סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 6:38 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 291 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' יוני 07, 2015 2:01 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
באותה מידה תשאל למה לנהל מו"מ עם שחקן שמשחק אצלך וזה יכול לפגוע באיך שהוא משחק.

העובדה היא שמנהלים מו"מ, הוא מצד אחד זורק לתקשורת (סוכניו) על זה שפנרבחצ'ה רוצים אותו והם מצד שני כנראה זורקים שרק אחד מהם יהיה בגישת כל הקודם זוכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 07, 2015 7:07 am 
Hall of Famer

ראובן כתב:
אורן כתב:
ראובן, אתה מעריך ביתר את היעילות של אלכסנדר בהתקפה.

ניצור טבעת מביוס ונגיד שמי שכותב משהו כזה מעריך את היעילות שלו בחסר.

לוידע מה זה מה שכתבת. כן יודע מה היו האחוזים שלו מהשדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 07, 2015 8:56 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

קוף ירוק כתב:
גם מכבי אף פעם לא הודיע זה תמיד התקשורת הייתה.

אבל שזה ירושלים אז התקשורת אשמה, שזה מכבי אז היא.

אני דווקא זוכר לפחות מקרה אחד שבו מכבי ת"א הודיעה ברייש גלי. זה היה בעונה שכספי שיחק בגליל עליון
והם הודיעו עוד לפני הפיינל פור שהוא חוזר לשם בשנה הבאה. באופן מפתיע כספי גם לא הצטיין באותו משחק חצי גמר מול הצהובים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 07, 2015 9:30 am 
מנהל פורום

מנחם כתב:
הכל טוב ויפה אבל גם אם מכבי רוצים לשדר לאוחיון שיש להם עוד אופציה, למה לעשות את זה כשהוא עדיין לא סיים את העונה וזה עלול לפגוע באיך שהוא משחק?

הפוך גוטה, הפוך
אם שחקן לא בטוח בחוזה שלו, הוא משחק הכי טוב שיכול, צריך חוזה, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 07, 2015 10:05 am 
Junior

http://www.one.co.il/Article/14-15/2,0,0,0/252165.html

החתמה של "טוב ציפור אחת ביד"... אם אכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 07, 2015 11:23 am 
Hall of Famer

juror13 כתב:
קוף ירוק כתב:
גם מכבי אף פעם לא הודיע זה תמיד התקשורת הייתה.

אבל שזה ירושלים אז התקשורת אשמה, שזה מכבי אז היא.

אני דווקא זוכר לפחות מקרה אחד שבו מכבי ת"א הודיעה ברייש גלי. זה היה בעונה שכספי שיחק בגליל עליון
והם הודיעו עוד לפני הפיינל פור שהוא חוזר לשם בשנה הבאה. באופן מפתיע כספי גם לא הצטיין באותו משחק חצי גמר מול הצהובים

אמת, אם כי יש גם להזכיר שכספי היה שחקן מכבי מושאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 07, 2015 11:35 am 
Hall of Famer

הסכומים המתוארים בכתבה נמוכים עד מאוד ( 120 לשנה הראשונה ?! ) .
אכן זה נראה כמו התפשרות על סוג של בינוניות , אבל גם כצעד שיפנה קצת כסף ( ודקות ) להתחמה מפוצצת של ישראלי נוסף ( פישר / טיוס , אולי אפילו מקל ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 07, 2015 11:57 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
הסכומים באמת נמוכים. אלה סכומים של בוגר קולג' שעוד לא הוכיח כלום. אבל אולי ככה זה כשבעלים של קבוצה מנהל מו"מ עם עצמו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 07, 2015 11:59 am 
Sophomore

החתמה עלובה (אם וכאשר).

שחקן עצלן עם השפעה שלילית על המרגש, כל הקבוצות ששיחק בהן היו אנדרצ'יביות. לא יכול לשחק 4 בשום מצב, להערכתי גם לא מתאים לעלות מהספסל כסנטר מחליף. אם הוא הגיע במקום גפני זו טעות, מעדיף שחקן עם אנרגיות ואיזשהו אימפקט הגנתי כמו שיעלה מהספסל במקום אחד שיוריד את האינטסיביות למרות שהוא באנקר התקפי (לרמות הליגה, באירופה הוא לא מוכח).

אם הוא הגיע כסנטר לצד גפני ואליהו זו חתיכת שערורייה. זה מוכיח שאין שום איש מקצוע שעומד מאחורי בניית הקבוצה, פשוט חבורת חובבנים שלוקחים מכל הבא ליד. התאמה לשאר השחקנים (אליהו)? אופי? מחוייבות? הסקת מסקנות ממה שלא עבד השנה? נסיון מוכח ברמות היורוקאפ +? פאק איט. בוא נשים את היד על שחקן שהצטיין מולנו ( מולנו זה מול גפני/אליהו/תומפסון - אכן מדד למשהו) בכסף קטן, על הדרך נרצה את הבן של ארן טלם אחרי ששנה שעברה היתה מתיחות עם האבא. מעולה.

This is so fucking lame

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 07, 2015 12:01 pm 
מנהל פורום

אם השמועות (נדמה שאושרו באיזה ראיון עם ברק פלג) שפלג שיחק במדי רעננה נגד הפועל בפלייאוף כשיש לו כבר חוזה בכיס לעונה הבאה
אז אפשר להגיד שאנחנו הלכנו הכי רחוק בקטע הזה
חוץ מסיפור הפיצה, הסיפור עם ברק פלג זה הסיפור הכי שערורייתי בתחום הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 07, 2015 12:04 pm 
מנהל פורום

Luiscola כתב:
החתמה עלובה (אם וכאשר).

שחקן עצלן עם השפעה שלילית על המרגש, כל הקבוצות ששיחק בהן היו אנדרצ'יביות. לא יכול לשחק 4 בשום מצב, להערכתי גם לא מתאים לעלות מהספסל כסנטר מחליף. אם הוא הגיע במקום גפני זו טעות, מעדיף שחקן עם אנרגיות ואיזשהו אימפקט הגנתי כמו שיעלה מהספסל במקום אחד שיוריד את האינטסיביות למרות שהוא באנקר התקפי (לרמות הליגה, באירופה הוא לא מוכח).

אם הוא הגיע כסנטר לצד גפני ואליהו זו חתיכת שערורייה. זה מוכיח שאין שום איש מקצוע שעומד מאחורי בניית הקבוצה, פשוט חבורת חובבנים שלוקחים מכל הבא ליד. התאמה לשאר השחקנים (אליהו)? אופי? מחוייבות? הסקת מסקנות ממה שלא עבד השנה? נסיון מוכח ברמות היורוקאפ +? פאק איט. בוא נשים את היד על שחקן שהצטיין מולנו ( מולנו זה מול גפני/אליהו/תומפסון - אכן מדד למשהו) בכסף קטן, על הדרך נרצה את הבן של ארן טלם אחרי ששנה שעברה היתה מתיחות עם האבא. מעולה.

This is so fucking lame

אין לי אלא להסכים, כאילו לא למדו כלום מעונה הקודמת, ההנחה היחידה שאני מוכן לתת להנהלה של הפועל בעניין הזה, היא השאלה, אם ישאילו לקבוצה מזרח אירופית עם מאמן שיעבוד איתו על הגנה ותנועה בלי כדור בהתקפה, הוא יכול להיות שחקן מעניין. אבל נדיר ששחקן משנה אופי, אלא אם הוא מבין שזה מה שמפריד בינו לבין הרבה מאוד כסף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 07, 2015 12:17 pm 
מנהל פורום

קצת מזכיר לי את הפועל ת"א.
לא בגלל גייטס, אלא בגלל שקודם מחתימים ישראלים ואחר כך בשאריות מביאים זרים.

אז יש מודל אולימפיאקוס ויש מודל הפועל (ת"א/ירושלים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 07, 2015 1:15 pm 
מנהל פורום

לכלכת בלו
איזה הפועל תל אביב???
עונה שעברה החתמה הגדולה ו הראשונה הייתה של זר אלמוני בשם דונטה ובשריות החתימו את מי שנכנס לתקציב
השנה החתימו את "השאריות" עדיין לא החתימו את החתמה הגדולה של הקיץ. ככה שאני לא רואה כאן "מודל" אלא ניצול הזדמנות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 07, 2015 1:44 pm 
מנהל פורום

אבל כשדונטה חתם כבר כל הסגל הישראלי למעט בר טימור היה חתום.
ואורי אלון אומר בערך כל שבוע משהו כמו "אנחנו רוצים כל ישראלי מוביל".

ועכשיו עוד חושבים להגדיל את מספר השחקנים בסגל הישראלי הזה, שאין לו פטור ממס, בהחתמות גדולות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 07, 2015 1:47 pm 
Senior

shmueliki כתב:
הסכומים המתוארים בכתבה נמוכים עד מאוד ( 120 לשנה הראשונה ?! ) .
אכן זה נראה כמו התפשרות על סוג של בינוניות , אבל גם כצעד שיפנה קצת כסף ( ודקות ) להתחמה מפוצצת של ישראלי נוסף ( פישר / טיוס , אולי אפילו מקל ) .

לא יודע איך הגעת ל120 אבל אני מעריך שהחוזה שלו משהו בסגנון של 200 שנה הבאה, 250 שנה אחרי זה ואופציה לשנה נוספת ב300.

משהו בסגנון הזה.

צריך לציין שזה גם בערך מה שהרוויחו השחקנים בעמדה הזאת בשנה שעברה.

זאת אומרת שכל החתמה מפוצצת של ירושלים (שאני מנחש שתהיה אחת כזאת) תדרוש הכנסה של היד לכיס בהתחשב בזה שאם אתה מחליף נניח את גרין שמרוויח גרושים בטיוס מדובר במשהו כמו מיליון דולר הבדל\תוספת תקציב לפחות, רק על העמדה הזאת.

אם אתה רוצה להוסיף גם את יבזורי אז זה עוד חצי מיליון דולר ואם את מקל אז מיליון דולר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 07, 2015 1:51 pm 
Senior

uriel17 כתב:
Luiscola כתב:
החתמה עלובה (אם וכאשר).

This is so fucking lame

אין לי אלא להסכים, כאילו לא למדו כלום מעונה הקודמת, ההנחה היחידה שאני מוכן לתת להנהלה של הפועל בעניין הזה, היא השאלה, אם ישאילו לקבוצה מזרח אירופית עם מאמן שיעבוד איתו על הגנה ותנועה בלי כדור בהתקפה, הוא יכול להיות שחקן מעניין. אבל נדיר ששחקן משנה אופי, אלא אם הוא מבין שזה מה שמפריד בינו לבין הרבה מאוד כסף

לא הייתי קונה את סיפורי ההשאלה.

אתה לא מחתים זר מוכר מהליגה בשביל להשאיל אותו.

זה נראה יותר כמו משהו שזורקים לתקשורת מירושלים בשביל שאם במקרה יעלו ליורוליג יהיה אפשר למכור שהולכים להביא שמות גדולים או לחילופין לא לפגוע בשחקנים שמשחקים כרגע (אנחנו מתכוונים להשאיל אותו עדיין רוצים אותכם).

אני רוצה להזכיר לאנשים ששחקנים כמו בראיינט דאנסטון, סמארדו סמואלס (שגם עליו אמרו חרא אופי ולא שומר) או שון ג'יימס התפתחו משחקני ליגה טובים לשחקני יורוליג מצויינים. ככה שלא הייתי פוסל כל כך מהר את גייטס כשחקן שיכול לעשות משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 07, 2015 2:24 pm 
מנהל פורום

בהכירי את האוריינטציה השיווקית החזקה מאוד של קבוצת הניהול של הפועל. די ברור לי שזה נועד למנוע פגיעה במכירה המוקדמת של המינויים.
ברור שנחתמה "אפורה" כמו גייטס לא תעודד אנשים לקנות מנויים כבר ביוני.
המערכת כולה מפוקסת בלמכור כמה שיותר מנויים עד אמצע יוני.
ניסו להעלים את הידיעה על גייטס. מרגע שזה דלף סופית והפגיעה במכירות היא בלתי נמנעת הם מנסים לשכך את הפגיעה בעזרת הסיפור על השאלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 07, 2015 2:30 pm 
Senior

וכמובן שלא לשכוח את הבלרוסי של ירושלים בשנה שעברה שהיה בינוני בליגה ונתן עונה טובה מאד ביורוליג.

בקיצור אולי גייטס יצליח ואולי לא אבל ההצהרות כאילו מה זה ואין לו סיכוי נראה לי מוגזמות בהתחשב בהיסטוריה של שחקנים שעברו בליגה פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 07, 2015 3:23 pm 
Sophomore

אני לא אוהב את גייטס וגם לא מעריך אותו יותר מדי (עוד מאילת לא סבלתי אותו ומאוד התבאסתי שחתם אצלנו), אבל לא בטוח שהייתי מהמר נגדו. אי אפשר להתווכח עם היתרונות היחסיים שלו.
בכל מקרה, כדאי שאוהדי ירושלים יבינו שהיכולת שלו במשחקים מולם (גם בעונה הסדירה וגם בפלייאוף) היתה מאוד יוצאת דופן - רוב העונה הוא לא התקרב ליכולת כזאת.
הוא סנטר התקפי לא רע, בעיקר פינישר טוב עם קליעה לא רעה מחצי מרחק (שהיא עדיין אוברייטד - לא מתקרבת ברמה לקליעה של וויליאמסון מנהריה או של יוטר נניח). אבל גם כאן אני לא חושב שהוא עילוי - משחק הפוסט אפ שלו עם הגב לסל בינוני מינוס (בטח בהתחשב ביתרון הפיזי הגדול שלו, שהוא בד"כ לא מנצל), משחק הפיק אנד רול שלו גם כן לא ממש יעיל (בגלל הכבדות שלו), ומשחק הריצה שלו מן הסתם לא קיים. הוא שיחק העונה בקבוצה שעבדה בשבילו נון-סטופ בהתקפה, גם בפיק אנד רול וגם בבידודים, ונתנה לו אפשרות לנפח מספרים ולפצות על החורים בהגנה - בירושלים זה כנראה לא יהיה המצב, והחורים שלו בהגנה יכולים להפוך אותו ל-liability בדקות מסוימות. יש דברים מאוד בסיסיים כמו ירידה להגנה, טיפול בפיק אנד רול בהגנה וריבאונד הגנה שהוא מאוד מאוד חלש בהם, וזה לא סתם עניין של רצון וזהו. דוקא בתור שומר פוסט באחד על אחד אני חושב שהוא מאוד השתפר העונה, ועם מאמן כמו פרנקו אני בטוח שהוא ישתפר עוד. הוא יכול לשים גוף על סנטרים באירופה לדעתי, ויש לו יתרון אחד משמעותי שהוא יודע להמנע מפאולים מיותרים, ולא רק בגלל הנרפות שלו (אני יכול לספור על יד אחת את כמות המשחקים שהוא באמת הסתבך בבעיית עבירות). האתגר הגדול יהיה להחביא אותו בפיק אנד רול בהגנה, שאת זה קטש לא הצליח לעשות.

אני חושב שהרבה מאמנים (וקטש ביניהם) קצת משלים את עצמם שבגלל שיש לו "בעיית אופי", אז אפשר לתקן את זה עם קצת מוטיבציה חיצונית. הקהל, המעמד, המאמן וכו'. אבל אני חושב שהבעייה של גייטס הרבה יותר עמוקה ואינהרנטית מזה. הייתי כבר נותן לשחקן יותר סיכוי לשפר אספקטים טכניים במשחק שלו (כמו קליעה) מאשר הסיכוי של גייטס לשפר את בעיית הנרפות שלו. הוא פשוט כזה.

אם כבר ירושלים מתנפלים על שחקן מהליגה, אני לא מבין איך על גייטס ולא על מיטשל וואט (גם עם הפיצוי הקטן שצריך לשלם לנס ציונה זה עדיין גרושים). שחקן כל כך הרבה יותר טוב בעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 07, 2015 3:44 pm 
Sophomore

קוף, פרחובסקי וסמואלס לא דוגמאות טובות.

פרח התקשה בליגה אבל היה ברור לכולם שמדובר בחוסר התאמה לליגת הגמדים. גרינברג לא עשה שום דבר בשביל להקל עליו. ביורוקאפ דווקא הוא היה מאד דומיננטי ואני חושב שזה מדד הרבה יותר טוב למה שחקן יעשה ביורוליג.

סמואלס הגיע להפועל (באמצע העונה אם אני זוכר נכון) בהרבה כסף ועם רקורד של 2 עונות ב NBA עם מספרים יפים. שחקן אמנם דומה בתכונות אבל בלבל אחר מגייטס.

לדאנסטון וג'יימס אתה יכול להוסיף גם את רנדל. ואני בטוח שיש עוד כמה. רק שים לב לתכונה אחת משמעותית שמבדילה בינם לבין גייטס - טונות של אופי. כל אחד מהם מוכן להקריב בשביל הקבוצה.

אם כבר שחקן שיש בינו לבין גייטס דמיון זה ג'וזף ג'ונס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 07, 2015 3:54 pm 
Hall of Famer

יודעים מה , מדוע אי אפשר להגדירו כ"סופו לעניים" ?
מרבית החסרונות ( הגנה על נמוכים לאחר חילוף , ריבאונד הגנה ) משותפים , כמובן שהוא באנקר הרבה פחות מובהק התקפית , אבל כן "פיזיבילי" ליותר דקות משחק וגם עולה רבע מהיווני .
לצד פישר / טיוס זה יופי של עמדה 5 , לצד רותבארט זה בהחלט בעייתי ביותר .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 07, 2015 3:56 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
באנקר הרבה פחות מובהק התקפית מסופו?
מתי לאחרונה סופו היה באנקר מובהק התקפית?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 07, 2015 3:59 pm 
Hall of Famer

לכאורה , לכאורה ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 07, 2015 4:08 pm 
Hall of Famer

אוריאל מה זה הסיפור על ברק פלג?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 07, 2015 5:02 pm 
Hall of Famer

oren_80 כתב:
אוריאל מה זה הסיפור על ברק פלג?

היו שמועות בזמנו שהוא חתם בירושלים בזמן סדרת הפלייאוף מול רעננה אי שם בתחילת המיליניום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 291 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 119 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: