אני יודע שאני החדש פה ובכל מקום גם אם לא אומרים יש תקופת "צעירות". אבל גם לי יש דעה
רוני רצה את הדעה וההסבר שלי לטרייד, אז גם זה יהיה.
תחילה, כנראה שאני זה שלא כל כך מבין את הפורמט.
איך אני שקיבלתי קבוצה יחסית חלשה אמור לשפר את הקבוצה שלי? נדרך הדראפט נכון?
אממה, איך אני אשפר דרך הדראפט אם לא כסף? דרך הימורים ו"מציאות" שמקרה ינחתו אצלי? דרך להיות זה שקם ב4 בבוקר ועוקב אחרי תוצאות ומרים שחקנים חמים? באיזה מצב זה מעמיד אותי?
כשהציעו לי להצטרף לליגה הזאת הבנתי שאין לי קבוצה מדהימה. לקחתי את הקבוצה די בהתלהבות עם האתגר של לבנות אותה מחדש. ולכן ביצעתי את הטרייד הזה.
ווצביץ', ווייטסייד ולופז. כמו שרוני ציין יש לי מספיק קיפרים ראויים בעמדה של ביג אל. העדפתי את האפשרות הבנייה מחדש לטווח הרחוק ולא שחקן בן 30 שלא נראה בשיא העונה וככל הנראה הוא או שחקן אחר שמספיק טוב להיות קיפר היו נזרקים בסוף השנה. איך זה היה משפר לי את הקבוצה? זה היה רק לוקח אותי אחורה. כמו שעכשיו פיניקס היו נותנים לדראגיץ ללכת חינם.
לתומי חשבתי ש20 דולר (או איזה מטבע שזה לא יהיה) היא תרומה נאה לעתיד שלי תמורת שחקן לא קריטי לעתיד. אפילו לא פניתי לקבוצה אחת, הצעתי ברבים. צ'ונסי היחיד שפנה אליי עם הצעה.
בנוסף אם אני לא טועה וזיכרוני אינו מטעה אותי - תתקנו אותי, כי יש לי הרגשה שאני מתבלבל - הקבוצה מקום אחרון לא מקבלת הכי הרבה כסף לדראפט, נכון?
אז שוב מוריד לי אפשרות להשתפר.
מודה, אני בחיים לא שיחקתי בליגת קיפרים (גם לא מימי ג'וליוס אירווינג). זאת פעם ראשונה והפורמט חדש לי. אפילו דראפט של מכרז היה חדש לי.
אבל כל מה שעשיתי פה היה לטובת הקבוצה שלי (לפי ראות עיני כמובן).
אם מדברים על כסף כבחירת דראפט, כמה פעמים הלכו בחירות דראפט תמורת שחקן ראוי?
אני יכול להבין שחקנים שלא מרוצים מהטרייד. אבל חשבתי שבליגה כזאת המטרה היא לנסות לנצח. בין אם זה כאן ועכשיו או על ידי ראייה לטווח ארוך ובנייה נכונה (בתקווה שהליגה לא תיסגר ותרוץ במשך כמה שנים טובות - אני רוצה את וויגינס אצלי בשיא!).
אני לא מרגיש שהטרייד הזה עושק לי את הקבוצה, בדיוק ההפך.
אחרי החפירה שלי שנראה לי חזרתי על עצמי 15 פעם בדרכים שונות,
לא הצלחתי להבין אם הטרייד מבוטל או לא.
אם לא - יופי. מעולה. אני מרוצה.
אם כן - מבאס ואני צריך להתחיל לחשוב מה לעשות. כנראה שאני יכול להגיד שאני עדיין מחפש טרייד שיעזור לי לעתיד........... למרות שלא בטוח שיהיה אחד טוב כמו זה.