סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 6:07 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 143 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' יוני 05, 2015 9:32 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
אני הסתכלתי על ערוץ הספורט והיה פרומו ל''משחקי אירופה-תיהיו חלק מההיסטוריה'' או משהו כזה. אבל זה רק העלה לי את הרעיון של אם לא היה לנו את שחקני הנבחרת איזה רמה וסוג נבחרת אפשר להשיג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 05, 2015 9:33 pm 
Freshman

בכל מקרה אני רואה שאין לנו בכלל עומק בעמדה 3

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 05, 2015 9:52 pm 
Sophomore

blue כתב:
niv כתב:
ובגלל ששמעתי שהולך להיות משהו כמו אולימפיאדה סטייל אירופה אני רוצה שתגידו לי-

לא הבנתי

http://en.wikipedia.org/wiki/2015_European_Games
כדורסל לא יהיה אחד מהענפים שם, אבל כדורסל 3 על 3 דווקא כן:
http://www.one.co.il/Article/14-15/2,0, ... tml?ref=hp

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 05, 2015 11:29 pm 
Freshman

אני לא מבין את הקטע עם הכדורסל 3X3

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 06, 2015 12:58 am 
Hall of Famer

niv כתב:
אני אענה את מה שאמרתי פעם קודמת.
אין טעם לפתוח על כל נושא קטן אשכול משלו. אז בכוונת תחילה פתחתי אשכול שיתאים לנושאים האלו.
כנראה שזה נכנס תחת ''וכל הסלט''..
אשכול בנושא הזה היה נעלם תוך שניה. ככה יש אשכול מרוכז. יוצא טוב מה רע?
כרגע

אז אני אענה לך שזה הפוך גוטה. את הנושא הקטן הזה שרצית לדסקס תקעת בתוך נושא גדול. יהיו עליו שלוש, ארבע הודעות ואז יעברו הלאה לנושא הבא. אין מצב שזה יתפתח למשהו מעבר לכך. אם מישהו שבמקרה זה היה מעניין אותו ייכנס לפורום רק מחרתיים, הוא כבר לא יראה על מה כתבת, כי זה יהיה בדף הקודם ומאז יהיו כמה הודעות על נושא/ים אחרים בתוך אותו הת'רד. מאחר וזה משהו קצת איזוטרי, רוב הסיכויים שמישהו לא יקפיץ את הנושא למעלה בלי קשר להודעות שהיו לפניו וכך הוא ייקבר.

אם היית פותח נושא חדש, במצב של הפורום שלנו, אז לפחות שבוע הוא היה נשאר בדף הראשי וסיכוי טוב שאם זה היה מעניין את מישהו הוא היה פותח דיון על כך. אם זה לא היה מעניין אף אחד, אז היה נושא עם הודעה אחת שתוך שבוע היה יורד לדף השני, לא אסון גדול.

מניסיון שלי, כל פעם שפתחתי נושא חדש שהיה בו עניין ואפשרות לדיון, הוא התפתח בצורה מאד יפה, לטעמי הרבה יותר מוצלחת מאשר אם הוא היה תקוע בתוך איזה מגה נושא. קשה לי מאד עם המדיניות הזאת בפורום. אחת הסיבות שבגללן אני פחות כותב הודעות מושקעות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 06, 2015 1:08 am 
Freshman

אתה יודע מה. יש בזה הגיון. מודה בטעות. פותח אשכול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 17, 2015 10:04 am 
Freshman

נבחרו ה-12 הסופיים של העתודה:
1.נאור שרון, יפתח זיו,נטע סגל, גל גלינסקי
2.ספנסר וויס, דניאל דנינו, חואקין שוכמן
3. אחד מהגארדים
4.איתי שגב, נמרוד לוי, יונתן מור
5.עידן זלמנסון, רומן סורקין

אותי מעניין העובדה ששחקניי רעננה רינסקי והינאורן לא בפנים אבל נראה כבר מה יהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 17, 2015 10:20 am 
Freshman

אני הייתי עולה בחמישייה עם:
נאור שרון
ספנסר וויס
דניאל דנינו
איתי שגב
עידן זלמנסון

מחליפים: שוכמן בשביל ההגנה.
נמרוד לוי רומן סורקין. ואחד הגארדים.
אני אשכרה רואה מצב לסמול בול שאיתי שגב משחק ב5

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 17, 2015 12:32 pm 
מנהל פורום

בסך הכל הרכב גמיש יחסית.
מצד אחד יש הרבה גארדים שגם מסוגלים להוביל כדור. בתיאוריה אפשר לשחק עם שלושה גארדים.
מצד שני, נמרוד לוי בהחלט יכול לשחק 3 ממה שראיתי ואז גם אפשר הרכב גבוה עם זלמנסון/סורקין ושגב.

במשחק האימון שאני ראיתי רינסקי נראה דיי טוב. מאוד פיזי, גם קלע טוב באותו משחק, שומר חזק. יש על המשבצת הזו גם את שוכמן, אבל כנראה לא רצו לוותר על אחד מהרכזים. לדעתי האישית אפשר היה לקחת את רינסקי (ובטח לא את איך קוראים לו ממכבי, השחקן סטריט בול שאמרו שהוא יצטרף רק אם מכבי תודח) במקום נטע סגל, שחוץ מלצרוח ממש חזק לא עושה יותר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 28, 2015 1:11 am 
מנהל פורום

אז ניראה שגם הסגל של נבחרת הנוער מתחיל להתגבש:
אחרי שליף הצעיר הבריז לטובת נבחרת ארה"ב, נשארנו עם קופרברג, ארצי, קררה ופליישר בגזרת הגבוהים. כאשר גם זוסמן ואבו-ערישה ישחקו פה ושם על תקן גבוהים בעמדה 4 ואפילו בהרכב מהיר כ-5.
בעמדות הפורוורד יש כאמור את זוסמן הכלבויניק, את אבו-ערישה האתלט המוכשר והבוסרי קצת ולפי החמישייה שפתחה היום במשחק אימון מול נבחרת צ'כיה, אז גם קררה ישחק כסמול פה ושם (בחמישיה הוא עלה לצד ארצי וקופרברג). כמובן שתכלס חלוקת העמדות שלי לא נכונה, כי אם כבר אז היה צריך להפריד את שני ה"סנטרים" פליישר וקופרברג מהשאר, כי בתכלס אין כזה הבדל גדול בתפקוד של ארצי, קררה, זוסמן, ואבו-ערישה.

בגארדים יש הרבה קלעים: בלאט, רבינוביץ', וכנראה לפחות אחד מהשניים: גיל בני וקורן ג'ורנו, שהיום משום מה שניהם היום בצד על אזרחי, ועוד שחקן אחד שאני לא מכיר שאולי יודח בסוף, זה יותר המובילי כדור העיקריים. הובר, בריסקר, וכנר ורושקין, כאשר אולי גם השניים האחרונים לא יהיו בסגל הסופי.

בכל מקרה ניראה שהמגמה של אברהמי זה כמה שיותר להמשיך עם השחקנים מאליפות הקדטים בשנה שעברה, כאשר בסגל הסופי יהיו כנראה 5 או 6 שחקנים מתוך ה-12 משנתון 98. לא יודע אם זה כי הם באמת כל כך טובים ווינרים, או כי הוא יודע שתהיה להם יותר מוטיבציה לנצח (כדי שבעצמם ישחקו בדרג א' בשנה הבאה) או/ו כדי להכין אותם יותר טוב לטורניר שנה הבאה.

עריכה: שכחתי את חכמון שגם כן היה ושיחק, אבל לא ניראה לי שהוא יהיה בסגל הסופי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 29, 2015 12:29 pm 
Freshman

גם בלי ליף יש לנו סגל חזק מאוד.
שאלה: לליף יש כבר אזרחות נכון?
אז במידה ויהיה בישראל יחשב כמתאזרח או כישראלי לכל דבר ואם יבוא לנבחרת הבוגרת לשם דוגמה לא יבוא כמתאזרח?
את האזרחות שלו הוא עשה לפני 18...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 29, 2015 12:44 pm 
מנהל פורום

niv כתב:
גם בלי ליף יש לנו סגל חזק מאוד.
שאלה: לליף יש כבר אזרחות נכון?
אז במידה ויהיה בישראל יחשב כמתאזרח או כישראלי לכל דבר ואם יבוא לנבחרת הבוגרת לשם דוגמה לא יבוא כמתאזרח?
את האזרחות שלו הוא עשה לפני 18...

הגיל הרלוונטי הוא 16.

אולי גם בלעדיו יש סגל חזק, אבל אין ספק ששחקן כזה היה משדרג את הנבחרת.
בכל מקרה מה שהיה מצחיק בסיפור איתו זה כל הטפיחות העצמיות על השכם של איגוד הכדורסל על שהצליח להנחית פה כזה "רכש" לנבחרת וכל הפירסום שהם עשו בהגעה שלו ("הבן של בראד ליף בשדה התעופה", "הבן של בראד ליף באימון", "הבן של בראד ליף בשירותים"...) ובסוף הוא בכלל לא יהיה בנבחרת.
סתם הגיע לטייל פה בארץ ולמשחק אימון קליל על חשבון כספי האיגוד ועוד עשה דרכון ישראלי על הדרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 29, 2015 12:47 pm 
Freshman

לא הבנתי...הוא מתאזרח או לא?
נולד בארץ
ואם הוא משחק בנבחרת ארהב זה יעצור ממנו מלשחק בנבחרת ישראל הבוגרת נגיד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 29, 2015 12:51 pm 
מנהל פורום

אני לא יודע.
אם טכנית הוא קיבל אזרחות רק עכשיו אז הוא כן מתאזרח לנבחרות. אם הוא קיבל אזרחות כשנולד ועכשיו רק הם היו צריכים להסדיר מסמכים, אז הוא ישראלי לכל דבר מבחינת פיב"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 29, 2015 2:50 pm 
Freshman

ודים כתב:
אז ניראה שגם הסגל של נבחרת הנוער מתחיל להתגבש:
אחרי שליף הצעיר הבריז לטובת נבחרת ארה"ב, נשארנו עם קופרברג, ארצי, קררה ופליישר בגזרת הגבוהים. כאשר גם זוסמן ואבו-ערישה ישחקו פה ושם על תקן גבוהים בעמדה 4 ואפילו בהרכב מהיר כ-5.
בעמדות הפורוורד יש כאמור את זוסמן הכלבויניק, את אבו-ערישה האתלט המוכשר והבוסרי קצת ולפי החמישייה שפתחה היום במשחק אימון מול נבחרת צ'כיה, אז גם קררה ישחק כסמול פה ושם (בחמישיה הוא עלה לצד ארצי וקופרברג). כמובן שתכלס חלוקת העמדות שלי לא נכונה, כי אם כבר אז היה צריך להפריד את שני ה"סנטרים" פליישר וקופרברג מהשאר, כי בתכלס אין כזה הבדל גדול בתפקוד של ארצי, קררה, זוסמן, ואבו-ערישה.

בגארדים יש הרבה קלעים: בלאט, רבינוביץ', וכנראה לפחות אחד מהשניים: גיל בני וקורן ג'ורנו, שהיום משום מה שניהם היום בצד על אזרחי, ועוד שחקן אחד שאני לא מכיר שאולי יודח בסוף, זה יותר המובילי כדור העיקריים. הובר, בריסקר, וכנר ורושקין, כאשר אולי גם השניים האחרונים לא יהיו בסגל הסופי.

בכל מקרה ניראה שהמגמה של אברהמי זה כמה שיותר להמשיך עם השחקנים מאליפות הקדטים בשנה שעברה, כאשר בסגל הסופי יהיו כנראה 5 או 6 שחקנים מתוך ה-12 משנתון 98. לא יודע אם זה כי הם באמת כל כך טובים ווינרים, או כי הוא יודע שתהיה להם יותר מוטיבציה לנצח (כדי שבעצמם ישחקו בדרג א' בשנה הבאה) או/ו כדי להכין אותם יותר טוב לטורניר שנה הבאה.

עריכה: שכחתי את חכמון שגם כן היה ושיחק, אבל לא ניראה לי שהוא יהיה בסגל הסופי.

כמו שאני רואה את זה:
1.תמיר בלאט, קורן ג'ורנו,רבינוביץ,גיל בני
2.רועי הובר, מייקל בריסקר
3.אבו ערישה, זוסמן
4. קררה, ארצי
5.פליישר, קופרברג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 29, 2015 2:54 pm 
מנהל פורום

החלוקה הזו לא כזה רלוונטית.
בפועל ניראה גם הרבה הרכבים שבלאט, הובר ובריסקר ישחקו ביחד. גם קררה וארצי משחקים הרבה יחד, לרוב כאשר בנוסף גם קופרברג (שניראה מעולה מעולה הצ'כים הגבוהים) על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 29, 2015 2:58 pm 
Freshman

יש לי OCD זה פשוט קטע איתי :)
ואולי במקום בני הייתי שם את יחיא...

עוד שאלה.
ישדרו או כבר שידרו חלק מהמשחקים של הנבחרות הצעירות שאני הוחל לעקוב מעבר למספרים וכדומה?
ראיתי שהיה שידור באינטרנט...לא משהו שמור שאני יכול לראות וכדומה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 29, 2015 3:04 pm 
Sophomore

האמת היא שקשה להאשים את האיגוד. אם הבחור הוא כשרון ברמה כזאת שמקבל זימון לנבחרת ארה"ב (ומגויס לאריזונה), אז ההתלהבות היתה מוצדקת. אף אחד מאיתנו, סביר להניח, לא היה מעדיף לשחק בנבחרת ישראל על פני נבחרת ארה"ב, מה גם שאין לו בדיוק קשר עמוק לישראל. המצב הסביר הוא שמר ליף הצעיר לא יקבל זימון בעתיד לנבחרת ארה"ב הבוגרת, אבל אולי ייצא ממנו שחקן רציני. ואם זה כך, ישראל בכל מקרה הרוויחה, כי בעתיד הוא יוכל לשחק בנבחרת הבוגרת (אם פיב"א תאשר) ולשחק בארץ כמקומי.

לגבי השאלה האם משחק בנבחרות הצעירות מונע משחק בבוגרת, התשובה היא שלא בהכרח, זה נתון להחלטת פיב"א והיא מאשרת מקרים כאלה אפילו אצל שחקנים ששיחקו בנבחרות בוגרות: כך פרלג'יץ' ששיחק בסלובניה משחק היום בטורקיה, ארמל קוצ'ו ששיחק בטורקיה משחק באלבניה ועוד וגו'.

"הקאבס לא עמוקים מספיק. זה בדרך לסוויפ. 4:0 לבולס. תרשמו."-satriani מהמר על קאבס-בולס 2015.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 29, 2015 3:22 pm 
מנהל פורום

ויש גם את המקרה המוזר של דניאל רום / פאבל ספירידונוב (שעלה עכשיו קצת לכותרות בהקשר למכבי ת"א) - הוא שיחק בקדטים של ישראל ובנבחרת העתודה של רוסיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 29, 2015 3:54 pm 
Sophomore

בזמנו צביקה שרף ניסה לדחוף לאזרוח של קורי קאר כדי שישחק בנבחרת, וזאת אע"פ שקאר שיחק בנבחרת ארה"ב עד גיל 22 באליפות העולם (עם אנדרה מילר ובראד מילר, בין היתר). אזרחו אותו רק שנתיים אח"כ והוא לא שיחק בסוף בנבחרת, אבל כמדומני שמסיבות מקצועיות ולא טכניות כאמור.

"הקאבס לא עמוקים מספיק. זה בדרך לסוויפ. 4:0 לבולס. תרשמו."-satriani מהמר על קאבס-בולס 2015.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 30, 2015 5:10 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

שר הפנים סילבן שלום נדיב, נתן לספנסר וייץ אזרחות:

.

המשנה לראש הממשלה ושר הפנים שלום הבהיר: אנו נקדם בברכה כל שחקן שמטרתו לחזק ולקדם את הספורט בישראל, על אחת כמה וכמה כשמדובר השחקן יהודי״.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 01, 2015 12:14 pm 
Hall of Famer

juror13 כתב:
שר הפנים סילבן שלום נדיב, נתן לספנסר וייץ אזרחות:

.

המשנה לראש הממשלה ושר הפנים שלום הבהיר: אנו נקדם בברכה כל שחקן שמטרתו לחזק ולקדם את הספורט בישראל, על אחת כמה וכמה כשמדובר השחקן יהודי״.

יתרום הרבה לנבחרת בעונה שעברה עם 12 נ'ק,3 אס' ו5 ריב' בפרינסטון ,195 ס'מ בעתיד הרחוק מן הסתםן נראה אותו בליגה הישראלית
נזכיר שהפורמט הוא בית עם 5 קבוצות ש3 עולות מכל בית בשלב ה-1

מתי מתחיל ה אליפות הנבחרות הצעירות בטורקיה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 09, 2015 11:29 am 
מנהל פורום

תפנית בעלילה!
ליף הצעיר כן יבוא לחזק את נבחרת הנוער.
ע"פ האיגוד הוא ינחת בארץ ביום ראשון וישר יצא לרומניה לטורניר הכנה אחרון לפני האליפות, אחרי שלמעשה הפסיד את רוב תקופת ההכנה המשמעותית.
מעניין מי השחקן שינופה מהסגל. אני מנחש שליף יכנס במקום פליישר או אולי במקום אבו-ערישה.

לפי ההודעה, הוא היסס והיסס ובסוף החליט ללכת עם הרגש הציוני שלו ולשחק עבור ישראל. סביר יותר להניח שהוא פשוט נופה, או היה על סף ניפוי מנבחרת ארה"ב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 09, 2015 11:58 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

ודים כתב:
תפנית בעלילה!
ליף הצעיר כן יבוא לחזק את נבחרת הנוער.
ע"פ האיגוד הוא ינחת בארץ ביום ראשון וישר יצא לרומניה לטורניר הכנה אחרון לפני האליפות, אחרי שלמעשה הפסיד את רוב תקופת ההכנה המשמעותית.
מעניין מי השחקן שינופה מהסגל. אני מנחש שליף יכנס במקום פליישר או אולי במקום אבו-ערישה.

לפי ההודעה, הוא היסס והיסס ובסוף החליט ללכת עם הרגש הציוני שלו ולשחק עבור ישראל. סביר יותר להניח שהוא פשוט נופה, או היה על סף ניפוי מנבחרת ארה"ב.

מביש .שונא את אבא שלו הרמאי ,איזה רגש ציוני יכול להיות לנוצרי הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 09, 2015 11:59 am 
Junior

על תקן ישראלי או מתאזרח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 143 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 98 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: