סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 5:43 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 703 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 29  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מכבי בעונה הבאה
הודעהפורסם: ש' יוני 20, 2015 5:42 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
uriel17 כתב:
שמתם לב שבראיון, פדרמן אמר שגודס לא הייתה ההמלצה של בלאט למחליף שלו
זה חדש, הרושם היה עד עכשיו שגודס היה המומלץ של בלאט

הוא לא אמר את זה אלא שגודס לא היה הבחירה הראשונה של בלאט לעוזר מאמן כשהוא הגיע (ידוע לכל שבלאט רצה את דן שמיר) ושלמרות זאת הם עבדו מצויין יחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 20, 2015 5:44 pm 
מנהל פורום

אההה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 20, 2015 5:44 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
sir charles כתב:
לאדע... נשמע לי הזוי שמצד אחד מחתימים את רוצסטי, שחקן שעד השנה לא הותיר חותם באף תחנה ביורוליג ופתאום נתן עונת קריירה בקבוצת דרג שלישי-רביעי, על חוזה לשלוש שנים במיליון לעונה ומצד שני מתקמצנים על מקל ופישר שהם גיים צ'נג'רים בליגה.

אם נשמע לך הזוי, אז כנראה גם אתה לא הפנמת את הראש של הפדרמנים. כל עוד יש שיריון ליורוליג וכל עוד המותג לא נפגע כספית מאובדן אליפויות בארץ, הם לא מחפשים גיים צ'יינג'רים לליגה. זה יקר מדי תמורת תועלת מועטה מדי, אם אתה שואל אותם.

לשנה הקרובה לפחות כנראה שהם צודקים. רק תראה מה קרה בפורום הזה לקראת המשחק החמישי עם אילת - אנשים שכותבים כאן, שמבינים כדורסל ושראו את הסדרה וראו איך מכבי נראית, עדיין היו בטוחים שמכבי תתן לאילת 20 בראש, וחלקם גם חשבו שאחרי זה היא תרמוס את ירושלים בגמר. זה הכוח של המותג והשם מכבי.

אז לטווח הקצר הם צודקים. לטווח הבינוני-ארוך? או, זו כבר שאלה אחרת. כי יחד עם המדיניות הזו של מכבי, חוקי הזרים בליגה נעשים יותר ויותר דרקוניים ומכבי משחקת לידי הקבוצות הקטנות שדוחפות את זה. לאור זה, אובדן של 2, 3, 4 אליפויות רצופות - ונדמה לי שיותר ויותר אנשים מבינים שזה לא בלתי ריאלי לגמרי - כבר כן תפגע במותג. כשמכבי, שלא גמרה מעולם ליגה מתחת למקום שלישי, תגמור פתאום במקומות 4, 5, 6 - וגם זה נראה לי שאנשים מבינים שזה לא לגמרי בלתי ריאלי אם המגמה הזו תימשך לאורך זמן - כן תפגע במותג.
ואז כבר יהיה מאוחר לתקן, כי לא יהיו ישראלים נגישים מספיק טובים בשוק. וזה ידרוש עבודה של שנים (וגם יעלה הרבה כסף, שספק אם הפדרמנים רוצים להשקיע), לחכות ששחקנים יסיימו חוזה ולריב עליהם עם ירושלים ואולי עם עוד קבוצות בארץ או בחו"ל.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 20, 2015 6:15 pm 
מנהל פורום

ראי שעל הקיר כתב:
אז לטווח הקצר הם צודקים. לטווח הבינוני-ארוך? או, זו כבר שאלה אחרת. כי יחד עם המדיניות הזו של מכבי, חוקי הזרים בליגה נעשים יותר ויותר דרקוניים ומכבי משחקת לידי הקבוצות הקטנות שדוחפות את זה. לאור זה, אובדן של 2, 3, 4 אליפויות רצופות - ונדמה לי שיותר ויותר אנשים מבינים שזה לא בלתי ריאלי לגמרי - כבר כן תפגע במותג. כשמכבי, שלא גמרה מעולם ליגה מתחת למקום שלישי, תגמור פתאום במקומות 4, 5, 6 - וגם זה נראה לי שאנשים מבינים שזה לא לגמרי בלתי ריאלי אם המגמה הזו תימשך לאורך זמן - כן תפגע במותג.
ואז כבר יהיה מאוחר לתקן, כי לא יהיו ישראלים נגישים מספיק טובים בשוק. וזה ידרוש עבודה של שנים (וגם יעלה הרבה כסף, שספק אם הפדרמנים רוצים להשקיע), לחכות ששחקנים יסיימו חוזה ולריב עליהם עם ירושלים ואולי עם עוד קבוצות בארץ או בחו"ל.

כשהיא הייתה חולה ופצועה וניצחה בקושי בחצי הגמר ת"א הגיעה לגמר בארנה והתפוצצה.
אחרי סיבוב שני רע בטופ16 היא הגיעה למשחק להיות או לחדול בברלין וניצחה.
ברבע הגמר אחרי שני הפסדים באיסטנבול היא רק במזל הפסידה לפנרבחצ'ה.
אז אחרי כל זה אני לא מבין מה כ"כ מופרך בזה שבעוד משחק של להיות או לחדול היא "תתעלה" ותנצח את אילת בבית?

לחלק גדול מהמנויים, בעיקר היקרים שבהם, אכפת כמעט רק מהיורוליג. אותו כנ"ל ספונסרים.
דוגמא טובה היא כמות הקהל המביכה שהגיעה לדרבי רבע הגמר בגביע, וזה עוד אחרי שחילקו הזמנות.
אם תהיה הדרדרות בהישגים ביורוליג אז נראה "פגיעה במותג".

לא ברור לי על סמך מה אתה כותב סיום במקומות 4-6 (באמת? הדחה ברבע הגמר?).
כאילו שהיא לא סיימה במקום הראשון בעונה הסדירה, כאילו שלא היו לה פצועים, כאילו שאין לה פער תקציבי גדול משאר הקבוצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 20, 2015 7:22 pm 
Hall of Famer

זה היה מופרך לדעתי, כי לפני אף אחד מאלה היא לא נראתה כמו במשחקים האחרונים בסידרה מול אילת. גם ברמה ובעיקר בגישה האפאתית של חלק מהשחקנים.

למה אני חושב שה ריאלי, מה שאני אומר? על סמך זה שבתנאי חוק ישראלי וחוק צעירים, לא יהיו לה מספיק ישראלים ואלה שכן יהיו לא יהיו טובים יותר מקבוצות אחרות, ולא יהיו לה שחקנים צעירים שאשכרה יודעים לשחק כדורסל. זו מגמה שכבר נדמה לי אפשר לומר שהיא הולכת ומחריפה עם הויתור על יבזורי ועם הויתור המסתמן גם על מקל, כל עוד הם חושבים שהתוצאות בליגה לא פוגעות במותג. ובתנאים של חוקי זרים שהולכים להיות יותר ויותר דרקוניים עם הזמן, אני חושב שכן, היא בסכנה גדולה מאד לטווח הבינוני-ארוך יותר.
אני חושב, אגב, שזה יפגע בה גם ביורוליג בשלב זה או אחר. קח אפילו את החוק המסתמן על זה שאי אפשר יהיה לעשות רוטציה בזרים, אז באמת מגיעים למצב של "שתי קבוצות שונות" עם זר או שניים שישחקו אקסקלוסיב רק באירופה. מן הסתם זה לא החוק האחרון, כי כאמור חוקי הזרים הולכים ונעשים דרקוניים יותר ויותר. בקיצור מכבי לא תוכל לסחוב מצב כזה גם ביורוליג בטווח הבינוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 20, 2015 7:48 pm 
Sophomore

ראי אני מסכים עם מה שאתה אומר לרוב וגם במקרה הזה אני די חושב שאתה צודק אממה שהמציאות מוכיחה לנו אחרת. מכבי חטפה מכה אחרי מכה בשש שבע שניםה אחרונות, איבדה אליפות איבדה גביעים הודחה בסוויפים מביכים להחריד פעמיים בפלייאופ האירופאיים, חטפה תבוסות שלא נראו כדוגמאתן מזה עשורים מהפועל תל אביב וירושלים, חטפו לה שחקנים זרים, רצפי הפסדים לנמושות המפעל האירופאי והמקומי, עברו בה שחקנים שפלופ הוא מחמאה עבורם, שחקנים ישראליים כבר לא רואים בה מקפצה לקריירה אלא מועקה גדולה, פליטיה הכו אותה שוק על הירך, שופטים לא סופרים אותה, מאמנים נמנעים מלאמן אותה מלבד כמה פראיירים תורנים,משנה לשנה הצליעה הפכה לנכות והקמצנות הפכה למוטו אבל דבר אחד נשאר קבוע וזה נהירת ההמונים לרכישת מינויים יקרים להחריד. צריך להודות בזה. המותג של מכבי הוא אולי הדבר הכי יציב בעולם הספורט הישראלי ואני לא ממש חושב שזה ישתנה אי פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 20, 2015 8:18 pm 
Hall of Famer

אין דבר כזה "אי פעם". אף מותג כולל הגדולים ביותר לא שורד לנצח ללא תחזוקה. השאלה הגדולה היא האם לטווח הבינוני-ארוך, מצבים כמו שתיארתי ישחקו את המותג של מכבי. אני חושב שבסופו של דבר כן, ואז לתקן יהיה קשה וארוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 20, 2015 8:59 pm 
Sophomore

כל עוד מקומה של מכבי מובטח היורוליג, וכך גם מקומם של 10,000 המנויים במנורה, למכבי לא יהיה אכפת לקחת אליפות פעם בשנתיים. בואו לא נשכח גם שלא מדובר במועדון עם קהל מלחיץ. שלוות הנפש של ראשיה ברביעי-חמישי במהלך הראיונות הייתה מדהימה, אך בהחלט מקבילה להלך הרוח האדיש במכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 20, 2015 9:26 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ראי, אז אתה אומר שמכבי עלולה לאבד את ההגמוניה אם לא יהיו לה ישראלים טובים אז על אחת כמה וכמה נראה לי מוזר שישקיעו בשחקן כמו רוצסטי חוזה כה גדול (וזה אחרי שהשקיעו בסמית) אבל לא יחתימו את מקל או פישר.
הרי אם י-ם עכשיו מחליטים להביא את שניהם, יחד עם אליהו, יותם וטימור יהיה לה הסגל הישראלי הטוב בליגה ועם בחירה נכונה של זרים הם בכיף יכולים לקחת כמה אליפויות ברצף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 20, 2015 9:39 pm 
Freshman

נראה לי שמקל זה יותר מדי גם למכבי וגם לירושלים. נראה שמכבי ילכו בכל הכח על פישר וירושלים תלך על יבזורי ואולי רוטבארט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 20, 2015 10:35 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
ראי, אז אתה אומר שמכבי עלולה לאבד את ההגמוניה אם לא יהיו לה ישראלים טובים אז על אחת כמה וכמה נראה לי מוזר שישקיעו בשחקן כמו רוצסטי חוזה כה גדול (וזה אחרי שהשקיעו בסמית) אבל לא יחתימו את מקל או פישר.
הרי אם י-ם עכשיו מחליטים להביא את שניהם, יחד עם אליהו, יותם וטימור יהיה לה הסגל הישראלי הטוב בליגה ועם בחירה נכונה של זרים הם בכיף יכולים לקחת כמה אליפויות ברצף.

זה שאני מעריך כך לא אומר שגם הם מעריכים כך... הרי זו המשמעות של "לדעתי הם טועים", לא ככה? הם מעריכים x, אני חושב שהם טועים ומעריך y.
יכול להיות שהם חושבים שתרחיש כמו שתיארתי הוא מופרך באופן מוחלט. ויכול להיות שהם מעריכים שגם אם כן יקרה, לא יהיה נזק למוצג וזה לא שווה את ההשקעה בישראלים יקרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 20, 2015 11:16 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

המאזן של מכבי במשחקים בהם אני שוהה בחו"ל ירד העונה ל-0-4 (2 ההפסדים בטורקיה לפנר ו-2 ההפסדים האחרונים בסדרה מול אילת)...

אני חושב שמכבי פשוט צריכים לחתוך את השומן העודף כדי להעמיד סגל ראוי.
בישראלים הייתי הולך בכל הכוח על מקל כאשר יוגב נשאר כרכז מחליף, מחתים את פישר במקום טיוס ואם לא הוא אז הולך על רוטברט שפרץ השנה יפה ואפילו אם הוא לא פיזי מספיק לפחות הוא גבוה ומוכשר התקפית מה שיכול להתאים לצד סנטר הגנתי (בעצם כמו במקרה של פישר). מלבדם יישארו לנדסברג ופניני שגם אם יאבד עוד מהאתלטיות שלא היתה לו מלכתחילה עדיין יוכל לתרום מנהיגות ולפחות לתת דקות בליגה.
את ג'ק כהן הייתי משחרר. אני חושב שהוא כבר לא יהפוך לפחות רך ואפילו בליגה הוא מתקשה בשמירה הן על פאוורים והן על סנטרים. הייתי נותן את הדקות שלו לבנדר.
לגבי יבזורי אני בהתלבטות. מצד אחד הוא הקלע הכי טהור בליגה (חשוב לצד שני גארדים שמתקשים בקליעה כמו יוגב וגל) אבל מצד שני אני לא תופס ממנו יותר מדי ולא חושב שהוא יכול לתרום מעבר ל-5 דקות משחק ביורוליג. ראינו העונה (ובעונות קודמות) שמלבד התפוצצויות התקפיות פעם בחודש שכאשר מתמקדים בו הוא מתקשה מאוד. הוא גם כבר לא ילד ואני צופה פה את מקרה מורן רוט 2.
את שני המקומות של הצעירים הייתי נותן לאלטיט ושגב. ד"א האם זה מתחת ל-22 או 23? כי אלטיט כבר עבר את גיל 22. איזה חוק מטופש...

בזרים מלבד סמית' ורנדל שיישארו, הייתי מחתים סנטר עם משחק פוסט שישלים את פישר/רוטברט (הייתי מסתפק בסנטר אתלטי הגנתי סטייל שיין לאוואל אבל אין למכבי אף שחקן פוסט מבין הגבוהים). הייתי משקיע בשוטינג גארד גבוה ואתלטי עם קליעה מבחוץ. מישהו שלא מקבל דקות במנש כמו למשל המלפפונים של אמצע העונה, א'טוואן מור ואליוט וויליאמס.
הזר החמישי צריך להיות בנדר, שיעלה מהספסל מאחורי רנדל וייתן קליעה מבחוץ. אפילו שהוא צעיר וכנראה עדיין לא מוכן פיזית ליורוליג אין שום סיבה שהשחקן הכי טוב לגילו באירופה לא יקבל דקות ביורוליג. בליגה אני חושב שהוא יתרום לא פחות מכהן.
הייתי מוותר על זר שישי כדי שהכסף יושקע בזרים טובים יותר אבל אם רוצים תעודת ביטוח נגד פציעות הייתי מביא סווינגמן צעיר אפילו בוגר קולג'ים או פשוט משאיר את לינהארט הזול שמכיר את המערכת (ונראה כזר היחיד בסדרה מול אילת וו גייב א שיט - בפלייאוף הוא נתן ב-22 דקות משחק 11 נק' (60% מ-2, 38% מ-3, 91% מהקו) 6 כ"ח 2.3 אס' 1.4 חט'+חס' רק 0.8 איב' כולל 3 דאבל-דאבלים).
לסיכום הסגל שהייתי רוצה לראות:
מקל, אוחיון
גארד זר, לנדסברג, (יבזורי/זר נוסף)
סמית', לנדסברג, פניני
רנדל, בנדר
סנטר זר, פישר/רוטברט
10-11 שחקנים + שני הצעירים זה די והותר. סמית', מקל ופישר אינם זולים וגם הגארד והסנטר לא יבואו בזול אבל מצד שני רנדל, בנדר והזר השישי לא יקרים והמשכורות הגבוהות של פארגו וסופו ירדו מהתקציב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 20, 2015 11:22 pm 
Hall of Famer

יש לך בעיה - צריך ישראלי נוסף מתחת לגיל 25.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 21, 2015 1:56 pm 
Sophomore

מכבי הודיעה רשמית את מה שכולם יודעים כבר כמה שבועות - טיילור רוצ'סטי חתם בקבוצה לשנתיים עם אופציה לעונה שלישית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 21, 2015 2:36 pm 
Sophomore

אגב, לפני כשבוע ערך אתר יורוהופס דירוג של ה-FA האמריקאים הטובים ביותר באירופה, שם דורג רוצ'סטי במקום הראשון לפני שחקנים כמו דריק בראון, דנסטון, ארון ג'קסון, קייל היינס, מרכוס וויליאמס, טומפקינס וג'יימס אנדרסון. השאלה העיקרית לגביו היא האם קפיצת המדרגה שביצע בשנה וחצי האחרונות תימשך בדומה לחברו מנבחרת מונטנגרו טייריס רייס או שמדובר בהבלחה שלא תחזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 21, 2015 2:42 pm 
Junior

הבלחה זו בטוח לא, מדובר על שחקן מצוין כבר כמה שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 21, 2015 2:42 pm 
מנהל פורום

בהבלחה שלא תחזור :=)
אני מקווה
ראיתי משחק לפחות 10 משחקים מלאים העונה ובטח שראיתי אותו שולח אותנו הביתה בעונה שעברה ברבע הגמר
הוא שחקן מיוחד, גמיש ומתאים את עצמו לסיטואציה ולהרכב בצורה מרשימה
שומר טוב קבוצתי, פחות טוב אישי אם כי בשמירה האישית הוא לא פרייר
לדעתי שומר יותר טוב ממקל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 21, 2015 2:43 pm 
Junior

טיילור WHO?

באופן אישי, קשה לי לזכור מתי היתה הפעם האחרונה שבה לא התעניינתי במשחקי מכבי בליגה כמו השנה. הכל עבר לידי וגם ההפסד לאילת, התקבל בטבעיות ובהבנה מתוך הפנמה שמכבי הפכה להיות קבוצת מרכז טבלה ביורוליג (אם אפשר להגדיר זאת כך נוכח שיטת הבתים) וקבוצה אנושית ופגיעה לחלוטין כשאר הקבוצות ברמת הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 21, 2015 2:57 pm 
Sophomore

אגב, אי שם בחודש פברואר, מיד אחרי הזכייה בגביע המדינה, התראיין פיני גרשון אצל יורם ארבל בתוכנית של ONE (אחד על אחד). כששאלו אותו על גל מקל הוא קצת ניבה את העתיד כשאמר שעם כל הכבוד לגל מקל שהוא שחקן טוב מאוד, הוא היה לוקח לפניו בלי שאלה בכלל את טיילור רוצ'סטי שמשחק איתו בקבוצה וכך גם היה עושה כל מאמן אחר באירופה. לדבריו, רוצ'סטי עדיף אפילו בהתחשב בכך שמקל ישראלי (מבחינת החשיבות שלו לליגה) אבל הבעיה היא שרוצ'סטי יותר יקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 21, 2015 3:36 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

גם אצלי ההדחה מול אילת עברה באדישות יחסית. מצד אחד זה בגלל שהייתי בשבוע שעבר בחופשה משפחתית נעימה באיטליה ומצד שני בגלל שהקבוצה הזו היתה כל כך מדכדכת שבקושי הטרחתי את עצמי לראות משחקי ליגה (אני חושב שראיתי רק את המשחק הראשון מול אילת). מה שכן זה עדיין מדהים הצורה שבה אילת ניצחו... מפיגור 13 בחוץ במשחק השלישי הצליחו לחזור לנצח בהארכה, אח"כ לנצח בגדול בבית והכי מדהים, לקחת משחק חמישי צמוד בהיכל. וכל זה מקבוצה שכל השנה דיברו עליה כאנדר אצ'יברית ואפילו במהלך הסדרה כולם פה אמרו כמה הם חלשים. אני כמובן לרגע לא אומר שאילת קבוצה חזקה ומכבי הרוויחו ביושר את כל הביקורת עליהם, אבל שאפו ענק לשיבק.
האם אי פעם קרה שקבוצה ישראלית ניצחה 3 פעמים ברציפות את מכבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 21, 2015 3:45 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

sir charles כתב:
גם אצלי ההדחה מול אילת עברה באדישות יחסית. מצד אחד זה בגלל שהייתי בשבוע שעבר בחופשה משפחתית נעימה באיטליה ומצד שני בגלל שהקבוצה הזו היתה כל כך מדכדכת שבקושי הטרחתי את עצמי לראות משחקי ליגה (אני חושב שראיתי רק את המשחק הראשון מול אילת). מה שכן זה עדיין מדהים הצורה שבה אילת ניצחו... מפיגור 13 בחוץ במשחק השלישי הצליחו לחזור לנצח בהארכה, אח"כ לנצח בגדול בבית והכי מדהים, לקחת משחק חמישי צמוד בהיכל. וכל זה מקבוצה שכל השנה דיברו עליה כאנדר אצ'יברית ואפילו במהלך הסדרה כולם פה אמרו כמה הם חלשים. אני כמובן לרגע לא אומר שאילת קבוצה חזקה ומכבי הרוויחו ביושר את כל הביקורת עליהם, אבל שאפו ענק לשיבק.
האם אי פעם קרה שקבוצה ישראלית ניצחה 3 פעמים ברציפות את מכבי?

מרגישים שהיית באיטליה. דיברו על זה פה בלי סוף . לא היתה .אאל"ט לא קרה שקבוצה ניצחה אותם פעמיים רצוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 21, 2015 4:03 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

לגבי רוצסטי, וואלה קשה לי להגיד אם אני שמח על ההחתמה הזו. אני לא חושב שראיתי אותו משחק מאז המשחק מול מונטנגרו בו הוא קרקס את כל ההגנה של הנבחרת ויהיה באמת נחמד שיהיה למכבי רכז עם קליעה שיודע לשחק פיקנרול (היה לנו כזה מאז שאראס?) אבל זה גם אומר שהסגל שכתבתי למעלה (עם מקל ואוחיון כרכזים ופחות זר) לא ייצא לפועל.
זה קצת מזכיר לי את ההחתמה בזמנו של אידסון - שמאלי לבן עם יכולות קליעה ומסירה גבוהות שמגיע מיד בסיום העונה אחרי עונה אישית וקבוצתית נהדרת.
היתרון בהחתמה הזו (מלבד העובדה שמדובר בשחקן טוב ולא בהיינס) הוא שעכשיו אפשר להסתפק בשוטינג גארד אתלט/סלאשר/הגנתי שלא חייב להיות קלעי גדול.

אפרופו היינס, האם אפשר לקבוע מעכשיו שכל זר גרוע שמוחתם בארץ ייקרא במקום פלופ או נפילה פשוט "היינס"?
שימוש אפשרי במשפט:
"אוריאל, שמעת על הסנטר החדש שהפועל החתימה?"
"עזוב אותך, עם כזה היינס הם מצפים להגיע ליורוליג?!"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 21, 2015 6:28 pm 
Hall of Famer

חמוד.
אם כי צריך לומר שההיינס הקודם ששיחק כאן היה נפלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 21, 2015 6:38 pm 
Hall of Famer

קודם כל במכבי עוקבים בדריכות על כל מה שקורה סביב ישיבת המנהלת שתיערך ב28 ביוני בין היתר עם הצבעה על חוק המתאזרחים,מה שחסר למכבי עכשיו זו הגבלה של מתאזרח אחד בקבוצה(מכבי מחזיקה כרגע 3).

ברור לכולם שתיוס עם רגל וחצי ברוסיה ומכבי תעשה כל מאמץ אפשרי להחתים במקומו את פישר,אבל אם יגבילו את כמות המתאזרחים אז היא תסתפק ברותבארט שנמצא במומ' עם ירושלים.בקיצור סלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 21, 2015 6:45 pm 
Sophomore

אם יעבור חוק המתאזרחים או כל חוק אחר שראשי הפועל תל אביב מריצות בשביל לדפוק את מכבי, טוב יעשו ראשי מכבי אם יפרשו מהליגה. עם כל הכבוד, אי אפשר לחוקק היום חוקים כשיש לחלק גדול מהקבוצות יותר ממתאזרח אחד חתום. אבל בהפועל תל אביב - במקום להתעסק בקבוצה שלהם - ממשיכים לחפש איך לדפוק את מכבי. בכל מקרה, זה דיון תאורטי מאחר שהחוק הזה לא יעבור ולטעמי אפילו לא יעלה להצבעה (אני גם מניח שאם הפועל תחתים את רוזפלד בנוסף לשוודי היא כבר לא ממש תרצה בחוק הזה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 703 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 29  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], d.k. ו 164 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: