סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 9:58 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 703 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 29  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מכבי בעונה הבאה
הודעהפורסם: ג' אפריל 07, 2015 4:32 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
ראי, מכבי מתחילה בדרך כלל באמצע אוגוסט\לסוף אוגוסט, אף פעם לא בספטמבר לדעתי. בעבר שהיה פיינל פור\משחק בודד העונה נגמרה באמת בסוף מאי מה שיצר 9 חודשים בערך בדרך כלל. אבל בשלוש שנים האחרונות העונה מתארכת, כשבשנתיים האחרונות נגמרה בסביבות 10 ביוני. והשנה היא תגמר ב25 ביוני לדעתי. מה שיוצר כמעט 10 חודשים בכל אחת מהשנים האחרונות פחות או יותר.

התרגיל דווקא בהחלט יעבוד אם יעשו אותו ואני בטוח שיעשו משהו בסגנון הזה במכבי. זה לא יכול לעבוד על ה400 דולר ליום כי הדבר הזה מחושב על כלל מס' הימים שאתה בשנה, אם עבדת 300 יום בשנה וקיבלת מעל 400 דולר ליום אתה צריך לשלם את המיסוי. זה גם לא ישנה הרבה אם היו עושים את זה, מכיוון שאם יש לך שכר של 500 אלף דולר, ואתה תשלם את 400 אלף דולר בחודש הראשון אתה תשלם את המיסוי על ה400 אלף האלה ואז רק על 100 לא תצטרך לשלם. לא ממש חיסכון. פה גם אני מדבר על חוזה שנתי והמס הוא שנתי. אם נניח סמית חתם על 3.7 מיליון דולר כמו שפורסם, משלמים לו 2.7 מיליון דולר בשנה הבאה ועל זה משלמים מס של 25 אחוז, ואז בשנתיים שאחרים משלמים 500 אלף דולר לכל עונה. שום בעיה לעשות את זה מבחינת מיסוי, הבעיה היא מבחינת הסיכון שאתה לוקח במקרה של פציעות וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 07, 2015 4:33 pm 
Senior

דרך אגב אל תשכחו גם על רנדל מכבי משלמת מס' מלא כבר השנה וגם בשנה הבאה כמובן שאני מניח שהשכר שלו עולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 07, 2015 4:55 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
קוף, תחפש ידיעות על הזרים של מכבי מתי הם נוחתים לקראת פתיחת האימונים, תראה (גם השנה וגם בשנים קודמות) שהם רק נוחתים בארץ בימים האחרונים של אוגוסט או תחילת ספטמבר.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 07, 2015 5:22 pm 
Senior

סוף אוגוסט בדרך כלל. כאמור השנה 10 חודשים בוודאות. בשנים קודמות 9 וחצי חודשים. לפני זה 9 חודשים. ככה שבמקרה הטוב סמית מסיים 46 חודשים בסיום העונה הבאה, אם נעגל את הימים ביוני בשנתיים הקודמות ונגיד שאפשר לצמצם את זה ל9 חודשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 07, 2015 5:41 pm 
מנהל פורום

קוף אתה רואה חשבון או יועץ מס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 07, 2015 5:46 pm 
Senior

לא. יש לי קרוב משפחה שהוא רואה חשבון. אבל זה לא קשור לעניין, פה זה משהו ידוע לחלוטין. יש קבוצות שלמשל עשו דבר דומה עם מתאזרחים שבשנה הראשונה יש להם הטבות מס אז שילמו יותר בשנה הראשונה ועשו חוזה נמוך יותר בשנה השנייה למשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 07, 2015 5:57 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

קוף ירוק כתב:
קורובייב כתב:
קוף,
סמוך על סמית׳ והצוות המסייע שלו שהם יודעים לעשות אלגברה פשוטה. דהיינו אם ברסה באמת מציאה מיליון וחצי יורו לעונה הוא לא יחתום על מליון לשלוש עונות עם סעיפי יציאה. זה בדיוק כמו לחתום על מליון לעונה. לא נדבר בכלל שתמיד עדיף לקבל את כל הכסף בעונה אחת מאשר לפרוס אותו. גם פארמר אמר בדיוק אותו דבר. אם הסידרי גודל קרובים אתן עדיפות למכבי אם לא אלך למי שמשלם יותר.
עכשיו אם מכבי לא מחתימים את סמית׳ אולי יהיה להם מקום לסופו או הימור אחר במקומו אבל לא יהיה להם את הזר הכי טוב שלהם שחקן מאוקלם שהוכיח אופי טוב. ושוב בתכלס הם יתחילו מאפס שנה הבאה כי סופו סיים היינס אף פעם לא התחיל ופארו לא יציב וחתום לעונה עד כמה שאני זוכר. אז לדבר זה קל לחבר קבוצה קצת פחות.

בדיוק. ובגלל זה גם תרשה לי להניח שאין ולא היו לסמית הצעות של מיליון וחצי יורו או משהו בכיוון הזה. במקרה הזה עבודה טובה מאד כנראה של הסוכן שלו למנף את התקופה הטובה מאד שלו להתעניינות לכאורה בסכומים האלה ולחתימה בכסף גדול ממכבי. כן מאד הגיוני שהיו לו הצעות קרובות כנראה למה שמכבי שילמה, אבל כמו שאמרת לוותר על 100 אלף דולר זה בסדר ולא מעט זרים יעשו את זה בשביל הנוחות (בטח מישהו משחק פה 4 שנים) אבל אם הסכומים גבוהים מאד זה כבר לא יקרה. בדיוק כמו במקרה של היקמן או רייס או כל שחקן אחר שעזב. פה כנראה לא היו ההצעות האלה שיגרמו לך לעזוב, ומכבי כנראה הייתה מוכנה לעשות יותר בשלב מוקדם שכזה בשביל לא לחכות לקיץ אז אולי יהיו הצעות כאלה.

אתה רציני?
הרי אם מכבי היו מחכים לקיץ היית כותב שהם עשו טעות מרה והוא ילך לכסף הגדול של אחת הספרדיות/טורקיות/רוסיות. בעצם אאז"נ כתבת בשרשור אחר שמכבי תאבד אותו בעונה הבאה (אין לי סבלנות לחפש כרגע אבל אני כמעט משוכנע שכתבת דבר כזה) אז בגלל שמכבי החתימו אותו עכשיו פתאום אין לו הצעות גבוהות מקבוצות אחרות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 07, 2015 6:07 pm 
Senior

מכבי עשתה בשכל שהיא החתימה אותו עכשיו. בקיץ היה עולה לה יותר ללא ספק לדעתי. הסוכן עשה עבודה טובה מאד במראית עין של הצעות כרגע בשביל ללחוץ את מכבי להצעה גבוה יותר עכשיו. אלו לא דברים סותרים. אין לי ספק שאם היו ממתינים לקיץ כמעט בוודאות היו מאבדים אותו. כמו שאין לי ספק שאין לו כרגע שום הצעה משום קבוצה, ולכן ההצעות לכאורה היו כנראה בשביל ללחוץ את המו"מ עם מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 07, 2015 10:57 pm 
Senior

ההחתמה הזאת אומרת שיש למכבי כבר שלושה שחקני חמישייה סגורים לשנה הבאה- סמית', פארגו ורנדל. אם יחתימו גם את אוחיון ויממשו את האופציה על סופו, זו תהיה שנה ראשונה שכל החמישייה הראשונה של הקבוצה ממשיכה מאז 2005. בעצם, ב-2007 נשארו 4 שחקני חמישייה( הלפרין, ביינום, וויצ'יץ' ואליהו) אבל האחרון הפך לשחקן שולי מאוד שכמעט לא שיחק וביינום עלה בהרבה משחקים מהספסל ככה שזה קצת לעוות את המציאות.

הסוגיות שנשארות פתוחות זה ת'יוס שלדעתי לא יישאר וכמובן גארד במקום היינס. שם אני יותר אופטימי כי מכבי כבר הוכיחה שהיא יכולה להביא גארדים טובים בכסף קטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 07, 2015 11:07 pm 
Senior

הסוגיה הכי בעייתית של מכבי אלו ישראלים. השכר של השחקנים שחתומים לשנה הבאה הוא עצום במונחי מכבי. 2 זרים של מיליון דולר + אחד נוסף לא זול (משלמים עליו מס מלא, יש למכבי אופציה השאלה כמה כסף הוא עולה יותר בשנה הבאה), פניני שלא ברור כשירותו שחתום על כסף לא קטן גם כן (איזה 400 נטו) ואוחיון שיהיה חתום כנראה בו נגיד על אותו סדר גודל (אם מכבי תנצל את התקופה הרעה שלו ותחתים אותו עכשיו).

סופו הרי כנראה לא ישאר ובטח ובטח שהאופציה עליו לא תמומש. אבל ה5 שחקנים שכן חתומים הם שחקנים שיעלו למכבי הרבה מאד כסף.

השחקנים שדיי בטוח ישוחררו הם שחקנים שלא מרוויחים הרבה כסף. לינהארט, טיוס (רק 350 אם אני זוכר נכון), היינס (400-500), אלכסנדר שמרוויח גרושים. סופו היחידי בכסף גדול יחסית שלא צפוי להמשיך. ולאנדסברג שבסימן שאלה (לדעתי ההחתמה של סמית מסמלת את מה שאני הערכתי כבר שהוא לא ימשיך) שגם לא מרוויח יותר מידי הוא עוד בחוזה הראשון שלו במכבי.

בהתחשב בזה שהתקציב לא הולך לגדול כמו שאנחנו מכירים את ההנהלה של מכבי, אז לא נראה איפה יש כסף גדול לחיזוק ופה הבעיה העיקרית היא בשוק הישראלי. בזרים מכבי יכולה לנסות לגנוב שחקנים כמו תמיד אולי תצליח ואולי לא. בישראלים מצד שני בלי השקעה כספית מאד גדולה שתביא לפה את פישר או מקל מכבי תתצטרך להסתפק בחיזוק של שחקנים ישראלים בינוניים מינוס.

בסוף מכבי תמצא את עצמה עם שחקנים מובילים שממשיכים אבל בלי טיוס, לאנדסברג ובלי חיזוק ישראלי ראוי. לאירופה היא תהיה תלויה בזרים אבל בליגה היא בהחלט יכולה לאבד את ההגמוניה לחברה מירושלים אם הם למשל יכניסו את היד לכיס ויחתימו את מקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 07, 2015 11:13 pm 
Senior

החוזה החדש של סמית' זה בערך 400K יותר מהחוזה הנוכחי, כלומר לינהארט ואולי עוד 200K. אני חושב שלא תהיה לו השפעה גדולה מידי. ככה או ככה לא היה מגיע לפה איזה פארמר וטומיץ' לא הולך להחליף את סופו. לגבי האחרון הייתי משאיר אותו. חרגולים מהסוג של ת'יוס אפשר למצוא בזול יחסית, אבל לך תמצא סנטר שאשכרה מסוגל לקלוע עם הגב לסל. שחקן די בינוני כמו זוריץ' לדעתי מרוויח באיזור המיליון יורו.

לגבי ת'יוס, בהחלט הפסד אם יעזוב. מצד שני יש סיכוי לא רע שלאכסנדר יקבל אזרחות מה שיפתור חלק מהבעיה. הייתי מביא איזה יבזורי שיהיה לליגה כבק אפ לפציעות וכאלה.
אני לא זוכר מתי השקעה גדולה מידי בישראלים עבדה יותר מידי טוב עבורנו. החוזה של ליאור אליהו היה נורא, יניב גרין היה שודד בטרנינג ונראה לי שמסתדרים לא רע גם בלי הלפרין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 07, 2015 11:20 pm 
Senior

זה 400 נוספים של סמית, זה עוד איזה 200 נוספים לפארגו בחוזה של השנה השנייה, זה עוד איזה 200 נניח לרנדל. הגעת כבר לכמעט מיליון דולר נוספים לשחקנים בסגל בלי צירוף של שחקנים חדשים.

עכשיו הבעיה היא לא בזרים. כמו שאמרת פארמר כנראה לא היה מגיע גם ככה. גם לא טומיץ. בזרים הם יכולים להמשיך להמר.

אבל הכסף שמופנה למקום אחד יורד ממקום אחר. אם מכבי תאבד את טיוס ואת לאנדסברג, היא נשארת עם אוחיון, פניני חצי נכה (מאד קשה להתאושש מהפציעה שהוא עבר) וג'ייק כהן שחתומים. והישראלים שעזבו עולים דווקא כסף לא גדול (300-350) אבל שחקנים של כסף הרבה יותר גדול במציאות. בשביל להחליף אותם במחליף ברמה גבוה צריך יהיה לשלם הרבה מאד כסף לפישר ומקל, ולא בטוח שיש את הכסף הזה אחרי שהוציאו אותו במקומות אחרים. ואז באמת יכול להיות שמכבי תצטרך להתפשר, למשל יבזורי ורוטבארט. בנוסף להימורים על שחקנים אחרים.

לגביי האזרחות של אלכסנדר, תרשה לי לפקפק שוב. נראה מומצא מהרגע הראש ולא מופתע שכבר יצא לפני איזה שבועיים ידיעה שמתברר שזה לא פשוט ואין ממש מסמכים שתומכים בזה כמו "שחשבו" וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 07, 2015 11:22 pm 
Senior

ואל תשכח כמו שאנחנו מכירים את מכבי היא לא תבנה סגל קצר, בטח אחרי הפציעות השנה. יהיו 7 זרים (אחד מהם אולי יהיה בנדר) ו5 ישראלים לפחות מן הסתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 10, 2015 12:17 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

גזרת הישראלים:
אוחיון כנראה יישאר, כהן גם. לא ברור איך פניני יחזור מהפציעה ואם יוכל להיות אפקטיבי ביורוליג אבל בליגה כנראה עדיין יהיה שחקן תורם (מעולם לא התבסס על אתלטיות).
לנדסברג וטיוס אולי יעזבו למחוזות (עם) יותר ירוקים - אירופה או אפילו י-ם - אבל ניתן להביא להם כמחליפים את דאוסן ופישר. אי אפשר לשלול את המועמדות של רותבארט כגבוה מחליף אבל נראה לי שפניו מועדות לבירה.
הייתי מאוד שמח לראות את מקל מקבל את המושכות כרכז מוביל מה שישחרר את מכבי להחתים זר נוסף בעמדות 4 או 2/3.

גזרת הזרים:
גולת הכותרת היא ההחתמה מחדש של סמית' כאשר סוף סוף מכבי משקיעה בשחקן שאמור היה להיות מבוקש מאוד בקיץ. גם אם החוזה הגבוה שלו יכביד על הקבוצה בעונה השלישית הוא שווה את הכסף. רנדל יישאר. היינס בחוץ. סופו 90% גם (אלא אם יעזור למכבי להגיע לפיינל פור נוסף).
השאלה הגדולה היא מה יהיה עם ג'רמי? פארגו יישאר בהתאם להצלחה בסיום העונה - אם יוביל לזכייה באליפות ויתן סדרת הצלבה טובה מול פנר, כנראה ישאירו אותו, אבל אני חייב להודות שאני לא לגמרי מרוצה ממנו העונה - לצד רגעים נפלאים של יכולת אישית ובקלאץ והרצת מתפרצות עם לובים לגבוהים, ניהול המשחק שלו לוקה - יותר מדי מסירות עצלות ויומרניות שמובילות לאיבודים מיותרים ויותר מדי זריקות קשות מבחוץ על חשבון חדירות לסל וסחיטת עבירות, לצד הגנה עצלה מאוד (חובה לציין שבניצחון על אלבה הוא שיחק אחראי למעט איבוד אחד טיפשי בסיום והשקיע בהגנה). לא הייתי מתנגד לראות את מקל מרכז במקומו. גל אמנם סקורר פחות טוב ואקספלוסיבי אבל הרבה יותר רכז. הם גם יכולים לשחק יחד בקונסטלציה מסוימת אבל זה עלול להיות בעייתי מאחר ושניהם צריכים את הכדור ביד.
אלכסנדר הוא סימן שאלה - הראה ניצוצות עם קליעה יפה, אתלטיות ויכולת ריבאונד משובחת, אבל לאחרונה איבד קצת את האמון של הצוות המקצועי שלא מרוצה מההגנה שלו ומאיטיות ההסתגלות למשחק האירופאי לעומת ה-NBDL. אפשר להשאיר אותו כזר שישי שיחלוק עם רנדל את עמדה 4 או אפילו כזר חמישי (אם מקל יגיע במקום פארגו).
לינהארט - אני מאוד נהנה לראות אותו משחק. יופי של אינטליגנציית משחק, ידיים זריזות בהגנה, חיתוכים יפים בהתקפה והרבה האסל, אממה הוא אחלה שחקן משלים אבל לא זר לחמישייה (סקורר לא משהו וחסר יכולת לשים כדור על הרצפה). מאחר וכנראה יחתימו 2 זרים לעמדה 4 (כהן עדיין לא מוכן לתרום ביורוליג) הדרך היחידה שיישאר היא אם מקל יגיע ויחליטו להשאירו כזר שישי ומחליף לעמדות 2/3.
אחרון חביב הוא ובנדר. מעניין אם מכבי יחליטו שהוא יהיה הזר השישי והמחליף של רנדל יחד עם כהן במידה ואלכסנדר יעזוב.

מועמדים:
יהיה קשה להביא סנטר עם משחק לואו פוסט בסכומים שמכבי מוציאה, אבל תמיד ישנו המלפפון פול דיוויס במידה וחימקי לא תזכה ביורוקאפ והוא ירצה לחזור ליורוליג. הוא אמנם לא זול אבל אחרי הפציעות ובגילו (בקרוב 31) יש מצב לקבל אותו בהנחה. החשש הוא כמובן תקדים מאריץ שהיה מלפפון מכביסטי כמה שנים ובסוף הגיע סוס מת.
פלייס הגרמני יכול להוות אופציה אם יימאס לו מהספסל של ברצלונה ולא יחליט להתעופף מעבר לים.
אג'ינקה הצרפתי יכול להיות מעניין אם יחליט לחזור לאירופה אבל הוא בטח יהיה יקר מדי וייחטף ע"י אחת הספרדיות.
אם הולכים על אופציה הגנתית יותר אז די התלהבתי מהביצועים של שיין לאוואל מססארי.
שם מעניין נוסף הוא קולטון אייברסון מקוצ'ה - סנטר אמריקאי גדול (2.13 מ') וחזק שנותן ב-20 דקות משחק 7 ו-6. הוא עדיין צעיר יחסית (עדיין לא בן 26) ויש שם פוטנציאל.
גם פטריק יאנג מגלא הרשים אותי לפרקים אבל הוא נגר התקפי ועדיין בוסר מדי.
לא אמורה להיות בעיה להביא מחליף טוב להיינס. שני שמות שראינו לאחרונה מול מכבי וקופצים לי לראש הם ג'אסטין קארטר האתלטי של גלא ואלכס רנפרו מאלבה שהוא רכז גבוה (1.91), קלע טוב מכל הטווחים ויופי של מגן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 10, 2015 10:39 pm 
Senior

בניגוד לכמה אחרים אני לא בטוח בכלל שסופו ילך. התקפית בימים שהוא מאופס הוא מביא תפוקה של זר במיליון דולר פלוס. זה פחות מספר הנקודות שהוא קולע ויותר השמירות הכפולות שצריכים להביא עליו. עם כל ההתעסקות סביבו המשחקים האלה עושים את ההבדל בין עונה טובה לעונה מצויינת. מה לעשות שבסכומים שהוא מרוויח לא יוכלו להביא משהו יותר טוב. אג'ינסה זה שחקן של מיליון פלוס אם יחליט לחזור לאירופה. כנ''ל פלייס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 10, 2015 10:46 pm 
Senior

מערכת היחסים שם בין מכבי לסופו לא נראה כמו משהו שמחזיק עוד הרבה זמן. אין אהבה שם בין הצדדים כבר. עכשיו מכבי ככל הנראה בוודאות לא תממש את האופציה שיש לה על סופו שזאת אופציה בכסף גדול (קרוב למיליון דולר כנראה). יכול להיות שהיא תתן לסופו הצעה של 500 אלף דולר, משהו שמכבי אוהבת לעשות (למשל במקרה אליהו) אבל לא רואה אותה מממשת את האופציה. אבל שלוקחים את האופי של סופו וזה שהוא נעלב בקלות, את זה שכבר פורסם שהוא כועס על מכבי שלא החזירו לו את המשכורת הרגילה שלו למרות שהוא הציג יכולת טובה בגלל שהוא לא עומד בסעיף המשקל. אז קשה לראות את סופו רוצה להישאר. הוא גם נתן עונה מספיק טובה בשביל שהטורקיות\רוסיות יתנו לו הצעה טובה מספיק.

אני מעריך שמה שיקרה זה שמכבי תתן לו הצעה נמוכה יותר, הוא יסרב והם יפרדו.

כמובן כל זה יכול להשתנות אם מכבי תגיע לפיינל פור או משהו כזה אחרי יכולת טובה של סופו. כולם שוכחים את ההתחלה וזוכרים את הסופו בסופו של דבר. אם סוף יסיים את העונה חזק הם בהחלט יכולים לממש את האופציה. כרגע פשוט זה נראה סיכוי נמוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 10, 2015 11:02 pm 
Senior

אני שמעתי את פדרמן ג'וניור משתפך עליו בעונה שהוא לא היה. הסקאוטינג של מכבי מספיק טוב כדי להביא גארדים זולים שיתאימו למערכת, להביא סנטר טוב שייתן אותו אימפקט זה לא אותו דבר. בהקשר הזה למצוא מחליף לתיוס זה הרבה יותר קל, מכבי כבר עשתה את זה עם הנדריקס ועם שון ג'יימס שהם שחקנים בסגנון דומה. כמובן שאם לא יאזרחו את אלכסנדר זה יהיה הרבה יותר מסובך מבחינת החוק הרוסי ושם יש לת'יוס כמובן יתרון די גדול. מצד שני סנטר עם משחק פוסט ב-800K או משהו כזה שת'יוס אמור להרוויח זה פשוט לא מספיק. אלא אם ישנו סגנון וילכו על מישהו כמו תומפקינס, אבל גם במקרה שלו נראה לי שהסכום הזה פשוט נמוך מידי בשביל להביא משהו מעבר לגבוה מהדי ליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 10, 2015 11:10 pm 
מנהל פורום

יאנג מגלא, עושה עלי רושם מצויים הוא מתחת הראדר (בנתיים) אני בטוח שהוא כבר רשום אצל יותר מסקאוט אחד באירופה
פחות בטוח לגבי הNBA הוא ברמה של האנטר מאוליפיאקוס לפחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 10, 2015 11:14 pm 
Senior

מעניין אותי איך דורסי חזר ל-NBA, האיש די נמוך ל-5 שם ולא עם איזה סקיל סט יוצא דופן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 10, 2015 11:29 pm 
מנהל פורום

shachaf78 כתב:
מעניין אותי איך דורסי חזר ל-NBA, האיש די נמוך ל-5 שם ולא עם איזה סקיל סט יוצא דופן

ביוסטון, עשה 20 נק' מתוך 78 זריקות עונשין בהתחשב בזה שהוא מחליף של הווארד בחירה קצת מוזרה הייתי אומר
בכל אופן הוא נותן עונה נחמדה יחסית לציפיות, לא בטוח שיהיה לו חוזה בNBA בעונה הבאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 11, 2015 1:33 pm 
Freshman

כמה נקודות שאנשים שכחו
סופו משחק העונה במשכורת חייל מכבי חסכו 600 k עליו ואף אחד לא פוצה פה(חוץ מסופו..)
מכבי הביאו את אלכסנדר ב 60k בטענה שיביאו גארד בכסף גדול מה שלא היה
זה העונה

שנה הבאה
יגידו שמשלמים על רנדל וסמית כפול
יגידו שאלכסנר ב200k לא שווה (מרגול אומרת בוקרפיל משמש) וישחררו
ויעשו על כולם בעזרת כתבי החצר מניפולציות בשקל וחצי

יוגב הנגר החובב.
אחחח איזה שחקן נשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 12, 2015 12:11 pm 
Sophomore

לאנדסברג בדרך לסגור ל2 עונות נוספות
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 88033.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 12, 2015 4:22 pm 
Junior

בואללה מדברים על שלוש ללאנסברג ואוחיון.
״סילבן לנדסברג הפצוע ממשיך לנהל משא ומתן עם הנהלת הקבוצה על המשך דרכו, וקרוב לסיכום על חוזה חדש. המתאזרח, שמעריך מאוד את הטיפול שהמועדון מעניק לו בתקופת הפציעה, צפוי להרוויח כ-450 אלף דולר לעונה בשלוש השנים הקרובות, לאחר ששני הצדדים הביעו רצון הדדי להגיע לסיכום, ומאמינים שיוכלו לחתום בימים הקרובים.

גם לגבי יוגב אוחיון ישנה אופטימיות בהנהלה לגבי החתמתו על הארכת חוזה. הרכז הישראלי צפוי לחתום גם הוא על חוזה לשלוש שנים, וירוויח כ-420 אלף דולר לעונה.״

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 12, 2015 4:32 pm 
Senior

פששש מאד מפתיע הסכומים שמכבי מתחילים ומוכנים לזרוק לקראת השנה הבאה. כנראה שאפקט ירושלים עושה את שלו. נראה לי שלמרות חוסר הרצון של ההנהלה לפי מה שאמרו בעבר התקציב בקיץ הזה הולך לעלות ולא במעט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 12, 2015 4:32 pm 
Sophomore

את פארגו לא הייתי משאיר , ההשפעה שלו על הקבוצה היא מינורית שלא לומר שלילית , הוא לא עושה אף אחד טוב יותר בקבוצה הזאת , בקושי שומר , מאבד המון פעמים כדור\מומנטום, קולע רע מאוחיון מה3 , קולע רע מהקו, אז נכון
שלפעמים הולך לו כמו אצל הרבה כשרונות אמריקאים , אבל לא על בסיס כזה צריך לבנות קבוצה.
מכבי למעט אוחיון ולאנסברג צריכה להחליף את כל הקו האחורי שלה , עושה משחק ששומר ויחס איבודים-אסיסטים טוב וגארד קלעי יציב, את ההשלמות אפשר לעשות עם יבזורי ואוחיון או להמר על שון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 703 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 29  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 43 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: