סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 4:45 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 703 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 29  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מכבי בעונה הבאה
הודעהפורסם: א' יוני 21, 2015 11:30 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
אין מוקדמות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 22, 2015 12:39 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מה הקשר בין יבזורי ללנדסברג חוץ מהעובדה ששניהם מגיעים מחיפה? יבזורי 2 בלבד, לנדסברג יותר 3 מ-2.
תהיה טעות להשאיר את פארגו לצד רוצסטי. למרות שהוא נתן פלייאוף לא רע בכלל (כולל 50% מרשימים מ-3) מכבי לא יכולה לשחק עוד עונה עם 2 גארדים נמוכים שלא מצטיינים בהגנה.
צריך להביא שוטינג גארד גבוה (1.93 ומעלה) שיכול להתמודד עם גארדים גדולים ולעזור בריבאונד. עדיפות לחודר אתלטי על פני קלעי שישלים את רוצסטי וסמית. מעניין אם יש מצב להביא את ג'יימס אנדרסון מזלגיריס.
לגבי סנטר, הייתי בודק אם פלייס מברצלונה לא מעדיף לקבל מקום בחמישיה מאשר להמשיך לשבת על הספסל (במידה והוא לא עובר למנש וטומיץ לא עובר לצסקא).
לא הייתי מתנגד גם שקאון יגיע (צריך פשוט להודיע לאשתו שבת"א מדברים אנגלית ויותר חמים מבמוסקבה).
רוב הסיכויים אבל שמכבי לא יזרקו סכומים גדולים על סנטר וניאלץ להסתפק בשחקן עם פוטנציאל, אז לא הייתי מתנגד לאיזה קולטון אייברסון או שיין לאוואל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 22, 2015 1:32 am 
Senior

פורסם היום שאנדרסון בדרך לצסק"א כמחליף לווימס.

באמת שיש תחושה שאנשים לא מעריכים נכות את השמות שמכבי יכולה להביא אחרי שביצעה כבר החתמות יקרות.

מכבי כבר שילמה את הכסף הגדול שלה לשנה הקרובה עם רוצ'סטי וסמית. היא לא יכולה יותר לדעתי תקציבית להביא שחקן יקר או מבוקש ושאר השחקנים שיגיעו הם שחקנים שהם או אחרי שנה פחות טובה או לפני הפריצה סטייל היקמן, רייס, סופו ושות' כשהגיעו למכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 22, 2015 9:05 am 
Junior

אני מקווה שישאירו את ג׳ו אלכסנדר, נראה לי שעם יותר דקות הוא יכול להתפתח למשהו רציני.
זה שהוא שיחק בלי חשק בסןף לא מרגש אותי כי רוב הקבוצה נראתה ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 22, 2015 9:37 am 
מנהל פורום

shachaf78 כתב:
לא ממש. יש הגרלה של השלב הראשון. אם מקבלים את באמברג ושאלון או משהו כזה אז מכבי סגורה בטופ 16(לא משנה מה הסגל) אם מקבלים פתאום את חימקי ועוד קבוצה מהמוקדמות אז לא.

חימקי מדורגת בדרג השלישי, אז היא פחות מאיימת מהדרג הזה מאשר בדרג שישי או חמישי.

אם באיירן מינכן ודארושאפאקה יקבלו כרטיס חופשי הן כנראה יהיו בדרג החמישי, מה שיהפוך אותו על הנייר לאיכותי מאוד.
לעומת זאת הדרג הרביעי יהיה יחסית חלש כי מסתמן שז'לגיריס, מילאנו והכוכב האדום יהיו בו.
הדרג השישי יהיה כרגיל מלא בקבוצות שלא מגיע להן להיות בליגה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 22, 2015 9:42 am 
Sophomore

קורובייב כתב:
דאנסטון וארל קלארק?

דאנסטון בדרך לאפס, לחוזה ענק.

Dovi כתב:
אני מקווה שישאירו את ג׳ו אלכסנדר, נראה לי שעם יותר דקות הוא יכול להתפתח למשהו רציני.
זה שהוא שיחק בלי חשק בסןף לא מרגש אותי כי רוב הקבוצה נראתה ככה.

באמת? אתה רוצה שחקן שנמצא חצי שנה במערכת ולא הצליח עדיין לזכור אף תרגיל? אתה רוצה שחקן שלא מבין את המשחק של הקבוצה בשום צורה, אפילו שהוא מתאמן איתה כבר חצי שנה? לא תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 22, 2015 10:33 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אלכסנדר זה באמת סיפור מוזר. על פניו יש לו יופי של יכולות - אתלטיות מצוינת, ריבאונד, יכולת חסימה, קליעה מחצי מרחק, מהעונשין ואפילו מ-3 - אבל אחרי התחלה מבטיחה הוא בקושי קיבל דקות מגודס למרות שרנדל היה בכושר לא טוב. כנראה שקל להוציא את השחקן מליגת הפיתוח אבל קשה להוציא את ליגת הפיתוח מהשחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 22, 2015 1:10 pm 
Junior

zurkin כתב:
באמת? אתה רוצה שחקן שנמצא חצי שנה במערכת ולא הצליח עדיין לזכור אף תרגיל? אתה רוצה שחקן שלא מבין את המשחק של הקבוצה בשום צורה, אפילו שהוא מתאמן איתה כבר חצי שנה? לא תודה.

לא יודע מאיפה לקחת את זה שהוא לא זוכר אף תרגיל ולא מבין את המשחק.
לא זכור לי (לפחות לא בשנים האחרונות) שהיה שחקן במכבי שהגיע באמצע והשתלב טוב (לנגפורד הגיע די בהתחלה וגם לו לקח מספיק זמן לחרבן עד שהוא בסוף השתלב).
הוא היה מצוין בהתחלה ופתאום הפסיק לקבל דקות למרות שהאחרים בעמדה שלו לא היו מי יודע מה.
הוא היה מספיק טוב במשחקי יורוליג שהוא שיחק ובגמר הגביע הוא היה בורג חשוב.
תשווה אותו לפלניניץ, מאריץ ושארמדיני ואפילו זיזיץ שהיה סביר לפעמים, ותגיד לי אם לא כדאי להשאיר אותו (כמובן ביחס לעלויות שלו ולעובדה שדוויט הווארד לא מתכנן על מכבי בקרוב).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 22, 2015 3:31 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אני מניח שהוא לוקח את מזה שהוא ראה משחקים. גם אני לוקח את זה משם. ואם אתה לא הגעת לאותה מסקנה אני בספק אילו משחקים ראית העונה.
גם בתקופה הטובה יחסית שלו הוא היה מנותק לגמרי מהקבוצה, זרק מתי שבא לו, והיה ניכר שגם אחרי כמה שבועות בקבוצה הוא לא יודע מה לעשות באף תרגיל. אפילו בלא הרבה שראיתי אפשר היה לראות כמה וכמה פעמים שהוא משוטט כמו סהרורי, לא יודע לאן ללכת ולמי לחסום, שחקנים מתעצבנים וצועקים עליו שהוא צריך ללכת לשם ולא לפה והוא דופק את התרגיל. שחקן לא חכם במיוחד, יכולת הקליעה שלו ממש לא בשמיים (והוא עדיין זורק מתי שבא לו בלי קשר לכלום), שומר גרוע. אלה גם בגדול הסיבות שהוא ירד בדקות, לא בגלל הנומרולוגיה של סבתא של גודס.
אתלט על הוא כן. אבל אם אני רוצה קופץ פוסברי אני מביא את הקטארי ההוא שקופץ 2.40, יותר טוב.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 22, 2015 4:29 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני מודה שלא ראיתי כמעט את המשחקים בהם אלכסנדר קיבל הרבה דקות אבל ממה ששמעתי התלונות לגביו היו מה שראי וזורקין כתבו.
אם לא היה את בנדר הייתי נותן לג'ו אפשרות להתחיל את העונה ממחנה האימונים כי קשה להגיע באמצע העונה למועדון כמו מכבי ואולי הוא לומד לאט אבל באמת יש לו כישרון, אממה לדעתי הרבה יותר חשוב לתת בעונה הבאה דקות לבנדר וזה יהיה פשע של מכבי נגד הכדורסל האירופי אם היא תביא שחקן זר נוסף לעמדה 4. זה אמנם סיכון והוא כנראה לא מוכן ליורוליג אבל אם פורצינגיס (שמבוגר ממנו בשנתיים) שיחק בגיל 19 ב-ACB וביורוקאפ אז בנדר יכול לקבל דקות בגיל 18 (יהיה בנובמבר) בליגה הישראלית וביורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 22, 2015 4:42 pm 
Junior

שני שחקני פנים, מקל ו 2-3 אמריקאי.
http://m.sport5.co.il/Articles.aspx?docID=192194

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 22, 2015 5:24 pm 
Sophomore

Dovi כתב:
zurkin כתב:

לא יודע מאיפה לקחת את זה שהוא לא זוכר אף תרגיל ולא מבין את המשחק.
לא זכור לי (לפחות לא בשנים האחרונות) שהיה שחקן במכבי שהגיע באמצע והשתלב טוב (לנגפורד הגיע די בהתחלה וגם לו לקח מספיק זמן לחרבן עד שהוא בסוף השתלב).
הוא היה מצוין בהתחלה ופתאום הפסיק לקבל דקות למרות שהאחרים בעמדה שלו לא היו מי יודע מה.
הוא היה מספיק טוב במשחקי יורוליג שהוא שיחק ובגמר הגביע הוא היה בורג חשוב.
תשווה אותו לפלניניץ, מאריץ ושארמדיני ואפילו זיזיץ שהיה סביר לפעמים, ותגיד לי אם לא כדאי להשאיר אותו (כמובן ביחס לעלויות שלו ולעובדה שדוויט הווארד לא מתכנן על מכבי בקרוב).

אני לוקח את זה מכל המשחקים שראיתי, ואם אני זוכר נכון אפילו הסל האחרון בהפסד של מכבי במשחק מספר 3 לפנר היה בגלל שהוא לא היה מתואם בהגנה. בנוסף, גיא גודס אמר את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 22, 2015 5:34 pm 
Freshman

בינתיים לפי ONE טיוס לא ימשיך לעוד עונה במכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 22, 2015 6:03 pm 
Sophomore

מאיפה למכבי יש פתאום כסף גם לרוצסטי,מקל ואוחיון בקו האחורי?
לא מאמין שנשאר להם כסף אחרי ההחתמות של סמית ורוצסטי, הם צריכים גם להחתים גבוהים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 22, 2015 7:56 pm 
Junior

אני עדיין לא מבין את התכנון של מכבי לגבי השחקנים הישראלים. מדברים להשאיר את כולם (ונניח פישר/רוטבארט במקום טיוס), זה כבר אחד מעבר לחוק הצעירים, כלומר רוטציה בכל משחק (עד שיגיעו הפציעות...). אם מקל מגיע זה שניים שעושים רוטציה, וזה בנוסף לזרים שיעשו רוטציה בכל מקרה.
הכי סביר שג'ייק כהן יושאל (הוא מעל 25 אבל מתחת ל-26...).
פה היתרון של בר טימור לירושלים הוא קריטי, כי הוא מאפשר להם חמישה ישראלים בכירים (נניח שיבזורי ורותבארט יצטרפו). ג'ייק כהן ולנסברג היוו את היתרון הזה השנה. לדעתי מכבי יהיו חייבים לשים לדאוסן הצעה שהוא לא יכול לסרב לה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 22, 2015 8:04 pm 
Senior

אין שום טעם להשאיל את כהן. אם כבר לשחרר.

אם משחררים את כהן אני מניח שמביאים את מקל וגבוה נניח ואז מקל, אוחיון, לאנדסברג וגבוה הם הישראלים כשפניני לא מתלבש רוב הזמן רק שיש פציעות וכדומה או שפשוט עושים רוטציה בליגה זה לא ממש חשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 22, 2015 8:04 pm 
Senior

ואפשר כמובן גם לרשום את כולם ולרשום רק 4 זרים במשחקים מסויימים. לחלק את העומס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 22, 2015 8:27 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

דניאל כתב:
אני עדיין לא מבין את התכנון של מכבי לגבי השחקנים הישראלים. מדברים להשאיר את כולם (ונניח פישר/רוטבארט במקום טיוס), זה כבר אחד מעבר לחוק הצעירים, כלומר רוטציה בכל משחק (עד שיגיעו הפציעות...). אם מקל מגיע זה שניים שעושים רוטציה, וזה בנוסף לזרים שיעשו רוטציה בכל מקרה.
הכי סביר שג'ייק כהן יושאל (הוא מעל 25 אבל מתחת ל-26...).
פה היתרון של בר טימור לירושלים הוא קריטי, כי הוא מאפשר להם חמישה ישראלים בכירים (נניח שיבזורי ורותבארט יצטרפו). ג'ייק כהן ולנסברג היוו את היתרון הזה השנה. לדעתי מכבי יהיו חייבים לשים לדאוסן הצעה שהוא לא יכול לסרב לה...

קראתי וראיתי ראיונות עם דוסון, הוא לא יגיע לשם בשנה בשום אופן. זה לא עניין כספי בכלל. הוא דיבר על מקרים כמו מקל, כדיר, חג'ג'. לא רוצה להגיע לשם כשחקן 8-10 ולשרוף את עצמו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 22, 2015 8:31 pm 
מנהל פורום

מקל? כדיר? חג'ג'?
אפילו לכספי הייתה תקופה שהוא בקושי ראה מגרש למרות שהיה לו חוזה שמבטיח לו דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 22, 2015 8:55 pm 
Senior

במיוחד הוא לא מטומטם יש על העמדה שלו בדיוק את לאנדסברג וסמית + עוד זר שכנראה יגיע אז אם כל הכבוד הבטחות כמו חול ואין מה לאכול.

אם מכבי היו מוותרים על לאנדסברג למשל ומציעים חוזה ארוך טווח לדוסון במקום אני בטוח שהוא היה מסכים ולא חותם בראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 22, 2015 11:58 pm 
Hall of Famer

מי זה "מדברים על להשאיר את כולם"? אין שום סרט שטיוס נשאר. ואני בספק אם יבוא ישראלי גבוה במקומו. בטח לא פישר. אולי אולי רותבארט וגם זה לא בטוח.
מצד שני את כהן כל עוד יש אפשרות חוקית להשאיל עדיף להשאיל (לשחרר רק אם תיכנס הגבלת מתאזרחים). לא יצא ממנו שחקן יותר טוב מעכשיו, אבל גם כמוהו לא צומחים על עצים לאור מצב הכשרון בארץ.
אני גם לא קונה את סיפורי מקל עד שיהיה חוזה חתום. בינתיים רק דיבורים, צריך להראות שמכבי כאילו עוד בעניינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 23, 2015 12:04 am 
Senior

אני דווקא חושב שמקל חתום כבר במכבי בערך שבועיים. תחושת בטן ולא מידיעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 23, 2015 12:19 am 
Hall of Famer

אם הוא היה חתום, לא הייתה להם סיבה להדליף לערוץ הספורט ש"יש התקרבות". ברור שמכבי עובדת על להראות לאוהדים שהיא בעניינים, שדואגים לעונה הבאה וכו'. אז שום דבר לא היה מפריע להם להגיד שהוא חתום. להיפך, את האג'נדה הזו הודעה על החתמת מקל הייתה משרתת הכי טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 23, 2015 12:27 am 
Senior

בטח שיש. עד לא מזמן הם עוד שיחקו בליגה. גם רוצסטי היה בטיפטופים. אני מעריך שאם הוא חתם כמו תחושת הבטן שלי זה גם יתפרסם השבוע בהמשך. לא יופתע אם ביום הגמר אפילו.

התחושה גם מבוססת על זה שאין שום קבוצה אירופית שמתעניינת בו כרגע, אין לו קבוצה לליגת הקיץ אפילו עדיין. תחושה שלי חתום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 23, 2015 9:00 am 
Junior

במבול הראיונות של קודקודי מכבי (לפני ההודעה הרישמית על רוצ׳סטי), העלו כשמות לעונה הבאה את רוצ׳סטי ומקל.
הם כמובן לא אמרו שום דבר מחייב אבל על רוצסטי היה ניתן להבין שזה סגור, אבל על מקל ההתבטאויות היו בסגנון: ׳אנחנו רוצים שחקנים שרוצים לשחק במכבי ולא כאלה שרק הNBA בראש שלהם׳.
בקיצער, אני לא יודע מה היה משמעותי בהתקדמות, אבל לא מאמין שהוא חתם.
אם כי התחושה שלי שהוא באמת יחתום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 703 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 29  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att, B.a.c, Google [Bot], סאבוניס ו 147 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: