הכל עניין של השקפה. אני חושב שהגיל כרגע לא נראה כמשחק תפקיד, דאנקן זה היחידי שהגיל שלו באמת ברמה של להשפיע והוא ממשיך ביציבות וביכולת הטובה שלו. ג'ינובלי גם בשנה שעברה היה בעיקר אקס פאקטור וגם השנה הוא יכול להיות כזה בפלייאוף. הבעיה שלהם שפארקר קצת במשבר אבל זה משבר חיובי לדעתי שזה עכשיו יכול לעזור לו להגיע לפלייאוף כמו שצריך דווקא. בסופו של דבר היו להם המון פצועים השנה, מלאנרד, לפארקר, ספליטר, מילס וכו'. זה מאד הקשה להכנס לקצב, אבל הם לא צריכים להכנס לקצב עכשיו אלא בעוד 25 משחקים.
ציטוט:
אני חושב דוקא הפוך ממך בסוגייה הכי בסיסית - לטעמי הכדורסל שהם הראו בשנה שעברה הוא משהו שיהיה להם קשה מאד לשחזר. זו היתה פורמה קבוצתית נדירה, טרנסאנדנטית, איזון פיזי ומנטלי מסויים שאני לא יודע אם אפשר פשוט לייצר אותו מחדש כל שנה. כלומר, הם עדיין יכולים להיות קבוצת כדורסל מצויינת, אבל התחושה שלי היא שבשנה שעברה ראינו משהו נדיר שספק אם נראה דומה לו בחיינו שוב. עד כדי כך. קצת כמו שהלברשאם וסימונס מדברים על הפורטלנד ההיא של וולטון שהיתה לזמן קצרצר הקבוצה המושלמת...ואז נעלמה.
עמוס, אולי להגיע לאותה רמה יהיה קשה. מצד שני אני חושב שמספיק להגיע ל70-80 אחוז מזה בשביל לקחת אליפות, אז לא תהיה אליפות בצורה כל כך דומיננטית אבל עדיין תהיה. אני חושב שברמה הקבוצתית אם הם בפוקוס הם עדיין הכי טובים. ובמערב למרות שהוא מאד איכותי רוב הקבוצות לא מתבססות על כישרון יוצא דופן של הקבוצה ואתלטיות מלבד אוקלהומה סיטי בריאה (אבל הם כרגע לא בריאים). אני חושב שבמערב יש רק 2 קבוצות שהייתי נותן להם צ'אנס להדיח את הספרס, גולדן סטייט בגלל שיש להם אולם סופר ביתי וכישרון אדיר בעמדת הרכז שמאד מקשה על פארקר. ואוקלהומה סיטי שמולם לדעתי זה 50-50. עדיין בגלל הניסיון והצ'אנס האחרון הייתי נותן את היתרון מול גולדן סטייט לספרס שיתנו את הכל לפני שההרכב מתפרק.
גם אמרתי אני חושב שזה שמספידים אותם ולא סופרים אותם זה בדיוק מה שהם צריכים. היה להם הרבה יותר קשה עם מטרה על הגב ואני חושב שזה שהם דווקא יבואו מלמטה כשלא סופרים אותם ואומרים שהם זקנים וגמורים דווקא זה מגדיל את הסיכוי שלהם ללכת עד הסוף השנה.