוויל פרדו.

יפה, זה רק הופך את תיאוריית הקונספירציה של פלאש להזויה יותר. האל-עלי-אדמות של עולם הכדורסל נחשף בהתנהגותו הרעה עוד בשיא הקריירה, אבל על לברון כולם מגנים.

"הקאבס לא עמוקים מספיק. זה בדרך לסוויפ. 4:0 לבולס. תרשמו."-satriani מהמר על קאבס-בולס 2015.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 14, 2015 8:22 am 
מנהל פורום

האמת? זה דווקא הגיוני בעיני, אני חושב שהיום יש יותר אינטרס להגן על סטארים מאשר שהיה אז, לפחות בכל הנוגע לגופים עסקיים (ואיאספיאן לדוג' הוא כזה לצורך העניין).
מצד שני, היום קל יותר לאזרח פשוט לחשוף דברים, אז אם יש לכלוך, זה יחשף.
מצד שלישי, זה לא משנה לי, כי אני לא חושב שלברון מאותרג יותר מסטארים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 14, 2015 1:24 pm 
Hall of Famer

לברון כנראה לא כל כך מעצבן את שחקני האן.בי.איי, שבחרו בו פה אחד לתפקיד סגן נשיא ארגון השחקנים. הנשיא הוא כריס פול והמנכ"לית החדשה, רוברטס במספר תגובות הוכיחה גישה לוחמנית במיוחד. ב-2017 נפתח החוזה של האן.בי.איי עם ארגון השחקנים ועם הפרופיל הגבוה של הנשיא, סגן הנשיא והמדיניות של המנכ"לית נראה שלאדם סילבר הולכת להיות מלחמה מאד מאד מסובכת, הרבה יותר מסובכת מזאת שהייתה לסטרן מול בילי האנטר המושחת ודרק פישר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 14, 2015 1:48 pm 
Senior

רוב הסופרסטארים ב-NBA הם לא אנשים רגילים בהתנהגות שלהם. פה ושם יש נשמות טובות כמו גרנט היל או סטיב נאש, אבל כולנו יודעים כמה טבעות יש לשניים האלה ביחד. לפחות לברון לא אנס אף אחת לפי מה שאנחנו יודעים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 14, 2015 2:21 pm 
Hall of Famer

שכחתם גם את המכות של ג'ייסון קיד לאשתו.

האקים אולג'ואן?
דרקסלר?
יואינג?
נוביצקי?
דאנקן? (חוץ מהבגידה באשתו עם החבר הכי טוב שלו :lol: )
דיוויד רובינסון?
פול פירס?
טרייסי מגריידי?
וינס קרטר?
אמארה סטודמאייר? (חוץ מזה שהוא שודד בטרנינג כבר 3 שנים)
דוראנט?
ווסטברוק?
קווין לאב?

בקיצור, יש מספיק כוכבים "שפויים" ויש גם מספיק כוכבים עם בעיות אישיות.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 14, 2015 2:47 pm 
Junior

ווסטברוק? הוא thug לכל דבר. ראית את התקרית שלו עם השחקן מהספסל השבוע שחילק היי פייבס? (בסרטון השבוע של שאק)
ווסטברוק נראה מוכן לפוצץ לו את הפרצוף רק בגלל שהוא לא נתן לו היי פייב.
אם ככה הוא מגיב מול המצלמות אני לא רוצה לדעת איך הוא בדלתיים סגורות.
זה שאין כתבות לא אומר שכולם נשמות טובות וסדרנים בכנסיה ביום ראשון.
בדיוק כמו שאני לא מוכן להחליט שבארקלי דוש רק בגלל שאיזה עבריין התגרה בו ותקף אותו ובארלי העיף אותו דרך החלון.
אם נשים בצד את ג'ייסון קיד/קווין גארנט/מייקל/קובי ואחרים שהדברים שהם עשו הגיעו לידי המצלמות או המשטרה אין לנו ממש איך לדעת על אף אחד כלום.
השרשור נפתח עם התהיה האם לברון טיפוס מעצבן.
אין לי אישית שום ספק שההתנהגות שלו לאחרונה היא התנהגות מעצבנת ומטופשת ומלאה חשיבות עצמית.
אבל כרגיל שונאי לברון משכו את הדיון לדיון על "חרא של בן אדם" וכו' כי זה מה שהם תמיד עושים. אז הגיעה התגובה הפאבלובית הרגילה של אלו שרואים את ההצהרות ההיסטריות של פלאש וחבריו
ומגיבים הפוך רק לשם האיזון כי ההצהרות הנסחפות נראות להם מוגזמות בטירוף (בצדק). אז כמובן הדיון יורד לקובי-לברון ומחזור הדיון האינסופי הזה.
איך שלא תסובבו את זה אלו ילדים בני 25 שיש להם יותר כסף מזמן לבזבז אותו. הם מוקפים בעדת סיקופנטים שרק מסכימים איתם על הכל ומרגישים שהם מלכי העולם.
קל מאד להתרגל לחשוב שכל מה שאתה חושב זה גוספל כאשר אין מי שיעיז לחלוק עליך. כאשר מישהו קורא עליך תיגר אז אתה מגיב כמו gang leader שמישהו נכנס לרחוב שלו למכור...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 14, 2015 3:41 pm 
Junior

ורק להוסיף מעט לדברי התוכחה, רובם גדלו ככה כל החיים. במיוחד בשכונות הקשות, שרבים מהשחקנים האלה מגיעים מהן, כשאתה ילד בן 12 שעושה שמות במגרשים השכונתיים מול ילדים בני 16, אתה המלך של החבר׳ה שלך והנסיך של השכונה. דוראנט סיפר דברים כאלה, ריצ׳רד שרמן מסיאטל סיהוקס, ועוד רבים עם סיפורים דומים.
אח״כ הם עוברים להיות קינגים של תיכון שלם ואז של אוניברסיטה שלמה, ואז מגיע גם מה שתיאר רן.
בקיצור, חלק גדול מהכוכבים האלה גודלים עם כבוד והילה של בני מלוכה בריטיים, מינוס הכסף והפאר.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 14, 2015 6:05 pm 
Hall of Famer

אם כל חטאו של ווסטברוק זה להיות ערסוואת מצוי, נראה לי שהוא ישרוד את זה, וגם החברים שלו לקבוצה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 14, 2015 7:21 pm 
Junior

רן כתב:
אבל כרגיל שונאי לברון משכו את הדיון לדיון על "חרא של בן אדם" וכו' כי זה מה שהם תמיד עושים. אז הגיעה התגובה הפאבלובית הרגילה של אלו שרואים את ההצהרות ההיסטריות של פלאש וחבריו

פלאש?? אפשר לדעת איך גם הפעם אתה מיחס את זה אלי?
הגבתי 3 פעמים. פעם ראשונה אחרי 15 תגובות של אחרים שנכנסו בלברון, אני דווקא הייתי עדין. לא רשמתי שהוא חרא בן אדם, סה"כ חזרתי על דבריו של אוריאל.
בהמשך ממש לא הסתדר לי איך היום לכאורה התקשורת פועלת ב"קודים אחרים" ביחס לסופרסטארים, לעומת שנות ה90. אני רואה ושומע את התקשורת כיום וזה מופרך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 14, 2015 8:24 pm 
Junior

FLASH כתב:
קודים אחרים של התקשורת?
קדפמ סוגדים ללברון בוקר צהריים וערב כבר מעל עשור.
כל כלי התקשורת משתפכים עליו יום יום. בטח מאז הריפיט.
ברור לי לחלוטין שאנחנו לא מודעים לדוגמאות שהאיש חרא. הוא מנהל מפעל שלם לצחצוח התדמית שלו

רק שמשום מה הקודים השונים אצלך מתקשרים רק ליחס ללברון.
לא ראיתי שאתה כותב על ההנחות שכוכבים אחרים מקבלים.
לולא היית מתקיף את לברון חדשות לבקרים היית נהנה מחמת הספק, מכיוון שאתה כן אז תרשה לי להיות סקפטי...

נערך לאחרונה על ידי רן בתאריך ש' פברואר 14, 2015 8:35 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 14, 2015 8:27 pm 
Junior

התותח המפוברק כתב:
אם כל חטאו של ווסטברוק זה להיות ערסוואת מצוי, נראה לי שהוא ישרוד את זה, וגם החברים שלו לקבוצה.

הוא ישרוד את זה וכנראה גם את כל מה שקורה בחדר ההלבשה.
לאף אחד מהמליונרים הצעירים האלו לא מדגדג את הביצה השמאלית מה חושבים עליהם לא בפורום ישראלי ואפילו לא ב-ESPN.
כל עוד שהם לא נתפסים על חם עוברים על החוק או אומרים איזה משהו גזעני שהתקשורת האמריקאית הצבועה תעשה להם לינץ' עליו הם פחות או יותר יכולים להתחמק אפילו מרצח סטייל או ג'יי סימפסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 14, 2015 9:13 pm 
Sophomore

אז אני כנראה היחיד שמחבב את לברון. הוא רוצה להתנהל נכון גם מבחינת התדמית גם מקצועית ואני מעריך את זה.
לא יודע אם היה תהליך התבגרות, הקטע עם ההחלטה וה8 אליפויות הוא כנראה חשב שזה ילהיב את הקהל, אבל הוא חטף המון אש מזה ומאז הוא למד להתנהל נכון עם התקשורת. מבחינת אגו אני חושב שיש לו הרבה פחות מכוכבים אחרים שהיו במעמדו, הוא הסתדר עם מאמנים חסרי ניסיון, ועם כוכבים אחרים, ובאמת נראה ששם את הקבוצה מעל הכל. נראה לי שהוא דווקא לא לוקח עד הסוף ברצינות את המשחק (כמו ג'ורדן או ברייאנט) ומתייחס לזה יותר כמקצוע, זאת גישה יותר בריאה למשחק בעיני, גם אם זה יוצא כנגד הרעיונות הרומנטיים של הספורט, כבן אדם יש לי הרגשה שהוא סבבה וערכי אם כי אי אפשר לדעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 14, 2015 9:59 pm 
Junior

אני כמעט לא מגיב פה בנושאי NBA בין היתר כי אני לא מבין בזה יותר מדי אבל מנקודת מבט של אוהד הלייקרס וקובי (בצירוף שנאה לא קטנה ללברון) אני חייב להגיד שנראה שעבר על לברון שינוי גדול מתקופת ׳קינג ג'יימס׳ בקליבלנד עד היום.
הוא מדבר כבר שונה בראיונות וכללית נראה שהגישה השחצנית שהיתה לו השתנתה, בעיקר ראיתי את זה במסיבת עיתונאים ההיא אחרי הסידרה (והאליפות) מול התאנדר שהוא פירגן מאוד לדוראנט. נכון שקל לפרגן אחרי שאתה האלוף אבל ההרגשה היא שלברון של פעם לא היה עושה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 15, 2015 2:10 am 
Junior

רן אז לא ראית, אתה נוטה לא בפעם הראשונה לראות מה שמתאים להתקפות שלך, לא חדש.
כתבתי בפירוש שהיחס כאתרוג הוא לא רק ללברון בעיני.
אין לי בעיה שקוראים ברפרוף הודעות, אבל אם מלכלכים על מישהו ראוי לקרוא מה שהוא כתב לעומק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 14, 2015 7:25 pm 
Sophomore

FLASH כתב:
ברור לי לחלוטין שאנחנו לא מודעים לדוגמאות שהאיש חרא. הוא מנהל מפעל שלם לצחצוח התדמית שלו להבדיל מקובי שאמר הכל עליו ועל בעיות בקבוצה ואצל שחקנים בפנים של המראיין, קובי אמר את האמת ישר ולעניין וידע לבקר את עצמי ולצחוק על עצמו

לברון חרא: http://www.calcalist.co.il/sport/articl ... 46,00.html

"הקאבס לא עמוקים מספיק. זה בדרך לסוויפ. 4:0 לבולס. תרשמו."-satriani מהמר על קאבס-בולס 2015.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 15, 2015 1:40 am 
מנהל פורום

זה חלק מצחצוח התדמית

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 15, 2015 9:10 am 
Sophomore

מרענן לראות שיש מה לעשות עם הכסף חוץ מלקנות מטוס שלא ממריא, להפסיד אותו לעבריינים או סתם בהשקעות גרועות.
לא מובן מאליו בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 15, 2015 7:28 pm 
Senior

זבל של בנאדם. גם דאג לפטר את המאמן שלו. אה סליחה בסוף המאמן ממשיך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 68 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]