סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 5:56 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 143 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' מאי 22, 2015 12:35 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
אני כל כך רואה את האיזוריות שידפקו לנו כל משחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 22, 2015 4:21 pm 
מנהל פורום

niv כתב:
שגב זה אכזבה מבחינתי.
אני עוד זוכר כתבות עליו כששיחק באקדמיה ואמרו שנתנו לו לשחק כפוינט.
בנתיים חוץ מהיכולות שלו לקפוץ לא ראיתי שום יכולת אישית כמעט ומובים שלא תלויים בשחקנים לידו.

אני טוען שהנסיגה הגדולה שלו הייתה מתי שחתם במכבי והלך לשחק את עונת ה-יב' שלו בנוער שלהם. מנקודת המבט המוגבלת שלי, הרגשתי שזאת הייתה השנה שהוא ממש הלך אחורה. שם הוא בעצם הפך לשחקן בעמדה 4, שעושה סלים רק בזכות יתרון האתלטיות והגובה שלו ברמות הנוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 22, 2015 6:17 pm 
Sophomore

יבנה צירפו עכשיו שחקן נוער או משהומקרוב לזה בגובה 2.17,הוא שווה משהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 22, 2015 8:11 pm 
מנהל פורום

אוראל לוי.
הוא לא ברמה של ליגה לאומית.
יליד 96, אף פעם לא היה מספיק טוב להיכנס לסגל הסופי של נבחרות הגילאים השונות, למרות שהיה באקדמיה מכיתה י'. עדיין מוגדר כפרוייקט לעתיד.
לדעתי הלך ליבנה כדי להמשיך לקבל מעמד ספורטאי פעיל בצבא. בתכלס הוא אולי ברמה של ליגה א' כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 22, 2015 9:28 pm 
Freshman

טוב קריית אתא כפתה משחק רביעי וסוף סוף הראתה משחק.
למרות זאת ואף זאת ולמרות שזה מוקדם וכולי...אם קריית גת תעלה (בתקציב מינימום כנראה) אני הייתי רואה בכיף את 4 הישראלים של נתי כהן ממשיכים איתו עוד 4 זרים וישראלי אחד או שתיים.

בנוגע לשגב. לא ראיתי אותו משחק עד שהגיע לבוגרים אבל עם כל כמה שהיללו אותו בגילאים הצעירים הוא באמת לא הראה כמעט שום דבר. אם הוא כבר 4 אז שיסגל לעצמו תכונות של 4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 22, 2015 9:29 pm 
Freshman

ודים כתב:
אוראל לוי.
יליד 96, אף פעם לא היה מספיק טוב להיכנס לסגל הסופי של נבחרות הגילאים השונות, למרות שהיה באקדמיה מכיתה י'. עדיין מוגדר כפרוייקט לעתיד.
לדעתי הלך ליבנה כדי להמשיך לקבל מעמד ספורטאי פעיל בצבא. בתכלס הוא אולי ברמה של ליגה א' כרגע.

זה לא הילד הזה שהיה כתבה עליו שהיה באקדמיה אבל סבל מבעיות בריאות בגלל הגובה שלו וחוץ מגובה לא היה לו שום דבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 22, 2015 9:36 pm 
Hall of Famer

אני ראיתי אותו בעונה האחרונה שלו בנוער. מאד אכזב אותי. חוץ מסייז ואתלטיות לא ראיתי הרבה. בעצם ראיתי אופי רך.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 22, 2015 11:24 pm 
מנהל פורום

niv כתב:
ודים כתב:
אוראל לוי.

זה לא הילד הזה שהיה כתבה עליו שהיה באקדמיה אבל סבל מבעיות בריאות בגלל הגובה שלו וחוץ מגובה לא היה לו שום דבר?

כן, אותו אחד.
הוא עבר מאז ניתוח ברגליים, לתקן לפחות חלקית את הבעיה. הוא עדיין מאוד איטי, אבל אי- אפשר לדעת. כמו שאומרים: גובה אי אפשר ללמד ויש המון דוגמאות לגבוהים שפרצו מאוחר. מקסימום אם לא הוא אז יש לו שני אחים קטנים (אחד בן 17 ואחד בן 13) שהרבה יותר מוכשרים ממנו, במיוחד הצעיר יותר.

בקשר לשגב, הוא לא אלישי כדיר ולא ליאור אליהו והוא כבר בטח לא יהיה כספי הבא, אבל הוא עדיין רול פלייר מצויין בשביל הנבחרת, שמגיע אחרי שקיבל דק' בליגת העל. כמה שחקנים כאלה היו לנו בנבחרות העתודה הקודמות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 23, 2015 11:45 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

לשגב יש אחלה אתלטיות וסייז והוא מגן די טוב אבל הוא חייב לשפר את השליטה בכדור והקליעה ולפתח קילר אינסטינקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 24, 2015 11:36 pm 
Freshman

עכשיו השאלה במצב היפוטתי שאיתן הופמן וניר ממשיכים בסטייל נהריה מי יהיו הישראלים שיוכלו לפרוץ כמו שנהריה עשתה עם שולמן ורוטבארט ולהפוך לישראלים המובילים?
(העברתי את השאלה לאשכול המתאים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 27, 2015 2:19 pm 
Freshman

רק מראה שלא צריך לפתוח פה לפני שהכל נגמר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 31, 2015 12:12 pm 
Freshman

לסיכום הליגה הלאומית.
מהצפייה בליגה הלאומית השנה יש מעט אבל כמה שחקנים שיוכלו לעלות לליגת העל ולנסות את מזלם:
זיו בן צבי בגילו הצעיר היה פשוט מדהים העונה ובעקבות חוק הצעירים ביחד עם עוד כמה יוכל להצטרף ולנסות את מזלו באחת מהקבוצות...
אותו דבר בנוגע לנאור שרון שיחסית לגילו והעניין של חוק הצעירים עד 22 יכול לקבל הזדמנות.
אותו דבר לחבר שלו בקו האחורי איגור מאיור.
דניאל דנינו יכול להתבשל עוד עונה בלאומית ולהפוך לשחקן מוביל.
ליאור שגב זה סיפור מעניין. שחקן מעל הליגה הלאומית אבל בגלל גילו וזה שלא קיבל צ'אנס בליגת העל כנראה יהפוך להיות השחקן היקר ביותר בליגה הלאומית שנה הבאה. הוא בדיוק על התפר.
תומר גינת זה שאלה מבחינתי עם כדאי לו להמשיך לעוד עונה בלאומית או לנסות להיות בליגת העל...הייתי מציע לו להשאר עוד עונה בלאומית.
כמובן יש את 3 הגארדים המתאזרחים דאגלס רובין ופארין שיוכלו להשתלב בליגה.
הליגה הלאומית תיהיה בכמה רמות יותר מעניינת מהשנה הנוכחית כשבאר שבע תעלה ביחד עם קבוצת האוהדים השניה ברמות הגבוהות אחרי הפועל- רמת גת.
אני באופן כללי מקווה שגלבוע אפילו תתפרק. היא פיקציה בלי אוהדים שהסיבה היחידה שעינייה אותי היה קידום צעירים אבל הגיע הזמן להחזיר את גליל עליון המקורית.
באר שבע הביע עניין בג'רמיין הול. היחיד שמחזיק בחוזה לעוד עונה הוא גיא כהן. כל השאר בגדר אופציה. ואני בוטח בעמית גל שימצא את המציאות שלו ויעזור לקבוצה ליצור תחרות אמיתית על ליגת העל. מגיע לקבוצה לעלות ליגה. עם האולם ובזמן האחרון אפילו בבאר שבע נוצר עיניין סביב הכדורסל.

מחכה כבר לשנה הבאה שתיהי מרתקת במיוחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 31, 2015 12:34 pm 
Hall of Famer

ליאור שגב קיבל הרבה צ'אנסים בליגת העל.
אם אני זוכר נכון גם דאגלס ופרין קיבלו את הצ'אנסים שלהם בליגת העל ולא הצליחו יותר מדי (כלומר, מקבלים יותר כסף בליגה לאומית).

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 31, 2015 12:35 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

niv כתב:
לסיכום הליגה הלאומית.
מהצפייה בליגה הלאומית השנה יש מעט אבל כמה שחקנים שיוכלו לעלות לליגת העל ולנסות את מזלם:
זיו בן צבי בגילו הצעיר היה פשוט מדהים העונה ובעקבות חוק הצעירים ביחד עם עוד כמה יוכל להצטרף ולנסות את מזלו באחת מהקבוצות...
אותו דבר בנוגע לנאור שרון שיחסית לגילו והעניין של חוק הצעירים עד 22 יכול לקבל הזדמנות.
אותו דבר לחבר שלו בקו האחורי איגור מאיור.
דניאל דנינו יכול להתבשל עוד עונה בלאומית ולהפוך לשחקן מוביל.
ליאור שגב זה סיפור מעניין. שחקן מעל הליגה הלאומית אבל בגלל גילו וזה שלא קיבל צ'אנס בליגת העל כנראה יהפוך להיות השחקן היקר ביותר בליגה הלאומית שנה הבאה. הוא בדיוק על התפר.
תומר גינת זה שאלה מבחינתי עם כדאי לו להמשיך לעוד עונה בלאומית או לנסות להיות בליגת העל...הייתי מציע לו להשאר עוד עונה בלאומית.
כמובן יש את 3 הגארדים המתאזרחים דאגלס רובין ופארין שיוכלו להשתלב בליגה.
הליגה הלאומית תיהיה בכמה רמות יותר מעניינת מהשנה הנוכחית כשבאר שבע תעלה ביחד עם קבוצת האוהדים השניה ברמות הגבוהות אחרי הפועל- רמת גת.
אני באופן כללי מקווה שגלבוע אפילו תתפרק. היא פיקציה בלי אוהדים שהסיבה היחידה שעינייה אותי היה קידום צעירים אבל הגיע הזמן להחזיר את גליל עליון המקורית.
באר שבע הביע עניין בג'רמיין הול. היחיד שמחזיק בחוזה לעוד עונה הוא גיא כהן. כל השאר בגדר אופציה. ואני בוטח בעמית גל שימצא את המציאות שלו ויעזור לקבוצה ליצור תחרות אמיתית על ליגת העל. מגיע לקבוצה לעלות ליגה. עם האולם ובזמן האחרון אפילו בבאר שבע נוצר עיניין סביב הכדורסל.

מחכה כבר לשנה הבאה שתיהי מרתקת במיוחד

להחזיר את גליל עליון המקורית ? אמנם לא מקורית אבל גליל עליון חיה וקיימת.
לגבי גלבוע, הבנתי שיש שם בחירות למועצה המקומית ואם יבוא מישהו שלא יתמוך ...זה עלול להתפרק .בכל מקרה חיים אוחיון רוצה להשאר
אבל יש לו חוזה עם המועצה וכו'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 31, 2015 12:39 pm 
Freshman

עמוס לב כתב:
ליאור שגב קיבל הרבה צ'אנסים בליגת העל.
אם אני זוכר נכון גם דאגלס ופרין קיבלו את הצ'אנסים שלהם בליגת העל ולא הצליחו יותר מדי (כלומר, מקבלים יותר כסף בליגה לאומית).

דאגלס שיחק רק שנה אחת בליגת העל. נראה מה יהיה.

לגבי גלבוע....אין פואנטה בקבוצה הזאת יותר. סתם לוקחים כסף מהעירייה. שיתפרקו הלוואי
ואתה צודק בנוגע לשגב. אבל עדיין נמצא בדיוק בתפר. נראה איזה קבוצת לאומית תיקח אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 31, 2015 1:10 pm 
מנהל פורום

דיון מעניין, אני רק לא מבין למה הוא פה כאשר יש אשכול נפרד לליגה הלאומית.
חשבתי שפה זה על הליגות הבאמת נמוכות ונבחרות צעירות (שגם זה אפשר היה בעצם לקיים באשכולות נפרדים).

אגב, לדעתי אתה טועה לגבי מי חתום בשנה הבאה בב"ש, אלא אם כן יש לך איזה מקורות פנימיים. כי ממה שפורסם יש עוד שחקנים שחתומים לעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 31, 2015 1:27 pm 
Freshman

דיברתי עם אחד האחראים בקבוצה של באר שבע. רק גיא כהן חתום כל השאר זה ספיקולציות.
בנוגע לאשכולות. היה רק אשכול על הפלייאוף. כל הנושאים האלה הם נושאים מינוריים שחוץ ממני ומימך כנראה לא הרבה מתעסקים בהם לכן עדיף שיהיו מרוכזים באשכול אחד כדי שלא יעלמו תוך חצי שניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 03, 2015 11:34 am 
Hall of Famer

ספנסר וייץ כוכב פרינסטון מהNCAA יצטרף לנבחרת העתודה בקיץ הקרוב.קומבו גארד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 03, 2015 1:43 pm 
Freshman

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 45&lang=HE
לינק שמצורף עם היילייטס.
בכל מקרה חיזוק רציני לעתודה כשעוד דניאל דנינו יכול לעלות מהספסל ביחד עם שוכמן שיתן הגנה וכמובן רינסקי והיינאורן.
1.נאור שרון, חואקין שוכמ,נמרוד רינסקין
2.וויץ, דניאל דנינו, ירין היינאורן
3. לא צריך אף אחד יש פאקינג 6 גארדים
4. איתי שגב, נמרוד לוי
5. עידן זלמנסון, ולמה לעזאזל סורקין לא בנבחרת???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 03, 2015 2:03 pm 
Hall of Famer

קצת התבלבלת. ירין איינהורן הוא הרכז. רינסקי הוא סווינגמן. לא ראיתי אותו בבוגרים, אבל בנוער הוא שיחק 3-4. הוא הצליח לעשות הסבה לגארד?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 03, 2015 2:12 pm 
Freshman

זה מה שאני יודע על שני אלה מרעננה שירדה ליגה.
ירין היינאורן שחקן קבע בחמישייה עם 7 נק 1.5 אסיס ו2.5 ריב ב20 דקות. האחוזים סבבה. אפילו סבבה לגמרי.
נמרוד רינסקי עולה מהספסל אין מה לדבר הרבה על אסיס וריב אבל החלק המעניין זה שהאחוזים שלו טובים עם 8.5 נק רק ב19 דקות.
אגב שחקן הנוער קררה בקושי קיבל משהו העונה מהקבוצה הבוגרת.
כנראה יקבל דקות והזדמנות בליגה הארצית שם הוא בהחלט יכול להיות 4. או שהוא יבחר ללכת לקבוצה אחרת שתשקיע בו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 05, 2015 3:03 pm 
Freshman

לא מצאתי אשכול אחר לזה וזה נראה הכי מתאים... תזרמו
שאלה:
כמו שלרוסיה סין ולכל מיני נבחרות אחרות יש נבחרת ב'...נבחרת שנשלחת לאירועים לא בעלי סדר גודל חשוב...ובגלל ששמעתי שהולך להיות משהו כמו אולימפיאדה סטייל אירופה אני רוצה שתגידו לי-
אם לישראל הייתה נבחרת ב'....מה יהיה הסגל?

אני שואל את זה גם מבליט את העומק או החוסר עומק שלנו וגם כדי לדעת את איך אתם מעריכים את השחקנים שלא בטופ :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 05, 2015 6:45 pm 
Hall of Famer

אני אשאל את השאלה הקבועה שלי. אם לא מצאת אשכול מתאים, למה הלכת על אשכול כזה. למה לא לפתוח נושא חדש?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 05, 2015 8:44 pm 
Freshman

אני אענה את מה שאמרתי פעם קודמת.
אין טעם לפתוח על כל נושא קטן אשכול משלו. אז בכוונת תחילה פתחתי אשכול שיתאים לנושאים האלו.
כנראה שזה נכנס תחת ''וכל הסלט''..
אשכול בנושא הזה היה נעלם תוך שניה. ככה יש אשכול מרוכז. יוצא טוב מה רע?

בכל מקרה נבחרת ישראל ב' שלי:
1. מורן רוט,יובל נעימי,סקוורר
2. אפיק ניסים, יהוא אורלנד,
3.? אם שון דאוסן בנבחרת הראשונה...רפי מנקו, אור סלומון
4.טל דן, עוז בלייזר
5. אייזיק רוזפלט, אלכס צוברוביץ

זה מה שיש לי כרגע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 05, 2015 9:17 pm 
מנהל פורום

niv כתב:
ובגלל ששמעתי שהולך להיות משהו כמו אולימפיאדה סטייל אירופה אני רוצה שתגידו לי-

לא הבנתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 143 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו 45 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: