סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 9:40 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 703 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 29  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מכבי בעונה הבאה
הודעהפורסם: ג' אפריל 21, 2015 12:58 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
סקירה "פנימית" של המצב הנוכחי : http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 55&lang=HE

גולת הכותרת היא הפיסקה הבאה : "מכבי נמצאת בבעיה נוספת מבחינת השחקן שמתחת לגיל 25 מכיוון שג'ייק כהן וסילבן לנדסברג עברו את הגיל הרלבנטי. הסף שקבעה המנהלת: רף של תאריך הלידה הבא: 28/9/1990. לנדסברג נולד ב-10/4/90 וג'ייק כהן ב-25/09/1990" .

אני מניח שאם זה המצב מכבי תקבל היתר לגבי כהן - עם איזה נימוק הזוי שהוא השקעה עתידית לטובת הכדורסל בישראל .
אם לא - דאוסן ( יליד דצמבר 93 , כך שכנראה גם נכנס למשבצת של "עד 22" ) ובלייזר ( עד 25 ) כבר בכוננות .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 21, 2015 3:34 pm 
Hall of Famer

למעשה כמעט כל הסגל הישראלי ימשיך ,נראה מה יקרה בגזרת תיוס-פישר....

2 הזרים היחידים שבטוחים במכבי ת'א גם במקרה של אובדן אליפות הם ברייאן רנדל ודווין סמית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 21, 2015 3:56 pm 
Senior

אני לא בטוח שנקבע תאריך עדיין לשנה הבאה של עד גיל 25. אני חושב שבדרך כלל זה נקבע לפי מתי שהעונה מתחילה ועוד לא ברור מתי היא תתחיל בשנה הבאה.

מה שכן אם ג'ייק כהן לא יעמוד בגיל הזה אני לא מאמין שיש סיכוי שהוא ישאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 22, 2015 12:49 am 
Hall of Famer

לגבי סוגיית פארגו , אני חושב שיתרונותיו עולים על חסרונותיו , ולא אחת כשאתה נפרד משחקן בינוני פלוס - אתה מקבל לאחר מכן שחקן פחות מועיל ( ע"ע היקמן-היינס ) .
אז לטעמי ליבת הסגל צפויה להישאר : פארגו-סמית-רנדל , אוחיון-לנדסברג-פניני-כהן .
השביעייה הנ"ל די מכסה את עמדות 3-4 , ולכן שאר ההחתמות יהיו מן הסתם בעמדות האחרות .
פישר ודאוסן יסגרו סגל ישראלי חזק של 6 ישראלים ( וזה לטעמי כבר אמור "להבטיח דאבל מקומי" ) , ובתוספת עוד שני זרים ( זולים כפי הנראה , כי פישר יקר ) בעמדות הגארד והסנטר - הסגל נסגר עם 5 זרים בלבד .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 22, 2015 1:23 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לא יודע מאיפה החלטת שפישר ודאוסן יהיו במכבי. לדעתי לפחות אחד מהם (דאוסן יותר סביר) יהיה בירושלים בעונה הבאה.
ג'ייק כהן כמו שאמרו פה תלוי בסוגיית הגיל. אין לו מקום בסגל אם הוא לא סוגר משבצת של שחקן צעיר.
לגבי פארגו, זו גם שאלה של כסף. נדמה לי שהוא שחקן די יקר, מה שמוסיף לחסרונותיו וכבר לא בטוח שהם עולים על יתרונותיו. אני לא חושב שאת חסרונותיו, שמניתי בת'רד השני, ניתן לתקן.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 22, 2015 1:32 am 
Senior

לדעתי אין הרבה סיכוי שדאוסן מגיע לירושלים. הם עדיין לא מכבי, דאוסן אם יגיע לירושלים יהיה ישראלי חמישי בקבוצה (אחרי ישראלי גבוה בכיר שיגיע וה3 שכבר שם) והוא לא יראה דקות. דיי מובטחת לו קריירה במכבי ביום שהוא ירצה ובמכבי אנשים מוכנים להגיע בשביל לשבת גם על הספסל כי גם עם 10-15 דקות אתה יכול לקבל חוזה של 1.4 מיליון דולר כמו שלאנדסברג הוכיח. ולכן אני דווקא מסכים לגביו, אם הוא עובר למקום כלשהו זה למכבי ואם לא הוא ימשיך עוד שנה בראשון עד שיחליט שהגיע הזמן לעבור למכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 22, 2015 1:40 am 
Hall of Famer

בהודעה האחרונה הבאתי את ההשקפה שלי , כלומר מה הייתי שואף אילו אני הייתי מקבל ההחלטות במכבי . כמובן שסביר שעל דאוסן תהיה תחרות מירושלים , ועל פישר מירושלים ואף משאר אירופה .
לא הכי מבין את הטיעון שלג'ייק כהן אין מקום בקבוצה ( אם לא ייחשב צעיר עד 25 כמובן ) - הרי הוא כבר חתום על חוזה , לא גדול מן הסתם , ולפחות ברמת הליגה הישראלית הוא הוכיח שהוא מתפקד טוב מאוד ( 7.4 נק' באחוזים מעולים - 89,42,56 , בתוספת ל-4.3 ר' ) . היות שהוא גם לא איזה טראבל-מייקר , ואולי עוד אפילו צפוי להשתפר קצת - אני לא רואה מדוע לא להשאירו ולתת לו לכל הפחות 15 דקות בליגה לצד 5-10 דקות במשחקי יורוליג שאינם קריטיים / מול יריבות חזקות במיוחד .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 22, 2015 1:43 am 
Senior

כי כבר יש 3 ישראלים מעל גיל 25 בסגל. אם מצרפים את פישר למשל, כהן מחוץ לסגל בליגה ואז למה בדיוק אתה מחזיק אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 22, 2015 9:31 am 
Hall of Famer

השנה מדי משחק היו 2 שחקנים לא התלבשו למשחקי הליגה , אז מדוע התמיהה על כך ש"אני מחזיק" שחקן בודד שכזה ?
לתפיסתי - שחקנים כמו רנדל , סמית , פישר וכו' ממש לא צריכים לתזז עצמם בליגה דקות משמעותיות מדי שבוע , ולכן "שחקן-אקסטרה" הוא ממש במקום .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 22, 2015 10:04 am 
מנהל פורום

לכמה שנים דאוסן חתום בראשון לציון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 22, 2015 11:22 am 
מנהל פורום

יש לו עוד שנה בחוזה, הבנתי שיש לו גם ביי אאוט לא צנוע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 22, 2015 12:00 pm 
Sophomore

הסגל שחתום כרגע:
1: אוחיון, פארגו
2: היינס, לנסברג
3: דווין סמית, פניני
4: רנדל, ג'ייק כהן
5: סופו

לא ברור אם ימשיכו: אלכסנדר, טיוס, לינהארט
שני שחקנים נוספים של מכבי לעונה הבאה: בנדר, בן אלטיט

מעריך שיחליפו את היינס וסופו ברכז וסנטר חדשים ( אני בעד ללכת על פארמר ועוד סנטר זר)
ואז פארגו יזוז לעמדה 2 שהרבה יותר מתאימה לו ( כמו ששיחק עם פרקינס בזמנו)
לגבי טיוס ככל הנראה יוחלף בפישר/סנטר אחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 22, 2015 1:08 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

http://sports.walla.co.il/item/2847930 מה יהיה ורד?
ציטוט:
"גיא הלך עם מספר שחקנים העונה, לדעתי יש שחקנים שהיכולת שלהם לא באה לידי ביטוי וחבל", ביקר אחד השחקנים את גיא גודס. "בסדרה גיא היה צריך את כולם, ואני לא חושב שההתנהלות של גיא הייתה נכונה. לא כולם באו לידי ביטוי כמו שצריך העונה". לטענת השחקן, שחקנים נוספים במכבי תל אביב חשים כך לגבי דרכו של גודס.

מעניין מאוד מי השחקן... יש לי הרגשה שהשם שלו מתחיל ב-מ' ונגמר ב-ז'.

אייזאה סוואן? WTF?! גארד נמוך ולא אתלטי בן 30 שמעולם לא שיחק ברמות הגבוהות באירופה. הם מנסים לעשות שנמוך על היינס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 22, 2015 1:35 pm 
Junior

sir charles כתב:
http://sports.walla.co.il/item/2847930 מה יהיה ורד?
ציטוט:
"גיא הלך עם מספר שחקנים העונה, לדעתי יש שחקנים שהיכולת שלהם לא באה לידי ביטוי וחבל", ביקר אחד השחקנים את גיא גודס. "בסדרה גיא היה צריך את כולם, ואני לא חושב שההתנהלות של גיא הייתה נכונה. לא כולם באו לידי ביטוי כמו שצריך העונה". לטענת השחקן, שחקנים נוספים במכבי תל אביב חשים כך לגבי דרכו של גודס.

מעניין מאוד מי השחקן... יש לי הרגשה שהשם שלו מתחיל ב-מ' ונגמר ב-ז'.

אייזאה סוואן? WTF?! גארד נמוך ולא אתלטי בן 30 שמעולם לא שיחק ברמות הגבוהות באירופה. הם מנסים לעשות שנמוך על היינס?

אני שמעתי שהם בודקים לגבי מרק ליונס. אמיתי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 22, 2015 3:07 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
יש לו עוד שנה בחוזה, הבנתי שיש לו גם ביי אאוט לא צנוע

האם ה"לא צנוע" הוא במונחי ראשון לציון ?
אם כן , אז זה גרושים עבור מכבי/ירושלים .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 22, 2015 5:24 pm 
מנהל פורום

אל תתפוס אותי במילה אבל הבנתי שמדובר על איזור ה300 אלף דולר ביי אאוט
לא טריוויאלי גם למכבי בטח לא להפועל.
איפה שמעתי? הייתי במשחק חוץ בראשון ישבתי בין הקהל שלהם ואלה המספרים שנזרקו תוך כדי שיחה
בקיצור אמינות נמוכה
מה גורם לי בכל זאת להעלות את.המספר הזה?
כשאני קושר עם זה שבקיץ הפועל ירושלים ירדה ממנו בגלל הבייאאוט. זה מסתדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 22, 2015 5:29 pm 
מנהל פורום

אוריאל לא כדאי לפתוח אשכול ישראלים בעונה הבאה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 22, 2015 5:46 pm 
מנהל פורום

תפתח. בכיף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 22, 2015 7:13 pm 
Senior

uriel17 כתב:
אל תתפוס אותי במילה אבל הבנתי שמדובר על איזור ה300 אלף דולר ביי אאוט
לא טריוויאלי גם למכבי בטח לא להפועל.
איפה שמעתי? הייתי במשחק חוץ בראשון ישבתי בין הקהל שלהם ואלה המספרים שנזרקו תוך כדי שיחה
בקיצור אמינות נמוכה
מה גורם לי בכל זאת להעלות את.המספר הזה?
כשאני קושר עם זה שבקיץ הפועל ירושלים ירדה ממנו בגלל הבייאאוט. זה מסתדר

אני בכלל לא בטוח שהוא מחזיק בחוזה. או ככה לפחות שמעתי פה ושם.
לא משהו קונטרטי אבל לא סתם ראשון משאירה את זה מאד מעומעם.

אם אני צריך לנחש, החוזה של דאוסן מסתיים בסוף השנה הזאת כשהמקסימום שיש לראשון זה איזה זכות השוואה כלשהי.

אומר את זה על פי ההנחה שבדרך כלל שחקנים בגיל חייל חותמים חוזה זהה, בזמן משכורת החייל הם גם ככה לא יכולים להרוויח אז אין להם בעיה לחתום ל3 שנים אבל בדרך כלל בסיום השחקן חופשי או שיש לקבוצה זכות השוואה או אופציה לעונה נוספת אבל יציאה לשחקן ודברים דומים. קשה לי להאמין שאבא שלו שיש לו שהיה שחקן רב נסיון היה סוגר את הבן שלו בחוזה ליותר מזה.

אם אני לא טועה זאת העונה השלישית של דאוסן ולהערכתי זאת העונה השלישית שלו בשכר חייל. משנה הבאה הוא יכול להתחיל להרוויח כסף ופה להערכתי שוב בלי שום מידע סתם הערכה רוב הסיכוי שהוא הופך לשחק חופשי או שיש לו יציאה. סביר לראשון יש איזה אופציה כלשהי אבל אני יופתע מאד אם היא כזאת שהיא יכולה להחזיק אותו מול הצעות אחרות. מה שכן יש לראשון זה דמיי השבחה כשאם הוא יחתום במכבי או ירושלים נניח בסדר גודל של 250-300 אלף דולר יהיה מדובר בסכום לא קטן.

דומה המקרה להערכתי לאור סולומון שסיים את השנה שלישית שלו של חוזה החייל בקיץ האחרון והחליט לעזוב לנס ציונה. להבנתי גם אם ראשון הייתה רוצה לא היה ביכולתה למנוע ממנו לעבור. אני לא מעריך שדאוסן חתם על חוזה שונה מזה של סולומון כשסולומון נחשב לשחקן טוב ובכיר ממנו (כוכב הגילאים הצעירים) בגיל שהחוזים שלהם נחתמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 22, 2015 9:41 pm 
Hall of Famer

תזכיר לנו איך מחושבים דמי ההשבחה - אחוז מסוים מהעלייה בשכר השחקן ?!

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 22, 2015 9:45 pm 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

יש לדאוסן חוזה בראשון לעונה הבאה, הוא גם אמר את זה בכמה ראיונות, כולל אחד במקומון של "ידיעות אחרונות" בראשל"צ (לא מצאתי לינק), מיום שישי האחרון.
יש ביי-אאוט, אני לא חושב שמתקרב ל-300 אלף דולר, אבל לא מעט (מניח שבסביבות ה-150).
לפי מיטב ידיעתי (ואני לא אכתוב בנחרצות כמו הקוף), אבא ג'ו רוצה שהוא ימשיך בראשון.
והוא יודע למה: במכבי או בירושלים שון לא יקבל את אותה כמות דקות כמו בראשון, ולא יוכל להמשיך להשתפר.
בנוסף, שון לא שומר מספיק טוב, והוא חייב להשתפר בזה.
לדעתי העונה הוא עשה התקדמות גדולה בכמה אספקטים (אחוזי קליעה משלוש, ג'אמפ אוף דה דריבל, אסיסטים, עונשין) - אבל זה לא מספיק לרמות הבאמת גבוהות.
עיקר הבעיה היא במשחק ההגנה ובקבלת החלטות (יותר מדי איבודי כדור).
במכבי או בירושלים הוא לא ימשיך להתקדם.
המקום הכי טוב עבורו - ואני מדבר כרגע רק על העונה הבאה, לא יודע מעבר לזה, הוא בראשל"צ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 22, 2015 10:07 pm 
Senior

גלעד, לא אמרתי שאין לו חוזה. יש מצב שיש לו חוזה, רק שברוב המקרים מדובר בחוזה בלאי. מה זאת אומרת? שיש לשחקן אופציית יציאה אם הוא מביא הצעה גבוה מידי, שיש לקבוצה זכות השוואה וכדומה. כמו שאמרתי זה לא מידיעה, זה מהנחה ברורה של איך שהשוק הזה עובד ואני מתקשה להאמין ששחקן שמגיע מאבא שהיה פה שחקן שנים על שנים תקע את הבן שלו עם חוזה שאין לו אפשרות לצאת בסיום תקופת החייל. אני יופתע מאד אם זה לא ככה (למרות שלא מוציא מכלל אפשרות).

לגביי מה האבא רוצה, אז יש רצוי ויש מצוי. יש כסף. ראשון יושבת על חוזים מאד כבדים של יאנגר וחנוכי כמו שכבר הסברתי לך בעבר. אין לה אפשרות כלכלית להציע לשחקן כמו דאוסן נניח 100 אלף דולר, עד השנה הוא הרוויח שכר חייל שזה לא כסף כאמור ולא יושב על התקציב. אז אם תבוא מכבי ת"א ותציע לו 250 אלף דולר אז אם כל הכבוד לדקות יש מצב שהוא יתקשה להגיד לא. מה גם שבליגה אין להם ממש בעיה אפילו להבטיח לו כמות דקות לא קטנה בכלל עם החוק הרוסי. ובשביל מכבי עם חוק הצעירים דאוסן הוא נכס ששווה להשקיע בו בקיץ הזה יותר מאשר יהיה שווה בקיץ הבא למשל.

אני מסכים איתך שהוא לא בשל אבל הוא הפוטנציאל היחידי בגיל מתחת ל22 שאפשר לחשוב שאולי כן יהיה בשל בעתיד ולכן למכבי שווה להשקיע בו כבר עכשיו, שאת שנת-שנתיים הסתגלות יתחיל עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 22, 2015 10:12 pm 
מנהל פורום

ג'ייק כהן משחק העונה 17.9 דקות (לעומת 24.1 של דאוסן) וזה בעונה שגיא פניני פצוע, ולנסדברג וטיוס החמיצו כמה וכמה משחקים.
לעזאזל, אני זוכר אפילו את עמרי כספי מתלונן על כמות הדקות שהוא מקבל בת"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 22, 2015 10:12 pm 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

קוף ירוק כתב:
אז אם תבוא מכבי ת"א ותציע לו 250 אלף דולר אז אם כל הכבוד לדקות יש מצב שהוא יתקשה להגיד לא. מה גם שבליגה אין להם ממש בעיה אפילו להבטיח לו כמות דקות לא קטנה בכלל עם החוק הרוסי. ובשביל מכבי עם חוק הצעירים דאוסן הוא נכס ששווה להשקיע בו בקיץ הזה יותר מאשר יהיה שווה בקיץ הבא למשל.

מסכים במאה אחוז שאם מכבי תציע לו 250 אלף דולר הוא יתקשה להגיד לא. אני חושב שגם מכבי וגם הוא יעשו טעות. אגב, אני הבנתי ששון מכוון בכלל ל-NBA, ואם לא אז לאירופה. לכן, אולי גם אם יציעו לו חוזה גבוה עכשיו במכבי/ירושלים, הוא (ו-או אביו) לא ימהרו לקפוץ על זה, למרות מה שאנחנו חושבים, כי הם חושבים על הטווח הארוך, ולא על שנה שעלולה לעצור לו את ההתקדמות בקריירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 22, 2015 10:14 pm 
Senior

shmueliki כתב:
תזכיר לנו איך מחושבים דמי ההשבחה - אחוז מסוים מהעלייה בשכר השחקן ?!

לגביי ישראלים החוק שונה. אני לא זוכר בדיוק אבל אני חושב שזה מדבר על 20 אחוז מתוך הברוטו של החוזה שהוא חתם בקבוצה החדשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 703 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 29  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 140 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: