סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 11:01 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 225 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כדורגל ישראל 2014/2015
הודעהפורסם: ג' פברואר 17, 2015 12:17 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
בן חיים מורחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 17, 2015 12:20 am 
Hall of Famer

מושעה עקב צהובים, לא כשיר כמדומני, לא כשיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 17, 2015 2:44 am 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
shmueliki כתב:
קשה להאמין שאני אנחס אותם כי עכשיו הם יוצאים לשלושה משחקי חוץ ( כולל בגביע ) , אבל קריית שמונה תסגור שנה ללא הפסד ביתי ( ב-25.1.2014 הפסידו 1-0 כשאירחו את ב"ש ) .
מאז סך הכל 17 משחקי בית ( כולל פלייאוף עליון - קרי יריבות יותר חזקות ) : 12 ניצחונות ו-5 תוצאות תיקו .

מכבי ת"א לא הפסידו במשחק ביתי מאז מחזור הסיום בשנת 12-13 , אז הובסו ( במשחק חסר חשיבות מבחינתם כמובן ) 3-0 בידי בני יהודה . הרצף שלהם עומד על 26 משחקים - 21 ניצחונות ו-5 תוצאות תיקו .

מה השיא הישראלי ב"תחום" ?

על פי ידיעות : השיא שייך לבני יהודה בשנים 89-91 עם 33 משחקי בית רצופים ללא הפסד . מכבי חיפה שנייה עם 28 בשנים 09-10 , ואילו הרצף הנוכחי של מכבי ת"א ( 27 ) הוא השלישי בטיבו .
נמשיך לעקוב .

עלו כבר ל-29 ברצף .

פעם ראשונה העונה שמכבי ללא ניצחון בשני משחקי ליגה רצופים .
בעוד שבועיים : ב"ש - ק"ש .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 19, 2015 8:08 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
חייב להגיד שהדרישות של חיפה מהפועל בנשא מחירי הכרטיסים מגוחכות. הכרטיסים נקנו מהמועדון במחיר מלא, ומי שקנה אותם יכול גם לתת אותם במתנה אם הוא רוצה.
לא מבין מה הם רוצים. אם זה כל כך מפריע לחיפה, אז שמועדון האוהדים שלה, אם יש דבר כזה, יעשה אותו דבר. יקנה את הכרטיסים בכסף מלא ויסבסד אותם לאוהדים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 19, 2015 10:55 pm 
Sophomore

כפי שאני מבין, הטענה של אוהדי חיפה היא לא לגבי הפרוצדורה שציינת, אלא לגבי העובדה שהכרטיסים ליציע 8 נקנו מהמועדון במחיר של 45 ש"ח לכרטיס, בעוד מוכרים לאוהדים שלהם ב-90 ש"ח כרטיס, כשקיים חוק/תקנה שצריך למכור כרטיסים לקהל חוץ במחיר המינימום שבו מוכרים כרטיסים באיצטדיון. לאור זאת, הטענות לכאורה מוצדקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 19, 2015 11:02 pm 
Hall of Famer

לא יודע מאיפה הבנת דבר כזה, לא ראיתי את זה כתוב בשום מקום. כרטיס מבוגר עולה 90 או 95 ש"ח מחיר נקוב, וזה המחיר הנמוך הקובע. בשום מקום לא כתוב שאוהדי הקבוצה האורחת צריכים לשלם כולם מחיר של כרטיס נוער.
הטענה היא בדיוק מה שאמרתי, שאוהדי הפועל משלמים רק 25 ש"ח. הבעייה היא שאוהדי הפועל לא קונים כרטיס מהמועדון. הם קונים אותו ממישהו ששילם למועדון מחיר מלא, והחליט לתת לאוהדי הפועל מתנה.
למה הדבר דומה? לזה שאבא אוהד הפועל יקנה לבנו כרטיס למשחק במתנה, או נניח במחיר סמלי של ויתור על דמי כיס לשבוע אחד. יבואו חיפה, ויגידו - גם אוהדים שלהו צריכים להיכנס בחינם או במחיר דמי כיס, כי הילד הזה לא שילם מחיר מלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 19, 2015 11:08 pm 
Sophomore

ככל שהעובדה שהמחיר שנמכר לעמותה הוא באמת 90 ש"ח ולא 45 ש"ח, אז אין לי כל ויכוח איתך ואני מסכים במאת האחוזים. אבל שוב, אני הבנתי שכביכול בהפועל סנטה קלאוס קנה ב-45 ש"ח את הכרטיס, ומכאן המרמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 19, 2015 11:11 pm 
Hall of Famer

המרמור שלהם נובע מזה שבמשחק שהם אירחו, הם מכרו (ישירות מהמועדון) כרטיסים מסובסדים ב-45 ש"ח. אוהדי הפועל דרשו שימכרו להם באותו מחיר, וכיוון שהכרטיסים האלה נמכרו ישירות מהמועדון - הפועל צדקו בדרישתם.
זה לא דומה למה שקורה כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 01, 2015 8:32 am 
Junior

אלי טביב נורה מחוץ לביתו ונפצע קל ביד.
טביב: ״כולם יודעים מי שונא אותי, זה בטוח אנשים מעולם הכדורגל״.

אז זהו, שגם ברימון זה היו לטענתו אוהדי הפועל ובסוף התברר שאין קשר ישיר לכדורגל, נראה לי שככה גם פה. לא מבין למה הוא ממהר לצאת בהצהרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 01, 2015 12:52 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
כי ברור שהוא אמור להגיד במקום שזה לא חייב להיות מהכדורגל, יש לו אויבים בעולם התחתון ויכול להיות שזה חיסול חשבונות על הרקע הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 01, 2015 4:24 pm 
Junior

לא הבנתי מה אתה רוצה.
הבנאדם מתראיין בכל מדיה אפשרית וטוען שזה חייב להיות מהכדורגל ומדבר כל הזמן על המחאה של אוהדי הפועל נגדו ועל הנער שתקף אותו (אגב, הדיון מחר).
לדעתי הוא מגזים וכמו שהתברר במקרה הרימון, ייתכן שזה לא מכדורגל.
מה כן להגיד?! ״אין לי מושג מי זה יכול להיות, אין לי אויבים או עסקים בארץ״ סה טו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 01, 2015 4:40 pm 
Hall of Famer

אני מאמין שאלי טביב יודע מי הזמין את הירי עליו. אני מאמין שאלי טביב יודע שזה לא קשור לאוהדי הפועל.
אני מצפה מאלי טביב יגיד שאין לו מושג מי ירה עליו ואין לו אויבים או עסקים בארץ ולא יכפיש את אוהדי הפועל בניסיון לרצח.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 01, 2015 6:34 pm 
Sophomore

חוזר רגע אחורה לעניין של חיפה והכרטיסים למשחק מול הפועל.

1. "העמותה" שקנתה את הכרטיסים מהמועדון היא בעלת זכויות הניהול על המועדון כרגע. לטעון שהעמותה קנתה מהמועדון ולכן יכולה למכור באיזה מחיר שהיא רוצה זה בדיחה (כמו שבעלים יתחזה לספונסר ויחתום על חוזה פרסום מול שחקן כדי לעקוף בקרה תקציבית למשל).
2. אפילו אם נקבל מאיזושהי סיבה את כל הסיפור ככשר (לא מבין למה), כל הכרטיסים שנמכרו ל"עמותה" לשער 8 היו כרטיסי נוער בעלות של 45 ש"ח.
3. כל התרגיל הזה היה במסגרת הניסיון למנוע מאוהדי חיפה לשבת בשער 8, והמטרה מקדשת את האמצעים.

מכיוון שכך, אוהדי חיפה דרשו ובצדק את מניעת התרגיל המסריח, שיאפשר לכל קבוצה לעשוק את קהל החוץ של היריבות באמצעות יצירת גוף משפטי נפרד מהקבוצה שימכור כרטיסים אך ורק לאוהדי הקבוצה. לאחר שזה נכשל, ביקשו בחיפה את אותו חלק יחסי של כרטיסי נוער מתוך כלל הכרטיסים, כמו שהוקצה לאוהדי הפועל - לאוהדי הפועל הוקצו, באחוזים, הרבה יותר כרטיסי נוער מאשר לאוהדי חיפה.

קיצור, זה תקדים מסריח, ואני מקווה שכל בעלי הקבוצות ירכבו עליו וינקנקו את אוהדי הפועל בביקור הבא שלהם במאתיים שקל כרטיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 01, 2015 10:36 pm 
Hall of Famer

1. אז מה אם העמותה היא בעלת זכויות הניהול? אלה שני גופים נפרדים עם שתי קופות נפרדות. מה היה לפני זה? חיים רמון והפועל תל אביב היו אותו דבר?
2. אתה חוזר על הטענה הזו ולא מביא לה שום סימוכין. תמצא איפה כתוב שכל הכרטיסים שהעמותה קנתה לשער שמונה היו כרטיסי נוער, ותביא לפה.
3. נכון. אז מה? אם זה לא בלתי חוקי, אין עם זה שום בעייה.

וחיפה יכולים לצעוק עד שיכחילו פניהם. אין פה שום דבר לא חוקי, ואם הם חושבים שזה תקדים מסוכן - אז שעמותת האוהדים שלה תקנה את כל הכרטיסים למשחק הבא בסמי עופר, ויעשו אותו דבר. יאללה נראה אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 02, 2015 2:26 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
עמוס לב כתב:
אני מאמין שאלי טביב יודע מי הזמין את הירי עליו. אני מאמין שאלי טביב יודע שזה לא קשור לאוהדי הפועל.
אני מצפה מאלי טביב יגיד שאין לו מושג מי ירה עליו ואין לו אויבים או עסקים בארץ ולא יכפיש את אוהדי הפועל בניסיון לרצח.

זו ציפיה סבירה לצפות מאדם שינהג בהגינות ולא ישקר ולא יאשים אחרים לשוא. אני חושב מצד שני שדי מוסכם שטביב הוא לא אדם סביר או הגון במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 03, 2015 12:05 pm 
Sophomore

-double post- נמחק

נערך לאחרונה על ידי WTF בתאריך ג' מרץ 03, 2015 12:06 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 03, 2015 12:05 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
1. אז מה אם העמותה היא בעלת זכויות הניהול? אלה שני גופים נפרדים עם שתי קופות נפרדות. מה היה לפני זה? חיים רמון והפועל תל אביב היו אותו דבר?
2. אתה חוזר על הטענה הזו ולא מביא לה שום סימוכין. תמצא איפה כתוב שכל הכרטיסים שהעמותה קנתה לשער שמונה היו כרטיסי נוער, ותביא לפה.
3. נכון. אז מה? אם זה לא בלתי חוקי, אין עם זה שום בעייה.

וחיפה יכולים לצעוק עד שיכחילו פניהם. אין פה שום דבר לא חוקי, ואם הם חושבים שזה תקדים מסוכן - אז שעמותת האוהדים שלה תקנה את כל הכרטיסים למשחק הבא בסמי עופר, ויעשו אותו דבר. יאללה נראה אותם.

אני קצת מופתע מזה שהטיעון (מס' 1) מגיע דווקא ממך - אם אני זוכר נכון נהנית להיכנס במכבי חיפה (כדורסל, שאני אפילו לא ממש מחבב) כשג'ף רוזן, שהוא לא חיפה כמו בדיוק כמו שרמון ו/או העמותה הם לא הפועל, שילם לזרים שלו משכורת נוספת בחו"ל כדי לא לשלם מס. ברור שהתשלום נעשה על ידי מכבי חיפה, עבור העבודה במכבי חיפה - כמו שברור שהעמותה העבירה כסף מכיס ימין לכיס שמאל. ברור לך ששתי הקופות הנפרדות הן technicality בדיוק כמו שהמשרות של שחקנים אצל ג'ף היו פיקציה. חוקי לפי חוקי המדינה - אולי, אבל לפי תקנות המנהלת/איגוד/התאחדות - לדעתי לא חוקי - ואם חוקי אז מסריח.

יבוא שמעון מזרחי ויציע כסף לשחקן של הפועל לפני משחק בעבור שירותי ניקיון מדרגות - ומכיוון ששמעון הוא לא מכבי זה בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 03, 2015 12:56 pm 
Hall of Famer

כאן לא מדובר בשכר עבודה שאמור להיות מפוקח על ידי הרשות לבקרה תקציבית, ואין כאן גם שום עניין עם רשויות המס. כך שההקבלה פשוט לא נכונה.
אני שוב שואל - מה ההבדל, בעיניך, בין העמותה לבין חיים רמון שהיה לפניה? אם חיים רמון היה מסבסד מכספו הפרטי כרטיסים לאוהדים כשהכסף במחיר מלא נכנס לקופת האגודה, זה היה בסדר? או שגם זה לא בסדר?
גם ההקבלה לשמעון מזרחי היא, תסלח לי, קשקוש. הקבלה מתאימה הייתה אם שמעון מזרחי היה מסבסד מכספו הפרטי כרטיסים לאוהדים, במחיר מלא (או כשהאוהדים משתתפים בחלק), כשהכסף נכנס לקופת המועדון. עם זה אין שום בעייה, לא חוקית, לא אתית ולא נעליים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 10, 2015 1:51 pm 
Hall of Famer

די הזוי מה שקורה לקבוצות הצמרת שלנו :
מכבי ת"א עם 5 נקודות ב-5 המחזורים האחרונים , ק"ש עם 2 נקודות ב-4 המחזורים האחרונים , וב"ש לא ניצחה כבר ב-5 משחקי חוץ רצופים ( ובסך הכל ניצחה ב-3 משחקי חוץ בלבד העונה - רק הפועל פ"ת ועכו ניצחו פחות ... ) .
מכבי ת"א עם 30 משחקי בית רצופים ללא הפסד ( השיא הוא 33 של בני יהודה בשנים 89-91 ) , ההפסד של קריית שמונה לחיפה קטע רצף של 20 משחקי בית ללא הפסד עבורם - נתון מדהים בהתחשב בכך שאין להם באמת יתרון ביתיות משמעותי ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 10, 2015 1:55 pm 
Hall of Famer

מכבי עד המשחק נגד נתניה הייתה עם 82% במשחקיה. מאז- 33%.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 19, 2015 5:13 pm 
Hall of Famer

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 88533.html

כתבה הזויה , סתם לקחו שוערים מהטופ העולמי לפי מה שהסתדר להם ועל סמך מדגם משחקים לא גדול , ומדדים שלא בהכרח הם החשובים ביותר ( אולי דווקא אחוז שערים מבעיטות למסגרת חשוב יותר מאשר ממספר ספיגות אבסולוטי ?! ) מנסים לייצר כאן "סיפור" .
רק לסבר את האוזן , קבוצות בליגות בכירות שספגו מעט שערים ( פחות מ-0.6 למשחק ) :
בוקה - 4 שערים , 9 משחקים .
דינאמו קייב - 9 , 19 .
סלטיק - 16 , 32 .
סן לורנצו - 5 , 9 .
לודוגורץ - 14 , 25 .
סטיאווה - 15 , 26 .

פתאום זה כבר לא נשמע כל כך סנסציוני ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 20, 2015 10:54 am 
Hall of Famer

בוטום ליין, הרוטציות שכולם צחקו עליהן מביאות את מכבי לסוף העונה שמחה ובריאה ורעננה, בזמן שלכל היריבות שלהן נפצעים שחקני מפתח ולאלה שלא פצועים נתפסים השרירים בדקה ה-60. בליגה עם פלייאוף שבה הצמרת נפגשת בינה לבין עצמה בסוף העונה, זה אפילו יותר מורגש.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ב' אפריל 20, 2015 1:15 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 20, 2015 12:18 pm 
Hall of Famer

אמת , וזה גם בא לידי ביטוי רב יותר בגביע - שם ממילא מדובר במשחקי אמצע שבוע , קרי "תקופת עומס" ( במונחים ישראליים ... ) .
לא חושב שזה מקרי שדווקא הניצחון היחיד של מכבי ת"א על קריית שמונה מבין 5 משחקים השנה הוא בגומלין רבע גמר הגביע , כאשר גם במשחק הראשון מכבי הובילה עד שחטפה גול בדקה ה-90 .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 12, 2015 8:56 am 
Hall of Famer

צריך לומר שבאופן כללי, לא רק בגלל אתמול, חואן פאבלו קולינאס סותם הרבה פיות בפלייאוף הזה. כולל את שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 12, 2015 9:39 am 
Hall of Famer

ואם כבר הזכרת כדורגל ישראלי, המשחק ביום א' יהיה מלחמת עולם. זו ההזדמנות האחרונה של ק"ש ואם יש קבוצה שיכולה לתסכל ולעשות את המוות זו היא, בטח כשמכבי עוד בלי זהבי ואלברמן. ניצחון של ק"ש- העסק נפתח. תיקו ומעלה למכבי- האליפות סגורה.
עניין נוסף- מכבי מחוץ לבלומפילד חלשה. 8 משחקים רצופים בלי ניצחון , 7 בליגה ואחד בגביע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 225 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 18 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: