סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 20, 2024 4:44 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 344 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 14  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' מאי 11, 2015 1:01 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
לא משנה...
עכשיו ראיתי בסרטון אחר מזווית אחרת שהוא דרך ממש טיפה על הקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 11, 2015 1:05 pm 
Junior

תומר כתב:
מזכיר(מה מזכיר, אחד לאחד) את סצינת הסיום מתוך Hoosiers

https://www.youtube.com/watch?v=4Fttt3fFTxk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 11, 2015 1:09 pm 
מנהל פורום

יש לי תחושה שהרבה פה לא באמת הלכו לראות את מה שלברון אמר אלא מסתמכים רק על ציטוטים, אז הנה:
https://www.youtube.com/watch?v=I6gppQYjS2Q

השאלה הראשונה היא האם בכלל היה הכרחי מבחינתו "להוציא" את זה, או שעדיף שהיה אומר משהו כמו "היו כל מיני דעות, בסוף עשינו את הדבר הכי טוב"?
השאלה השנייה היא מה עומד מאחורי זה שלברון בחר כן לציין את זה ככה - להוציא את בלאט קטן? להוציא את עצמו גדול?
והשאלה האחרונה היא האם לברון היה עושה את אותו הדבר (גם להגיד "אני זורק" וגם לדבר על זה אחר כך מול העיתונאים) אם זה היה פופוביץ' ולא בלאט ה"רוקי"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 11, 2015 1:23 pm 
Senior

לא הבנתי מה ההבדל ודים. זה שחיטה מוחלטת של המאמן ועוד אחרי ניצחון זה משהו מאוד נדיר בספורט.

לדעתי לברון באמת כעס על בלאט שכמעט גמר להם את העונה וזה היה מאוד מחושב מבחינתו. אין שום סיכוי שהוא היה עושה את זה לפופוביץ או לג'קסון וכו'.

לגבי הפרבונציאליות של קרלטון, לא ממש הבנתי מה הקשר לפרובנציאליות. מקווה שזה לא הטרנד החדש אחרי 'דמגוגיה', כי לא בא לי להוציא את איניגו מונטויה עוד פעם. פרובנציאליות זה לדבר על 15 נק' של כספי ביום משחקים אחרון בליגה. לדבר על בלאט ביום שבו כל ארה"ב מדברת עליו נשמע לי כמו דבר דיי הגיוני לעשות בפורום כדורסל ישראלי. סטטיסט או לא סטטיסט, לא זכור לי סופרסטאר ששחט מאמן ככה אחרי ניצחון. זה סיפור בכל קנה מידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 11, 2015 1:39 pm 
מנהל פורום

אני חושב שהכוונה של קרלטון הייתה שעצם זה שאנחנו פה בכלל מדברים על בלאט זה פרובינצאליות.
שבלאט בכלל לא רלוונטי, לטוב ולרע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 11, 2015 1:43 pm 
Senior

כך גם אני הבנתי ולכן הגבתי לזה. אין שום קשר לפרובנציאליות. כל ארה"ב דיברה על בלאט אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 11, 2015 1:45 pm 
Hall of Famer

אגב, לתת ללברון להוציא את האאוט זו החלטה רעה גם אם אתה לא רוצה שהוא יקח את הזריקה האחרונה, אם לברון נמצא במגרש, אז או שאתה משאיר אותו לאחד-על-אחד מול שומר מה שאומר שדי בוודאות הוא יצליח להוציא זריקה סבירה או שאתה מביא עליו דאבל-טים ומקווה שלא יצליחו למצוא את השחקן הפנוי, כך או כך ההגנה בבעייה, ברגע שהוא זה שמוציא את החוץ, להגנה נהיה הרבה יותר קל לכסות את כל השאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 11, 2015 1:51 pm 
Junior

זה להפקיד את הכדור בידיים של המוסר הכי טוב בקליבלנד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 11, 2015 2:01 pm 
Hall of Famer

למוסר הכי טוב של קליבלנד היו אתמול 8 איבודים, אז באותה מידה שבה אפשר לטעון שהוא לא היה צריך לקחת את הזריקה האחרונה כי הוא היה בערב קליעה גרוע, אפשר לטעון אותו הדבר גם לגבי המסירה. בכל מקרה, אם הטיעונים הכי חזקים בעד לתת ללברון להוציא את החוץ הם שהוא המוסר הכי טוב של קליבלנד ושהיה לו ערב קליעה חלש, אני חושב שהטיעונים נגד לתת לו להוציא את החוץ הם חזקים בהרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 11, 2015 2:11 pm 
Sophomore

ודים כתב:
אני חושב שהכוונה של קרלטון הייתה שעצם זה שאנחנו פה בכלל מדברים על בלאט זה פרובינצאליות.
שבלאט בכלל לא רלוונטי, לטוב ולרע.

Yuval כתב:
כך גם אני הבנתי ולכן הגבתי לזה. אין שום קשר לפרובנציאליות. כל ארה"ב דיברה על בלאט אתמול.

זו לא היתה כוונתי.

כמובן שהסיפור של בלאט הוא סיפור גדול, ומי אני שאגיד לאנשים על מה לדבר (אם כי אני מודה שאני מעדיף לדבר כדורסל ולא רכילות-כדורסל).

התכוונתי לתגובות שהתייחסו ללברון מחרב המשחק של הקאבס שמאמלל את מאמנו המסכן.

מאמנו המסכן של לברון צריך להגיד לו תודה שהוא מביא אותו לסיטואציה של קונטנדרית. עאלק "לתכנן תרגיל שלברון מוציא את החוץ". אתם חיים בסרט? זו הקבוצה של לברון. כמו שכבר אמרו, הוא לוקח אחריות בהפסדים ומן הסתם שהוא זה שמקבל את ההזדמנות לנצח. אפשר לפתח אלף דיונים פילוסופיים על שיטת המשחק הזו ועל "הירו בול", אבל לכולם ברור שאלה החוקים. הפרובניציאליות היא בכך שאנשים אשכרה מצפים שבלאט יתפקד כמאמן בפוזיציה האירופית שלו. הוא בדיוק 180 מעלות משם, ותפקידו הוא לא להפריע. אמש הוא הצליח כמעט להפריע ברמה הסטורית, והוא צריך לשלוח לטיירון לו פרחים ביום השנה למקרה הזה עד אחרון ימיו.

"הקאבס לא עמוקים מספיק. זה בדרך לסוויפ. 4:0 לבולס. תרשמו."-satriani מהמר על קאבס-בולס 2015.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 11, 2015 2:14 pm 
Sophomore

מזל שאובראדוביץ' לא מאמן ב NBA......

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 11, 2015 2:34 pm 
Hall of Famer

Amos Gueta כתב:
לטעמי נונ-אישיו. לגיטימי לבלאט לתכנן מהלך כזה כדי לשבש וואטבר שתיבודו תכנן לו, לגיטימי ללברון להגיד לו אין מצב, אין מה לחשוב על זה יותר מדי אני לוקח את זה, לגיטימי לבלאט ללכת עם זה.

גואטה, לשבש ווטאבר שת'יבודו תכנן זה להשתמש בלברון כדיקוי (זה בדיוק מה שג'קסון ניסה אז עם פיפן). לגרום לו להתרכז על לברון ואז ללכת על מישהו אחר. לתת ללברון להוציא את הכדור זה בדיחה.
מצד שני לא זוכר כזה זובור שנעשה למאמן כמו שלברון עשה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 11, 2015 2:45 pm 
Freshman

כמה הערות:

1. אם אני לא טועה, למאמן ב-NBA יש איזה 4-5 עוזרי מאמנים, אני מניח שלהזכיר למאמן לגבי כמות פסקי הזמן שנותרו
זה מתפקידם, בלאט שכח, וזה הגיוני במשחק אינטנסיבי עם הרבה אירועים, כאשר בדקה האחרונה היו איזה 3-4 פסקי זמן רצופים,
בשביל דברים כאלה יש עוזרים שיזכירו למאמן כמה עבירות יש לשחקן X, כמה פסקי זמן נותרו, להעיר את תשומת ליבו לפרט זה או אחר,
זה שטיירון לו חסך מבלאט שריקה טכנית, הוא מנע פאשלה שהייתה קוראת כתוצאה מרשלנות שלו שלא יידע את הבוס שלו לגבי כמות פסקי הזמן שנותרה.

2. לגבי הוצאת הכדור, המהלך של בלאט היה נכון לדעתי, לברון היה המוסר המצטיין, וגם המאבד "המצטיין", אך כשנותרה שנייה וחצי, במקרה הגרוע גם אם היה איבוד, זה היה נגמר בהארכה ולא בנקודות בצד השני, ככה שזה היה סיכון מחושב, מה גם שלברון עמד על 9/29, הגיוני שהמאמן ירצה ששחקן אחר יקח את הזריקה האחרונה, בין אם זה אירווינג או ג'יי אר, לברון הרגיש ביטחון לקחת את הזריקה בעצמו, בלאט זז הצידה, אז שיגידו שהוא התקפל, התכופף, שהוא לא קובע, אבל בת'כלס זה לא שלברון הציל את בלאט בסיום, אלא שלברון חיפה על משחק גרוע שלו, על כמות היסטרית של איבודים (4 איבודים היו לו כבר ברבע הראשון !), עם המון שריקות אופנסיב, זריקות כפויות ורעות, בזבוז התקפות, ואחוזי קליעה על גבול הזוועתיים. דווקא ההתנפלות על בלאט מראה עד כמה רחוק ועד כמה צבוע תקשורת הספורט בארה"ב (וגם בישראל אגב) מוכנה ללכת כדי לאתרג את ג'יימס.

3. מצד שני צריך גם לומר כמה מילים טובות על ג'יימס - הוא עובד קשה בכל משחק, בריבאונד, בניהול משחק, בהגנה, בהתקפה, ולזכותו יאמר שאין לו פחד לקחת על עצמו אחריות, גם במסיבת עיתונאים הוא הודה שהיה לו משחק לא טוב ושהוא דרש לקחת את הכדור האחרון כדי לפצות על זה.

4. חלק מגדולה של מאמן טוב זה לדעת להתנהל עם אגו של כוכבים, ובמונחי NBA זה חתיכת אתגר, כולם יודעים שהמעמד של השחקנים עולה על זה של המאמן, בניגוד לאירופה שם מסינה ואוברדוביץ' בנו קבוצות בדמותם, ואף שחקן לא היה מעליהם, מה שמיוחד אצל בלאט זה שכמעט אף פעם הוא לא מקבל קרדיט אמיתי לבנות קבוצה בדמותו, במכבי הנחיתו עליו את סופו ורייס, את פארגו (כי טורנס נפצע), אגב, גם מכבי הגדולה עם פארקר, האפמן, מקדונלד ובשוק הייתה קבוצה של פיני גרשון, ככה שזה לפעמים עובד ל-2 הצדדים, והגדולה של בלאט היא שהוא הסתגל לכלים שנתנו לו והפיק מהם תוצרת מעל השווי המקצועי שלהם על הנייר. בקליבלנד כולם היו בטוחים שבלאט הולך לבנות קבוצה בדמותו, עם אשראי מלא, והופ - הנחיתו עליו את לברון ולאב, ושלחו את וויגינס ובנט למינסוטה.

ולמרות כל התהפוכות והמשברים, ולמרות הפציעה של לאב, הוא שרד. נכון היה לו קצת מזל עם מוזגוב, אבל תראו איזו הצלחה הוא מפיק משאר שחקני הסגל שלו - המספרים של תומפסון בין אם מהספסל או כשחקן חמישייה, השדרוג האדיר שאירווינג עשה בהתקפה ובהגנה, היום הוא קצת פצוע, אבל העונה מדברים עליו ככוכב על, לדעתי לפחות בעשירייה המובילה בליגה, קווין לאב ירד מהמספרים שלו במינסוטה, אבל בכל זאת הסתגל ונשאר שחקן אפקטיבי מאוד, ג'יי אר סמית ושאמפרט שלא נראים כאילו באו מהניקס הלוזרים, יש להם חלק גדול בניצחונות על שיקגו בסדרת הפלייאוף הזו, גם דלבדובה שאף אחד לא ספר מציג מספרים יפים, וג'יימס ג'ונס שיחסית יובש רוב העונה מפיק תוצרת לא רעה, ככה שזה לא רק "לברון נגד העולם", למרות שהוא מרבה לכפות את עצמו על המשחק במצבי לחץ, על היכולת של הקבוצה בכללותה מגיע קרדיט גדול לבלאט.

5. אם הקאבס צולחים את הסדרה מול שיקגו (עם גאסול וגיבסון פצועים יש סיכוי גבוה לכך), אני לא רואה את וושינגטון או אטלנטה עומדים בדרכם, לדעתי נראה גמר בין הקליפרס לקאבס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 11, 2015 3:05 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
לא ראיתי את המשחק כידוע, אבל אם מדברים על מהלכים שלברון לא היה צריך לקבל בהם את הכדור, למה הוא זה שקיבל אותו עשרים שניות לסיום ולא אירווינג כשברור שצריך מוליך כדור וקלע עונשין טוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 11, 2015 3:07 pm 
Sophomore

כי אירווינג בקושי דרך על הרגליים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 11, 2015 3:11 pm 
Sophomore

stambody כתב:
כמה הערות:

1. אם אני לא טועה, למאמן ב-NBA יש איזה 4-5 עוזרי מאמנים, אני מניח שלהזכיר למאמן לגבי כמות פסקי הזמן שנותרו
זה מתפקידם, בלאט שכח, וזה הגיוני במשחק אינטנסיבי עם הרבה אירועים, כאשר בדקה האחרונה היו איזה 3-4 פסקי זמן רצופים,
בשביל דברים כאלה יש עוזרים שיזכירו למאמן כמה עבירות יש לשחקן X, כמה פסקי זמן נותרו, להעיר את תשומת ליבו לפרט זה או אחר,
זה שטיירון לו חסך מבלאט שריקה טכנית, הוא מנע פאשלה שהייתה קוראת כתוצאה מרשלנות שלו שלא יידע את הבוס שלו לגבי כמות פסקי הזמן שנותרה.

האשמת ש"ג קלאסית. אף אחד לא היה מדבר על אחריות העוזרים אם בלאט היה עושה את הטעות ההסטרית וההסטורית הזאת, ובצדק. מי שאשם זה מי שביקש את הטיימאאוט. שאל את כריס וובר.

2. לגבי הוצאת הכדור, המהלך של בלאט היה נכון לדעתי, לברון היה המוסר המצטיין, וגם המאבד "המצטיין", אך כשנותרה שנייה וחצי, במקרה הגרוע גם אם היה איבוד, זה היה נגמר בהארכה ולא בנקודות בצד השני, ככה שזה היה סיכון מחושב, מה גם שלברון עמד על 9/29, הגיוני שהמאמן ירצה ששחקן אחר יקח את הזריקה האחרונה, בין אם זה אירווינג או ג'יי אר, לברון הרגיש ביטחון לקחת את הזריקה בעצמו, בלאט זז הצידה, אז שיגידו שהוא התקפל, התכופף, שהוא לא קובע, אבל בת'כלס זה לא שלברון הציל את בלאט בסיום, אלא שלברון חיפה על משחק גרוע שלו, על כמות היסטרית של איבודים (4 איבודים היו לו כבר ברבע הראשון !), עם המון שריקות אופנסיב, זריקות כפויות ורעות, בזבוז התקפות, ואחוזי קליעה על גבול הזוועתיים. דווקא ההתנפלות על בלאט מראה עד כמה רחוק ועד כמה צבוע תקשורת הספורט בארה"ב (וגם בישראל אגב) מוכנה ללכת כדי לאתרג את ג'יימס.

זה לא "סיכון מחושב", זה הפרובינציאליות שאני מדבר עליה. זה הכדורסל בNBA. אתה לא יכול להגיד ללברון ג'יימס להוציא כדור מהצד במהלך מכריע של משחק מכריע, אתה לא עושה חשבון של אחוזים. הוא הכוכב והוא לוקח. ונראה לי שאתה קצת מתבלבל. לברון לא הפסיד את המשחק, הוא ניצח אותו. בכך הוא לא "חיפה על משחק גרוע", אלא הביא את הקבוצה הדי-מוגבלת שלו (בטח כשקיירי פצוע) לנצחון חוץ במגרש קשה מול קבוצה מצוינת.

3. מצד שני צריך גם לומר כמה מילים טובות על ג'יימס - הוא עובד קשה בכל משחק, בריבאונד, בניהול משחק, בהגנה, בהתקפה, ולזכותו יאמר שאין לו פחד לקחת על עצמו אחריות, גם במסיבת עיתונאים הוא הודה שהיה לו משחק לא טוב ושהוא דרש לקחת את הכדור האחרון כדי לפצות על זה. לא רוצה להשמע כמו איזה דובר-דמיקולו, אבל כמה זה מצחיק. "מצד שני צריך גם לומר עליו כמה מילים טובות". מה אתה אומר. שלח לו מייל עם העתק, הוא בטח יתרגש עד דמעות.

4. חלק מגדולה של מאמן טוב זה לדעת להתנהל עם אגו של כוכבים, ובמונחי NBA זה חתיכת אתגר, כולם יודעים שהמעמד של השחקנים עולה על זה של המאמן, בניגוד לאירופה שם מסינה ואוברדוביץ' בנו קבוצות בדמותם, ואף שחקן לא היה מעליהם, מה שמיוחד אצל בלאט זה שכמעט אף פעם הוא לא מקבל קרדיט אמיתי לבנות קבוצה בדמותו, במכבי הנחיתו עליו את סופו ורייס, את פארגו (כי טורנס נפצע), אגב, גם מכבי הגדולה עם פארקר, האפמן, מקדונלד ובשוק הייתה קבוצה של פיני גרשון, ככה שזה לפעמים עובד ל-2 הצדדים, והגדולה של בלאט היא שהוא הסתגל לכלים שנתנו לו והפיק מהם תוצרת מעל השווי המקצועי שלהם על הנייר. בקליבלנד כולם היו בטוחים שבלאט הולך לבנות קבוצה בדמותו, עם אשראי מלא, והופ - הנחיתו עליו את לברון ולאב, ושלחו את וויגינס ובנט למינסוטה.

ולמרות כל התהפוכות והמשברים, ולמרות הפציעה של לאב, הוא שרד. נכון היה לו קצת מזל עם מוזגוב, אבל תראו איזו הצלחה הוא מפיק משאר שחקני הסגל שלו - המספרים של תומפסון בין אם מהספסל או כשחקן חמישייה, השדרוג האדיר שאירווינג עשה בהתקפה ובהגנה, היום הוא קצת פצוע, אבל העונה מדברים עליו ככוכב על, לדעתי לפחות בעשירייה המובילה בליגה, קווין לאב ירד מהמספרים שלו במינסוטה, אבל בכל זאת הסתגל ונשאר שחקן אפקטיבי מאוד, ג'יי אר סמית ושאמפרט שלא נראים כאילו באו מהניקס הלוזרים, יש להם חלק גדול בניצחונות על שיקגו בסדרת הפלייאוף הזו, גם דלבדובה שאף אחד לא ספר מציג מספרים יפים, וג'יימס ג'ונס שיחסית יובש רוב העונה מפיק תוצרת לא רעה, ככה שזה לא רק "לברון נגד העולם", למרות שהוא מרבה לכפות את עצמו על המשחק במצבי לחץ, על היכולת של הקבוצה בכללותה מגיע קרדיט גדול לבלאט.

זה פשוט סעיף הזוי. החל מהתיאור של איך בלאט תכנן קבוצה בדמותו, ואז הנחיתו עליו-המסכן-את לברון ולאב (ועוד על חשבון בנט!!!). הפציעה של לאב הגיעה במשחק 4 של סדרה מול בוסטון. לא מפטרים מאמן באמצע פלייאוף. מה הפלא ששורד? התיאור של הצלחתו האדירה להפיק משחקני הקאבס את המקסימום באמת ראויה לגיחוך. אני לא בא לזלזל בבלאט בכח, אבל זה תיאור מופרך.

5. אם הקאבס צולחים את הסדרה מול שיקגו (עם גאסול וגיבסון פצועים יש סיכוי גבוה לכך), אני לא רואה את וושינגטון או אטלנטה עומדים בדרכם, לדעתי נראה גמר בין הקליפרס לקאבס. נכון

"הקאבס לא עמוקים מספיק. זה בדרך לסוויפ. 4:0 לבולס. תרשמו."-satriani מהמר על קאבס-בולס 2015.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 11, 2015 3:28 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
בחוקת ה-NBA אני פחות מתמצא. למאמן בכלל מותר לבקש פסק זמן במצב רגיל במשחק? משום מה תמיד חשבתי שלשחקנים יש זכות בלעדית לבקש פסק זמן ב-NBA, למעט מקרים מיוחדים כמו הפסקה יזומה לצורך טיפול בדימום של שחקן וכו' שאז מותר למאמן לבקש. לא סתם אחרי סל.

לגבי הקטע של ג'יימס ובלאט, לא מבין את הקטע. כשעדי גורדון שינה את המהלך של פיני גרשון בגמר הגביע ואמר לו "עכשיו אתה הולך איתי או בכלל לא", או משהו כזה, מישהו ראה בזה פחיתות כבוד של גרשון לאור התוצאה?

לעצם העניין, אני מסכים שזו הייתה אפיזודה עצובה במיוחד עבור בלאט. לאו דווקא בגלל המהלך האחרון או הווטו של ג'יימס או הפסק זמן. דווקא בגלל המהלך קודם לכן, שעלה לו בשלושהפסקי זמן שבהם הוא לא שינה כלום למרות שראה שהקבוצה מתקשה להכניס את הכדור.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 11, 2015 3:31 pm 
Senior

אני חושב שקטעים כאלה (שכוכב עושה סוג של אובר רולינג למהלך של מאמן בסוף משחק) הם לא נדירים בכלל, אולי אפילו נפוצים.
מה שיוצא דופן הוא ההתבטאות הבוטה עד כדי גסות של לברון אחרי המשחק וההימנעות המוחלטת שלו מלתת קרדיט למאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 11, 2015 4:12 pm 
Sophomore

צריך לומר שלברון, ולא בפעם הראשונה, מתייחס למאמן שלו בגסות. זו לא התנהגות ראויה להערכה.

מצד שני, לכוכבים גדולים יש גם צדדי אישיות פחות נעימים, וכבר היה על זה ת'רד שלם וכבר כתבתי עד זרא שבכל זאת אני מעדיף מי שמזלזל במאמן שלו על אנס קטינות או אנס סתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 11, 2015 5:23 pm 
Hall of Famer

למרות שקרלטון ענה כבר, אני אענה בצורה דומה.

1. ועדיין כשאתה לוקח 3 פסקי זמן רצופים, אתה צריך לחשוב שאולי לא יישארו לך פסקי זמן. גם אם נגיד שהיה מחדל של העוזרים ואף אחד לא בא ליידע את בלאט על מצב פסקי הזמן שלו, הוא כמאמן, סמכות ראשית, היה צריך לשאול את עוזרי המאמן שלו על מצב פסקי הזמן, בוודאי בשניות הסיום.

2. גם אם הכוכב שלך במשחק רע, זה לא אומר שאתה צריך להוציא אותו לגמרי מהמהלך. חוץ מזה, יש לך קצת בעיה לוגית. אם לברון הוא המאבד המצטיין, אז הדבר הכי מטומטם זה לתת להוציא את הכדור, שם הוא יכול לאבד את הכדור בכיף. אם באמת השיקול היה איך למנוע מלברון לאבד כדור, אז אני שוב אתן את אותה הצעה, תשתמש בו כדיקוי. ככה לפחות ההגנה גם תתייחס ללברון. ההחלטה של בלאט הייתה פארסה. במשחק אתמול לקאבס היה שחקן אחד ואחד בלבד, לא חשוב אם הוא היה במשחק טוב, שיכול לייצר לעצמו זריקה. קיירי היה פצוע, סמית' צריך חסימות. רק לברון מסוגל להוציא זריקה מכלום. אז מה שבלאט עשה זה לקחת את השחקן הזה ולתת לו להוציא את הכדור.

3. כמו שקרלטון רשם, לברון בטח מתרגש עכשיו. קליבלנד ובעיקר בלאט צריכים להגיד המון מילים טובות על ג'יימס. ההצלחה של הקאבס תלוייה כמעט בלעדי בלברון.

4. אתה צודק. פעם אחת בלבד בלאט בנה קבוצה בדמותו. אתה זוכר את העונה ההיא עם קווינסי לואיס, בנו אודריך ומרקוס גורי? בקליבלנד אף אחד לא היה בטוח מה בלאט היה הולך לעשות. משום מה כולם בטוחים שאלמלא ההומקאמינג של לברון לבלאט היה תפקיד רגוע ושליו. הם שוכחים שהקאבס פיטרו 2 מאמנים תוך שנתיים כי הם לא הגיעו לפלייאוף. ללא ג'יימס לבלאט הייתה מטרה אחת קריטית וזה להגיע לפלייאוף. על זה הוא היה נמדד ולא בטוח בכלל שהוא היה מצליח לעשות את זה, לאור השנתיים הקודמות של הקאבס ומערכת היחסים בין קיירי לבין ווייטרס.

לגבי המספרים של השחקנים הנוספים וההצלחה האדירה -
תומפסון:
העונה - 8.5 נק', 8 ריב', 3.3 ריב' התקפה ב-26.8 דקות
קריירה - 10.1 נק', 8.4 ריב', 3.4 ריב' התקפה, 28.7 דקות.

אירווינג:
העונה - 21.7 נק', 5.2 אס', 36.4 דקות
קריירה - 21 נק', 5.7 אס', 34.5 דקות
את השיפור בהגנה של אירווינג אני מודה שלא ראיתי.

את מתיו דלבדובה דווקא די ספרו. 17.7 דקות בעונה שעברה.

על היכולת של הקבוצה בכללותה אפשר ללמוד מהמאזן של קליבלנד עם לברון ובלאט וקליבלנד עם בלאט ובלי לברון. זה אולי לא לברון נגד העולם, אבל זה כן קליבלנד בלי לברון לא קבוצת פלייאוף.

הגדולה של בלאט העונה די דומה לגדולה שלו בעונת הבכורה של מכבי הגדולה של שאראס ופארקר וניקולה ושות'. הגדולה בלקבל שתן בפרצוף, להגיד זה טעים ולבקש עוד. אני כמובן מקצין כתגובה להקצנה.

כשקוראים את התגובה שלך די מרחמים על דיוויד בלאט שדפקו לו את לברון ג'יימס על הראש ופוגעים בסיכויי ההצלחה שלו.

כמו שתומר רשם, אני בטוח שדברים כאלו קורים באן.בי.איי לא מעט כמו שקרה עם גורדון. מה שלא קורה זה שהשחקן אח"כ במסיבת עיתונים עושה זובור למאמן. ואפשר גם אחרת אתה יודע, אם אתה חושב שהמהלך שלך הוא הנכון, לעשות את מה שג'קסון עשה עם פיפן בזמנו.

קרלטון, זאת לא פעם ראשונה העונה שלברון מתייחס למאמן שלו בגסות. לא זכור לי סצינות כאלו, לא עם ספולסטרה ולא עם מייק בראון.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 11, 2015 5:32 pm 
Sophomore

עם ספולסטרה היה את המקרה המפורסם הזה: https://www.youtube.com/watch?v=cNgf6fd88g8

לא השכנעתי שזה לא היה מכוון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 11, 2015 5:36 pm 
Hall of Famer

אני כבר שמעתי תיאוריות שבלאט רצה שג'יימס יתעצבן וקבל פימפום עצמי לקחת זריקה ולהוכיח....
בטח אלביס ישב בקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 11, 2015 5:46 pm 
Senior

ועם בראון את המקרה המפורסם לא פחות
https://www.youtube.com/watch?v=uGpSpXJwlJ0

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 11, 2015 6:59 pm 
Junior

דרך אגב. אותו משחק, סוף רבע ראשון למיטב זיכרוני, אפס נקודה שמונה שניות על השעון כדור של קליבלנד.
התרגיל: לברון מוציא מאחורי הסל למוזגוב שמקבל עבירה והולך לעונשין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 11, 2015 7:01 pm 
Hall of Famer

תומר כתב:
אני חושב שקטעים כאלה (שכוכב עושה סוג של אובר רולינג למהלך של מאמן בסוף משחק) הם לא נדירים בכלל, אולי אפילו נפוצים.
מה שיוצא דופן הוא ההתבטאות הבוטה עד כדי גסות של לברון אחרי המשחק וההימנעות המוחלטת שלו מלתת קרדיט למאמן.

מהביצה שלנו אפשר לתת את מיקי כדוגמא. הוא עשה את זה כמה פעמים גם כן, וגם העיד על זה לפני כמה שנים בראיון. אני לא זוכר על איזה משחק ספציפי מדובר (אולי אפילו הגמר בשטרסבורג), הוא אמר "אמרתי למוטי "עזוב מה שהוא אמר, תן לי את הכדור"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 344 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: goldman, סאבוניס, רלפי ו 122 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: