סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' פברואר 23, 2025 2:07 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 220 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' יוני 23, 2015 11:15 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
Equilibrium כתב:
לאומית כתב:
בסגל מלא של מכבי (כולל פניני ולנדסברג וסמית'), הפועל פירקה אותה 30 הפרש....... ככה שכנראה שיש ספק.

חוץ מזה , כמו שמישהו כתב, יש (פחות או יותר) תמימות דיעים בין אנשי אילת , מכבי , חיפה ומי שאתה לא רוצה שהפועל הייתה הקבוצה הכי טובה בארץ השנה , ככה שיש מצב שנחיה בשלום עם הכוכביות הסגולות של אוהדי חולון המצחיקים , אם וכאשר ניקח את האליפות כמובן.

מכבי הרכב לא מלא פירקה אותכם בגביע אצלכם בבית.
בכל אופן, תחיה איך שבא לך, ואם בא לך בהכחשה עצמית אז זה גם בסדר.
מציע לך להסתכל בפורום צ'ה עם כמה אוהדי ירושלים מצחיקים שדוקא העלו את הנקודה שאם תשחקו נגד אילת ולא מכבי זו אליפות*.

מה זה כבר משנה?? צלחת זה צלחת.[/quote]

זה נכון.
ההבדל זה בסרוויס...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 23, 2015 11:16 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

יוסטון רוקטס 1995 היתה הקבוצה הכי טובה לאורך השנה ? מה זה השטויות האלה ?
מי שזוכה בפלייאוף זוכה בפלייאוף ,מחזיק בתואר, יש לו צלחת או טבעת או ווטאבר
בלי כוכבית ובלי כלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 23, 2015 11:17 am 
Freshman

Carlton Myers כתב:
לאומית כתב:
נשמע רע אליפות עם כוכבית, סבבה, אז תקראו לזה אליפות בחוואה, אני הולך על אליפות* או אליפות עם כוכבית.

מילא להטריל, אם אדם אוהב לצאת פאתט קשה למנוע זאת ממנו.

אבל קצת הגיון בהטרלה, אי אפשר? אין מנוס אלא להזכיר מיהי אלופת הכוכבית הראשונה והמקורית, זו שלקחה אליפות* במשחק אחד, על סל אחד.

למרות שאולי יפה יותר לקרוא לזה "אליפות", לא יודע. אבל אם אתם שמים לירושלים כוכבית על האליפות, תבדקו שאין בעיה של זכויות יוצרים, כי אליפות הכוכבית המקורית זה לגמרי אתם.

מצחיק שאתה מדבר על האליפות של חולון. האליפות הכי מוצדקת ב-22 השנים האחרונות.
סיימה מקום ראשון לאחר הורדת נק' (הפסד טכני), ניצחה שלוש פעמים את סגנית אלופת היורוליג באותה עונה, והגדילה לעשות זאת במשחק הגמר בנוקיה.
תתרכז בפציעה של עמית שמחון.

ההרכב הירושלמי הדג-נחש על תחושותיו של אוהד הפועל ירושלים:
"אני לא צבוע, יש לי כושר הסתגלות
לא אני לא משוגע, אבל לא תזיק לי הסתכלות"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 23, 2015 11:19 am 
Hall of Famer

לאומית כתב:
בסגל מלא של מכבי (כולל פניני ולנדסברג וסמית'), הפועל פירקה אותה 30 הפרש....... ככה שכנראה שיש ספק.

חוץ מזה , כמו שמישהו כתב, יש (פחות או יותר) תמימות דיעים בין אנשי אילת , מכבי , חיפה ומי שאתה לא רוצה שהפועל הייתה הקבוצה הכי טובה בארץ השנה , ככה שיש מצב שנחיה בשלום עם הכוכביות הסגולות של אוהדי חולון המצחיקים , אם וכאשר ניקח את האליפות כמובן.

מציע לך להסתכל בפורום צ'ה עם כמה אוהדי ירושלים מצחיקים שדוקא העלו את הנקודה שאם תשחקו נגד אילת ולא מכבי זו אליפות*.[/quote]

ואחר כך גם פירקנו אותם בנוקיה..... ככה שמה שבטוח זה שלכתוב את מה שכתבת , שאין ספק שמכבי הייתה מפרקת אותנו, זו שטות.

בקשר לצ'ה , אני קצת מסתובב שם , ותאמין לי שאף אחד שם לא כתב שהאליפות נגד אילת תהיה עם כוכבית. זה שיש אנשים שהעדיפו לראות את מכבי ולא את אילת , זה משהו אחר שלא קשור לשום כוכביות.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 23, 2015 11:37 am 
Freshman

עופר, למה לך? תן למי שרוצה להתפלש עם עצמו ועם יו"ר הקבוצה שלו במיצי המרה שלהם..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 23, 2015 11:54 am 
Sophomore

דייסון כתב:
Carlton Myers כתב:
לאומית כתב:
נשמע רע אליפות עם כוכבית, סבבה, אז תקראו לזה אליפות בחוואה, אני הולך על אליפות* או אליפות עם כוכבית.

מילא להטריל, אם אדם אוהב לצאת פאתט קשה למנוע זאת ממנו.

אבל קצת הגיון בהטרלה, אי אפשר? אין מנוס אלא להזכיר מיהי אלופת הכוכבית הראשונה והמקורית, זו שלקחה אליפות* במשחק אחד, על סל אחד.

למרות שאולי יפה יותר לקרוא לזה "אליפות", לא יודע. אבל אם אתם שמים לירושלים כוכבית על האליפות, תבדקו שאין בעיה של זכויות יוצרים, כי אליפות הכוכבית המקורית זה לגמרי אתם.

מצחיק שאתה מדבר על האליפות של חולון. האליפות הכי מוצדקת ב-22 השנים האחרונות.
סיימה מקום ראשון לאחר הורדת נק' (הפסד טכני), ניצחה שלוש פעמים את סגנית אלופת היורוליג באותה עונה, והגדילה לעשות זאת במשחק הגמר בנוקיה.
תתרכז בפציעה של עמית שמחון.

למה מצחיק? "מוצדק" אתה אמרת. אני יודע שלקחתם "אליפות"*(הכנס טריידמרק) בגלל סל נצחון במשחק אחד. האמ-אמא של אליפויות הכוכבית, וכמובן גם הראשונה כרונולוגית (מבין הקבוצות שאינן מכבי).

אין לי מה להתרכז בפציעה של שמחון. אני לא אוהד ירושלים. אני חושב שאתם טרולים מעיקים.

"הקאבס לא עמוקים מספיק. זה בדרך לסוויפ. 4:0 לבולס. תרשמו."-satriani מהמר על קאבס-בולס 2015.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 23, 2015 12:02 pm 
Junior

למה מצחיק? "מוצדק" אתה אמרת. אני יודע שלקחתם "אליפות"*(הכנס טריידמרק) בגלל סל נצחון במשחק אחד. האמ-אמא של אליפויות הכוכבית, וכמובן גם הראשונה כרונולוגית (מבין הקבוצות שאינן מכבי).

אין לי מה להתרכז בפציעה של שמחון. אני לא אוהד ירושלים. אני חושב שאתם טרולים מעיקים.[/quote]

לקחנו אליפות מהסיבה הפשוטה שהגענו למשחק אליפות ואת זה עשינו כי סיימנו את הליגה במקום הראשון בוחצי הגמר ניצחנו את הקבוצה במקום הרביעי. ואז בגמר את הקבוצה הכי טובה אחרינו, זו שניצחנו אותה גם במהלך העונה יותר פעמים.

לא חושב שיש בכלל ספק מי היתה הקבוצה הטובה באותה עונה.

בנק יהב, להבדיל, לקחה אליפות על הפרצוף של שמחון ואפיק נסים מבלי להתמודד בשלב הפלייאוף מול מכבי.
למעשה, שידברו עוד כמה שנים על האליפות הזו ידברו על המשחק החמישי בין אילת למכבי, או על הפציעות של מכבי.

ממש כמו שמהשנה בה פדרר זכה ברולאן גארוס מה שזוכרים בעיקר זה את אותו ניצחון מדהים של סודרלינג על נדאל.

לכן, אליפות* או אליפות עם כוכבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 23, 2015 12:11 pm 
Sophomore

למרות שאני משוכנע שאוהדי חולון לא באמת מאמינים במה שהם אומרים וכל הקשקושים הפתטיים הללו נועדו כדי לעצבן אוהדים ירושלמים, אני אתייחס בפעם האחרונה לעניין.

כוכבית ניתנת בשתי סיטואציות שב-99% מהמקרים לא מתקיימות:
1. כאשר יש ספק מיהי האלופה האמיתית, כמו במקרה של פיצול היורוליג לפני 15 שנה (אגב מצחיק שדווקא לגביי מכבי, אותו אחוז בודד התקיים). מדובר במקרים סופר נדירים. ובמקרה הזה, אין ספק שאם הפועל ירושלים זוכה באליפות אז היא האלופה הרשמית, בדיוק כמו שאין ספק שחולון שזכתה ב-2008 היא האלופה הרשמית. מדובר בנתון אובייקטיבי שאי אפשר להתווכח לגביו.

2. חוסר ספורטיביות קיצוני או נסיבות קיצוניות: דוגמאות לחוסר ספורטיביות קיצוני: מכבי מחליטה לעלות עם הנוער לכל משחקי הליגה או שהליגה מוכרעת בהטלת מטבע. דוגמאות לנסיבות קיצוניות: מצב בו באזל זוכה בליגת האלופות כי האנגליות, האיטלקיות והספרדיות הושעו ממסגרת אירופית. זו גם סיטואציה דמיונית בערך, והדבר הכי קרוב לכך (אך עדיין רחוק שנות אור) היה בשנות ה-80 כשהקבוצות מאנגליה הורחקו ממפעלים אירופים בגלל אסון הייזל.

המקרה של הפועל ירושלים רחוק מלהיכנס לאחת הסיטואציות הנ"ל. אמנם האליפות פחות "נוצצת" אך היא אליפות ללא עוררין, בדיוק כפי שאם הפועל ת"א היתה מנצחת את גליל עליון בגמר הפלייאוף ב-93, אז היא היתה האלופה ללא עוררין לאותה עונה.

אגב, לאומית, לי ועוד איך יש ספק שלמרות המאזן בין הקבוצות באותה עונה, שהפועל חולון באמת היתה מנצחת את מכבי בסדרה של הטוב מ-5. מכבי היתה סגנית אלופת היורוליג - האם אתה רואה איזושהי סיטואציה שחולון של אותה עונה יכלה להגיע לחצי מזה? אז לכל הפחות, אל תציג זאת שחולון היתה טובה ממכבי כעובדה חקוקה בסלע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 23, 2015 12:18 pm 
Junior

לאומית כתב:

מציע לך להסתכל בפורום צ'ה עם כמה אוהדי ירושלים מצחיקים שדוקא העלו את הנקודה שאם תשחקו נגד אילת ולא מכבי זו אליפות*.[/quote]

כמו שכתבו קודם על היו"ר שלכם, שכדאי שילמד פיסוק לפני שהוא כותב, אז אני מציע שגם אתה תלמד עברית: לא אומרים אותכם אלא אתכם.

אבל כנראה שאתם כל כך עסוקים בכוכביות שלא היה לכם זמן ללמוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 23, 2015 12:18 pm 
Sophomore

כמובן שאין טעם להתייחס להטרלות עצמן. רק ככל שהם ידברו על כוכבית של ירושלים, נזכיר שהם כוכבית(טריידמרק). זה הכל.

"הקאבס לא עמוקים מספיק. זה בדרך לסוויפ. 4:0 לבולס. תרשמו."-satriani מהמר על קאבס-בולס 2015.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 23, 2015 12:20 pm 
Sophomore

אגב דוגמא נוספת מעולה לזכיה עם כוכבית (שנכנסת לקטגוריה 2 שכתבתי בהודעה הקודמת): זכיות של נבחרות באליפויות העולם ובאולימפיאדות, בתקופה שעל ארה"ב נאסר לשתף שחקני NBA, והיא שלחה רק שחקני מכללות לא מקצוענים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 23, 2015 12:21 pm 
Sophomore

אגב, יותם לא נעלם במשחק והיה טוב מאוד (לדעתי גם גנבו לו שתי נקודות בשוגג). אבל אני מניח שגם על זה יהיו שישימו כוכבית, כי פאלמר לא שיחק ובכלל, זה לא משחק נגד מכבי אז זה לא נחשב מאני טיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 23, 2015 12:34 pm 
Junior

מנחם כתב:
לאומית כתב:

מציע לך להסתכל בפורום צ'ה עם כמה אוהדי ירושלים מצחיקים שדוקא העלו את הנקודה שאם תשחקו נגד אילת ולא מכבי זו אליפות*.

כמו שכתבו קודם על היו"ר שלכם, שכדאי שילמד פיסוק לפני שהוא כותב, אז אני מציע שגם אתה תלמד עברית: לא אומרים אותכם אלא אתכם.

אבל כנראה שאתם כל כך עסוקים בכוכביות שלא היה לכם זמן ללמוד[/quote]

צודק מנחם אבל כנראה שלא סיימת בית ספר גם אתה שכן ידוע שאחרי משפט שמים נקודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 23, 2015 12:34 pm 
Senior

אני חושב שבתחרות על הדיונים המיותרים והמגוחכים ביותר בתולדות הפורום, דיון ה"אליפות לא נגד מכבי - עם כוכבית או בלעדיה" לוקח את המקום הראשון (אם כי זה נעשה בתקופה שלאחר עונת דיוני "קובי או לברון" ולכן מדובר כנראה במקום ראשון עם כוכבית)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 23, 2015 1:02 pm 
Freshman

תומר כתב:
אני חושב שבתחרות על הדיונים המיותרים והמגוחכים ביותר בתולדות הפורום, דיון ה"אליפות לא נגד מכבי - עם כוכבית או בלעדיה" לוקח את המקום הראשון (אם כי זה נעשה בתקופה שלאחר עונת דיוני "קובי או לברון" ולכן מדובר כנראה במקום ראשון עם כוכבית)

הכוכבית היא לא המצאה של אוהדי חולון. אוהדי ירושלים בעצמם (תקראו קצת בפורום צ'ה) יודעים זאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 23, 2015 1:05 pm 
Sophomore

כל הדיון המגוחך הזה סביב כוכבית רק ממחיש את גודל העיוות בכדורסל הישראלי.
תפסיקו לקשקש, מכבי ת"א היא לא המגדירה של אליפויות הליגה גם אם היא תזכה בעוד 20,000 כאלה. מי שלוקח אליפות הוא אלוף המדינה.
מכבי הייתה חלשה? גם אשדוד הייתה חלשה העונה. מכבי ת"א היא קבוצה בליגת העל שהפסידה העונה בחצי גמר הפלייאוף, החל מאותו רגע היא לא רלוונטית לשום דיון או ויכוח.

בחולון מוזמנים לשבת ולכסוס ציפורניים. אני מבין שקשה למועדון שכל כולו מבוסס על הייטינג, אלימות וקללות לראות את שנואי נפשם מתקרבים לאליפות ומרוקנים אותם עוד יותר מתוכן, לא נורא. תתמודדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 23, 2015 1:06 pm 
Hall of Famer

אין ספק שאוהדי הפועל חושבים שמדובר בכוכבית , לכן הם חטפו את כל אלפי הכרטיסים שהוצאו למכירה בתוך כמה דקות.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 23, 2015 1:06 pm 
Sophomore

תומר כתב:

+1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 23, 2015 1:08 pm 
Freshman

עופר האדום כתב:
אין ספק שאוהדי הפועל חושבים שמדובר בכוכבית , לכן הם חטפו את כל אלפי הכרטיסים שהוצאו למכירה בתוך כמה דקות.

עופר, ללא ספק זו עדיין אליפות* לכל דבר. תואר שהיה חסר לכם והיה רק עניין של זמן עד שתיקחו אחרי שהושקעו מיליוני דולרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 23, 2015 1:14 pm 
Hall of Famer

אני לא אוהב להתווכח על כוכביות על אליפויות שעוד לא הושגו. אבל אם זה באמת יקרה, וזה יעזור לך להקהות את הכאב , תפאדאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 23, 2015 2:33 pm 
Hall of Famer

מצחיק כל הדיון הזה על כוכביות, אז אולי אוהדי ירושלים קצת יתבאסו שהם לא ינצחו את מכבי בגמר, זה עדיין רחוק מלשים כוכבית על האליפות שהם יקחו השבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 23, 2015 2:56 pm 
Sophomore

הסתובבתי שם קצת ביום וחצי האחרונים, ואני חייב לציין שהמקום הכי מצחיק ברחבי הרשת כרגע הוא פורום האוהדים של חולון. תענוג שקשה לתאר. כמו תאונת רכבת שאי אפשר להוריד ממנה את העיניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 23, 2015 3:02 pm 
Sophomore

עידן שגיב כתב:
הסתובבתי שם קצת ביום וחצי האחרונים, ואני חייב לציין שהמקום הכי מצחיק ברחבי הרשת כרגע הוא פורום האוהדים של חולון. תענוג שקשה לתאר. כמו תאונת רכבת שאי אפשר להוריד ממנה את העיניים.

יש לינק או שזה פורום סגור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 23, 2015 3:05 pm 
Junior

עידן שגיב כתב:

אין פורום אוהדים של חולון ברשת.
אתה מוזמן להמשיך לעבוד על עצמך ועל חבריך, אתה טוב בזה... :lol:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 23, 2015 3:10 pm 
Sophomore

אני מציע, שוב, להתעלם מההטרלה של החולונים. כואב להם, משעמם להם, והם גונבים פה את ת'רד המשחק (שימו לב, לא ת'רד האליפות. ת'רד המשחק. מקצועי יעני) כי, ובכן, משעמם וכואב להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 220 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: